2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Siz nasi uyutuyosunuz benimkide kendiliginden uyuyo ozellikle bisi yapmak istemiyorumki alismasin ayrica hep besiginde yatiyorum yanimda yatirmaya korkuyorum ezerim falan diye:)
Valla maşallah o zaman. Emerken memede uyuyor ama memeden ayrılınca açıyor gözü. Kucağımda sallıyorum pış pış yaparak. Uykuya dalınca beşiğine bırakıyorum. Bazı zaman beşiğinde uyumuyor hep uyanıyor o zaman mecbur yanıma alıp yatıyorum zaten derinleşmiyor uykum öyle olunca

Kullanacağın hap ile emzirme serbest mi peki ? İnşallah atlatırsın canım bu kurdeşenin en büyük tetikçisi stres. Kolay şeyler yaşamadın. Şimdi kusuyor vücudun. Çok normal.

Evet gündüz benimki de memede yapışık. Orada uyuyup orada yaşamak istiyor resmen. Bu da bir süreç ve geçecek. Böyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.

Kızlar ek gıda için doktorunuzla hiç konuştunuz mu ? bazı dr lar 4. Ayda geciriyor bazıları 6. Ayda. Bizim dr 6. Ay dedi
4 çok erken bence canım. Henüz doktorumla konuşmadım ama ilk kızımda 5,5 ayda 3 gün kuralı ile başlamıştım ben

Benim ilk oğlum da öyleydi maalesef ilk çocuk olunca tecrubesizlik de vardı gazını güzel çıkarmayı bilmiyordum çocuk niye ağlıyor anlamiyordum

Ben de her yerimi jiletle alırım yüzümü de ama hic sert cıkmaz aksine az çıkıyor

Bence de çok erken canım süt bile nasıl gaz yapıyor biseyleri yediğini düşünemiyorum
Ek gıdaya geçince o masum kakalar gidiyorr hoopp mis kokular geliyor koku demişken aklıma geldi . Benim kız pırt yapınca kokuyor . İlk kızımda yaşamadım böyle bir şey. Normal mi acaba sizinkilerde durum ne? Doktoruna yazayım anormalse

Doktorlar çocuk beslenmesiyle alakalı eğitim almıyorlar çoğuda kendini geliştirmiyor bu konuda ben pek güvenmiyorum
Doğru canım bizim kendimiz de okuyup arastirmamiz lazım
Ben de her yerimi jiletle alırım yüzümü de ama hic sert cıkmaz aksine az çıkıyor
Aynen kuzum ben de kollarımı bile jiletle alıyorum kaş bıyık usturayla
Tahmin edebiliyorum Benim kızın da kokuyor canım normal bence

Kızlar ek gıda için doktorunuzla hiç konuştunuz mu ? bazı dr lar 4. Ayda geciriyor bazıları 6. Ayda. Bizim dr 6. Ay dedi
Bizimkisi de 6 dedi ama ben kızımda 5 aylıkken yavaş yavaş vermeye başlamıştım ne yalan söyliyim hiç bir zararını da görmedim yiyordu yavrum

Ya kızlar gerçekten de burada sadece Akp reklamının yayınlamaları sinir bozucu gerçekten de seçim bitse de şu adamın yüzünü görmek zorunda kalmasam burada.Her girdiğimde her sayfa açtığımda sürekli yüzünü görüyorum.Onu görünce oy veresemiz mi gelecek şimdi anlamadım. Hayır buranın sahibi akpli mi anlamış değilim hatta böyle bir sayfaya siyasi reklam konulması bile bana göre çok saçma. Seçim kampanyası için vaadleri akpnin yapması çok saçma zaten 25 Yıldır onlar yönetiyor bu yapılması gerekenleri yapsalardı onca sene. Burada her siyasi görüşte insan var burada herkes eşit olmalı yöneticilerin bile tarafsız davranmaları gerekir. Ya hepsini koymaları lazım ya da hiç birisini. Bana kalırsa hiç birisini böyle bir siteye koymamaları lazımdı. Hiç etik bir davranış değil….

bizim doktor bu konuda çok ama çok katı. Kesinlikle 6.ayda başlatıyor. 6.ay öncesi hiçbir şekilde ek gıda yok. Açıklaması da bagirsaklar 2.beynimiz. bagirsaklar başka besine ancak 6.ayda hazir hale geliyor. Sen hazır olmayan organı yabancı bir maddeye maruz bırakırsan bu bünyenin bütün işlevini bozar ve ilerde bazi sorunlar olarak geri gelir diyor.
Gazın öncesinde kaka varsa evet çok kötü kokuyor birde protein ağırlıklı beslenmede gaz gerçekten kötü kokuyor...

Reklam mı varmış ben daha denk gelmedimm

Canim kim reklam verirse onu koyuyorlar. Benim de hoşuma gitmiyor ama demek diğerleri reklam vermemişler yoksa taraflı bir durum olduğunu sanmıyorum ben. Herkesin sinirleri bozuk artık

Kızlar soru 1 Doğum öncesi mustela çatlak kremi kullandım zaten cok aşırı çatlamamıştım ama sonrasında çatlaklarım oldu ve baya kırmızı morumsu bir renkte şu an beyazlamadan tedavi oluyor diyorlar ne kullanabilirim?
Soru 2 Yarın iki ay kontrolümüz var gidenlerinki nasıl geçti? Ben birkaç soru yazdım ama sizler ne sordunuz nelere bakıldı?

Bizim dr da buna benzer şeyler söyledi canım. Bir de erken başlayınca gaz problemi çok oluyormuş. Zaten 6. Ay bile ek gıda ile doymuyor çocuk anca tadimlara başlanıyor alıştıra alıştıra. Ama instagramda görüyorum 4. Ay başlayanlar var bana çok erken geldiği için merak ettim.

Kesinlikle katılıyorum bunaldım ben de diğerlerini de gördğ. Ama bu sürekliiiii baydı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…