Kizimda dalin kullanmistim canim, cogunu denemistim. Cunku banyolari da eziyetti bize. Cok aglardi... Oglumu soruyorsan henuz sampuan kullanmiyorum. Mustelanon varya her yer icin onu kullandik. Burda sen iva dedin esime dedim de o da baska bi marka almis cok arastirdim dedi. Henuz gelmedi, esim de uyuyor sormiyayim simdiİnşallah Ekin'in de bana benzerbabası düz ben dalgalı bakalım nasıl olacak Kızının saçlarına bayıldım ya maşallah Hangi şampuanı kullanıyorsun canım acaba çok mu kurutuyor saç derisini? Ben iva natura ve siveno dönüşümlü kullandim bi sorun olmadı şimdiye dek. Bi de kafası sampuanli iken konak tarağı ile taramak öneriliyor istersen onu da bi dene
7 martti kuzum 16 Şubat'ta doğum yaptim benAynısı benim kızım da yapıyor bir kaç gündür bi yeri kesilmiş gibi akşam saatlerinde başlıyor huysuzluk 1-2 saat. Genel de yatırıp altını açıyorum onu sevdiği için öyle susuyor gündüz uykuları ara ara böyle oluyor bazen hiç uyumadigi oluyor bazen bütün gün uyuduğu oluyor
Benimki gece kendiliğinden uyuyor altını değiştirip emziriyorum doyduğunu anlayınca çekiyorum memeden gazını çıkartıyorum yatırıyorum ama gündüz yapışık ikiz gibiyiz peri oluyorum istediği kadar memede durmasına izin veriyorum ama yarım yamalak uyuyor öğlen e kadar :/ mamayı verince uyuyor bi 3-4 saat sonra yineVar mı ki böylesi
Gerçekten benzer durumları yaşayanları okuyunca insan rahatlıyor geçecek bu zamanlarda 2 ay büyük bebeği olan arkadaşlarımda aynılarını yaşamış onlar şimdi 4. Ay atagindalarİnşallah Ekin'in de bana benzerbabası düz ben dalgalı bakalım nasıl olacak Kızının saçlarına bayıldım ya maşallah Hangi şampuanı kullanıyorsun canım acaba çok mu kurutuyor saç derisini? Ben iva natura ve siveno dönüşümlü kullandim bi sorun olmadı şimdiye dek. Bi de kafası sampuanli iken konak tarağı ile taramak öneriliyor istersen onu da bi dene
7 martti kuzum 16 Şubat'ta doğum yaptim benAynısı benim kızım da yapıyor bir kaç gündür bi yeri kesilmiş gibi akşam saatlerinde başlıyor huysuzluk 1-2 saat. Genel de yatırıp altını açıyorum onu sevdiği için öyle susuyor gündüz uykuları ara ara böyle oluyor bazen hiç uyumadigi oluyor bazen bütün gün uyuduğu oluyor
İnşallah Ekin'in de bana benzerbabası düz ben dalgalı bakalım nasıl olacak Kızının saçlarına bayıldım ya maşallah Hangi şampuanı kullanıyorsun canım acaba çok mu kurutuyor saç derisini? Ben iva natura ve siveno dönüşümlü kullandim bi sorun olmadı şimdiye dek. Bi de kafası sampuanli iken konak tarağı ile taramak öneriliyor istersen onu da bi dene
Aynen öyle valla canım ama neyse ki geçici... 4. Ay atağı en beteriymis ondan sonrası kolay diyorlarGerçekten benzer durumları yaşayanları okuyunca insan rahatlıyor geçecek bu zamanlarda 2 ay büyük bebeği olan arkadaşlarımda aynılarını yaşamış onlar şimdi 4. Ay atagindalar
Ayni canim ağzını büze büze ağlıyor bi de durup dururken birden başlıyor ağlamayaBizimki de 2 gündür çok fena. Hiç bir şeyden mutlu değilsanki bir yeri ağrıyor gibi ağlıyor. 8. Haftada şuan ve 8. hafta büyüme atağı mı yaşıyor nedir.. bir de hepimiz evdeyiz gene de yetemiyoruz, 1 kişiyi kendine kitliyor resmen
Annenin cocuklari akilliymis babamla annem sabaha kadar bizi salliyorlarmis battaniyeye koyupAynen öyle valla canım ama neyse ki geçici... 4. Ay atağı en beteriymis ondan sonrası kolay diyorlar
Ayni canim ağzını büze büze ağlıyor bi de durup dururken birden başlıyor ağlamayatek başına yetmek çok zor insan kahvaltı yapmaya vakit yaratamıyor valla. Annem bebek dediğin emer gazını çıkarır uyur diyo Ben de şimdikiler öyle değil anne diyorum
Halen saclari boyle mi cok guzel saclari masallahAy masallahnasil guzel uzamis ay benim kizimda coktu ya... Benim kiziminki boyleydi ta ki kestirene kadar, simdi dalgali yani oglumun grubunda kizimi anlatan ben
Simdi oglumda da hafif var. Ten renginde olunca belli olmuyor. Dus aldirdiktan sonra sacinin az oldugu yeri tarafima tersten. Kepek gibi ciktilarzeytinyagi surup tararim biraz daha bekliyeyim artacak mi bakalim ...
