Benim kizim neredeyse 7 yasina girecek. Arkadas dosttan ote suanda... Bana asla kiyamiyor. Haksiz olsam da bi sey bulup beni savunurO zaman olur inşallah enn güzel zamandadün eşim resmen en yakın arkadaşını doğurdun dedi ben bir duygulan Allah çocuklarımızı bize bağışlasın
Amin inşallah canım benimO zaman olur inşallah enn güzel zamandadün eşim resmen en yakın arkadaşını doğurdun dedi ben bir duygulan Allah çocuklarımızı bize bağışlasın
Ben aldım canım çok memnunun tırnak makası kullanmadım hiç doğduğundan beri törpü yapıyorumKızlar bebek tirnak törpüsü alan var mıydı memnun musunuz
Banada link yada foto atarmisin canim kizlar zorluyor durmuyor kesemiyorumBen aldım canım çok memnunun tırnak makası kullanmadım hiç doğduğundan beri törpü yapıyorum
Ayakları çıkmadan nasil koyacaksin canım içine?Eki Görüntüle 3240531 kizlar bu kangurudan aldim bebeyim 50 cm bacaklari asagidan cikmiyor o sekilde kullansam bi yerine zarar verirmiyim acaba
Evet çok memnunum 1 dk da iki eli hallediyorum tırnak makası hiç kullanmadim dahaKızlar bebek tirnak törpüsü alan var mıydı memnun musunuz
Aslinda ucunda kaymasını engelleyen minder var ama benin kız gazdan dolayi sürekli ayaklarini hareket ettirdiği için o da fayda etmiyorOglum da rahat ediyor reflu de benim de icim rahat kendini kaydirmaya baslamis ama benim reflu cok kaygan degil sen ayaklarinin alt kismina yastik koysan olmaz mi
Kızlar bebek tirnak törpüsü alan var mıydı memnun musunuz
Ayaklari icinde olcakAyakları çıkmadan nasil koyacaksin canım içine?
Benimki de rahatsız oluyo bacakları açtığımızda içerde kalsa rahat olmaz. Benim işimi kolaylaştıracakti ama sevemedik şansımı yine denicem.Eki Görüntüle 3240531 kizlar bu kangurudan aldim bebeyim 50 cm bacaklari asagidan cikmiyor o sekilde kullansam bi yerine zarar verirmiyim acaba
Ninni miii nasi özendim kız bebiş işteAslinda ucunda kaymasını engelleyen minder var ama benin kız gazdan dolayi sürekli ayaklarini hareket ettirdiği için o da fayda etmiyorbi de çok alıştı reflü yatağına uykusu gelince yatiriyorum ninni aciyorum hemen uyuyor inşallah bırakınca yadirgamaz
Slingde o şekilde tasiyorlar ama esnek dönemlerinde eklemler esnekken ilk doğduğunda. Şuan senin miniğin 1 aylik olmak üzere artik eklemler sertleşmeye başladı kanguruda o şekilde rahat olmaz bence canim. İstersen biraz daha bekle kullanmak için daha sağlıklı olur.Ayaklari icinde olcakolmazmi ole
Hahahahh senin oğlan halay başı olacak demek kiNinni miii nasi özendim kız bebiş iştebnim oğlan Kürtçe şarkıda yatiyo geçen teyzesinin omzunda ritim tutarken aynı şarkıda uyudu sanırım sevdi bende uyumayinca açıyorum valla ya denk geliyo ya seviyo
Sorma uyuması için halay cekmisligim de varSlingde o şekilde tasiyorlar ama esnek dönemlerinde eklemler esnekken ilk doğduğunda. Şuan senin miniğin 1 aylik olmak üzere artik eklemler sertleşmeye başladı kanguruda o şekilde rahat olmaz bence canim. İstersen biraz daha bekle kullanmak için daha sağlıklı olur.
Hahahahh senin oğlan halay başı olacak demek kisözsüz ninni açıyorum ben o müziklerde çok güzel uyuyor ben de uyuyorum hatta bi şansını dene belki sever
Yiğitte dogdugu gunden beri reflu yataginda uyuyor yadirgamazlar insallahAslinda ucunda kaymasını engelleyen minder var ama benin kız gazdan dolayi sürekli ayaklarini hareket ettirdiği için o da fayda etmiyorbi de çok alıştı reflü yatağına uykusu gelince yatiriyorum ninni aciyorum hemen uyuyor inşallah bırakınca yadirgamaz
Keske benimkide kakasini yapsada sacima sicsa:) sma comfort mama denicem bakalim belki kabizligq iyi gelirYiğitte dogdugu gunden beri reflu yataginda uyuyor yadirgamazlar insallahYigit sabah Sacima kaka fiskirtti Sabah baya gazliydi altini actim bacaklari havaya kaldir indir derken bir pirtladi sacima sicratti Kafamiza etmedikleri kalmisti o da oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?