Canım bence normal daha kendini anne karnında hissediyor besleniyorsa sorun olacağını sanmıyorum ama yine bi baktır tabi benim kızımda ilk haftalar gündüz hep uyuyorduKizlar bebegi sarilik olmasa da hep uyuyan var mi.Carsamba gunu.doktora goturdugumde yuzunde sut sariligi vardi. Goguste yoktu. Ama oglum.cok uyuyor hele banyo yapmissa baygin. Ama emiyor.besleniyor tedirgin oldum yarin goturecegim ama yarina.kadar icim icimi yiyor
Gece uykusu muDogumun ilk bir kac gunu ben de de az biraz sislik vardi ameliyatin etkisiyle de. Zsten eski kilomuza gelsekte daha kilolu gozukuruz kolay degil vucut o kadar degisti.oglunun gece uykulari nasil sabah kacta uyaniyor
Hadi ya hala mı devam ediyor, neyse azalmış en azındanCanım o sıcak basmalar bende hala devam ediyor özellikle emzirirken fenalık geliyor ama ilk zamanlardaki gibi su gibi terlemiyorum. İlk haftalar bacaklarima bile yapışıyordu pijamam terden çok sinir bozucuydu
insallah normaldir. Oglumda uykucuydu ona mi cekti sarilik mi artik yarin baktiracagim icime hic sinmedi. Besleniyor amaCanım bence normal daha kendini anne karnında hissediyor besleniyorsa sorun olacağını sanmıyorum ama yine bi baktır tabi benim kızımda ilk haftalar gündüz hep uyuyordu
Burnunuzu gobege degecek kadar yakin tutun koklayin, enfeksiyon ise kotu kokar ...Kızlar göbek kordonu iltihap olan var mı aranızda? Sarı renk gördüm bugün. Pazartesi düşmüştü kordon. Cuma yıkadım ama iltihap mı diye tedirgin oldum.
Link atabilir misin
Malesef canım hormonal işteHadi ya hala mı devam ediyor, neyse azalmış en azından
İnşallah uykucudur birimizin yüzü gülsün en azındaninsallah normaldir. Oglumda uykucuydu ona mi cekti sarilik mi artik yarin baktiracagim icime hic sinmedi. Besleniyor ama
Emzirme süresince benim devam etmiştiOf bu sıcak basmaları yanma terleme hali ne zaman bitecek kızlar? Sabah duş alıyorum akşama doğru terlemiş hatta kokmuş hissediyorum hiç hoş değil bu durumBir de sezaryen sonrası kanamanız ne kdr sürdü? Kanama bitse bu halim de bitecek gibi geliyor ilişkili mi bilmiyorum.
Normal aslında sen bide 10 gün sonra yaz cnm buraya çok uyuyor diye:)çünkü bizimkide ilk hafta paso uyudu ben şoktaydim o iş sonra değişiyorKizlar bebegi sarilik olmasa da hep uyuyan var mi.Carsamba gunu.doktora goturdugumde yuzunde sut sariligi vardi. Goguste yoktu. Ama oglum.cok uyuyor hele banyo yapmissa baygin. Ama emiyor.besleniyor tedirgin oldum yarin goturecegim ama yarina.kadar icim icimi yiyor
Şu burun tıkanıklığı en üzüldüğüm şey bebeklerde.Kızlar ben oğlanın burnunu açamıyorum ya . nebulizatorle soğuk buhar veriyorum oda tipi buhar makinasi aldım. Suremli serumla şırınga ile yıkayıp çekiyorum yarım saat sonra yine doluyor. Kızdan soğuk algınlığı kaptı halen devam ediyor. Yeşil yoğun mukozali çıkıyor tıkanıyor çocuk. Doktora yazdım burun spreyi kullanın dedi tek çarem o kaldı resmen
Canim oglum baya uykucuydu ama gece 4 te uyanirdi sesi anca o zaman cikardi. Bu oglum da sut.sariligi zaten vardi o mu ilerledi ydiye korkuyorum. Bakalim yazarim 10 gun sonraNormal aslında sen bide 10 gün sonra yaz cnm buraya çok uyuyor diye:)çünkü bizimkide ilk hafta paso uyudu ben şoktaydim o iş sonra değişiyor
Ben kurcalamaya biraz çekiniyorum. Yanlış bir şey yaparım diye. Yarın bir sağlık ocağına hgideyim en iyisi.Benim kalinti boyle sari parcali bir seydi canim. Icine sinmiyorsa yarin aile hekimine de goturup baktirabilirsin. Daha.once oglumda da cocuk doktorumuz bir kulak copuyle temizle demisti. Sen de kulak copuyle yaglayip temizle yarin da bir bak nasil ici
5 günlükken tartılmıştı 150gr eksikti doğum kilosundan. Yarın kontrolümüz var ben de merak ediyorum ne durumda diyeBen emzirdigimden tekrar baslayim 5 6 dk.falan emzirip diger emzirmedigime geciyorum. Kilo alimi nasil bebegin
Bazı değerleri yüksek çıktı enfeksiyon varmışCanım dualarımız seninle
Neyi var minnoşun
Allah razı olsunAllah acil şifalar versin, nerede evladını bekleyen anne varsa kalbine ferahlık versin inşallah.
Evet canım şu an ailemin yanındayım. Bebeklerle uğraşmaktan pek giremedim. Eşim gelmek istemiyordu ikna edip geldim. Sağolsun annemle birlikte bakıyoruz. Küvezden çıktıklarında birkaç gün eşimin ailesinin yanında kaldık, tek başıma ağlayarak bakıyordum. Sütüm de azaldı emziremiyorum bebeklerimi.
Evde bir kızım var sürekli beni istiyor ben hastanede bebeğin yaninda kalıyorum çok zor gercektenGerçekten çok iyi hala şaşkınım dün az içtim hemen azaldı 170 ml sağdım ayva bulamıyorum ama artık bulduğum yerden 3 4 kilo alcam
Umarım sizde de bende yaradigi gibi ise yaramıştır kızlar
Dualarımız seninle kuzum
Kendini üzme strese sokma bebişin için ilaç olacak süt uretimine odaklan benim de bebislerim kuvezde kaldı 19 gün Allah sağlık versin inşallah orada çok güzel bakıyorlar bebeğine hiç kendini üzme bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?