Kizlar yarin insallah bizim de 40. gunumuz. Benim de kanamam bitti. Ama degisik bir koku hissediyorum. Rahatsiz edici . Boyle bir sey yasayan var mi? Enfeksiyon degil bu arada ... Sadece koku
Ya sorma.. sözde tatile yapıyorum kafa dağıtıyorum.. Dışarı bile çıkamadık sürekli emmek istiyor. 1 aylık bebeyle tatil matil olmazmış arkadaş.. bir de gazı başladı üşüttü mü ne yaptı sürekli ağlıyor elim ayağıma dolandı. Gaz için ne kullanıyorsunuz etki etmedi aldığım damla:/
Canim ara ara benim.oglumda bazi gunler col.daha gazli.oluyor bazi gunler hic olmuyor gibi senin de oyle olmus olabilir.2 gun ust uste sabah hic durmadi bugun melek gibi mesela. Biogai kullaniyorum ama Sali randevumuz var soracagim baska bir tavisyesi var mi diye olursa yazarim buraya
Ya sorma.. sözde tatile yapıyorum kafa dağıtıyorum.. Dışarı bile çıkamadık sürekli emmek istiyor. 1 aylık bebeyle tatil matil olmazmış arkadaş.. bir de gazı başladı üşüttü mü ne yaptı sürekli ağlıyor elim ayağıma dolandı. Gaz için ne kullanıyorsunuz etki etmedi aldığım damla:/
Dun hepatit b nin 2ci dozunu olduk. Kilosuda 3.6 olmus dogumda 2.9 du sonrasinda 2.7 olmusti asmdeki hemsireler altsinirda almis diyolar 2 haftada 600 gr almis iste daha nolacak anlamiyorum ya 2 hafta once doktora gitmistik 3.1di yok mama verme yok emzir anne sütü onemli sanki ben bilmiom neyin dogru olduğunu moral bozuyolar mememin ucunun olmadigini gorunce mors oldular ama :))
Oglumun huzursuz oldugu gunler acikcasi icemiyorum. Ihmal ediyorum kendimi. Ama onun disinda cok icerim. Haftaya bi doktora gidicem, her sey iyi gorunuyor ama bilemedim... Herhalde rahim yerine henuz tam oturmamistir degil mi?
Dun hepatit b nin 2ci dozunu olduk. Kilosuda 3.6 olmus dogumda 2.9 du sonrasinda 2.7 olmusti asmdeki hemsireler altsinirda almis diyolar 2 haftada 600 gr almis iste daha nolacak anlamiyorum ya 2 hafta once doktora gitmistik 3.1di yok mama verme yok emzir anne sütü onemli sanki ben bilmiom neyin dogru olduğunu moral bozuyolar mememin ucunun olmadigini gorunce mors oldular ama :))
Ben hic kullanmadim canim, normal yataginin altina minicik yukselti yaptim. Ana kucaginininda oyle egim ayari var gerektikce... Bence artik yastik istiyorlar ya
Aslında dümdüz yataktan kastettiği yatakta oyuncak ivir zıvır hiç bir şey bulunmamali. Bu Dr reflü yatağı kesinlikle kullanin diyor diğer videolarinda denk gelmiştim ben. Ekin hala reflü yatağında uyuyor beşiğinde. Baya alta kayıyor ama artık uyurken ben de napsam diye düşünüyorum
Oglumun huzursuz oldugu gunler acikcasi icemiyorum. Ihmal ediyorum kendimi. Ama onun disinda cok icerim. Haftaya bi doktora gidicem, her sey iyi gorunuyor ama bilemedim... Herhalde rahim yerine henuz tam oturmamistir degil mi?
35+5 konya meram tıpta doğum yaptım ikiz kızlarıma 2 martta 1 yaşına girecekler biri hiç girmedi küveze diğeri besleyemediğim için yutamadığı için kilo kaybı olduğu için 4 gün yattı senin haftan çok çok güzel hiç korkma içini ferah tut.
Catlatma ignesi ilemi hamile kaliiz 2021de sayfada yazismistik sizinle die hatırlıyorum igne olmuşsunuz lekelemeyin so rasi siyah kanama oldu demiştiniz o ayrı hamile kaldiniz
Benimkisi kendi kendisine sesler çıkartıyor eskiden bilinçsiz gülüyordu şimdi onunla konuşunca gülüyor hep bazen kahkaha atmıyor ama gülerken çığlık atıyor çok tatlı oldu artık hep konuşayım istiyor.