Canim 4 aydan sonra öneriyorlar ama bebeklerde şartlı öğrenme 10. Haftadan sonra oluşuyormuş. 10. Haftadan önce yaptıklarımızın hiç biri onlarda alışkanlık olusturmuyormuş. Benim kız mesela kendi yatağında uyuyor çoğu zaman ama ben öyle olsun diye uğraşmadim o öyle sevdiği için öyle uyuyor ama keyfi olmadığında kucağımda uyuduğu da oluyor değişiyor duruma göre illa böyle olacak diye zorlamiyorum ben o nasıl iyi hissedecekse öyle oluyor. Eğer uykusunda kusma durumu varsa yakininda tutman daha mantıklı ben olsam ben de öyle yapardim o tarz durumlarda hızlı müdahele gerekiyor çünkü. Benim kizim 1 aydır anne yani beşiğinde yatiyor artik aramizda yatmıyor reflü yatağı ile beşiğine koyuyorum zaten yaninda ben yattigim için kolay oluyor. Bazı sabahlar yanima alıyorum koyun koyuna yatiyoruzYani yatağına koyma kendiliğinden uyuma gibi canım. Ben hala yanımda yatırıyorum reflü yatağında. Gece mutlaka boğazına kusmuk kaçıyor hızlıca alıp sırtına vuruyorum. Kendi yatağında duyamam diye. Kulağım bebeğe yapışık uyuyorum.
Alakası yok canım bence. sıfıra vuranlara şahit oldum bi değişiklik olmadi sonradan belki olan vardir ama bilemiyorum. Benim de küçükken kızının gibiydi büyüdükçe düzeldi şimdi dalgali saçlarım var herkes çok beğeniyorKizlar bebeklerin sacini sifir numara kestirince sik ve guzel gelir diyorlar. Sizce dogru mudur? Kizimi kesmemistik. Ama yolunmus tavuk gibi bicimsizdi, uzun sure de oyle oldu. Esim kestirtmedi o zaman. Simdiden sifir yapsak bayrama kadar uzamaz mi? Bingildagin kapanmasini beklersek oooo...
Sen de beklenen doğum tarihine göre mi hesaplama yapıyorsun atak haftalarini bizim kızin bu atağı hem doğduğu tarihe göre başladı ama beklenen doğum tarihine göre bitecek muhtemelenEvet canim 14 gün sürüyormuş bi de 14 GÜNYarın pılımı pırtımı toplayip anneme gidiyorum
Evet canım öyle hesaplaniyormusSen de beklenen doğum tarihine göre mi hesaplama yapıyorsun atak haftalarini bizim kızin bu atağı hem doğduğu tarihe göre başladı ama beklenen doğum tarihine göre bitecek muhtemelenyani baya uzun sürdü
Aynen canim suan kiziminki de dalgaliAlakası yok canım bence. sıfıra vuranlara şahit oldum bi değişiklik olmadi sonradan belki olan vardir ama bilemiyorum. Benim de küçükken kızının gibiydi büyüdükçe düzeldi şimdi dalgali saçlarım var herkes çok beğeniyor
Dökülenlerin yerine çıkmadı mi canım? Konak hiç olmadı kuzu bizim. Şuan böyle saçlarıAynen canim suan kiziminki de dalgalihani Kimi yerinde sac yok kimi yerinde gur ya uzadikca bicimsiz oluyor... Konakli yerlerde de gec cikiyor zaten ... Konak var mi kizinda canim?
