2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bebeklerin sacini sifir numara kestirince sik ve guzel gelir diyorlar. Sizce dogru mudur? Kizimi kesmemistik. Ama yolunmus tavuk gibi bicimsizdi, uzun sure de oyle oldu. Esim kestirtmedi o zaman. Simdiden sifir yapsak bayrama kadar uzamaz mi? Bingildagin kapanmasini beklersek oooo...

Canim 4 aydan sonra öneriyorlar ama bebeklerde şartlı öğrenme 10. Haftadan sonra oluşuyormuş. 10. Haftadan önce yaptıklarımızın hiç biri onlarda alışkanlık olusturmuyormuş. Benim kız mesela kendi yatağında uyuyor çoğu zaman ama ben öyle olsun diye uğraşmadim o öyle sevdiği için öyle uyuyor ama keyfi olmadığında kucağımda uyuduğu da oluyor değişiyor duruma göre illa böyle olacak diye zorlamiyorum ben o nasıl iyi hissedecekse öyle oluyor. Eğer uykusunda kusma durumu varsa yakininda tutman daha mantıklı ben olsam ben de öyle yapardim o tarz durumlarda hızlı müdahele gerekiyor çünkü. Benim kizim 1 aydır anne yani beşiğinde yatiyor artik aramizda yatmıyor reflü yatağı ile beşiğine koyuyorum zaten yaninda ben yattigim için kolay oluyor. Bazı sabahlar yanima alıyorum koyun koyuna yatiyoruz Sen de öyle yapabilirsin aranizda değil de anne yaninda yatirmak daha konforlu ve güvenli olur. Ama ilk bir ay senin kokunla uyuması daha iyi olur.

Alakası yok canım bence. sıfıra vuranlara şahit oldum bi değişiklik olmadi sonradan belki olan vardir ama bilemiyorum. Benim de küçükken kızının gibiydi büyüdükçe düzeldi şimdi dalgali saçlarım var herkes çok beğeniyor

Ay kızlar giremiyorum hiç buraya nasılsınız? uykular haram oldu bize bir de kızlar benim oğlanın saçında 1 adet beyaz saç teli var neden olur acaba bileniniz var mı? Bugün keşfettim. Saçı kumraldan sarıya dönük bu da neyin nesi anlamadım ya

Son düzenleme:
Evet canim 14 gün sürüyormuş bi de 14 GÜN Yarın pılımı pırtımı toplayip anneme gidiyorum
Sen de beklenen doğum tarihine göre mi hesaplama yapıyorsun atak haftalarini bizim kızin bu atağı hem doğduğu tarihe göre başladı ama beklenen doğum tarihine göre bitecek muhtemelen yani baya uzun sürdü

Sen de beklenen doğum tarihine göre mi hesaplama yapıyorsun atak haftalarini bizim kızin bu atağı hem doğduğu tarihe göre başladı ama beklenen doğum tarihine göre bitecek muhtemelen yani baya uzun sürdü
Evet canım öyle hesaplaniyormus o yüzden normal haftalardan daha erken yaşıyoruz biz atakları dün gece etkilerini göstermeye başladı mesela uyuduğunda saat 2 ydi bakalım bugün neler olacak

Aynen canim suan kiziminki de dalgali hani Kimi yerinde sac yok kimi yerinde gur ya uzadikca bicimsiz oluyor... Konakli yerlerde de gec cikiyor zaten ... Konak var mi kizinda canim?

