Oglum da rahat ediyor reflu de benim de icim rahat kendini kaydirmaya baslamis ama benim reflu cok kaygan degil sen ayaklarinin alt kismina yastik koysan olmaz miAslında dümdüz yataktan kastettiği yatakta oyuncak ivir zıvır hiç bir şey bulunmamali. Bu Dr reflü yatağı kesinlikle kullanin diyor diğer videolarinda denk gelmiştim ben. Ekin hala reflü yatağında uyuyor beşiğinde. Baya alta kayıyor ama artık uyurken ben de napsam diye düşünüyorum
Benim.oglum cok rahat ediyor yastik gibi kafa kismi da var cok memenunum da sadece dumduz yatak deyince acaba kullanmamamiz mi gerekiyor diye dusundum amaBen hic kullanmadim canim, normal yataginin altina minicik yukselti yaptim. Ana kucaginininda oyle egim ayari var gerektikce... Bence artik yastik istiyorlar ya
Yok canim oyle kalsin reflu yataklari da oyle ben yanlis anlamisim.Ben kusar diye beşiği eğik pozisyona getiriyorum. Düz yatırmaya korkuyorum:/ Eğimi mi azaltsam
Canim benimki kusacaginda yan donuyor. Bu arada 2 gundur vucuduyla birlikte yan donmeye basladi. Henuz yuz ustu yani tam donemeyor da yarim donuyor masallahBen kusar diye beşiği eğik pozisyona getiriyorum. Düz yatırmaya korkuyorum:/ Eğimi mi azaltsam
Bizim etkinlik Mayıs sonunda oluyor büyük ihtimal bende o zaman onunla giderim ormanaEvet canım
Kızın ormanda etkinliği vardi. O etkinlik yaparken bende yanda yeşilin tadını çıkarttım
Her cumartesi dersimiz var ormandaBizim etkinlik Mayıs sonunda oluyor büyük ihtimal bende o zaman onunla giderim ormana
Maşallah oğluşunuza gitgide daha da kolaylaşır inşallah o da.Evet, sabredip gecince o gunler geride vicdanima dokunacak sozler soylemedim, davranislarda bulunmadim. Benim sinavimdi gercekten... Suan mutluyum. Oglum da kizim kadar olmasa da kolay degil. Uyku yok yani bizde de... Ama aglamiyor en azindan :) kızıma bakinca huzurluyum. Aksi olsaydi omur boyu aklima gelecekti soylediklerim yaptiklarim .. hepimizin bir kapasitesi var. Bunu kabul edip gerekli destegi saglamaliyiz.
Bizimki de böyle suan cok fena dile gelse konusacak nerdeyseBenimkisi kendi kendisine sesler çıkartıyor eskiden bilinçsiz gülüyordu şimdi onunla konuşunca gülüyor hep bazen kahkaha atmıyor ama gülerken çığlık atıyor çok tatlı oldu artık hep konuşayım istiyor.
Sütun yetmistir diye tahmin ediyorum. Aç olsa durduramazsın ortalık kalkarKızlar acil bir sorum var :
Bebeğimi (44 günlük) banyo yaptırdık. Gündüz pek uyumamıştı. Saat 11 gibi hemen uyudu. Benimde sütüm az olduğu için meme+mama 3 saatte bir veriyorum. Uyumadan tek meme emdi ama mamayı almadı. Son mamayı da saat 8 gibi vermiştim. Şimdi aç mı tok mu, verdiğim süt yetti mi bilmiyorum. Bu kadarcık bebek aç olsa ağlar mı? Ya da aç olsa uykuya dalmaz değil mi? Uyandırıp vereyim dedim , ağzına mama damlattım. Yaladı ama yine de asla ağzını açmadı. Açlıktan birşey olur diye korkuyorum.
Ayyy bu neeTeyzeleri aline aldığım aşko kuşko elbisesine bakın
Kilo verince göguste sarkma oldumu bende vericem de.sizin onceki kilonuzdaydim göguslerim kilo alinca büyüdu 95 100 arasi 80 ken simdi boyle acaba sarkma olurmu kafama takiyorum cok68 ile hamile kaldım 74 kilo oldum doğum sonrası 65 e düştüm iki çocuklu olunca çok kosturuyorum galiba
Ahahahhaha mesuliyet kabul etmem bakkAyyy bu neebı tane de kız istiyo bu bünye
Sarilik oldugunda zorla uyandırıp yediriyordum ama artik uyanmasini bekliyorum acikcasi bu gece mesela 1.30 da yedirdim sabah 6 ya kadar uyudu uyku düzenini bozmayin demistin arkadasimin doktoruKızlar acil bir sorum var :
Bebeğimi (44 günlük) banyo yaptırdık. Gündüz pek uyumamıştı. Saat 11 gibi hemen uyudu. Benimde sütüm az olduğu için meme+mama 3 saatte bir veriyorum. Uyumadan tek meme emdi ama mamayı almadı. Son mamayı da saat 8 gibi vermiştim. Şimdi aç mı tok mu, verdiğim süt yetti mi bilmiyorum. Bu kadarcık bebek aç olsa ağlar mı? Ya da aç olsa uykuya dalmaz değil mi? Uyandırıp vereyim dedim , ağzına mama damlattım. Yaladı ama yine de asla ağzını açmadı. Açlıktan birşey olur diye korkuyorum.
Sevindim sabredebilmenize... Hayir hic etkisi olmadi. Kizim net durusu olan bireyselligine ozgurlugune duskun bi o kadar da sosyal, dikkatli, merhametli, hic durtusel olmayan biri, kontrolludur. Merak etmeyin buyudukce onu anlicaksiniz. Bebek olunca anlayamiyor muyum diye hepimiz kaygilaniyoruz.Maşallah oğluşunuza gitgide daha da kolaylaşır inşallah o da.
Evet her türlü desteği kabul etmeyi ve istemeyi öğrendim ben de bu süreçte.
Ben de ne kadar yıpransam tükensem de öyle kırıcı konuşan sinirli birisi değilim ne yavruma ne etrafıma öyle davranmadım hiç, böyle de devam ederim umarım. Sadece bazen çok ağlayınca mutlu bir bebeklik geçiremiyor mu yavrum diye endişeleniyorum ve bundan ileride psikolojisi etkilenir mi diye korkuyorum, doktor da geçen muayenede kriz gibi ağlaması tutunca sinirli bir bebek bu dedi çok üzüldümSizin kızınızın karakteri etkilendi mi sizce ilk aylarında çok ağlamaktan?
Böyle gördükçe aşka geliyorum ama napimmAhahahhaha mesuliyet kabul etmem bakk
O zaman olur inşallah enn güzel zamandaBöyle gördükçe aşka geliyorum ama napimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?