2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım bizde yeni bez taktırdı doktor o bezle de istemedi yani o yüzden kilosu bayağı nettir bence
Boyuda duvarda bir cetvel vardı metal öyle ölçtü doktor sağlık Ocağı boyu ölçmedi hiç galiba bizim
Doğduğu gün hastanede 50 dediler dün dr 52 ölçtü. Bence 50 değildir diyor o kilodaki bebekler genelde 48-49 doğar dedi. Bilmiyorum herkes bir değişik

Uzun zaman yazmayan arkadaşlardan haberler almak ne güzel bebişle beraber olmanıza ve yavaş yavaş düzen kurmanıza çok sevindim. Daha da iyi olursunuz inşallah. Büyük çocuğa karşı sabırsızlık maalesef olabiliyor, dengeni bozan diğer şeyleri görmezden gelmeye çalışmak, oğluna sabrını arttırır umarım.

Bebekler uyanıkken örnek olarak 1 saat arayla emenler için emzirme süreleriniz ne oluyor acaba ? 20-30 dakikaları buluyor mu yine de yoksa daha kısa mı sürüyor sık sık emdiginde?

İlk uyandığı anda mesela bi 10-15 dk emiyor, yarım saat sonra bi daha emmek istiyor 5 dk, sonrakiler hep 5 dk kadar sürüyor. Sonra tekrar uykuya

Niye bu kadar milimlik hesaplar yapıyorlar anlamadım. Bana, 4 kilo civarı kilosu dese ben okeyim yani

Kızlar temizleme pamuklarını bir kaba koyanlar nasıl bir kaba koyduklarının fotoğrafını atabilirler mi zahmet olmazsa. Bize de fikir olur
Canım ben dışarı çıkarsam vs diye Tupperware ın ıslak mendil kutusunu aldım ıslatıp çıkıyorum dışarı çıkarken kurumuyor pratik oluyor
Kızlar bugün 1 aylık saglik ocagi kontrolü oldu asimizi da olduk minnagim 5.560 grm 58 cm olmuş yarın da doktor 1ay kontrolü var
Maşallah canım bizde 1 aylık kontrolde 5350 çıktık bakalım yarın kontrol var ne kadar almışız insan strese giriyor
Kizlar aranizda kimyon cayi yapan var mi? Tane kimyon almis esim,nasil demleniyor?
Kaynayan suya 1 er çay kaşığı kimyon ve rezene koyup içiyorum canım french press de yapıyorum
Zorda kalırsak deneyelim canım sağolasın

Kızlar iyi akşamlar. Az önce emzirdikten sonra süt sağdım az çıktı tribe girdim ama yeni emzirdim diye düşündüm sonra elimle sıktım baya baya geliyor lansinoh elektrikli kullanıyorum acaba makina da bi sıkıntı var bende mi

İlk uyandığı anda mesela bi 10-15 dk emiyor, yarım saat sonra bi daha emmek istiyor 5 dk, sonrakiler hep 5 dk kadar sürüyor. Sonra tekrar uykuya
Ah tamamdır ben de az emiyor diye dertleniyordum teşekkür ederimmm

Kızlar oda sıcaklığı da etkiliyor burun tıkanıklığını sıcak odada daha çok tıkanıyorlar, doktorumuz 21derecede tutmaya çalışın demişti odayı.
24 lerde oluyor genelde belki o yüksek geliyor olabilir canım düşürmeye çalışıp deneyim bir de

Benim oğlumda genelde memede uyur yatağa koyar koymaz uyanır.
Ben yatağa koyarken poposuna pat pat yapıp piş piş diyorum , dalana kadar canım.

Ne kadar emmişti canım süre olarak ve ne kadar süt çıktı. Genelde emmek sağmaktan %30 kadar daha çok süt çıkarmış bir videoda izlemistim

Geçer canım hiç merak etme geçmiş olsun tekrarsan

Bende öyle ve ben mama da veriyorum tok olduğumdan eminim bebekler meme de uyumak istiyor ama annesinde uyuyo dinlenmesi lazım kızımda emzik almıyordu o perişanlığı çok iyi bilirim üstüne resmen bayıldığım olmuştı ilk ayında memeden çekince vik vik bağırıyordu çatlayacak gibi hemde. Ama şimdi bu kızım emzik alıyor altını temizliyorum mamasını veriyorum gazını çıkarıyorum yaptırıyorum meme verip uyuyor çocuk eme eme sonea kendisi atıyor dediğin gibi. Hatta çok uykusu varken emzik bile almıyor. Acıktığında emzik almıyor. Artık kendisini ifade edebiliyor canım.

Kızlar evdeki doğal kantaron yağı bitti yenisi gelene kadar mecbur alacağım,hangi markadan Memnunsunuz?

Kızlar moralim çok bozuk bu aralar meme reddi yaşıyorum daha önce güzel emen çocuk şimdi emiyor 1 dk sonra ağlayarak geri çekiyor kendini krize sokuyor resmensakinleştirip tekrar veriyor yine aynı durum. Aç olduğu içinde susmuyor sürekli ağlıyor mama verelim bi dedik biberola hemen verince gözü açıldı bitirdi mamayı. Kızımda hiç böyle yaşamamıştım 22 ay emmişti sorunsuz ama oğlumda böyle olunca o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam. Bu durum geçici mi döner mi bana tekrar, yaşayan var mı böyle benim gibi çok çaresizim

Obez olmaz hiç korkma hele yürümeye başlayınca ve eke gıda dönemi zaten kilo veriyorlar ama doktor görüşü al yinede o l'nAR nederse oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…