2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bebeklere güneş kremi kullanan var mı? Ben kullanmak istiyorum acaba erken mi bilemedim

Canım bilgilendirme için teşekkür ederiz kaç günlükten sonra uzamış sarılık dendi idrar bizim temiz çıktı da bizde kan vermedik çok ağladı kan gelmedi bizde en son 11 çıktı değer
Normalde 10 günde falan bitiyormuş ama biz 1 aylık kontrole gittiğimizde de geçmemişti sarılığı 10,5 çıkmıştı.
Şu an 2 aylık bebişim azaldı ama hala azcık sarı renk :/

Kızlar bide bebiş doğduğunda emzik verilmişti işitme testinde tutmuştu sonra yenidoğan çekimi yaptırdım 13 günlük gene tutmuştu, dün gece bi an canıma tak etti uyumuyordu dedim emziği vereyim artık , hiç bir şekilde tutmadı kusuyor gibi yaptı attı bu kadar zamanda anlamış olamaz tutmayacak olamaz demi

Canınızı sıkmayın, meme sonrası mama verirseniz kısa sürede toparlar.. Kaka kıvamı nasıl olmalıymış acaba, benim kızımda 1-2 haftadır sulu kaka yapıyor,ishal mı alerji vs mı anlayamadım. Ben gecen gün migrostakini aldım etkisinide gördüm ama asitliydi, diğer maltlarda öylemidir bilmiyorum.

Eski kafali hemsireler ya:) yaşlı başlı kadinlar aynen cok takmamak gerek

Bizim de durum aynı perşembe 10.4 tü sarılık
Sanırım tam anlamıyla 3 ayda geçiyor.
Bizim 2 ayın sonunda rengi biraz açıldı gözlerindeki sarılık gitti ama yüzü hafif sarı hala. Daha test yaptırmadım ama geçmeyecek bir şey değil sonda olayından sonra pek takmıyorum açıkçası :)

Benimkide oyle emzik almiyor kusacak gibi oluyor 3 farkli markanin denedjm arada cani isterse emiyor yoksa sevmedi emzigi

Canım 3 aydan sonra geçmezse Altında yatan neden araştırılmalıymış biz acele ediyoruz sanırım , annelik işte

Sağlık ocağındakiler tam bu başımızda dır dır edenlerin kafadan Bana da ilk gittiğimizde az kilo almış demişti dr gayet iyi dedi insanı boş yere tribe sokuyorlar

Bence de kullanışlı ama yaparken sanki tırnağın tozu her yere saçılıyor bebeğin yada kendimin genzine giriyor gibi hisseden bi ben miyim
O kadar tırnağı uzuyor mu ya toz çıkacak kadar Benim iki elini yapmam yaklaşık 1-2 dk arası sürüyor ve hiç toz çıktığını görmedim
Kizlar bebeklere güneş kremi kullanan var mı? Ben kullanmak istiyorum acaba erken mi bilemedim
6 aydan önce Güneş kremi kullanılmıyor canım
Senin memene alıştıysa şuan o yüzden tutmuyodur canım. 3. Gün verdim ben o günden beri en yakın arkadaşımız

canım uzayan kısım işte az da olsa etrafa gidiyor benim biraz tırnak fobim var ondan belki bilmiyorum

Canım ama ilk ay vermeyin diyorlardı bende acele etmedim o yüzden

Benimki de öyle yapiyo neyi olduğunu anlamaya çalışırken doymadigini anladım göğsümu siktigimda süt gelmiyodu zaten. Genelde akşam sütüm azaliyo.
Bebeklerin günün belli saatlerinde sürekli emme isteği varmış. Sütun de azaldığı belli saatler varmış. Biz ikisini aynı anda yaşıyoruz. İnşallah artacak sütün canım bol bol emsin ağzından aksın aminn

Kizlar bugun lohusalik bitti sukur bugunun serefine yaptigim garipliklerin bir kacini yazayim

- Kizimla matematik oyunu oynarken; Anne 2x2 kac eder diye sordu, ben 2 diye emin emin cevap verdim

- Kendime pet takarken fark ettim ki oglumun bezini kendime takmaya calisiyorum

- Telefonda bankadan aradilar. Pcfl Ile mi gorusuyoruz dediler, ben baya duraksadim. Esim ne oldu dedi, dusunuyorum dedim. Adim aklima gelmedi

Ay bu kadar rezillik yeter daha var da yazmiyim iste boyle

Yaa iyi ki sürmemişim o zaman

Canım 3 aydan sonra geçmezse Altında yatan neden araştırılmalıymış biz acele ediyoruz sanırım , annelik işte
Bizim doktor istedi valla. Kanında her şeye baktılar 7 tüp kan alındı minicik bebişten çok bağırdı ağladı yavrum
inşallah sarılıkları geçer de yine kan testi yaptırmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…