Rengi ve uclari boyle canimHalen saclari boyle mi cok guzel saclari masallah
Canım benim ilkinde 55 kiloydum yetmiş oldum birde emzirince sarktı tabi oluyor eskisi gibi olmuyor ben bununda emzirme olayı bitsin ameliyat olmayı düşünüyorumKilo verince göguste sarkma oldumu bende vericem de.sizin onceki kilonuzdaydim göguslerim kilo alinca büyüdu 95 100 arasi 80 ken simdi boyle acaba sarkma olurmu kafama takiyorum cok
Bende ne zaman doktora götürsem ertesi gün gazlaniyor birde orada soyuyorlar devamlı orasına burasına bakmak için. Bende ondan korkuma dışarı çıkarmadım hiç çıkıp gelince usuyecek gazlanacak diye korkuyorumYa sorma.. sözde tatile yapıyorum kafa dağıtıyorum.. Dışarı bile çıkamadık sürekli emmek istiyor. 1 aylık bebeyle tatil matil olmazmış arkadaş.. bir de gazı başladı üşüttü mü ne yaptı sürekli ağlıyor elim ayağıma dolandı. Gaz için ne kullanıyorsunuz etki etmedi aldığım damla:/
Ben inanmıyorum, bende kesmedim, saçları çok güzel büyük oğlumun kesmemeyle ilgisi yoktur benceKizlar bebeklerin sacini sifir numara kestirince sik ve guzel gelir diyorlar. Sizce dogru mudur? Kizimi kesmemistik. Ama yolunmus tavuk gibi bicimsizdi, uzun sure de oyle oldu. Esim kestirtmedi o zaman. Simdiden sifir yapsak bayrama kadar uzamaz mi? Bingildagin kapanmasini beklersek oooo...
Tesekkur ederimBen inanmıyorum, bende kesmedim, saçları çok güzel büyük oğlumun kesmemeyle ilgisi yoktur bence
Bizim boyle kaygilarimiz yok cunku bizimki dogustan gazliBende ne zaman doktora götürsem ertesi gün gazlaniyor birde orada soyuyorlar devamlı orasına burasına bakmak için. Bende ondan korkuma dışarı çıkarmadım hiç çıkıp gelince usuyecek gazlanacak diye korkuyorum
Bu konuyu doktorumuza sormuştum ben, söyle bir açıklama yaptı. Saçların sık olması saç kokuyla alakalı bir durum. Sen saçlarını kaziyinca deri üstünden kesiyorsun köke müdahale edemiyorsun ki dedi. Peki saç teli sertleşir mi diye sordum, o yapısal kesmekle alakalı bir durum değil. Sertlessydi kazatmissin veya 2 numara kesmissin farketmezdi erkeklerin saçları çok kalın ve sert olurdu dedi. Bu açıklama beni tatmin ettiği için kızımın halen saçını kesmedim.Kizlar bebeklerin sacini sifir numara kestirince sik ve guzel gelir diyorlar. Sizce dogru mudur? Kizimi kesmemistik. Ama yolunmus tavuk gibi bicimsizdi, uzun sure de oyle oldu. Esim kestirtmedi o zaman. Simdiden sifir yapsak bayrama kadar uzamaz mi? Bingildagin kapanmasini beklersek oooo...
Canim peki biz bir yerimize jilet atinca neden gurlesiyor? Cok tesekkur ederimBu konuyu doktorumuza sormuştum ben, söyle bir açıklama yaptı. Saçların sık olması saç kokuyla alakalı bir durum. Sen saçlarını kaziyinca deri üstünden kesiyorsun köke müdahale edemiyorsun ki dedi. Peki saç teli sertleşir mi diye sordum, o yapısal kesmekle alakalı bir durum değil. Sertlessydi kazatmissin veya 2 numara kesmissin farketmezdi erkeklerin saçları çok kalın ve sert olurdu dedi. Bu açıklama beni tatmin ettiği için kızımın halen saçını kesmedim.
Ben senelerdir bacaklarımı jiletle alirim bacaklarimdaki tüyü saysam tek bacagimda toplamda 20 tüy vardir bence o durum da yapısal canım. Ayrica yüzümü ustura ile aliyorum ben ölü deri gitsin kremler daha iyi etki etsin diye ne tüylenme oluyor ne bişeyCanim peki biz bir yerimize jilet atinca neden gurlesiyor? Cok tesekkur ederimBana da mantiksiz geliyor ama iste jilet sanki arttiriyor gibi de ...
Onu da dedim biliyor musunCanim peki biz bir yerimize jilet atinca neden gurlesiyor? Cok tesekkur ederimBana da mantiksiz geliyor ama iste jilet sanki arttiriyor gibi de ...
Senin genlerinden bir cok kiz cocuk olmali canimBen senelerdir bacaklarımı jiletle alirim bacaklarimdaki tüyü saysam tek bacagimda toplamda 20 tüy vardir bence o durum da yapısal canım. Ayrica yüzümü ustura ile aliyorum ben ölü deri gitsin kremler daha iyi etki etsin diye ne tüylenme oluyor ne bişey
Dogru amaOnu da dedim biliyor musuntugle saçın yapısı farklı dedi...
Babama çekmişim benSenin genlerinden bir cok kiz cocuk olmali canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?