- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Valla maşallah o zaman. Emerken memede uyuyor ama memeden ayrılınca açıyor gözü. Kucağımda sallıyorum pış pış yaparak. Uykuya dalınca beşiğine bırakıyorum. Bazı zaman beşiğinde uyumuyor hep uyanıyor o zaman mecbur yanıma alıp yatıyorum zaten derinleşmiyor uykum öyle oluncaSiz nasi uyutuyosunuz benimkide kendiliginden uyuyo ozellikle bisi yapmak istemiyorumki alismasin ayrica hep besiginde yatiyorum yanimda yatirmaya korkuyorum ezerim falan diye:)
Kullanacağın hap ile emzirme serbest mi peki ? İnşallah atlatırsın canım bu kurdeşenin en büyük tetikçisi stres. Kolay şeyler yaşamadın. Şimdi kusuyor vücudun. Çok normal.Bugun doktora gittim hap verdi cok artar geçmezse diye kullanmam gereken 1 iğne yazdı fakat onu kullanırsam 1 tam gün bebek emziremeyecegımı söyledi umarım iğneye ihtiyacım olmaz .bende oyle yapacagım canım gecer inşallah
Evet gündüz benimki de memede yapışık. Orada uyuyup orada yaşamak istiyor resmen. Bu da bir süreç ve geçecek. Böyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.Benimki gece kendiliğinden uyuyor altını değiştirip emziriyorum doyduğunu anlayınca çekiyorum memeden gazını çıkartıyorum yatırıyorum ama gündüz yapışık ikiz gibiyiz peri oluyorum istediği kadar memede durmasına izin veriyorum ama yarım yamalak uyuyor öğlen e kadar :/ mamayı verince uyuyor bi 3-4 saat sonra yine
4 çok erken bence canım. Henüz doktorumla konuşmadım ama ilk kızımda 5,5 ayda 3 gün kuralı ile başlamıştım benKızlar ek gıda için doktorunuzla hiç konuştunuz mu ? bazı dr lar 4. Ayda geciriyor bazıları 6. Ayda. Bizim dr 6. Ay dedi
Benim ilk oğlum da öyleydi maalesef ilk çocuk olunca tecrubesizlik de vardı gazını güzel çıkarmayı bilmiyordum çocuk niye ağlıyor anlamiyordumBizim boyle kaygilarimiz yok cunku bizimki dogustan gazliinsanin alisamayacagi bir sey yok gercekten. Sabahtan ertesi sabaha kadar (yani surekli) uyuyup uyuyup yatirdigimiz ama 5-10 dk da uyanan bir oglumuz var. 5-10 dakikaya neler neler sigiyormus zaman kavrami bizim evde cok degisti
Bence de çok erken canım süt bile nasıl gaz yapıyor biseyleri yediğini düşünemiyorum4 çok erken bence canım. Henüz doktorumla konuşmadım ama ilk kızımda 5,5 ayda 3 gün kuralı ile başlamıştım ben
Doktorlar çocuk beslenmesiyle alakalı eğitim almıyorlar çoğuda kendini geliştirmiyor bu konuda ben pek güvenmiyorumKızlar ek gıda için doktorunuzla hiç konuştunuz mu ? bazı dr lar 4. Ayda geciriyor bazıları 6. Ayda. Bizim dr 6. Ay dedi
Ben de her yerimi jiletle alırım yüzümü de ama hic sert cıkmaz aksine az çıkıyorBen senelerdir bacaklarımı jiletle alirim bacaklarimdaki tüyü saysam tek bacagimda toplamda 20 tüy vardir bence o durum da yapısal canım. Ayrica yüzümü ustura ile aliyorum ben ölü deri gitsin kremler daha iyi etki etsin diye ne tüylenme oluyor ne bişey
Ek gıdaya geçince o masum kakalar gidiyorr hoopp mis kokular geliyorBence de çok erken canım süt bile nasıl gaz yapıyor biseyleri yediğini düşünemiyorum
Doğru canım bizim kendimiz de okuyup arastirmamiz lazımDoktorlar çocuk beslenmesiyle alakalı eğitim almıyorlar çoğuda kendini geliştirmiyor bu konuda ben pek güvenmiyorum
Aynen kuzum ben de kollarımı bile jiletle alıyorumBen de her yerimi jiletle alırım yüzümü de ama hic sert cıkmaz aksine az çıkıyor
Tahmin edebiliyorumEk gıdaya geçince o masum kakalar gidiyorr hoopp mis kokular geliyorkoku demişken aklıma geldi . Benim kız pırt yapınca kokuyor . İlk kızımda yaşamadım böyle bir şey. Normal mi acaba sizinkilerde durum ne? Doktoruna yazayım anormalse
Bizimkisi de 6 dedi ama ben kızımda 5 aylıkken yavaş yavaş vermeye başlamıştım ne yalan söyliyim hiç bir zararını da görmedim yiyordu yavrumKızlar ek gıda için doktorunuzla hiç konuştunuz mu ? bazı dr lar 4. Ayda geciriyor bazıları 6. Ayda. Bizim dr 6. Ay dedi
