2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım acele etme artacak daha ilk haftadasın,göğüslerin de hassas arada 1 ml bile çıksa kalanı sağım yap çok işe yarıyor artırmada,ben hergün rezene kimyon içiyorum hem gaza hem süt yapmaya bence işe yarıyor. O sırada da mutlaka mamayla destek ol, hepimiz ilk başta mama kullanıyoruz sonra gerek kalmıyor.bana bira mayası tableti ve malt içecekte çok ise yaramıştı,bu sefer sütüm var gibi ama ilkinde çok kullandım,bol su iç,bol bol emzir,göğüslerinde hassasiyet var mı?
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Rezene kimyon içiyorum canım, dün çocuk doktoruna gittik damlaları sordum hiçbirini önermiyorum dedi adam ya bu Amerikalılar da bir Garip burada gripe water diye birşey var,gaza çok iyi geliyormuş önermişler.onu da bir deneyim diyorum, harvry nurst işe yaramadı gibi oldu bilemedim.
Rezene kimyon sürekli içiyorum canım, biogia ile şu gripe waterı deneyim diyorum burada çok kullanan var.

Canım şimdi ben hergün göğüslere lansinoh krem sürüp gümüş kapakla kapatıyordum, ama ilk defa dünden beri bayağı bir hassasiyet arttı resmen damağıyla zaten göğsümü tutuyor gibi yapıyor çok canım yanıyor şimdi Kantorana mı başlayayım ben?

Canım dün de yazmışsın inan yeni gördüm,böyle sizin mesajlarınızı okudukça bana nasıl destek oluyor bilemezsin.senin sürecin için de çok üzüldüm,ikimizinki de geldi geçti, benim şu kalkıp yatmadaki ağrı bir geçse rahat edeceğim.işimi de kimseye yaptırmayı sevmiyorum çok garip hissediyorum kendimi biri beni doğrultmadan kalkamıyorum yerimden,hele o hastanenin son günü Ve çıktığım ilk günler sürekli altıma kaçırıyordum iğrenç bir his,bir de pedle idare edeceğiz diye uğraşıyorum,eşime hasta bezi aldırdım dünya varmış dedim ya,onu bile tek giyemiyordum bugün falan artık kaçırmamaya başladım ya
Hepimizin hem birlikte canımmmmm
Sanırım bebek kanala girince sezeryanda farklı riskleri oluyormuş canım ondan zorluyorlarmış.

Sen nasılsın bebiş nasıl oldu? Gaz konusunda katılıyorum bana da doktor bile 3 günlük bebekte gaz olmaz dedi,neden 3 saat susmadan ağlıyor o zaman diyoruz ortama adapte oluyor bir Sürü sebebi olabilir diyorlar.ama belli çocuk acı çekerek ağlıyor yani.

Ben ilk bebekte süt işinden çok çektim canım 3 gün ememedi bebeğimiz,hastanede inat ettiler emİn diye 3 günde 1 ıslak bez düşün çocuk bütün hastaneyi inletti,bu sefer tam teşekküllü gittim,ilk gün 2 ıslak bez aldık, Yoksa direk mama da verecektim hiç gerek yok bebeğe eziyete.
Canım benim,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim aklım hep sende bu sürecimde de kaç defa aklıma geldin inan,sancı çekerken bişe inan dua ettim senin için çabucak atlat mutlu ol tekrar güzel günlerine bir an önce dön diye seni çok iyi anlıyorum, inan şükrediyorum zaten insan hepsini unutuyor,burada paylaşıyorum işte öyle hem birbirimize destek olalım hem bilgi aktarımı yapalım diye.

Senin de dediğin gibi kanala giren bebeğe müdahale daha zormuş,ondan hemen sezeryana döndürmüyorlardır,farklı riskler oluyormuş.

Canım senin test ve genetik sonucu ne zaman çıkacak?ben de merak ediyorum bizimle paylaşır mısın?
Öksürükte ve hapşırıkta iğrenç oluyor o his ya,korkuyorum resmen öksürmeye canım.
Canım rezene kimyonu verdim, diğerini de gaz damlasını bir kere verdim ama çok işe yaramadı gibi oldu.
Ben de ilki normal ikincisi sezeryan olan biri olarak kıyaslayamıyorum bile. İlkinde normal doğumdan sonra 2 saat sonra bebeği yıkamaya götürdüler ben de kalktım aya birlikte gittik hemşire bebeği yıkadı, hareket edebilyordum,bunda kıyaslayamıyorum bile.
Canım bu tuvaletini tutamama doğum sonrası bak sende de olmuş,demek ki bir tek bende değilmiş. Çok kötü bir his gerçekten,insan kendini hiç rahat hissetmiyor.canım yaşadığın süreç çok zor, bence bu hiçbirşey yapmama isteği kesinlikle psikolojik.acaba psikoterapi falan mı alsan?ben olsam kesin öyle birşey tercih ederdim,çünkü bu depresyon girdap gibi birşey insanı içini çekti mi çıkması gitgide zorlaşıyor ve hayatını resmen ele geçiriyor.kendini en iyi sen bilirsin,sana iyi gelecek iyileşmeni sağlayacak ne varsa yap bence canım..o moddan çıkman lazım ama zor olsa bile.
Çok geçmiş olsun bir an evvel toparlanırsınız inşaallah ben ilk doğumumdan sonra korse takıp 40 gün neredeyse çıkarmamıştım. Biraz zor oluyor ama alışılıyor.
Sağol canım teşekkürler
inşallah canım çok teşekkürler mide den gelen sesler bayağı bitti artık dediğin gibi. Bu yara yeri de inşallah küçülür dediğin gibi. Ama ben doktora sordum gerçekten benimkine olmazsa kesisinden büyükmüş.
Bebeğin hastalığı nasıl oldu canım? Göğüsündeki son sütü mutlaka içiriyorsun değil mi canım? asıl kilo aldıran o oluyor bence emzirme bittikten sonra mutlaka emzirdiğin göğsünü pompa ile boşalt o sütü içir.

