İlk doğduğunda olmustu sol gözde ılık çayla sildim 2-3 güne düzeldi canimKizlar oglumun gozlerinde capaklanma var ve bir haftadir azalmadi. Surekli temizliyorum ama nafile... Benzer durumu yasayan var mi?
Canım Gripe Water ı 4 yıl önce kızımda kullandım çok da memnun kaldım kızımda gaz çok fazla idi oğlumda da var gaz şimdilik biogaia rezene kimyon direnmeye çalışıyorum zorda kalırsam bende alacağımVallahi canım içeriye falan bakacak zaman olmamıştı çok sağ ol söylediğin için, ben de Harvey nursun gaz giderici damlası var senin soyledigin bu mu acaba?
Maşallah canım nasılda güzellerVallahi bişi diyim mi bebekle beraber küçük çocukları olanları tebrik ediyorum ikisine birden bakmak zordur. Valla ben tekine zor bakıyorum allahtan kızımmbüyük o bile bakıyor kardeşineokulların kapanmasını iple çekiyorum sınavları var yükleyemiyorum Kiza kıyamıyorum
Analık bir ömür gönüllü kölelik canımKizlar dün bebegim sabahtan aksama kadae gaz sıkıntısı çekti, uyuyordu 10 dk sonra ağlayarak uyabiyordu. Sürekli masaj yapip duruyordu hiçbir fayda etmedi, 1 kere bile kakasini yapmamisti. En son akşam acile götürdük doktor bir ilaç verdi poposundan jel gibi sıkıyorsun icine. Çocuk içinde ne var ne yok havai fisek gibi üstümüze patlattısabah uyandik yine aynisi kivraniyor, doktor gecmezde yarisini da sonra sık demişti yine yaptim cocuk rahatladi resmen ilaç mucize gibi etki etmesi 1 dk bile sürmüyor doktor bi de diyor masaj yapmiyor musun, kolumuz agridi masaj yapmaktan artik nefret ettim şu gaz sorunundan, annem de diyor o bitince de diş başlayacak sen rahat etmeyi en az 1 sene unut. Ne umut verici cümleler kuruyor canim anam
Canım bizde de çamaşıra leke oluyordu doktor sürekli kuru tutun dediGünaydın güzel annelerbebeğimin göbek bağı 2 gün önce düştü, dünden beri sarı akıntı gibi bişey bulaşıyor çamasırına..Göbek bağı düştükten sonra oldu mu sizlerde de? Götürmelimiym Dr a?
Maşallah canım yerim senin tütülü eteğiniBen şimdiden 9 buçuk kilo vermişim kendim bile inanamadım, bunlar ayaklanana kadar tüm kiloları veririz umarım, gerçi sen çok az kilo almıştınbenim kız biberon mama sevmiyor, reddediyor bu yüzden bütün gün memede yaşıyor ☺
☺Size bir aşk topu bırakıyorum
Eki Görüntüle 3227048
Canım içilebilir diye biliyorum ama miktarına dikkat et yine deGünaydın kızlar ıhlamur içebiliyo muyduk emzirirken
Canım kendini strese sokma sonuçta hepimiz fiziken yorulunca kötü hissediyoruz ama hepsi geçecek zamanla düzene girecek yalnız değilsin hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz öyle düşünKızlar biraz içimi dökmek istiyorum. Gerçekten çok zorlanıyorum. Bebeğim geceleri 1,5 saatte bir uyanıyor aşağı yukarı. Çığlık kıyamet gaz sancısı ve acıktığı için emmek istiyor, gündüz uyuyordu önceden şimdi hiç uyumuyor. 10 dk uyursa uyuyor sonra çığlık kıyamet gaz sancısı çekiyor, ne yapsak rahatlayamıyor. Anca memede rahatlıyor. Ama ben hiç uyuyamıyorum ve pert durumdayım artık. Bu süreç beni agresifleştiriyor. Bebeğim hissediyor bence. Beni sevmez mi diyorum artık. Saçma sapan bir psikoloji ve kafadayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gaz damlası istedim eczaneden getirecekler, belki çözüm olur. İçimi döktüm hakkınızı helal edin sürekli ağlayasım geliyor.
Canım benim oğlum gazını çıkarıyordu 20. Günden sonra gaz sancıları kİlk günlerinde çok gaz çıkaran bebek sonrasında gaz problemi yasar mi ? Şu an gaz problemi yaşayan bebeklerin ilk 1 ayı nasıl geçmişti ?
Nasıl bir capaklanma yeşil sarı gibi akıntı şeklinde mi ?Kizlar oglumun gozlerinde capaklanma var ve bir haftadir azalmadi. Surekli temizliyorum ama nafile... Benzer durumu yasayan var mi?