Aklımızda olsun emziği götürelim her seferinde hoş çok sevmez ama tutacağı gelir falanBunu bende düşündüm ama bi yandan da memeden mi korkar canı memede acıyınca dedim orada sadece emziği varsa emzik verin dediler, bence çözüm gerçekten mecbur olmadan çok pimpiriklenmemek doktora az gitmek
Canım bir dönem bende de stres kaynaklı olduğunu düşündüğüm kurdeşen çıkmıştı. 1 seneden fazla süre çektim. Bende gıdalara ve ilaçlara karşı tolerans gösterdi yediğim içtiğim her şey kabartıyordu her yanımı. Sıkı bir diyete girdim bana dokunan yiyecekleri hayatımdan çıkardın hiç ilaç da kullanmadım ve o şekilde yendim hastalığı. Sonra yavaş yavaş o ürtikerimi tetikleyen yiyecekleri deneye deneye tekrar hayatıma soktum yavaş yavaş.şuan çok şükür her şey yiyorum. Sadece bazı yiyeceklerde abarttığım zaman tekrar kaşınma başlıyor vücudumda. Düzensiz ve sağlıksız beslenme çok etkiliyor ürtikeri. Sağlıklı organik beslenme lazım. Ben öyle yendim.Kızlar cok kötü ürtiker (kurdesen) oldum yineallahım ne gecmek bilmez bir hastalık bu kasıntı dokuntuler hep var basınctan hemen olusuyordu fakat boyle alevlenmeler oluyor hamileliğimdede olmustu sebep bulunamamıstı, bana annemden genetik bir miras sanırım annemde yapılan biyopside vaskulit tanısı konulmustu benımde suan yuzum kulaklarım dahil her taraf kırmızı dokuntuler içinde cok kasınıyor bugun pazardı dermatologa gidemedim yarında 1 mayıs sansımı deneyecegım umarıö acıktır yurtdısında oldugum için aciller burada cok kötü ve fahiş fiyatlar cıkıyor bu nedenle uzman doktora gitmek istıyorum ama umarım yarın dermatolog acıktır, ateşimde 37 cıkıyor halsiz hissediyorum bebekte huysuz biraz ne zor
Var mı ki böylesiGece emzirip koyunca kendiliğinden uyumuyor mu ?
Ay masallahDökülenlerin yerine çıkmadı mi canım? Konak hiç olmadı kuzu bizim. Şuan böyle saçları
Olur o herkesteAy kızlar giremiyorum hiç buraya nasılsınız? uykular haram oldu bizebir de kızlar benim oğlanın saçında 1 adet beyaz saç teli var neden olur acaba bileniniz var mı? Bugün keşfettim. Saçı kumraldan sarıya dönük bu da neyin nesi anlamadım ya
Bizim beklenen doğum tarihi 5 martti sizin ne zaman ?Evet canım öyle hesaplaniyormuso yüzden normal haftalardan daha erken yaşıyoruz biz atakları dün gece etkilerini göstermeye başladı mesela uyuduğunda saat 2 ydi bakalım bugün neler olacak
Siz nasi uyutuyosunuz benimkide kendiliginden uyuyo ozellikle bisi yapmak istemiyorumki alismasin ayrica hep besiginde yatiyorum yanimda yatirmaya korkuyorum ezerim falan diye:)Var mı ki böylesi
Bugun doktora gittim hap verdi cok artar geçmezse diye kullanmam gereken 1 iğne yazdı fakat onu kullanırsam 1 tam gün bebek emziremeyecegımı söyledi umarım iğneye ihtiyacım olmaz .bende oyle yapacagım canım gecer inşallahCanım bir dönem bende de stres kaynaklı olduğunu düşündüğüm kurdeşen çıkmıştı. 1 seneden fazla süre çektim. Bende gıdalara ve ilaçlara karşı tolerans gösterdi yediğim içtiğim her şey kabartıyordu her yanımı. Sıkı bir diyete girdim bana dokunan yiyecekleri hayatımdan çıkardın hiç ilaç da kullanmadım ve o şekilde yendim hastalığı. Sonra yavaş yavaş o ürtikerimi tetikleyen yiyecekleri deneye deneye tekrar hayatıma soktum yavaş yavaş.şuan çok şükür her şey yiyorum. Sadece bazı yiyeceklerde abarttığım zaman tekrar kaşınma başlıyor vücudumda. Düzensiz ve sağlıksız beslenme çok etkiliyor ürtikeri. Sağlıklı organik beslenme lazım. Ben öyle yendim.
Benim modelin sürümünde yok bu özellikVar mı ki böylesi
İnşallah Ekin'in de bana benzerAy masallahnasil guzel uzamis ay benim kizimda coktu ya... Benim kiziminki boyleydi ta ki kestirene kadar, simdi dalgali yani oglumun grubunda kizimi anlatan ben
Simdi oglumda da hafif var. Ten renginde olunca belli olmuyor. Dus aldirdiktan sonra sacinin az oldugu yeri tarafima tersten. Kepek gibi ciktilarzeytinyagi surup tararim biraz daha bekliyeyim artacak mi bakalim ...
7 martti kuzum 16 Şubat'ta doğum yaptim benBizim beklenen doğum tarihi 5 martti sizin ne zaman ?
Valla 1 hafta oldu bizim ilk tepkisi 5ndk aralıksız çığlık atmasiydi bir yeri kesilmiş gibi dün yine oldu bir de günduz uykuları çok azaldı zar zor uyuyir 30 dk sonra kalkıyor geri uykuya döndürmek zaman alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?