bizim doktor bu konuda çok ama çok katı. Kesinlikle 6.ayda başlatıyor. 6.ay öncesi hiçbir şekilde ek gıda yok. Açıklaması da bagirsaklar 2.beynimiz. bagirsaklar başka besine ancak 6.ayda hazir hale geliyor. Sen hazır olmayan organı yabancı bir maddeye maruz bırakırsan bu bünyenin bütün işlevini bozar ve ilerde bazi sorunlar olarak geri gelir diyor.Kızlar ek gıda için doktorunuzla hiç konuştunuz mu ? bazı dr lar 4. Ayda geciriyor bazıları 6. Ayda. Bizim dr 6. Ay dedi
Gazın öncesinde kaka varsa evet çok kötü kokuyor birde protein ağırlıklı beslenmede gaz gerçekten kötü kokuyor...Ek gıdaya geçince o masum kakalar gidiyorr hoopp mis kokular geliyorkoku demişken aklıma geldi . Benim kız pırt yapınca kokuyor . İlk kızımda yaşamadım böyle bir şey. Normal mi acaba sizinkilerde durum ne? Doktoruna yazayım anormalse
Reklam mı varmışYa kızlar gerçekten de burada sadece Akp reklamının yayınlamaları sinir bozucu gerçekten de seçim bitse de şu adamın yüzünü görmek zorunda kalmasam burada.Her girdiğimde her sayfa açtığımda sürekli yüzünü görüyorum.Onu görünce oy veresemiz mi gelecek şimdi anlamadım. Hayır buranın sahibi akpli mi anlamış değilim hatta böyle bir sayfaya siyasi reklam konulması bile bana göre çok saçma. Seçim kampanyası için vaadleri akpnin yapması çok saçma zaten 25 Yıldır onlar yönetiyor bu yapılması gerekenleri yapsalardı onca sene. Burada her siyasi görüşte insan var burada herkes eşit olmalı yöneticilerin bile tarafsız davranmaları gerekir. Ya hepsini koymaları lazım ya da hiç birisini. Bana kalırsa hiç birisini böyle bir siteye koymamaları lazımdı. Hiç etik bir davranış değil….
Sürekli karşıma çıkıyor her defasında bana mı görünüyor sadeceReklam mı varmışben daha denk gelmedimm
Canim kim reklam verirse onu koyuyorlar. Benim de hoşuma gitmiyor ama demek diğerleri reklam vermemişler yoksa taraflı bir durum olduğunu sanmıyorum ben. Herkesin sinirleri bozuk artıkYa kızlar gerçekten de burada sadece Akp reklamının yayınlamaları sinir bozucu gerçekten de seçim bitse de şu adamın yüzünü görmek zorunda kalmasam burada.Her girdiğimde her sayfa açtığımda sürekli yüzünü görüyorum.Onu görünce oy veresemiz mi gelecek şimdi anlamadım. Hayır buranın sahibi akpli mi anlamış değilim hatta böyle bir sayfaya siyasi reklam konulması bile bana göre çok saçma. Seçim kampanyası için vaadleri akpnin yapması çok saçma zaten 25 Yıldır onlar yönetiyor bu yapılması gerekenleri yapsalardı onca sene. Burada her siyasi görüşte insan var burada herkes eşit olmalı yöneticilerin bile tarafsız davranmaları gerekir. Ya hepsini koymaları lazım ya da hiç birisini. Bana kalırsa hiç birisini böyle bir siteye koymamaları lazımdı. Hiç etik bir davranış değil….
Bizim dr da buna benzer şeyler söyledi canım. Bir de erken başlayınca gaz problemi çok oluyormuş. Zaten 6. Ay bile ek gıda ile doymuyor çocuk anca tadimlara başlanıyor alıştıra alıştıra. Ama instagramda görüyorum 4. Ay başlayanlar var bana çok erken geldiği için merak ettim.bizim doktor bu konuda çok ama çok katı. Kesinlikle 6.ayda başlatıyor. 6.ay öncesi hiçbir şekilde ek gıda yok. Açıklaması da bagirsaklar 2.beynimiz. bagirsaklar başka besine ancak 6.ayda hazir hale geliyor. Sen hazır olmayan organı yabancı bir maddeye maruz bırakırsan bu bünyenin bütün işlevini bozar ve ilerde bazi sorunlar olarak geri gelir diyor.
Kesinlikle katılıyorum bunaldım ben de diğerlerini de gördğ. Ama bu sürekliiiii baydı artıkYa kızlar gerçekten de burada sadece Akp reklamının yayınlamaları sinir bozucu gerçekten de seçim bitse de şu adamın yüzünü görmek zorunda kalmasam burada.Her girdiğimde her sayfa açtığımda sürekli yüzünü görüyorum.Onu görünce oy veresemiz mi gelecek şimdi anlamadım. Hayır buranın sahibi akpli mi anlamış değilim hatta böyle bir sayfaya siyasi reklam konulması bile bana göre çok saçma. Seçim kampanyası için vaadleri akpnin yapması çok saçma zaten 25 Yıldır onlar yönetiyor bu yapılması gerekenleri yapsalardı onca sene. Burada her siyasi görüşte insan var burada herkes eşit olmalı yöneticilerin bile tarafsız davranmaları gerekir. Ya hepsini koymaları lazım ya da hiç birisini. Bana kalırsa hiç birisini böyle bir siteye koymamaları lazımdı. Hiç etik bir davranış değil….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?