Kuzum o jel libelaks olabilir mi?Kizlar dün bebegim sabahtan aksama kadae gaz sıkıntısı çekti, uyuyordu 10 dk sonra ağlayarak uyabiyordu. Sürekli masaj yapip duruyordu hiçbir fayda etmedi, 1 kere bile kakasini yapmamisti. En son akşam acile götürdük doktor bir ilaç verdi poposundan jel gibi sıkıyorsun icine. Çocuk içinde ne var ne yok havai fisek gibi üstümüze patlattısabah uyandik yine aynisi kivraniyor, doktor gecmezde yarisini da sonra sık demişti yine yaptim cocuk rahatladi resmen ilaç mucize gibi etki etmesi 1 dk bile sürmüyor doktor bi de diyor masaj yapmiyor musun, kolumuz agridi masaj yapmaktan artik nefret ettim şu gaz sorunundan, annem de diyor o bitince de diş başlayacak sen rahat etmeyi en az 1 sene unut. Ne umut verici cümleler kuruyor canim anam
Merhabalar bende Amerika da doğum düşünüyorum. Henüz 6.haftamızdayız. Sizden bilg alabilir miyim? Eşinizle mi organize ettiniz bir aracıdan destek mi aldınız? Hastahane ve doktorunuzdan memnunmuydunuz?Amerikadayım canım Texas..ilki de yine Amerika’da doğmuştu Kaliforniyada.
Evet canim. Haftada 3 defa, gun asiriGünaydın kızlar ıhlamur içebiliyo muyduk emzirirken
AA neden gün aşırı? Hasta olacak gibiyim 2günden beri içiyordum ama, gaz fln mı yapıyor ki?Evet canim. Haftada 3 defa, gun asiri
Yok baktım adı sabalaksKuzum o jel libelaks olabilir mi?
1 sene mi? Annenin iyimserligine hayran kaldım desem
Bende hasta gibiyim boğazlarım biraz puslu o yüzden sordum acaba gaz mı yapıyorAA neden gün aşırı? Hasta olacak gibiyim 2günden beri içiyordum ama, gaz fln mı yapıyor ki?
Bana doktor oyle demisti bilmiyorumAA neden gün aşırı? Hasta olacak gibiyim 2günden beri içiyordum ama, gaz fln mı yapıyor ki?
Kızlar bütün belirtileri tek tek yaşayan biri olarakBende hasta gibiyim boğazlarım biraz puslu o yüzden sordum acaba gaz mı yapıyor
Vallahi canım içeriye falan bakacak zaman olmamıştı çok sağ ol söylediğin için, ben de Harvey nursun gaz giderici damlası var senin soyledigin bu mu acaba?
Bu şurubu canım aynen.Benim kafa gitti, yazmışsın zaten bu damla değil şurup diye.@minseo bu şurubu alıp deneyim olmazsa, harvry nurst gaz giderici damla işe yaramadı biz de
Evet evet yara olmasini bekleme hemen al kullan sonra biraz toparlayinca hemen kantarona geçiş yap canımCanım tamam şu Gripe water bir deneyim bakalım, iyi gelirse söyleyecem size. Benim anladığım senin işte tam yara olduğu zaman dayım ben şimdi göğüslerinin,teramisin sonrası 1-2 gün kullanıp hemen kantaron yağına geçmişsin doğru mu anladım?
Ne tatlilar ya masallahVallahi bişi diyim mi bebekle beraber küçük çocukları olanları tebrik ediyorum ikisine birden bakmak zordur. Valla ben tekine zor bakıyorum allahtan kızımmbüyük o bile bakıyor kardeşineokulların kapanmasını iple çekiyorum sınavları var yükleyemiyorum Kiza kıyamıyorum
Gidiyor kuzum kilolar hele emzirdikce çok daha hızlı gidiyorBen şimdiden 9 buçuk kilo vermişim kendim bile inanamadım, bunlar ayaklanana kadar tüm kiloları veririz umarım, gerçi sen çok az kilo almıştınbenim kız biberon mama sevmiyor, reddediyor bu yüzden bütün gün memede yaşıyor ☺
☺Size bir aşk topu bırakıyorum
Eki Görüntüle 3227048
Bende öyle değil canım uyuduğu an uyumak için an kolluyorum. ama sen yalnizsan o duygusallığa kapılmış olabilirsinm. Benim genelde yanimda annem oluyor ondan kafam bi nebze daha rahat tabiLohusalık bitince ben daha değişik bir ruh haline geldim. Geceleri nefes alış veris sesini duyamazsam yataktan fırlıyorum resmen bir şey mi oldu diye. İyice delirdim galiba uykusuzluktan. Hiç gözümün önünden ayırmak istemiyorum bir şey olacak diye. İş bile yapamıyorum başından ayrılıp gündüz eşim işteyken. Sizde de var mı bu durum kızlar?