Gaz çıkarmayı bilmedikleri için gaz sorunu oluyor diye anlatmislardi, başta kendi gazını kendisi çıkarabilen bebek sonra neden cikaramiyor acabaCanım benim oğlum gazını çıkarıyordu 20. Günden sonra gaz sancıları kbaşladı doktorda 2.3. haftadan sonra başlar dedi
Nasıl tükendim hem deÇok zor kuzum valla anlıyorum seni... Biz de bazen hiç uyumadan sabah 6-7 yapıyoruz artik emzirmek istemiyorum diye ağlayasim geliyorböyle hissetmek çok normal bence yorgunluk uykusuzluk hepsi bir araya gelince insan tükendiğini hissediyor yalnız değilsin yani merak etme
İnşallah geçecek arkadaşım inşallahCanım Gripe Water ı 4 yıl önce kızımda kullandım çok da memnun kaldım kızımda gaz çok fazla idi oğlumda da var gaz şimdilik biogaia rezene kimyon direnmeye çalışıyorum zorda kalırsam bende alacağım
Maşallah canım nasılda güzeller
Analık bir ömür gönüllü kölelik canım
Canım bizde de çamaşıra leke oluyordu doktor sürekli kuru tutun dedi
Maşallah canım yerim senin tütülü eteğini
Canım içilebilir diye biliyorum ama miktarına dikkat et yine de
Canım kendini strese sokma sonuçta hepimiz fiziken yorulunca kötü hissediyoruz ama hepsi geçecek zamanla düzene girecek yalnız değilsin hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz öyle düşün
Canım benim oğlum gazını çıkarıyordu 20. Günden sonra gaz sancıları kbaşladı doktorda 2.3. haftadan sonra başlar dedi
Bizde her gün oluyor canım.Kizlar oglumun gozlerinde capaklanma var ve bir haftadir azalmadi. Surekli temizliyorum ama nafile... Benzer durumu yasayan var mi?
Aynı süreçleri yaşıyoruz tatlım. Gaz sancıları dinene kadar böyle geçecek gibi görünüyor. Onlara en iyi gelen bizleriz sevmez olur mu hiç. Gaz damlası bir nebze rahatlatır. Ben çok anlam yüklemişim ama cahilliğimden damlayı alınca dünya toz pembe olacak sanmıştımKızlar biraz içimi dökmek istiyorum. Gerçekten çok zorlanıyorum. Bebeğim geceleri 1,5 saatte bir uyanıyor aşağı yukarı. Çığlık kıyamet gaz sancısı ve acıktığı için emmek istiyor, gündüz uyuyordu önceden şimdi hiç uyumuyor. 10 dk uyursa uyuyor sonra çığlık kıyamet gaz sancısı çekiyor, ne yapsak rahatlayamıyor. Anca memede rahatlıyor. Ama ben hiç uyuyamıyorum ve pert durumdayım artık. Bu süreç beni agresifleştiriyor. Bebeğim hissediyor bence. Beni sevmez mi diyorum artık. Saçma sapan bir psikoloji ve kafadayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gaz damlası istedim eczaneden getirecekler, belki çözüm olur. İçimi döktüm hakkınızı helal edin sürekli ağlayasım geliyor.
Ben şuan polenlerden dolayı çıkarmaya cesaret edemiyorum tıkanır hasta olur diye. bence çıkaracaksan akşam vakti daha iyi gibi en azindan polenler daha azalmış oluyor canımKızlar bebeklerle dışarı çıkmaya başladınız mı? Biz geçen pazar çıkmıştık bugün de hava güzel gibi ama akşamları hiç çıkmadık. Sizce aksam dışarı çıkarsam hava çarpar mı? Siz haftada kaç kere dışarı çıkıyorsunuz?
Canım biogaia gaz damlası değil probiyotik. Bizim gaz sancilarimizi kesen biogaia oldu. Ondan önce eti kesilmiş gibi agliyordu.Gaz damlalarından çok daha etkili bir takviye. Ben gaz damlalarindan memnun kalamadim hatta daha çok gaz dolaşımı yapıp kusturup çocuğu rahatsız ettiler. Nurse harveys colex suruptan memnunum ben onu verince gazini rahat çıkarıyor. Şuan biogaia ve relactaz veriyorum. Relactaz da laktoz enzimini parçalamaya yardımcı oluyor. Biogaia+relactaz çok gazı olursa colex bu şekilde gidiyoruz şuan. Biogaia günde 5 damla 1 sefer olarak veriliyor canım.Nasıl tükendim hem degaz damlası kullanmıştın değil mi arkadaşım sen biogaia? minseo Memnun musun? Kaç damla kullandın? Ne zamanları verdin? Ben de aldım oğluma.
