2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Vallahi canım içeriye falan bakacak zaman olmamıştı çok sağ ol söylediğin için, ben de Harvey nursun gaz giderici damlası var senin soyledigin bu mu acaba?
Canım Gripe Water ı 4 yıl önce kızımda kullandım çok da memnun kaldım kızımda gaz çok fazla idi oğlumda da var gaz şimdilik biogaia rezene kimyon direnmeye çalışıyorum zorda kalırsam bende alacağım
Maşallah canım nasılda güzeller
Analık bir ömür gönüllü kölelik canım
Canım bizde de çamaşıra leke oluyordu doktor sürekli kuru tutun dedi
Maşallah canım yerim senin tütülü eteğini
Günaydın kızlar ıhlamur içebiliyo muyduk emzirirken
Canım içilebilir diye biliyorum ama miktarına dikkat et yine de
Canım kendini strese sokma sonuçta hepimiz fiziken yorulunca kötü hissediyoruz ama hepsi geçecek zamanla düzene girecek yalnız değilsin hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz öyle düşün
İlk günlerinde çok gaz çıkaran bebek sonrasında gaz problemi yasar mi ? Şu an gaz problemi yaşayan bebeklerin ilk 1 ayı nasıl geçmişti ?
Canım benim oğlum gazını çıkarıyordu 20. Günden sonra gaz sancıları kbaşladı doktorda 2.3. haftadan sonra başlar dedi

Canım benim oğlum gazını çıkarıyordu 20. Günden sonra gaz sancıları kbaşladı doktorda 2.3. haftadan sonra başlar dedi
Gaz çıkarmayı bilmedikleri için gaz sorunu oluyor diye anlatmislardi, başta kendi gazını kendisi çıkarabilen bebek sonra neden cikaramiyor acaba bizimki de 2 gündür ikinip duruyor yediklerime de çok dikkat ediyorum noldu da gazını cikaramamaya başladı anlamıyorum

Nasıl tükendim hem de gaz damlası kullanmıştın değil mi arkadaşım sen biogaia? minseo Memnun musun? Kaç damla kullandın? Ne zamanları verdin? Ben de aldım oğluma.
İnşallah geçecek arkadaşım inşallah

Aynı süreçleri yaşıyoruz tatlım. Gaz sancıları dinene kadar böyle geçecek gibi görünüyor. Onlara en iyi gelen bizleriz sevmez olur mu hiç. Gaz damlası bir nebze rahatlatır. Ben çok anlam yüklemişim ama cahilliğimden damlayı alınca dünya toz pembe olacak sanmıştım sonuç yine uyumuyor. Ama sabredersek bitecek ve ennn güzel günlere kavuşacağız. Bıcır bıcır oldukları

Kızlar bebeklerle dışarı çıkmaya başladınız mı? Biz geçen pazar çıkmıştık bugün de hava güzel gibi ama akşamları hiç çıkmadık. Sizce aksam dışarı çıkarsam hava çarpar mı? Siz haftada kaç kere dışarı çıkıyorsunuz?

Ben şuan polenlerden dolayı çıkarmaya cesaret edemiyorum tıkanır hasta olur diye. bence çıkaracaksan akşam vakti daha iyi gibi en azindan polenler daha azalmış oluyor canım

Nasıl tükendim hem de gaz damlası kullanmıştın değil mi arkadaşım sen biogaia? minseo Memnun musun? Kaç damla kullandın? Ne zamanları verdin? Ben de aldım oğluma.
Canım biogaia gaz damlası değil probiyotik. Bizim gaz sancilarimizi kesen biogaia oldu. Ondan önce eti kesilmiş gibi agliyordu.Gaz damlalarından çok daha etkili bir takviye. Ben gaz damlalarindan memnun kalamadim hatta daha çok gaz dolaşımı yapıp kusturup çocuğu rahatsız ettiler. Nurse harveys colex suruptan memnunum ben onu verince gazini rahat çıkarıyor. Şuan biogaia ve relactaz veriyorum. Relactaz da laktoz enzimini parçalamaya yardımcı oluyor. Biogaia+relactaz çok gazı olursa colex bu şekilde gidiyoruz şuan. Biogaia günde 5 damla 1 sefer olarak veriliyor canım.