Aynen canim suan kiziminki de dalgali hani Kimi yerinde sac yok kimi yerinde gur ya uzadikca bicimsiz oluyor... Konakli yerlerde de gec cikiyor zaten ... Konak var mi kizinda canim?
Dökülenlerin yerine çıkmadı mi canım? Konak hiç olmadı kuzu bizim. Şuan böyle saçları

Eklentiler

• IMG_20230501_121211.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 81
Bunu bende düşündüm ama bi yandan da memeden mi korkar canı memede acıyınca dedim orada sadece emziği varsa emzik verin dediler, bence çözüm gerçekten mecbur olmadan çok pimpiriklenmemek doktora az gitmek
Aklımızda olsun emziği götürelim her seferinde hoş çok sevmez ama tutacağı gelir falan

Canım bir dönem bende de stres kaynaklı olduğunu düşündüğüm kurdeşen çıkmıştı. 1 seneden fazla süre çektim. Bende gıdalara ve ilaçlara karşı tolerans gösterdi yediğim içtiğim her şey kabartıyordu her yanımı. Sıkı bir diyete girdim bana dokunan yiyecekleri hayatımdan çıkardın hiç ilaç da kullanmadım ve o şekilde yendim hastalığı. Sonra yavaş yavaş o ürtikerimi tetikleyen yiyecekleri deneye deneye tekrar hayatıma soktum yavaş yavaş.şuan çok şükür her şey yiyorum. Sadece bazı yiyeceklerde abarttığım zaman tekrar kaşınma başlıyor vücudumda. Düzensiz ve sağlıksız beslenme çok etkiliyor ürtikeri. Sağlıklı organik beslenme lazım. Ben öyle yendim.

Dökülenlerin yerine çıkmadı mi canım? Konak hiç olmadı kuzu bizim. Şuan böyle saçları
Ay masallah nasil guzel uzamis ay benim kizimda coktu ya... Benim kiziminki boyleydi ta ki kestirene kadar, simdi dalgali yani oglumun grubunda kizimi anlatan ben

Simdi oglumda da hafif var. Ten renginde olunca belli olmuyor. Dus aldirdiktan sonra sacinin az oldugu yeri tarafima tersten. Kepek gibi ciktilar zeytinyagi surup tararim biraz daha bekliyeyim artacak mi bakalim ...

Eklentiler

• IMG_20230501_123012.webp
    23 KB · Görüntüleme: 73
Olur o herkeste koparmayin, koparirsaniz artar.

Evet canım öyle hesaplaniyormus o yüzden normal haftalardan daha erken yaşıyoruz biz atakları dün gece etkilerini göstermeye başladı mesela uyuduğunda saat 2 ydi bakalım bugün neler olacak
Bizim beklenen doğum tarihi 5 martti sizin ne zaman ?
Valla 1 hafta oldu bizim ilk tepkisi 5ndk aralıksız çığlık atmasiydi bir yeri kesilmiş gibi dün yine oldu bir de günduz uykuları çok azaldı zar zor uyuyir 30 dk sonra kalkıyor geri uykuya döndürmek zaman alıyor

Bugun doktora gittim hap verdi cok artar geçmezse diye kullanmam gereken 1 iğne yazdı fakat onu kullanırsam 1 tam gün bebek emziremeyecegımı söyledi umarım iğneye ihtiyacım olmaz .bende oyle yapacagım canım gecer inşallah

Kizlar bebem Natural bebek bezi kullanan var mi icerigi temiz mi acaba?

İnşallah Ekin'in de bana benzer babası düz ben dalgalı bakalım nasıl olacak Kızının saçlarına bayıldım ya maşallah Hangi şampuanı kullanıyorsun canım acaba çok mu kurutuyor saç derisini? Ben iva natura ve siveno dönüşümlü kullandim bi sorun olmadı şimdiye dek. Bi de kafası sampuanli iken konak tarağı ile taramak öneriliyor istersen onu da bi dene
7 martti kuzum 16 Şubat'ta doğum yaptim ben Aynısı benim kızım da yapıyor bir kaç gündür bi yeri kesilmiş gibi akşam saatlerinde başlıyor huysuzluk 1-2 saat. Genel de yatırıp altını açıyorum onu sevdiği için öyle susuyor gündüz uykuları ara ara böyle oluyor bazen hiç uyumadigi oluyor bazen bütün gün uyuduğu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…