2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım bence normal daha kendini anne karnında hissediyor besleniyorsa sorun olacağını sanmıyorum ama yine bi baktır tabi benim kızımda ilk haftalar gündüz hep uyuyordu

Canım o sıcak basmalar bende hala devam ediyor özellikle emzirirken fenalık geliyor ama ilk zamanlardaki gibi su gibi terlemiyorum. İlk haftalar bacaklarima bile yapışıyordu pijamam terden çok sinir bozucuydu
Hadi ya hala mı devam ediyor, neyse azalmış en azından

Canım bence normal daha kendini anne karnında hissediyor besleniyorsa sorun olacağını sanmıyorum ama yine bi baktır tabi benim kızımda ilk haftalar gündüz hep uyuyordu
insallah normaldir. Oglumda uykucuydu ona mi cekti sarilik mi artik yarin baktiracagim icime hic sinmedi. Besleniyor ama

Hadi ya hala mı devam ediyor, neyse azalmış en azından
Malesef canım hormonal işte bi de emzirmek çok kalori yaktırıyormus vücut efir sarfediyor terliyoruz
insallah normaldir. Oglumda uykucuydu ona mi cekti sarilik mi artik yarin baktiracagim icime hic sinmedi. Besleniyor ama
İnşallah uykucudur birimizin yüzü gülsün en azından

Kızlar ben ilk bebeğimi kaybetmiştim. Takip ettiğim gruptaki herkes doğum yaptı benim kucağım boş kalmıştı. Tekrar hamile kaldım ve sizleri takip etmeye başladım ama içimde hep bir korku vardı. Cesaret edip yazamadım aranıza katılamadım. Ne zaman doğum yaptım sizlere artık yazmak istedim. Farkında olmasanız bile gebelik sürecimde de bana çok yardımcı oldunuz. İyi ki varsınız iyi ki varız. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Güzel günlerini göstersin.

Emzirme süresince benim devam etmişti gerçi emzirmeyi kesmeden 2.ye hamile kaldım o yüzden benim halen devam ediyor

Kızlar ben oğlanın burnunu açamıyorum ya .. nebulizatorle soğuk buhar veriyorum oda tipi buhar makinasi aldım. Suremli serumla şırınga ile yıkayıp çekiyorum yarım saat sonra yine doluyor. Kızdan soğuk algınlığı kaptı halen devam ediyor. Yeşil yoğun mukozali çıkıyor tıkanıyor çocuk. Doktora yazdım burun spreyi kullanın dedi tek çarem o kaldı resmen

Normal aslında sen bide 10 gün sonra yaz cnm buraya çok uyuyor diye:)çünkü bizimkide ilk hafta paso uyudu ben şoktaydim o iş sonra değişiyor

Şu burun tıkanıklığı en üzüldüğüm şey bebeklerde. annewith nazal nem diye bir sprey önermişti ben de aldım onu açtıktan sonra sıkıyorum burnun içini nemli tutuyor kremli gibi böyle, diğer spreyler gibi insanın beynine de gitmiyor Ekin hiç aglamiyor yaparken. kendime de denedim çok güzel bişey burun asla kurumuyor istersen onu bi dene canım

Normal aslında sen bide 10 gün sonra yaz cnm buraya çok uyuyor diye:)çünkü bizimkide ilk hafta paso uyudu ben şoktaydim o iş sonra değişiyor
Canim oglum baya uykucuydu ama gece 4 te uyanirdi sesi anca o zaman cikardi. Bu oglum da sut.sariligi zaten vardi o mu ilerledi ydiye korkuyorum. Bakalim yazarim 10 gun sonra

Ben kurcalamaya biraz çekiniyorum. Yanlış bir şey yaparım diye. Yarın bir sağlık ocağına hgideyim en iyisi.

Nasılsınız kızlar herşey Yolunda umarım ben cok fenayım bebeğim çok gazlı geceleri hic uyumuyoruz. Tek meme veriyorum hala sagma makinam kırıldı en son 20/30, ml çıkıyordu gunde 5/6 sefer mama veriyordum 50/90 ml arası dundendir bestlak süt arttırıcı damla aldım ve mama da gaz yapıyor diye 3 e düşürdüm mamayi ama sık emziriyorum Max 5 dk kalıyor memede genelde.merak ettigim doyuyor mu yada açken ağlar diye düşünüyorum çok kötüyüm kızlar ya uykusuzluktan tansiyonum fırlayıp duruyor.

M merve4416 canim sen nasilsin en son yazdin mi hic gormedim bebeklerini alip ailenin yanina gittin mi
Evet canım şu an ailemin yanındayım. Bebeklerle uğraşmaktan pek giremedim. Eşim gelmek istemiyordu ikna edip geldim. Sağolsun annemle birlikte bakıyoruz. Küvezden çıktıklarında birkaç gün eşimin ailesinin yanında kaldık, tek başıma ağlayarak bakıyordum. Sütüm de azaldı emziremiyorum bebeklerimi.
Sen de doğum yapmışsın gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Evde bir kızım var sürekli beni istiyor ben hastanede bebeğin yaninda kalıyorum çok zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…