2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Vallahi canım içeriye falan bakacak zaman olmamıştı çok sağ ol söylediğin için, ben de Harvey nursun gaz giderici damlası var senin soyledigin bu mu acaba?
Benim kafa gitti, yazmışsın zaten bu damla değil şurup diye.@minseo bu şurubu alıp deneyim olmazsa, harvry nurst gaz giderici damla işe yaramadı biz de

Canım tamam şu Gripe water bir deneyim bakalım, iyi gelirse söyleyecem size. Benim anladığım senin işte tam yara olduğu zaman dayım ben şimdi göğüslerinin,teramisin sonrası 1-2 gün kullanıp hemen kantaron yağına geçmişsin doğru mu anladım?

Cnm bnmkinin yanında senin yaşadıkların çok daha zor önce sana büyük bir alkış tek başına bu stresi göğüslemişsin, eşinin o sırada yanında sakinliğini koruyamaması da (onun da haklı sebepleri var tabi) senin o an bisürü duyguyla yalnız başetmene sebep olmuş ve sistem kendini kapatmış anladığım ama en iyisi sonuca odaklanmak tabii ki bebek sağlıklı ve sen iyi olacaksın . Ben ilk banyomda muhtaçlık çok zor diye ağlayacaktım ki baktım ağlayınca karnım daha çok acıyor ağlayamadım bile içime akıttım tuvalet işini de bugün yarın artık hissedersin yürümek kolaylaşır az daha dayan
Bebeğime kilo aldırma çalışmaları devam ediyor, nezle olmuştu burnu da hala tıkalı gibi, bol meme ve mama veriyorum tabi biraz korkuyla çünkü bu kdr mama vermek kaşık biberonla cuk cuk akıtıyorum boğazından meme reddi yapar mı diye korku yaratıyor eskisi kadar güçlü emmiyor gibi geliyor ya da korkumdan bana öyle geliyor bilmiyorum, kontrolümüz perşembe umarım güzel haberler alırız. Son sütü içirmeye çalışıyorum cnm sağım da yapıyorum gece dışında.

Cnm gümüş kapaktan çok göğüs kalkanını tavsiye ederim ben, benim hiç yara olmadı ama ilk günden beri lansinoh krem sürüp göğüs kalkanı koyuyorum, gümüş kapağı da bazen gece kullandım, kalkanla uyumak zor geldiğinde. Gümüşü takarken bişey sürmedim ama hemşire öyle önermişti.

Vallahi bişi diyim mi bebekle beraber küçük çocukları olanları tebrik ediyorum ikisine birden bakmak zordur. Valla ben tekine zor bakıyorum allahtan kızımmbüyük o bile bakıyor kardeşine okulların kapanmasını iple çekiyorum sınavları var yükleyemiyorum Kiza kıyamıyorum

Eklentiler

• 4A3B6A26-67C0-4E4B-AD5E-7BF2BCA5DF61.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 104
Tamam canım bundan sonra zaten pişik olmazlar allahın izniyle önlemlerimizi alıyoruz böyle böyle :)

Kizlar dün bebegim sabahtan aksama kadae gaz sıkıntısı çekti, uyuyordu 10 dk sonra ağlayarak uyabiyordu. Sürekli masaj yapip duruyordu hiçbir fayda etmedi, 1 kere bile kakasini yapmamisti. En son akşam acile götürdük doktor bir ilaç verdi poposundan jel gibi sıkıyorsun icine. Çocuk içinde ne var ne yok havai fisek gibi üstümüze patlattı sabah uyandik yine aynisi kivraniyor, doktor gecmezde yarisini da sonra sık demişti yine yaptim cocuk rahatladi resmen ilaç mucize gibi etki etmesi 1 dk bile sürmüyor doktor bi de diyor masaj yapmiyor musun, kolumuz agridi masaj yapmaktan artik nefret ettim şu gaz sorunundan, annem de diyor o bitince de diş başlayacak sen rahat etmeyi en az 1 sene unut. Ne umut verici cümleler kuruyor canim anam

Günaydın güzel anneler bebeğimin göbek bağı 2 gün önce düştü, dünden beri sarı akıntı gibi bişey bulaşıyor çamasırına..Göbek bağı düştükten sonra oldu mu sizlerde de? Götürmelimiym Dr a?

Ben şimdiden 9 buçuk kilo vermişim kendim bile inanamadım, bunlar ayaklanana kadar tüm kiloları veririz umarım, gerçi sen çok az kilo almıştın benim kız biberon mama sevmiyor, reddediyor bu yüzden bütün gün memede yaşıyor
☺Size bir aşk topu bırakıyorum

Oglum da.ilk gun bana memenin tadina bakabilir miyim dedi hadi bak dedim o zaman sut sakir.sakir akmiyordu da agzina aldi iii bu ne boyle tatsiz hic guzel degil deyip bir daha bakmak istemedi

Canım üşürken ağlarken esnerken vs titriyor. Hani öyle zırıl zırıl bir titreme değil ama insan ister istemez korkuyor.
Benim oğlum da emerken yapıyor onu. Emerken arada alt çenesi titriyor sonra normal emmeye devam ediyor. Benim sorduğum insanlar normal bebeklerde olur dediler o yüzden üzerinde durmuyorum şimdilik

Çok geçmiş olsun. Hepsi geçer acıların çabucak senin için de umarım.

Bebeğin ilk önce fiziki otopsi sonuçları çıkacak, bebekten örnek alımları, vs. bitti şimdi raporun hazırlanmasını bekliyoruz. 2-3 hafta sürecek sanırım heyet değerlendirmesi gerektiği için vakit alıyormuş.

Genetik test için de çok kapsamlı bir tarama olduğundan 2-3 ay sürdüğü bile oluyor demişlerdi sonuçların gelmesinin. Yani ne yazık ki hemen öğrenemeyeceğiz ama öğrenince yazarım.

İyileşmeye çalışıyorum. Ne yazık ki benim iç dikişlerim çok fazla ve bir tanesi tam kapanmıyor. Çok ağrı yaptığı için kalkıp yürüyemiyorum. Yattım kaldım. Yani bir şeyler yapayım, yürüyüşe gideyim desem, canım çok canıyor. Artık canımın acımasına da hiç sabrım yok. Ek bir ilaç verdiler yıkamak için, onu kullanıyorum şimdi. Çarşamba kontrol var, umarım iyiye doğru gider. Hala enfeksiyon riskim de devam ediyor.

İdrar kaçırma çok yaygın bir sorunmuş doğum sonrası, çoğu kadın kendiliğinden iyileşiyor. Bazı kadınlarda ufak tefek kaçırmalar devam edebiliyormuş, onun da çözümü var. Hiç moralini bozma. Çok sinir bozucu olsa da kalıcı değil. Benim 2 hafta sonra kaçırma olayı bitmişti tamamen ama mesela benim yaşadığım fiziki sıkıntıya göre 2 haftayı şaşırtıcı şekilde kısa buldu doktorlar.

Kegel egzersizleri yap sürekli. Senin altta dikişin de olmadığı için canını da yakmaz, kaslarını çalıştırdıkça kontrolün artar. Eminim de geçer kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…