Valla o kadar çok ağlıyor kendini itiyor ki diyorum sevmiyor herhalde beniAynı süreçleri yaşıyoruz tatlım. Gaz sancıları dinene kadar böyle geçecek gibi görünüyor. Onlara en iyi gelen bizleriz sevmez olur mu hiç. Gaz damlası bir nebze rahatlatır. Ben çok anlam yüklemişim ama cahilliğimden damlayı alınca dünya toz pembe olacak sanmıştımsonuç yine uyumuyor. Ama sabredersek bitecek ve ennn güzel günlere kavuşacağız. Bıcır bıcır oldukları
Anladım arkadaşım ben biogaia aldım. Bugün başlayayım inşallah iyi gelir oğlumaCanım biogaia gaz damlası değil probiyotik. Bizim gaz sancilarimizi kesen biogaia oldu. Ondan önce eti kesilmiş gibi agliyordu.Gaz damlalarından çok daha etkili bir takviye. Ben gaz damlalarindan memnun kalamadim hatta daha çok gaz dolaşımı yapıp kusturup çocuğu rahatsız ettiler. Nurse harveys colex suruptan memnunum ben onu verince gazini rahat çıkarıyor. Şuan biogaia ve relactaz veriyorum. Relactaz da laktoz enzimini parçalamaya yardımcı oluyor. Biogaia+relactaz çok gazı olursa colex bu şekilde gidiyoruz şuan. Biogaia günde 5 damla 1 sefer olarak veriliyor canım.
Canm senin bebeğin nerdeyse 60 günlük mu oldu ya inanmıyorum o kadar zaman gectimi maşallahKızlar bebeklerle dışarı çıkmaya başladınız mı? Biz geçen pazar çıkmıştık bugün de hava güzel gibi ama akşamları hiç çıkmadık. Sizce aksam dışarı çıkarsam hava çarpar mı? Siz haftada kaç kere dışarı çıkıyorsunuz?
Düzenli kullanımda faydasını göreceksin kuzumAnladım arkadaşım ben biogaia aldım. Bugün başlayayım inşallah iyi gelir oğluma
Ben kaynamis sogutuus su ve pamukla siliyorum hala var. Anne sutu denedim gene fayda etmedi... Cayi duydum da enfeksiyon kapar diye cesaret edemedimİlk doğduğunda olmustu sol gözde ılık çayla sildim 2-3 güne düzeldi canim
Hemen deneyeceğim çok teşekkür ederimCanım geçen yazmıştım auto koltuğuna oturttuk çamaşır makinesinin üstüne koymayı denesene 5 dakka, bizimki de böyle ağlama krizine girdi mi Çat diye uyuyor bu yöntemde
Akinti yok canim. Bildigin sari capak ama bitmek bilmiyor. Her uykudan uyandiginda fena .. bazen gozu acilmiyorNasıl bir capaklanma yeşil sarı gibi akıntı şeklinde mi ?
Çok erken değil mi onun için canımKızlar bebeğinize seslenince ya da sesinizi duyunca dönüp bakıyor mu ? Görünce takip ediyor ama seslenince bakmıyor.
Ben günde 3 kere.mama veriyorum meme reddi yaşamadım henüz, kasık biberon zor oluyor muCnm bnmkinin yanında senin yaşadıkların çok daha zor önce sana büyük bir alkış tek başına bu stresi göğüslemişsin, eşinin o sırada yanında sakinliğini koruyamaması da (onun da haklı sebepleri var tabi) senin o an bisürü duyguyla yalnız başetmene sebep olmuş ve sistem kendini kapatmış anladığım ama en iyisi sonuca odaklanmak tabii ki bebek sağlıklı ve sen iyi olacaksın. Ben ilk banyomda muhtaçlık çok zor diye ağlayacaktım ki baktım ağlayınca karnım daha çok acıyor ağlayamadım bile içime akıttım tuvalet işini de bugün yarın artık hissedersin yürümek kolaylaşır az daha dayan
Bebeğime kilo aldırma çalışmaları devam ediyor, nezle olmuştu burnu da hala tıkalı gibi, bol meme ve mama veriyorum tabi biraz korkuyla çünkü bu kdr mama vermek kaşık biberonla cuk cuk akıtıyorum boğazından meme reddi yapar mı diye korku yaratıyor eskisi kadar güçlü emmiyor gibi geliyor ya da korkumdan bana öyle geliyor bilmiyorum, kontrolümüz perşembe umarım güzel haberler alırız. Son sütü içirmeye çalışıyorum cnm sağım da yapıyorum gece dışında.
