2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
O zaman olur inşallah enn güzel zamanda dün eşim resmen en yakın arkadaşını doğurdun dedi ben bir duygulan Allah çocuklarımızı bize bağışlasın
Benim kizim neredeyse 7 yasina girecek. Arkadas dosttan ote suanda... Bana asla kiyamiyor. Haksiz olsam da bi sey bulup beni savunur yok boyle bir sey... sevgisini gozlerinde goruyorum

Her kadinin bir kizi olsun isterim. Ablamin 2 oglu var. 42 yasinda Ablam. Bir tane daha dene demekten dilim sisti. Babaannem dogurduktan sonra bana Allah sana cenneti verdi dedi, kendisinin 4 oglu olmus. Gercekten kiz evladi bambaska

Oglum da rahat ediyor reflu de benim de icim rahat kendini kaydirmaya baslamis ama benim reflu cok kaygan degil sen ayaklarinin alt kismina yastik koysan olmaz mi
Aslinda ucunda kaymasını engelleyen minder var ama benin kız gazdan dolayi sürekli ayaklarini hareket ettirdiği için o da fayda etmiyor bi de çok alıştı reflü yatağına uykusu gelince yatiriyorum ninni aciyorum hemen uyuyor inşallah bırakınca yadirgamaz

Kızlar bu göbek fıtığı mi ? Baktım da ağlarken ikinirken falan oluyomus aynen öyle oluyor. Bir de bı koyuluk olmuş bu ne anlamadım. Yarın bı ebeye mi gostersem 2. Ay kontrolüne daha var

Eklentiler

• IMG_20230429_150256.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20230429_150254.webp
    9 KB · Görüntüleme: 65
Ninni miii nasi özendim kız bebiş işte bnim oğlan Kürtçe şarkıda yatiyo geçen teyzesinin omzunda ritim tutarken aynı şarkıda uyudu sanırım sevdi bende uyumayinca açıyorum valla ya denk geliyo ya seviyo

Ayaklari icinde olcak olmazmi ole
Slingde o şekilde tasiyorlar ama esnek dönemlerinde eklemler esnekken ilk doğduğunda. Şuan senin miniğin 1 aylik olmak üzere artik eklemler sertleşmeye başladı kanguruda o şekilde rahat olmaz bence canim. İstersen biraz daha bekle kullanmak için daha sağlıklı olur.
Hahahahh senin oğlan halay başı olacak demek ki sözsüz ninni açıyorum ben o müziklerde çok güzel uyuyor ben de uyuyorum hatta bi şansını dene belki sever

Kızlar dün doktor kontrolümüz vardı. 20 günde 380 Gr almışız. Toplam kilomuz 3980 Gr oldu. Az almışız. haftada 200 Gr almasını bekleriz dedi. Bebeğin soyup doymadığını anlamak için ıslak bez sayısı. Kaka kıvamı ve yapma aralığı , emzirme sonrası uyuma süresi gibi kriterlerden anlayabilirmişim.Kızım hakkaten doymuyormuş . Sütüm az gelmiş düşündüğüm gibi. Süt arttırma için takviye yazdı. Su miktarımı arttırdım bir de beslenmeme dikkat et dedi. Eğer süt yine artmazsa mama ile destekleyebilirsin dedi. Sma comfort önerdi gaz açısından zorlamasın diye. Malt içecek için kullananlar hangisini önerebilirsiniz. Migrosta var onlar olur mu ?

Sorma uyuması için halay cekmisligim de var teşekkür ederim canım açtım şimdi uyur inşallah. Sabah 9 dan beri 15-20 dk lik uyku yapiyo uzun uyusa da ben de o da rahatlasak

Yiğitte dogdugu gunden beri reflu yataginda uyuyor yadirgamazlar insallah Yigit sabah Sacima kaka fiskirttiSabah baya gazliydi altini actim bacaklari havaya kaldir indir derken bir pirtladi sacima sicrattiKafamiza etmedikleri kalmisti o da oldu

Yiğitte dogdugu gunden beri reflu yataginda uyuyor yadirgamazlar insallah Yigit sabah Sacima kaka fiskirttiSabah baya gazliydi altini actim bacaklari havaya kaldir indir derken bir pirtladi sacima sicrattiKafamiza etmedikleri kalmisti o da oldu
Keske benimkide kakasini yapsada sacima sicsa:) sma comfort mama denicem bakalim belki kabizligq iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…