2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Oy ben ona kıyamam gene iyi aldırmışsın canım benimkinden damar yolunu buldular öyle sıktı ağladı ki kendini bir damla kan zor çıktı, tahlil yapılamadı
Kan alınırken emzirmek mümkün mü ? Yazık o kadar ağlatilmasa küçücük bişey tek yapabildiği ağlamak onu da boğazı patlayana kadar yapiyolar. Bı çözüm bulmak lazım

Kan alınırken emzirmek mümkün mü ? Yazık o kadar ağlatilmasa küçücük bişey tek yapabildiği ağlamak onu da boğazı patlayana kadar yapiyolar. Bı çözüm bulmak lazım
Ben bunu teklif ettim ama meme reddi olabilir dediler...

Kan alirken mi emzirdiniz? Ya da dusunuyor musunuz...

İnşallah etkisini görürsün, ara öğünlerini de fazlalaştırırsan güzel süt olur..

Off çok geçmiş olsun diyorum Böyle nedensiz huzursuzluklar insanı çok strese sokuyor. Bugün nasıl peki

Canım mutlaka sirt üstü yatir yan ya da yüz üstü yatirma
Teşekkür ederim canım,aynen öyle o huysuz olunca huzursuz olunca ne yapacağımı şaşırıyorum çok üzülüyorum. İki gündür giremedim dogru düzgün o gecenin sabahında ben dinlendim baya eşim ilgilendi, gece de 2 de uyudu erkenden
bugün iyiydi cok şükür banyo yaptırdım emdi kucağımda uyuyor bende mesajlarınızı okuyorum
Bebeği agulayan var mı acaba? Ne zaman agular ve gülücükler başlıyor?
Bizim başladı,ben konuşup sevince de gülüyor cevap veriyor gibi ama uykusunda da gülüyor artık 2. Ayda kasıtlı olarak anneye gülmesi gerekiyormuş

Kızlar iyi akşamlar. Aranızda isimli hastane çıkışı yaptırıp memnun kalan oldu mu. Benim yigenim olacak onun için yaptırmak istiyorum. Ben yapmadım ama kardeşimin hevesi var ilk bebeği
Ben astralbaby diye bir yerden yaptırdım tulum ama rengi soldu,beğenmedim denk gelirse yaptırma canım.
Kizlar bebeklere güneş kremi kullanan var mı? Ben kullanmak istiyorum acaba erken mi bilemedim
6. Aydan sonra diye okudum canım
Biz yine atak haftasına girmişiz arkadaş bu ne yaa
Bu üçüncü mü oluyor o zaman ? Bende geçen gece baktım 8.hafta atağındaymış Defne ondan böyle yapıyormuş
Aman emzikte benimki inatçı çıktı yaa. Avent veriyorum ama emziğe gaz damlasından bir iki damla koyup verirsem ancak o zaman tutuyor 5-10 dk sonra pıt atıyor. Onun dışında yok tutmuyor keçi.
Bizde emzik
Valla 4 te uyudu 6 da kalktı şimdi de zor uyutuyorum. Daha 2 aylık olmayan bebek bir kez gündüz uykusu yapar mı ya delirmem geliyo
Delirme gibi bir şey oldu ammmaaa kimse delirmedii Gel sarılalım bacım bu hafta bizde delirdik kızla

Ben bunu teklif ettim ama meme reddi olabilir dediler...
Hmm bı ihtimal olabilir .
Off sorma büyük insan uykusu yapiyo sanki
Kan alirken mi emzirdiniz? Ya da dusunuyor musunuz...
Hiç kan alınmadı canım yani o esna emzirilse demiştim de meme reddi olabileceği söylenmiş minseo ya

Biz de anneye bol gülücükler saciyoruz kısa suruyo hemen huysuzlanmasi geliyo ama olsun

Kızlar cok kötü ürtiker (kurdesen) oldum yine allahım ne gecmek bilmez bir hastalık bu kasıntı dokuntuler hep var basınctan hemen olusuyordu fakat boyle alevlenmeler oluyor hamileliğimdede olmustu sebep bulunamamıstı, bana annemden genetik bir miras sanırım annemde yapılan biyopside vaskulit tanısı konulmustu benımde suan yuzum kulaklarım dahil her taraf kırmızı dokuntuler içinde cok kasınıyor bugun pazardı dermatologa gidemedim yarında 1 mayıs sansımı deneyecegım umarıö acıktır yurtdısında oldugum için aciller burada cok kötü ve fahiş fiyatlar cıkıyor bu nedenle uzman doktora gitmek istıyorum ama umarım yarın dermatolog acıktır, ateşimde 37 cıkıyor halsiz hissediyorum bebekte huysuz biraz ne zor

Bunu bende düşündüm ama bi yandan da memeden mi korkar canı memede acıyınca dedim orada sadece emziği varsa emzik verin dediler, bence çözüm gerçekten mecbur olmadan çok pimpiriklenmemek doktora az gitmek

Şimdi zor uyku eğitimi, genelde 4. Aydan sonra ya da gece emzirmesini bıraktıktan sonra yapıyorlar.

Ben de uyumayinca yanima aliyorum. 2 ay olsun alisirlar bence gece gunduz olayi ancak kavraniyor bebislerce ama siz hic yatagina yatirmiyirsaniz sonra yabanci gelmez mi yatagi? Uyku egitimi diye bir sey olmali bence bebek icin... Bana uygun gelmiyor bi de daha kaslari gelismeden tuvalet aliskanligi kazandiranlar var

Öyle uyuyabiliyor musun canım bizim anne yanı yatak orada uyanmazsa bende güzel uyuyorum ama yanımdan koyamazsam oraya hep bölük bölük sürekli ık vık yapıyor çünkü hep memede dalıyor zaten uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…