Maşallah ona ne güzel özelliklerSevindim sabredebilmenize... Hayir hic etkisi olmadi. Kizim net durusu olan bireyselligine ozgurlugune duskun bi o kadar da sosyal, dikkatli, merhametli, hic durtusel olmayan biri, kontrolludur. Merak etmeyin buyudukce onu anlicaksiniz. Bebek olunca anlayamiyor muyum diye hepimiz kaygilaniyoruz.
Akranlari ile pek anlasamiyor o yuzdenMaşallah ona ne güzel özelliklerİnşallah daha iyiye gidecek hep, kaygılarım da azalır umarım.
Benim dr ver hem sen rahat edersin hem ani bebek ölümünü engelliyor demişti canım verme dese de verirdimcanım uzayan kısım işte az da olsa etrafa gidiyor benim biraz tırnak fobim var ondan belki bilmiyorum
Canım ama ilk ay vermeyin diyorlardı bende acele etmedim o yüzden
Bunlar hep uykusuzluktan biliyorsun di miKizlar bugun lohusalik bitti sukurbugunun serefine yaptigim garipliklerin bir kacini yazayim
- Kizimla matematik oyunu oynarken; Anne 2x2 kac eder diye sordu, ben 2 diye emin emin cevap verdim
- Kendime pet takarken fark ettim ki oglumun bezini kendime takmaya calisiyorum
- Telefonda bankadan aradilar. Pcfl Ile mi gorusuyoruz dediler, ben baya duraksadim. Esim ne oldu dedi, dusunuyorum dedim. Adim aklima gelmedi
Ay bu kadar rezillik yeterdaha var da yazmiyim iste boyle
Bilmez miyimBunlar hep uykusuzluktan biliyorsun di mi
Doktordayken tesadüf kaka yaptı kızım. Ama bildiğin çişim kahverengi sarı hali gibiydi. Hiç kıvam yoktu kakada bez çiş gibi emdi kakayı resmen. Hep böyle mi yapıyor dedi. Hayır ilk defa böyle gördüm yine cıvık kıvam oluyor ama bez emmiyor yüzeyde kalan bir kıvamı oluyor dedim. Tamam o zaman bir seferlikse sıkıntı olmaz ama devam ederse bu da doymadığı anlamına gelir. Kıvamlı olmalı içinde mercimek gibi taneler de olabilir bu şekildeyse normal dedi. Bakalım eşimi gönderdim malt almaya inşallah bana da etki eder.Canınızı sıkmayın, meme sonrası mama verirseniz kısa sürede toparlar.. Kaka kıvamı nasıl olmalıymış acaba, benim kızımda 1-2 haftadır sulu kaka yapıyor,ishal mı alerji vs mı anlayamadım. Ben gecen gün migrostakini aldım etkisinide gördüm ama asitliydi, diğer maltlarda öylemidir bilmiyorum.
Ay canım amin amin inşallah senin de artar fışkırırBenimki de öyle yapiyo neyi olduğunu anlamaya çalışırken doymadigini anladım göğsümu siktigimda süt gelmiyodu zaten. Genelde akşam sütüm azaliyo.
Bebeklerin günün belli saatlerinde sürekli emme isteği varmış. Sütun de azaldığı belli saatler varmış. Biz ikisini aynı anda yaşıyoruz. İnşallah artacak sütün canım bol bol emsin ağzından aksın aminn
Eğitimciler 5 aydan sonra uygun bulur. 4. Ayda uyku gerilemesi var çünkü onu atlattıktan sonraKızlar uyku eğitimi kaç aylıkken verilir ?
İçimiz uyur dışımız yürür haldeyiz resmenKizlar bugun lohusalik bitti sukurbugunun serefine yaptigim garipliklerin bir kacini yazayim
- Kizimla matematik oyunu oynarken; Anne 2x2 kac eder diye sordu, ben 2 diye emin emin cevap verdim
- Kendime pet takarken fark ettim ki oglumun bezini kendime takmaya calisiyorum
- Telefonda bankadan aradilar. Pcfl Ile mi gorusuyoruz dediler, ben baya duraksadim. Esim ne oldu dedi, dusunuyorum dedim. Adim aklima gelmedi
Ay bu kadar rezillik yeterdaha var da yazmiyim iste boyle
Aman emzikte benimki inatçı çıktı yaa. Avent veriyorum ama emziğe gaz damlasından bir iki damla koyup verirsem ancak o zaman tutuyor 5-10 dk sonra pıt atıyor. Onun dışında yok tutmuyor keçi.O kadar tırnağı uzuyor mu ya toz çıkacak kadarBenim iki elini yapmam yaklaşık 1-2 dk arası sürüyor ve hiç toz çıktığını görmedim
6 aydan önce Güneş kremi kullanılmıyor canım
Senin memene alıştıysa şuan o yüzden tutmuyodur canım. 3. Gün verdim ben o günden beri en yakın arkadaşımız
4. Ay atagindan sonra canimKızlar uyku eğitimi kaç aylıkken verilir ?
Ah bazi bebisler napsan tutmuyorAman emzikte benimki inatçı çıktı yaa. Avent veriyorum ama emziğe gaz damlasından bir iki damla koyup verirsem ancak o zaman tutuyor 5-10 dk sonra pıt atıyor. Onun dışında yok tutmuyor keçi.
Sağol canım içindeki koyulugu anlamadım. Dr a sorayım onuGöbek fıtığı canım. Büyüdükçe karın kasları güçlendikçe azalıyor.
Oy ben ona kıyamam gene iyi aldırmışsın canım benimkinden damar yolunu buldular öyle sıktı ağladı ki kendini bir damla kan zor çıktı, tahlil yapılamadıBizim doktor istedi valla. Kanında her şeye baktılar 7 tüp kan alındı minicik bebişten çok bağırdı ağladı yavrum
inşallah sarılıkları geçer de yine kan testi yaptırmayız
Valla emzik kolaylık yoksa memeler koca bir emzik görevi görüyorAh bazi bebisler napsan tutmuyorBen de tutmamisim bebekken kızım da tutmaz diye umuyordum ama sağolsun bu konuda üzmedi beni
Aynen valla dev emzikler varken napsinlar minicik emzikleriValla emzik kolaylık yoksa memeler koca bir emzik görevi görüyormaşallah diyelim
Valla 4 te uyudu 6 da kalktı şimdi de zor uyutuyorum. Daha 2 aylık olmayan bebek bir kez gündüz uykusu yapar mı ya delirmem geliyoEbe de 3 ay dedi bana daha dr a soramadim ama bana da 3 ay mantıklı geliyor
İnşallah uyur kuzum
Ahahahah ağzına fiskirttirmamis allahtan
Amin aminAy canım amin amin inşallah senin de artar fışkırırbu süt işleri ne zor işler. Çok olsa sıkıntı az olsa sıkıntı. Rabbim ihtiyaç kadarını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?