Canim senin hemanjiom degil o boyle kirmizi et parcasi gibi senin kirmizi damar damar degil mi ben o sekilde gordum seninkini
Bugün deneyimli üniversitede senelerce çalışmış başka bir doktora götürdüm. Hemanjiom dedi. Damarda oluşan iyi huylu kan yumaklarıymış. Şuan için herhangi bir ilaç, müdahale vermedi. 2 yaşına kadar kendiliğinden geçiyormuş. Her ay resmini çekip boyutunu takip edeceğiz. Eğer büyüme olursa bi damla varmış onu verecek. İç batin ultrasonu da zaten temizdi iç organlarda bir problem görülmedi.Canım görünce aklıma direk bende oluşan pıhtı aklıma geldi hamilelikte sürekli bacaklarımda çıkıyordu. Bende pıhtılaşma olduğu için oluyordu doktor da öyle söylemişti. İstersen test yaptırabilirsin Varmı yokmu hem anlarsınız.
Bende yıkamıyorum zaten lavobo yüksek ve çok geniş zaten hava da soğuk bir de daha küçük yaaBen gündüzleri her kakasını yaptığında mutlaka poposunu yıkıyorum. Gece ise ıslak pamukla siliyorum.
Pamuklar için bir su kabım yok. Islak bekletmek zararlıymış. Kullanmadan önce ıslatmak gerekiyormuş. Ben de kullacağım kadarını elimde ıslatıp kullanıyorum. Birazda elimde ısıtıyorum. İlla her seferinde kaynatılmış dinlenmiş su kullanmıyorum. Denk gelirse…Çeşmeden akan suyla temizlediğimize ve banyo yapabildiğine göre zararı yoktur diye düşünüyorum.
Evet canım çünkü sağlık Ocağı kıyafetleri ölçüyor doktor tamamen soyuyor hatta bezini bile temiz istiyor çişli ve kakalı olması da fark ettiriyor.Kontroldeki her detayı yaz dersen baya uzun olur canimama önemli gördüğüm yerleri paylaşırım tabi istersen mesela sağlık ocağı tartisi-boy ölçumuyle doktorun ölçümleri tutmuyor. O yuzden ben ikisini ayrı ayrı değerlendiriyorum.
Ahahhaahah kesinlikle dzensizDüzensiz
Sanmıyorum canım uyku düzeni 7-8 aydan sonra olusuyormusAhahhaahah kesinlikle dzensizvar mı düxenli uykuları olan bebişler napıyosunuz kızlar. Bunun için
Hepimize geçmişler olsun yaaSanmıyorum canım uyku düzeni 7-8 aydan sonra olusuyormus
Bnde ilk hafta verdim. Seni bu durum zorluyorsa erken veya geç diye bişey yok bnce. Sn ve bebek rahatladiysa no problemKızlr bebeim susmuyor sürekli memede olmak istiyor, emzik verdim şimdi sonunda sustu ama çok mu erken emzik için hata mı yaptım, siz ne zaman verdiniz?
Ne demiş ünlü düşünür Demet Akalin "You're Mum!!!!!"Hepimize geçmişler olsun yaa
Mama mi iciyor canim. Anne sutu ise anne sutu obez yapmaz.Kızlar bizimki 10 günde 550 gram almış doktorumuz biraz fazla almış dedi. Çoğunlukla 2 3 saatte bir 120 gram içiyor bazen dalıyor 90la uyuyor ama açken çok ağlıyoruz. Ne yapayım yani aç mı bırakayım çocuğu. Obez olma ihtimali olur mu sizce? Korktum biraz fazla diyince.
Evet mama içiyor. Anne sütünü ne denediysek kabul etmedi maalesef. Sağıp verdiğimizde bile tadını anlayıp çıkarıyordu ağzından.Mama mi iciyor canim. Anne sutu ise anne sutu obez yapmaz.
Abahahahaahahahaahjah çok iyi yerde çok iyi kullanım arkadaşımNe demiş ünlü düşünür Demet Akalin "You're Mum!!!!!"