Benimde eşim abd den little remedies adlı gaz damlası getirdi etkili olduğunu söyledi alanlar memnunmus dr danısıp vericem

Gripe water i çok gördüm ben de hatta Türkiye'de de satan bazi sayfalar var ama bayaaa pahalıydı. Bence ordayken bi dene fayda ederse stoklarsin hatta iyi gelirse bize de söyle mutlaka

Canım göğüs olayını ben şöyle hallettim. Lansinoh ilk günden itibaren her emzirmeden sonra göğüslerimi mendille kuruladiktan sürüp silikon göğüs kalkanını kapadım. Bebeğin emme refleksi gelişip daha kuvvetli emmeye başlayınca baktım gidişat iyi değil yara oldu olacak eşime hemen eczaneden teramisin krem aldirdim. Gündüz uzun uyuyordu Ekin sürüyordum emzirmeden sonra, uyanana kadar kalıyordu sonra güzelce sabunla yıkayıp silikon uç ile emzirdim 2 güne o yara olacak kısımlar toparladı ve hemen kantoron yağına başladım. Emzirdikten sonra makyaj pamuğuna kantoron damlattim göğüs ucumu yağlayıp pamuğu kapadim kalkanı üstüne taktım Ekin emeceginde de temiz sulu pamukla silip yine silikon uçla emzirdim hemen ve acayip hızlı toparladı zaten kantaronu böyle bi 7-8 gün yaptım tamamen toparladiktan sonra da şükür bi daha yara vs. olmadı sonra silikon ucu da bıraktım çıplak emzirmeye başladım canım.

He bir de e bebekten memelyn diye doğal balmumu almıştım göğüs kalkanı seklinde o da harika bi icat onu da çok kullandim ben bazi zamanlar göğsüme sadece onu kapatiyordum aşırı güzel nemlendiriyordu.

entropii bu gripe water in icerigine baktım şimdi rezene ve zencefil ekstresi varmış. Ben de nurse harveys colex veriyorum Ekin e. O da ayni bunun gibi içinden şırınga çıkıyor onunla veriyorsun şurup yani damla değil. Gaz damlalarından çok daha fayda sağladı bize onun da içeriğinde kimyon ve dereotu ekstresi var aklında olsun denemek istersen

Bence de önden önlem almak gerekiyordu dinlemeseydim keşke. Ben bu arko kremi önceden de duymuştum pişik için birisi daha işe yaradığını söylemiş not almışım, işe yaramazsa bendeki aklımda olsun cnm sağol.

Türkiye'de oldum canım benim doğumum, kafası büyük olduğu için de olabilir dedi doktor ilerlememe sebebi, kordon kısadır ondan da ilerlemez dedi ya da kordon dolanır ondan ilerlemez gibi bir sürü sebebi var.
Yaşananlar travma olarak kalıyor maalesef, ilk doğumum çok kolaydı benim suni sancı ile olduğu halde.
Dedigin gibi o ağrıdan sonra insan artık ne olacaksa olsun bitsin diyor. Korse bence sem 2 hafta gecsin bi dikislerin iyileşsin öyle tak, ben neredeyse 1 aylık olacak dün kot pantolon giydim dikişin üstüne gelmis beli hâlâ ağrım var, senin nasıldır Allah bilir ağrın

Artar canım tabii.
Hem emzir hem sağım yap inşallah artar merak etme
Ben çaresizlikten sayı sekansi deniyorum bu gece yaptim uyuyor bakalim nolacak
Talibim o sayı Sekansına

Kızlar çok yoruldum yaaa gerçekten. Gaz çıkardık yemek yedik altımız temiz uyksuuzluktan bayılıcsz ama asla uyumuyoruz
Bizim de aynı uyuyan cocuklara cok imreniyorum gerçekten. O kadar yorgunum ki, altın temiz, gazın çıktı yat uyu işte daha ne istiyorsun ki demi

Sonuçta doktor sezeryanı yapınca görmemiş mi acaba neden olduğunu?bizimki mesela ameliyat sonrası kordon 2 kere dolanmış, hem de kakasını yapmış diye söyledi.
Biz bir de süreci bir santim açıklık var diye sancım olmadığı halde suni sancı ile başlattık normal doğum olsun diye,kısmet işte olmadı mı olmuyor. Evet canım Corse konusunda da haklısın çıkardım zaten bugün bir ara 2 saat taktım, burası çok sıcak daha fazla dayanamadım sonra.

Bizim de aynı uyuyan cocuklara cok imreniyorum gerçekten. O kadar yorgunum ki, altın temiz, gazın çıktı yat uyu işte daha ne istiyorsun ki demi
Canım geçen yazmıştım auto koltuğuna oturttuk çamaşır makinesinin üstüne koymayı denesene 5 dakka, bizimki de böyle ağlama krizine girdi mi Çat diye uyuyor bu yöntemde

Vallahi canım içeriye falan bakacak zaman olmamıştı çok sağ ol söylediğin için, ben de Harvey nursun gaz giderici damlası var senin soyledigin bu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…