Ben o insanların önünde saygı ile eğiliyorum, benim oğlum pek bebek bakmayı sevmiyor sadece sevme kısmı ile ilgileniyor Allahtan büyükte bir de onunla uğraşıyorumVallahi bişi diyim mi bebekle beraber küçük çocukları olanları tebrik ediyorum ikisine birden bakmak zordur. Valla ben tekine zor bakıyorum allahtan kızımmbüyük o bile bakıyor kardeşineokulların kapanmasını iple çekiyorum sınavları var yükleyemiyorum Kiza kıyamıyorum
3-4 ay sıkacağız dişimiziişe yararsa devamli almak zorundayim ama yapacak bir sey yok
Sarı akıntı iltihap olabilir doktorun numarası varsa bir ara istersenGünaydın güzel annelerbebeğimin göbek bağı 2 gün önce düştü, dünden beri sarı akıntı gibi bişey bulaşıyor çamasırına..Göbek bağı düştükten sonra oldu mu sizlerde de? Götürmelimiym Dr a?
Tek gözü tamamen yapış yapış kapanıyor mu canım, eğer öyleyse benim büyük oğlum öyleydi göz yaşı kanalı tıkalı demişti doktor göz pınarından burnuna doğru masaj yapa yapa düzeltmistik sorunu, bir de bebek şampuanli su ile ayni sekilde siliyorduk.Akinti yok canim. Bildigin sari capak ama bitmek bilmiyor. Her uykudan uyandiginda fena .. bazen gozu acilmiyor
Bizim de öyle oldu ilk hafta, önce baktım bir sabah Sarı capak var sonra o gün kaynatilmis ılımış su ile bir bezi ıslattım onla sildim icten disa dogru hatta birkac kez kendi sütümle ıslatıp onla da sildim, ertesi sabah kalktım baktim artık yapışıyor kirpikleri falan biraz hafif de şişmiş gibi geldi bana göz doktoruna götürdüm bi damla verdi yenidoganlarda gözyaşı kanali tıkanıklığı olabiliyor ondan kaynaklı enfeksiyon dedi cok normal oluyor bu dedi damlayı gunde 3 kez kullandık ayni sekilde temizlemeye de devam et dedi bana islak bezle icten disa dogru yani, bir de masaj yapmami soyledi burunla goz arasina dogru , kısa sürede geçti ama birkaç gün sonra diğer gözde başladı o göze de damlayı damlattim ben o da hafifledi. şimdi ara ara cok az hala oluyor tam geçmediği için yarın kontrole götüreceğim ben deAkinti yok canim. Bildigin sari capak ama bitmek bilmiyor. Her uykudan uyandiginda fena .. bazen gozu acilmiyor
Biogaia aslında gaz damlası değil canım yanında ek gaz damlası kullanıyor çoğu kişi ben biogaia+ nurse harveys colex kullanıyorum bize çok çok şükür o iyi geliyorKızlar sarılık bitti uyku gitti bizde de. Bio gaia kullanıyoruz ama pek işe yaradığı söylenemez. Dün 3ten 12ye kadar toplasan 1 saat ancak uyudu. Süreli gaz gaz gaz….
Bide nezle olmuştu 1 haftalıkken hala iyileşemedi sürekli tıkalı burnu.
Siz bebişleri doktor kontrolüne ne sıklıkla götürüyorsunuz. Ben 10 günlükken götürmüştüm ama şu zaman gel bu zaman gel bişey demedi daha doktor. Bir aylık sağlık ocağında aşısı var ama doktor kontrolü var mı bilmiyorum
Canım grupta hepimiz aynıyız neredeyse , maalesef uyku sorunu benim oğlumda da var. 1,5 - 2 saate kalkmak istiyor ama eğer uyku öncesi mama verirsem bu süre biraz uzuyor.Kızlar biraz içimi dökmek istiyorum. Gerçekten çok zorlanıyorum. Bebeğim geceleri 1,5 saatte bir uyanıyor aşağı yukarı. Çığlık kıyamet gaz sancısı ve acıktığı için emmek istiyor, gündüz uyuyordu önceden şimdi hiç uyumuyor. 10 dk uyursa uyuyor sonra çığlık kıyamet gaz sancısı çekiyor, ne yapsak rahatlayamıyor. Anca memede rahatlıyor. Ama ben hiç uyuyamıyorum ve pert durumdayım artık. Bu süreç beni agresifleştiriyor. Bebeğim hissediyor bence. Beni sevmez mi diyorum artık. Saçma sapan bir psikoloji ve kafadayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gaz damlası istedim eczaneden getirecekler, belki çözüm olur. İçimi döktüm hakkınızı helal edin sürekli ağlayasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?