2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Maşallah ona ne güzel özellikler İnşallah daha iyiye gidecek hep, kaygılarım da azalır umarım.

Bunlar hep uykusuzluktan biliyorsun di mi

Doktordayken tesadüf kaka yaptı kızım. Ama bildiğin çişim kahverengi sarı hali gibiydi. Hiç kıvam yoktu kakada bez çiş gibi emdi kakayı resmen. Hep böyle mi yapıyor dedi. Hayır ilk defa böyle gördüm yine cıvık kıvam oluyor ama bez emmiyor yüzeyde kalan bir kıvamı oluyor dedim. Tamam o zaman bir seferlikse sıkıntı olmaz ama devam ederse bu da doymadığı anlamına gelir. Kıvamlı olmalı içinde mercimek gibi taneler de olabilir bu şekildeyse normal dedi. Bakalım eşimi gönderdim malt almaya inşallah bana da etki eder.

Ay canım amin amin inşallah senin de artar fışkırır bu süt işleri ne zor işler. Çok olsa sıkıntı az olsa sıkıntı. Rabbim ihtiyaç kadarını nasip etsin

İçimiz uyur dışımız yürür haldeyiz resmen

Aman emzikte benimki inatçı çıktı yaa. Avent veriyorum ama emziğe gaz damlasından bir iki damla koyup verirsem ancak o zaman tutuyor 5-10 dk sonra pıt atıyor. Onun dışında yok tutmuyor keçi.

Aman emzikte benimki inatçı çıktı yaa. Avent veriyorum ama emziğe gaz damlasından bir iki damla koyup verirsem ancak o zaman tutuyor 5-10 dk sonra pıt atıyor. Onun dışında yok tutmuyor keçi.
Ah bazi bebisler napsan tutmuyor Ben de tutmamisim bebekken kızım da tutmaz diye umuyordum ama sağolsun bu konuda üzmedi beni

Bizim doktor istedi valla. Kanında her şeye baktılar 7 tüp kan alındı minicik bebişten çok bağırdı ağladı yavrum
inşallah sarılıkları geçer de yine kan testi yaptırmayız
Oy ben ona kıyamam gene iyi aldırmışsın canım benimkinden damar yolunu buldular öyle sıktı ağladı ki kendini bir damla kan zor çıktı, tahlil yapılamadı

Ah bazi bebisler napsan tutmuyor Ben de tutmamisim bebekken kızım da tutmaz diye umuyordum ama sağolsun bu konuda üzmedi beni
Valla emzik kolaylık yoksa memeler koca bir emzik görevi görüyor maşallah diyelim

Ay canım amin amin inşallah senin de artar fışkırır bu süt işleri ne zor işler. Çok olsa sıkıntı az olsa sıkıntı. Rabbim ihtiyaç kadarını nasip etsin
Amin amin ay fazlasının zararı yok yeter ki doyuracak kadar olsun fazlasını hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…