2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Oglum da rahat ediyor reflu de benim de icim rahat kendini kaydirmaya baslamis ama benim reflu cok kaygan degil sen ayaklarinin alt kismina yastik koysan olmaz mi

Ben hic kullanmadim canim, normal yataginin altina minicik yukselti yaptim. Ana kucaginininda oyle egim ayari var gerektikce... Bence artik yastik istiyorlar ya
Benim.oglum cok rahat ediyor yastik gibi kafa kismi da var cok memenunum da sadece dumduz yatak deyince acaba kullanmamamiz mi gerekiyor diye dusundum ama minseo aciklamis sagolsun

Maşallah oğluşunuza gitgide daha da kolaylaşır inşallah o da.
Evet her türlü desteği kabul etmeyi ve istemeyi öğrendim ben de bu süreçte.
Ben de ne kadar yıpransam tükensem de öyle kırıcı konuşan sinirli birisi değilim ne yavruma ne etrafıma öyle davranmadım hiç, böyle de devam ederim umarım. Sadece bazen çok ağlayınca mutlu bir bebeklik geçiremiyor mu yavrum diye endişeleniyorum ve bundan ileride psikolojisi etkilenir mi diye korkuyorum, doktor da geçen muayenede kriz gibi ağlaması tutunca sinirli bir bebek bu dedi çok üzüldüm Sizin kızınızın karakteri etkilendi mi sizce ilk aylarında çok ağlamaktan?

Kızlar aryanın mevlidi vardı bugün dün akşamdan beri çok yaprak sarma yrdim. Sabah sarı kaka yaptı ama şuan akıntı gibi yeşil gelmiş kakası. Genel olarak hasta vs. Değil. Acaba sarmayla alakalı mı diye düşündüm

Bizimki de böyle suan cok fena dile gelse konusacak nerdeyse

Kızlar acil bir sorum var :

Bebeğimi (44 günlük) banyo yaptırdık. Gündüz pek uyumamıştı. Saat 11 gibi hemen uyudu. Benimde sütüm az olduğu için meme+mama 3 saatte bir veriyorum. Uyumadan tek meme emdi ama mamayı almadı. Son mamayı da saat 8 gibi vermiştim. Şimdi aç mı tok mu, verdiğim süt yetti mi bilmiyorum. Bu kadarcık bebek aç olsa ağlar mı? Ya da aç olsa uykuya dalmaz değil mi? Uyandırıp vereyim dedim , ağzına mama damlattım. Yaladı ama yine de asla ağzını açmadı. Açlıktan birşey olur diye korkuyorum.

Sütun yetmistir diye tahmin ediyorum. Aç olsa durduramazsın ortalık kalkar

68 ile hamile kaldım 74 kilo oldum doğum sonrası 65 e düştüm iki çocuklu olunca çok kosturuyorum galiba
Kilo verince göguste sarkma oldumu bende vericem de.sizin onceki kilonuzdaydim göguslerim kilo alinca büyüdu 95 100 arasi 80 ken simdi boyle acaba sarkma olurmu kafama takiyorum cok

Sarilik oldugunda zorla uyandırıp yediriyordum ama artik uyanmasini bekliyorum acikcasi bu gece mesela 1.30 da yedirdim sabah 6 ya kadar uyudu uyku düzenini bozmayin demistin arkadasimin doktoru

Sevindim sabredebilmenize... Hayir hic etkisi olmadi. Kizim net durusu olan bireyselligine ozgurlugune duskun bi o kadar da sosyal, dikkatli, merhametli, hic durtusel olmayan biri, kontrolludur. Merak etmeyin buyudukce onu anlicaksiniz. Bebek olunca anlayamiyor muyum diye hepimiz kaygilaniyoruz.

kizlar bu kangurudan aldim bebeyim 50 cm bacaklari asagidan cikmiyor o sekilde kullansam bi yerine zarar verirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…