2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Eczaneden serum al bir poşet canım. Şırınga ile çekip haznesine koy o şekilde kullan. İlaç olayı doktor reçete ederse kullanıyorsun şuan serum ile kullanabilirsin.
Ya çok sağol cnm hiç bir bilgim olmayan bir alet, öyle normal serum diyorum eczaneye özel bir içerik yok o zaman

Kızlar bebelerin çene titreme olayı ne zaman biter ? Ağlarken esmerken uyanırken ya da başka bir zaman alt dudağını titretiyor. Endişelenmeli miyim bilmiyorum.

Acı varsa hata vardır cnm bunu unutma
Malesef canım bi tutturamadım acımayan şekilde
Kizlar bu arada benim ilk hamileigimdeki grupta petibor bisküvi yiyip sutum cok artti diyenler vardi.
Bu gidişle 100 kilo olucaz
Canım okuyamadım çok detay ama silikon uç kullanıyor musun?
Şuan değil canım ilk 10 gün kullanmıştım en hassas dönemde sonra zaten göğüs uçlarım toparlayınca bıraktım çıplak emziriyorum artık
Ya çok sağol cnm hiç bir bilgim olmayan bir alet, öyle normal serum diyorum eczaneye özel bir içerik yok o zaman
Evet canım nebulizator içine koyacağım dersin
Kızlar bebelerin çene titreme olayı ne zaman biter ? Ağlarken esmerken uyanırken ya da başka bir zaman alt dudağını titretiyor. Endişelenmeli miyim bilmiyorum.
Çene kasları kuvvetlenince canım

Makine baby mom markasının tekli elektrikli makinesi canım ama o kadar acıtıyor ki yani normal mi bu kadarı bilmiyorum. Acıdan belki cok verimli sağamıyorum
+1 bende de lansinohun çiftli olanı var, göğüs uçlarım çok hassas olduğu için sanırım yapamıyorum. Makine kiralamayı araştırıyorum, sütü ne kadar sürede bir sağım yapmak gerekiyor? 3 saatte bir yapmaya karar verdim ama zamanı gelince erteliyorum acıdığı için :/

Açma kısmı canım en ustteki sağimi arada durdur tekrar masaja al bi 2 dk felan yapıyorum ben sonta tekrar sağım yap hem acımıyor hep süt iyi geliyor canım

Benim bebeğimde 15 günlük. Seninle aynı şeyleri yaşıyorum. Şükür sarılık olmadı. Ama 2-3 saatte bir meme+mama yaptım. Hiç aksatmadım. Şimdi sarılık tehlikesi yok diyorlar. Ben yine de en geç 3 saatte bir meme+mama yapıyorum. Sütüm az, yoksa sadece meme yapardım. Korkuyorum senin gibi ya aç kalırda birşey olursa diye

Herkese merhaba kızlar uzun bi aradan sonra aranızdayım. Çok kötü günler geçirdim hala da geçiriyorum. Doğuma 20 gün kala adenovirüs kaptım gözümden her yer bulanıktı ve gözlerim çok kötü olmuştu psikolojim bozuldu zaten halihazırda panikataktan ilaç kullanıyordum beni daha da yıprattı 20 gün her gün 2 saat uykuyla uyudum geçecek dediler kiminin 1 ay sürüyor dediler doğuma çyle girdim. 4 martta normal doğumla kızımı göremeden doğurdum ilk 2 hafta yanımda kaldılar intahar etmeyi düşündüm psikolojim öok kötüydü. Sonra toparlamaya basladım baska bi doktora gittim. Korneamda hasae oluşmuş keratit olmuşum uzun bi tedaviye basladık sabır istedi benden sadece yaklasık 2 aydır böyleyim daha da düzeldim ama görme tam düzelmedi hala. Ela bana iyi geliyor hep evdeyiz zaten uykusuzluk falan hiç zorlamıyor diğer şeylere göre göz ağrısı batması görememek hamilelik sürecimin zorluğu çok yıprattı… herkes iyidir umarım

Canım valla bebek düzenli emip kilo alıyorsa cok da gerekli olduğunu sanmiyorum ya sağmanın. Doktor bana bir sağ bakalım ne kadar çıkıyor dedi diye kalkıştım bu ise
Açma kısmı canım en ustteki sağimi arada durdur tekrar masaja al bi 2 dk felan yapıyorum ben sonta tekrar sağım yap hem acımıyor hep süt iyi geliyor canım
Canım denicem ama şu hortum kısmını yıkamışım yanlışlıkla ya sanırım onun yıkanmamalı gerekiyor değil mi

Demi ama ben de direk onu dusundumAma ben emzirirken cok acikiyorum bir atistirmalik istiyor insanin cani. Normalde abur cubur vs yemem de emzirirken canim cok istiyor. Sizin istahiniz nasil benim baya acilmis istahim deli gibi acikiyorum

Ben ilk çocuğumu 2 buçuk yıl emzirdim hiç ayriladim elimden kolumdan dusurmedim çocuk şimdi babaneyi seviyorum babaneye gidecem orda kalcam diye kendini yerden yere atıyor ağlıyor ne yapsak boş:)
Ciddi mi ya etraftaki herkeste illa emzir çok önemli, sütün azalır vb diye söyleniyor, resmen toplumsal baskı yiyorum eşim kv kasma rahat ol diyor, biraz kendimi rahatlattım, çocuk doysa yeter diyorum artık

Silikon meme ucu denedin mi arkadaşım? Ucu plastik olduğu için biraz daha biberon vari ama memede emiyor. Benim göğüs uçlarım felaket durumda olduğu için kullanıyorum
Denedim canım, ilk zamanlar hiç kuvvetli damağı yok diye verdim iki emdi bıraktı, sütü indiremedi. Sonra da biberona alıştı, memeyi tutmuyor, uğraştım olmuyor. Biberon verince de gece kv uyanıp besliyor beni dinlendiriyor ki sütüm artsın. Emzirsem gece boyu kalkarsam yorgunluktan sütüm azalacak. Böyle bir ikilem oldu bende

Demi ama ben de direk onu dusundumAma ben emzirirken cok acikiyorum bir atistirmalik istiyor insanin cani. Normalde abur cubur vs yemem de emzirirken canim cok istiyor. Sizin istahiniz nasil benim baya acilmis istahim deli gibi acikiyorum
Ben de tam tersi oldu hamilikle şu an aramda dağlar kadar fark var..
çok acıkmıyorum hiç bir öğünü canım istemiyor

Canım çok geçmiş olsun cidden kötü günler geçirmişsin. İlk kez duydum böyle bir şeyi çeşit çeşit hastalık türedi resmen inşallah tedavi sürecin çok iyi geçer ve bir an önce toparlarsın
Bende bi anormallik var sanırım ben emzirince hiç acikmiyorum ama susuyorum Fakat gece sabahlayinca acikmaya başlıyor karnım şu bimdeki yağlı gevrek var ona sardım kayısı hoşafı ile yiyorum

Çok çok geçmiş olsun, en zor günleri atlatmışsın çok şükür bundan sonra daha da güzel olacak inşallah her şey. Miniğinin kokusu şifa olsun

Şu aleti bir türlü kullanamamıştım, kullanmayı bilmiyormuşum bunun bi tık üst model lansinoh un var bende. Belki o da senin tarif ettiğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…