Kan alınırken emzirmek mümkün mü ? Yazık o kadar ağlatilmasa küçücük bişey tek yapabildiği ağlamak onu da boğazı patlayana kadar yapiyolar. Bı çözüm bulmak lazımOy ben ona kıyamam gene iyi aldırmışsın canım benimkinden damar yolunu buldular öyle sıktı ağladı ki kendini bir damla kan zor çıktı, tahlil yapılamadı
Ben bunu teklif ettim ama meme reddi olabilir dediler...Kan alınırken emzirmek mümkün mü ? Yazık o kadar ağlatilmasa küçücük bişey tek yapabildiği ağlamak onu da boğazı patlayana kadar yapiyolar. Bı çözüm bulmak lazım
Uyku egitimi diye neye diyorsun canim?Kızlar uyku eğitimi kaç aylıkken verilir ?
Aynen ya beyin yok resmenİçimiz uyur dışımız yürür haldeyiz resmen
Kan alirken mi emzirdiniz? Ya da dusunuyor musunuz...Kan alınırken emzirmek mümkün mü ? Yazık o kadar ağlatilmasa küçücük bişey tek yapabildiği ağlamak onu da boğazı patlayana kadar yapiyolar. Bı çözüm bulmak lazım
İnşallah etkisini görürsün, ara öğünlerini de fazlalaştırırsan güzel süt olur..Doktordayken tesadüf kaka yaptı kızım. Ama bildiğin çişim kahverengi sarı hali gibiydi. Hiç kıvam yoktu kakada bez çiş gibi emdi kakayı resmen. Hep böyle mi yapıyor dedi. Hayır ilk defa böyle gördüm yine cıvık kıvam oluyor ama bez emmiyor yüzeyde kalan bir kıvamı oluyor dedim. Tamam o zaman bir seferlikse sıkıntı olmaz ama devam ederse bu da doymadığı anlamına gelir. Kıvamlı olmalı içinde mercimek gibi taneler de olabilir bu şekildeyse normal dedi. Bakalım eşimi gönderdim malt almaya inşallah bana da etki eder.
Teşekkür ederim canım,aynen öyle o huysuz olunca huzursuz olunca ne yapacağımı şaşırıyorum çok üzülüyorum. İki gündür giremedim dogru düzgün o gecenin sabahında ben dinlendim baya eşim ilgilendi, gece de 2 de uyudu erkendenOff çok geçmiş olsun diyorumBöyle nedensiz huzursuzluklar insanı çok strese sokuyor. Bugün nasıl peki
Canım mutlaka sirt üstü yatir yan ya da yüz üstü yatirma
Bizim başladı,ben konuşup sevince de gülüyor cevap veriyor gibi ama uykusunda da gülüyorBebeği agulayan var mı acaba? Ne zaman agular ve gülücükler başlıyor?
Ben astralbaby diye bir yerden yaptırdım tulum ama rengi soldu,beğenmedim denk gelirse yaptırma canım.Kızlar iyi akşamlar. Aranızda isimli hastane çıkışı yaptırıp memnun kalan oldu mu. Benim yigenim olacak onun için yaptırmak istiyorum. Ben yapmadım ama kardeşimin hevesi var ilk bebeği
6. Aydan sonra diye okudum canımKizlar bebeklere güneş kremi kullanan var mı? Ben kullanmak istiyorum acaba erken mi bilemedim
Bu üçüncü mü oluyor o zaman ? Bende geçen gece baktım 8.hafta atağındaymış Defne ondan böyle yapıyormuşBiz yine atak haftasına girmişiz arkadaş bu ne yaa
Bizde emzikAman emzikte benimki inatçı çıktı yaa. Avent veriyorum ama emziğe gaz damlasından bir iki damla koyup verirsem ancak o zaman tutuyor 5-10 dk sonra pıt atıyor. Onun dışında yok tutmuyor keçi.
Delirme gibi bir şey oldu ammmaaa kimse delirmediiValla 4 te uyudu 6 da kalktı şimdi de zor uyutuyorum. Daha 2 aylık olmayan bebek bir kez gündüz uykusu yapar mı ya delirmem geliyo
Hmm bı ihtimal olabilir .Ben bunu teklif ettim ama meme reddi olabilir dediler...
Off sorma büyük insan uykusu yapiyo sankiBen astralbaby diye bir yerden yaptırdım tulum ama rengi soldu,beğenmedim denk gelirse yaptırma canım.
