2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar yarin insallah bizim de 40. gunumuz. Benim de kanamam bitti. Ama degisik bir koku hissediyorum. Rahatsiz edici . Boyle bir sey yasayan var mi? Enfeksiyon degil bu arada ... Sadece koku

Canim ara ara benim.oglumda bazi gunler col.daha gazli.oluyor bazi gunler hic olmuyor gibi senin de oyle olmus olabilir.2 gun ust uste sabah hic durmadi bugun melek gibi mesela. Biogai kullaniyorum ama Sali randevumuz var soracagim baska bir tavisyesi var mi diye olursa yazarim buraya

Biogaia sap simplex aguline kullaniyorum halen gazi var sanirim cekecez bunu

Dun hepatit b nin 2ci dozunu olduk. Kilosuda 3.6 olmus dogumda 2.9 du sonrasinda 2.7 olmusti asmdeki hemsireler altsinirda almis diyolar 2 haftada 600 gr almis iste daha nolacak anlamiyorum ya 2 hafta once doktora gitmistik 3.1di yok mama verme yok emzir anne sütü onemli sanki ben bilmiom neyin dogru olduğunu moral bozuyolar mememin ucunun olmadigini gorunce mors oldular ama :))

Enfeksiyon olunca genelde koku olur ama suyu az mi iciyorsunuz
Oglumun huzursuz oldugu gunler acikcasi icemiyorum. Ihmal ediyorum kendimi. Ama onun disinda cok icerim. Haftaya bi doktora gidicem, her sey iyi gorunuyor ama bilemedim... Herhalde rahim yerine henuz tam oturmamistir degil mi?

Ablaminda bir memesinin ucunun yarisi kopmustu emzirirken cok uzuldum ... Bosverin onlari, gayet guzel almis. Masallah

Yatagi Dumduz yatak olsun demis ya reflu kullanmayalim mi acaba artik
Aslında dümdüz yataktan kastettiği yatakta oyuncak ivir zıvır hiç bir şey bulunmamali. Bu Dr reflü yatağı kesinlikle kullanin diyor diğer videolarinda denk gelmiştim ben. Ekin hala reflü yatağında uyuyor beşiğinde. Baya alta kayıyor ama artık uyurken ben de napsam diye düşünüyorum

Oglumun huzursuz oldugu gunler acikcasi icemiyorum. Ihmal ediyorum kendimi. Ama onun disinda cok icerim. Haftaya bi doktora gidicem, her sey iyi gorunuyor ama bilemedim... Herhalde rahim yerine henuz tam oturmamistir degil mi?
6 Hafta surer diyolar ama

Catlatma ignesi ilemi hamile kaliiz 2021de sayfada yazismistik sizinle die hatırlıyorum igne olmuşsunuz lekelemeyin so rasi siyah kanama oldu demiştiniz o ayrı hamile kaldiniz

Bebeği agulayan var mı acaba? Ne zaman agular ve gülücükler başlıyor?
Benimkisi kendi kendisine sesler çıkartıyor eskiden bilinçsiz gülüyordu şimdi onunla konuşunca gülüyor hep bazen kahkaha atmıyor ama gülerken çığlık atıyor çok tatlı oldu artık hep konuşayım istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…