Slm cnm çok şükür iyiyiz 12 gün önce çıktık hastaneden elhamdulillah. Kilo aldırmaya, emme ve yutma refleksini geliştirmeye çalışıyoruz. Şimdi daha iyi gibi. Oğlum ve ben hastalandık. Oğlum sürekli nezle buaralarda göz enfeksiyonu var. Benimde bademcikler kötü. 1-2 güne Adıyaman’a döneceğiz. 10 saat 2 çocukla yolculuk yapıcaz. Onun stresi var biraz. Buaralarda oğlum yaramazlıkta nirvanaya ulaştı. Sabrım taşıyor bağırıyorum sonra üzülüyorum öyle gel gitli bi dönemdeyiz. Rabbim inş yardım eder. Sen nasılsın cnm ???zeynep hatice canim nasilsin bayadir yazmamissin.
Hadi kilo buna göre değişiyor, boy ölçümleri de tutmuyorEvet canım çünkü sağlık Ocağı kıyafetleri ölçüyor doktor tamamen soyuyor hatta bezini bile temiz istiyor çişli ve kakalı olması da fark ettiriyor.
Paylaşırsan çok sevinirimKontroldeki her detayı yaz dersen baya uzun olur canimama önemli gördüğüm yerleri paylaşırım tabi istersen mesela sağlık ocağı tartisi-boy ölçumuyle doktorun ölçümleri tutmuyor. O yuzden ben ikisini ayrı ayrı değerlendiriyorum.
Böyle akşam yatıp sabah kalktigi zamanlar belki 3-4yasindan sonra olur. Kziim 2.5 yaşında gece yok cis yok bilmem ne diye bir çok kez kaldırıyor beni. Kızımdan hatırladığım 9 aylık gibiydi gece 2 kere kalkıp emziriyordum. Gündüz 3 uyku yapıyordu en azından uyku saatleri belli o saatlerde bende uyuyordumSanmıyorum canım uyku düzeni 7-8 aydan sonra olusuyormus
Anne sütüyse obez olmaz canım. Ne kadar kilolu olursa olsun boyla birlikte atıyor kiloyu.ama mama ise bilemiyorum.Kızlar bizimki 10 günde 550 gram almış doktorumuz biraz fazla almış dedi. Çoğunlukla 2 3 saatte bir 120 gram içiyor bazen dalıyor 90la uyuyor ama açken çok ağlıyoruz. Ne yapayım yani aç mı bırakayım çocuğu. Obez olma ihtimali olur mu sizce? Korktum biraz fazla diyince.
Evet cnm sağlık ocağı 1 ay aşısı var çünkü. Aşı kartına yazılıyor ve bunu sağlık ocağı yapıyor. Ve olcumleri gebliz e işliyorlar.Özel aşıları doktor yapıyor. Yarın paylaşırım konuştuklarımızıPaylaşırsan çok sevinirimneden tutmuyor acaba çok ilginç? Ben şimdi birinci ayda doktor kontrolüne götürücem ama sağlık ocağına da mi götürmem lazım canim?
Çok sukur suanlik iyi gidiyor canim. Uykudan uyandirip besleme kismi zor geliyor yenidogan donemin zorlugu da o.Size de cok gecmis olsun canim. Kizini almana sevindim nasil biraz kilo aldi mi?Oglun kac yasindaydi?Sabrinin tasmasi da normal zaten baya yogunuz cocuklarda zorlayinca insan.dayanamiyorSlm cnm çok şükür iyiyiz 12 gün önce çıktık hastaneden elhamdulillah. Kilo aldırmaya, emme ve yutma refleksini geliştirmeye çalışıyoruz. Şimdi daha iyi gibi. Oğlum ve ben hastalandık. Oğlum sürekli nezle buaralarda göz enfeksiyonu var. Benimde bademcikler kötü. 1-2 güne Adıyaman’a döneceğiz. 10 saat 2 çocukla yolculuk yapıcaz. Onun stresi var biraz. Buaralarda oğlum yaramazlıkta nirvanaya ulaştı. Sabrım taşıyor bağırıyorum sonra üzülüyorum öyle gel gitli bi dönemdeyiz. Rabbim inş yardım eder. Sen nasılsın cnm ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?