Valla o kadar çok ağlıyor kendini itiyor ki diyorum sevmiyor herhalde beni inşallah o günlere kavuşalım arkadaşım burda o güzel gülücükler saçacağımız günlerimizi de paylaşalım
Anladım arkadaşım ben biogaia aldım. Bugün başlayayım inşallah iyi gelir oğluma

Canm senin bebeğin nerdeyse 60 günlük mu oldu ya inanmıyorum o kadar zaman gectimi maşallah çıkar artık nerdeyse 2 aylık olmuş ben 20 günlük olasiya kadar bekledim nedense onu beynimde sınır yapmışım yirmiden sonra serbest kendimce

İlk doğduğunda olmustu sol gözde ılık çayla sildim 2-3 güne düzeldi canim
Ben kaynamis sogutuus su ve pamukla siliyorum hala var. Anne sutu denedim gene fayda etmedi... Cayi duydum da enfeksiyon kapar diye cesaret edemedim

Canım geçen yazmıştım auto koltuğuna oturttuk çamaşır makinesinin üstüne koymayı denesene 5 dakka, bizimki de böyle ağlama krizine girdi mi Çat diye uyuyor bu yöntemde
Hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim

Kızlar bebeğinize seslenince ya da sesinizi duyunca dönüp bakıyor mu ? Görünce takip ediyor ama seslenince bakmıyor.
Çok erken değil mi onun için canım
Ben günde 3 kere.mama veriyorum meme reddi yaşamadım henüz, kasık biberon zor oluyor mu
Ben o insanların önünde saygı ile eğiliyorum, benim oğlum pek bebek bakmayı sevmiyor sadece sevme kısmı ile ilgileniyor Allahtan büyükte bir de onunla uğraşıyorum
işe yararsa devamli almak zorundayim ama yapacak bir sey yok
3-4 ay sıkacağız dişimizi
Sarı akıntı iltihap olabilir doktorun numarası varsa bir ara istersen

Akinti yok canim. Bildigin sari capak ama bitmek bilmiyor. Her uykudan uyandiginda fena .. bazen gozu acilmiyor
Tek gözü tamamen yapış yapış kapanıyor mu canım, eğer öyleyse benim büyük oğlum öyleydi göz yaşı kanalı tıkalı demişti doktor göz pınarından burnuna doğru masaj yapa yapa düzeltmistik sorunu, bir de bebek şampuanli su ile ayni sekilde siliyorduk.

Akinti yok canim. Bildigin sari capak ama bitmek bilmiyor. Her uykudan uyandiginda fena .. bazen gozu acilmiyor
Bizim de öyle oldu ilk hafta, önce baktım bir sabah Sarı capak var sonra o gün kaynatilmis ılımış su ile bir bezi ıslattım onla sildim icten disa dogru hatta birkac kez kendi sütümle ıslatıp onla da sildim, ertesi sabah kalktım baktim artık yapışıyor kirpikleri falan biraz hafif de şişmiş gibi geldi bana göz doktoruna götürdüm bi damla verdi yenidoganlarda gözyaşı kanali tıkanıklığı olabiliyor ondan kaynaklı enfeksiyon dedi cok normal oluyor bu dedi damlayı gunde 3 kez kullandık ayni sekilde temizlemeye de devam et dedi bana islak bezle icten disa dogru yani, bir de masaj yapmami soyledi burunla goz arasina dogru , kısa sürede geçti ama birkaç gün sonra diğer gözde başladı o göze de damlayı damlattim ben o da hafifledi. şimdi ara ara cok az hala oluyor tam geçmediği için yarın kontrole götüreceğim ben de

Biogaia aslında gaz damlası değil canım yanında ek gaz damlası kullanıyor çoğu kişi ben biogaia+ nurse harveys colex kullanıyorum bize çok çok şükür o iyi geliyor
Canım grupta hepimiz aynıyız neredeyse , maalesef uyku sorunu benim oğlumda da var. 1,5 - 2 saate kalkmak istiyor ama eğer uyku öncesi mama verirsem bu süre biraz uzuyor.
Büyük oğlum inanılmaz gaz ve kolik bir bebekti 2 senem zehir olmuştu ve saat başı kalkıyordu, ben şimdi biogaia ve nurse harveys colex kullanıyorum şuan iti gidiyor sen mama veriyor muydun. Mesela ben geçen sadece 1 kere bebelac verdim çocuk gazdan ıkınmaktan mahvoldu, mama da etkili bence gaz konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…