Çok geçmiş olsun canım şükür sağlıkla almışsın kucağına en kısa sürede toparlanırsın inşallahHerkese merhaba kızlar uzun bi aradan sonra aranızdayım. Çok kötü günler geçirdim hala da geçiriyorum. Doğuma 20 gün kala adenovirüs kaptım gözümden her yer bulanıktı ve gözlerim çok kötü olmuştu psikolojim bozuldu zaten halihazırda panikataktan ilaç kullanıyordum beni daha da yıprattı 20 gün her gün 2 saat uykuyla uyudum geçecek dediler kiminin 1 ay sürüyor dediler doğuma çyle girdim. 4 martta normal doğumla kızımı göremeden doğurdum ilk 2 hafta yanımda kaldılar intahar etmeyi düşündüm psikolojim öok kötüydü. Sonra toparlamaya basladım baska bi doktora gittim. Korneamda hasae oluşmuş keratit olmuşum uzun bi tedaviye basladık sabır istedi benden sadece yaklasık 2 aydır böyleyim daha da düzeldim ama görme tam düzelmedi hala. Ela bana iyi geliyor hep evdeyiz zaten uykusuzluk falan hiç zorlamıyor diğer şeylere göre göz ağrısı batması görememek hamilelik sürecimin zorluğu çok yıprattı… herkes iyidir umarım
Maşallah güzelliğe
Valla canım elimden geldiğince dikkat ediyorum çok fazla değil de en belirgin olan şeyleri yemiyorum onun dışındakileri yiyorumKızlar yediğinize hala dikkat ediyo musunuz yaYesekte gaz oluyor yemekte ne yicegimi şaşırıyorum
Bence sen gayet normalsin canım böyle rahat insanlara çıldırıyorum ya faydan yoksa bari zararın olmasın dimi ama ben 2 doğumum da da 10 günlük olunca herkesi yolladım kendi başımın çaresine kendim baktım elimden geldiğince en azından kimseye sinirlenmiyorumUzaktan geliyorlar bebegi görmeye onlar başka şehirdeler ondan kaldi ki bence de erkek neden gelir işte ne diceksin eşime söylesem sen benim ailemi zaten sevmiyorsun diye başlıyor o yüzden uğraşmak istemedim amaan dedimhastalik degil aslinda düşünsenw icli kofte yapmis hali komple salca bulgur olmus bana diyor niye temizliyosun ee dedim kim temizlicek cevap veremiyor. Bi börek acmis elinin degdigi her yer un hamur olmus ben onlari temizlemiyim de napim yani benim yerimde baskasi olsa o da temizlicek. Cocuga aldigim seyler de hep un olmuş tövbe yarabbim tabi benim de sinirlerim tavan oluyor. Yani 1 yemek yapacak diye hiç degmezdi benim de halim pert bi de yikadim haliyi balkonda yine gecmedi. Yani sövmek istemiyorum ama aşırı sinir bozucu lavaboya gidiyorum lavabo pislenmis bu insanlar kör mü anlamiyorum sezaryen olmuşum ya mikrop kapsam ne olacak. Ben mi abartiyorum allah askina bi de bana hasta muamelesi yapiyor kendi annem
Yok artık yaaVallaha aklıma geldikçe çıldıracak oluyorum ilk cocugumda kb var diye emziremiyodum ya diyodum sen diğer yere otur ya ben gidiyodum kb da esime.sikauet etmiş benim yanımda emzirmiyo diye eşim tutturdu babamın yanında emzir nolcak diye böyle beyinsizlik örneği Türkiye'de yoktur bide Dio kapalı değilsin zaten
Maşallah ya uyuyan cocmhpįCanim oglum baya uykucuydu ama gece 4 te uyanirdi sesi anca o zaman cikardi. Bu oglum da sut.sariligi zaten vardi o mu ilerledi ydiye korkuyorum. Bakalim yazarim 10 gun sonra
Bizimkiler bı değişik saygı aramıyorum atmrtikÇok geçmiş olsun canım şükür sağlıkla almışsın kucağına en kısa sürede toparlanırsın inşallah
Maşallah güzelliğe
Valla canım elimden geldiğince dikkat ediyorum çok fazla değil de en belirgin olan şeyleri yemiyorum onun dışındakileri yiyorumama geçen canım çok istedi diye 2 adet lahana sarması yedim çocuğumu mahvetti hiç o kadar çok ağlamamıştı normalde de gazı oluyor ama idare ediyor çok üzüldüm o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum
Bence sen gayet normalsin canım böyle rahat insanlara çıldırıyorum ya faydan yoksa bari zararın olmasın dimi ama ben 2 doğumum da da 10 günlük olunca herkesi yolladım kendi başımın çaresine kendim baktım elimden geldiğince en azından kimseye sinirlenmiyorumki sağolsun annemde kayınvalimdem de titiz ve çalışkan insanlar beni hiç üzmediler ama yine de insan kendi düzenini bir an önce kurmalı bence gün geçtikçe daha zor oluyor çünkü
Yok artık yaabunun şikayetini nasıl etmiş acaba eşine söylerken utanmamış mı pes diyorum insanlar çok garip ya mahrem diye birşey var dimi ama
Çok zor kuzum valla anlıyorum seni... Biz de bazen hiç uyumadan sabah 6-7 yapıyoruz artik emzirmek istemiyorum diye ağlayasim geliyorKızlar biraz içimi dökmek istiyorum. Gerçekten çok zorlanıyorum. Bebeğim geceleri 1,5 saatte bir uyanıyor aşağı yukarı. Çığlık kıyamet gaz sancısı ve acıktığı için emmek istiyor, gündüz uyuyordu önceden şimdi hiç uyumuyor. 10 dk uyursa uyuyor sonra çığlık kıyamet gaz sancısı çekiyor, ne yapsak rahatlayamıyor. Anca memede rahatlıyor. Ama ben hiç uyuyamıyorum ve pert durumdayım artık. Bu süreç beni agresifleştiriyor. Bebeğim hissediyor bence. Beni sevmez mi diyorum artık. Saçma sapan bir psikoloji ve kafadayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gaz damlası istedim eczaneden getirecekler, belki çözüm olur. İçimi döktüm hakkınızı helal edin sürekli ağlayasım geliyor.
En başından beri gaz problemi yaşıyoruz ilk zamanlar daha kötüydü şuan daha iyi kendi gazini çıkarıyor çoğu zaman ağlamıyorİlk günlerinde çok gaz çıkaran bebek sonrasında gaz problemi yasar mi ? Şu an gaz problemi yaşayan bebeklerin ilk 1 ayı nasıl geçmişti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?