6. Aydan sonra diye okudum canım
Bu üçüncü mü oluyor o zaman ? Bende geçen gece baktım 8.hafta atağındaymış Defne ondan böyle yapıyormuş
Bizde emzik
Delirme gibi bir şey oldu ammmaaa kimse delirmediiGel sarılalım bacım bu hafta bizde delirdik kızla
Hiç kan alınmadı canım yani o esna emzirilse demiştim de meme reddi olabileceği söylenmiş minseo yaKan alirken mi emzirdiniz? Ya da dusunuyor musunuz...
Biz de anneye bol gülücükler saciyoruz kısa suruyo hemen huysuzlanmasi geliyo ama olsunTeşekkür ederim canım,aynen öyle o huysuz olunca huzursuz olunca ne yapacağımı şaşırıyorum çok üzülüyorum. İki gündür giremedim dogru düzgün o gecenin sabahında ben dinlendim baya eşim ilgilendi, gece de 2 de uyudu erkenden
bugün iyiydi cok şükür banyo yaptırdım emdi kucağımda uyuyor bende mesajlarınızı okuyorum
Bizim başladı,ben konuşup sevince de gülüyor cevap veriyor gibi ama uykusunda da gülüyorartık 2. Ayda kasıtlı olarak anneye gülmesi gerekiyormuş
Evet canim 14 gün sürüyormuş bi de 14 GÜNBu üçüncü mü oluyor o zaman ? Bende geçen gece baktım 8.hafta atağındaymış Defne ondan böyle yapıyormuş
Yani yatağına koyma kendiliğinden uyuma gibi canım. Ben hala yanımda yatırıyorum reflü yatağında. Gece mutlaka boğazına kusmuk kaçıyor hızlıca alıp sırtına vuruyorum. Kendi yatağında duyamam diye. Kulağım bebeğe yapışık uyuyorum.Uyku egitimi diye neye diyorsun canim?
Bunu bende düşündüm ama bi yandan da memeden mi korkar canı memede acıyınca dedim orada sadece emziği varsa emzik verin dediler, bence çözüm gerçekten mecbur olmadan çok pimpiriklenmemek doktora az gitmekKan alınırken emzirmek mümkün mü ? Yazık o kadar ağlatilmasa küçücük bişey tek yapabildiği ağlamak onu da boğazı patlayana kadar yapiyolar. Bı çözüm bulmak lazım
Şimdi zor uyku eğitimi, genelde 4. Aydan sonra ya da gece emzirmesini bıraktıktan sonra yapıyorlar.Yani yatağına koyma kendiliğinden uyuma gibi canım. Ben hala yanımda yatırıyorum reflü yatağında. Gece mutlaka boğazına kusmuk kaçıyor hızlıca alıp sırtına vuruyorum. Kendi yatağında duyamam diye. Kulağım bebeğe yapışık uyuyorum.
Gece emzirip koyunca kendiliğinden uyumuyor mu ?Yani yatağına koyma kendiliğinden uyuma gibi canım. Ben hala yanımda yatırıyorum reflü yatağında. Gece mutlaka boğazına kusmuk kaçıyor hızlıca alıp sırtına vuruyorum. Kendi yatağında duyamam diye. Kulağım bebeğe yapışık uyuyorum.
Gece emzirip koyunca kendiliğinden uyumuyor mu ?
Boyle bebeklere madalya takmak lazimGece emzirip koyunca kendiliğinden uyumuyor mu ?
Ben de uyumayinca yanima aliyorum. 2 ay olsun alisirlar benceYani yatağına koyma kendiliğinden uyuma gibi canım. Ben hala yanımda yatırıyorum reflü yatağında. Gece mutlaka boğazına kusmuk kaçıyor hızlıca alıp sırtına vuruyorum. Kendi yatağında duyamam diye. Kulağım bebeğe yapışık uyuyorum.
Öyle uyuyabiliyor musun canım bizim anne yanı yatak orada uyanmazsa bende güzel uyuyorum ama yanımdan koyamazsam oraya hep bölük bölük sürekli ık vık yapıyor çünkü hep memede dalıyor zaten uykuyaYani yatağına koyma kendiliğinden uyuma gibi canım. Ben hala yanımda yatırıyorum reflü yatağında. Gece mutlaka boğazına kusmuk kaçıyor hızlıca alıp sırtına vuruyorum. Kendi yatağında duyamam diye. Kulağım bebeğe yapışık uyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?