2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben rahatladım resmen

Yaa ben de bugün büyük paketlerden serum fizyolojik ve şırınga aldım aslında amacım diğer küçük tüpler çabuk bittiği için az az çekip şırıngayla burnuna sıkmaktı. Ama bu yöntem çok iyi görünüyor ya. Kaç aylıkken bu yöntemi uygulayabiliyoruz

Kızlar sabah 2. ay aşılarını olduk. Hemşire bir şey söylemedi ama 3 gün banyo yaptırılmıyormuş sanırım doğru mu?
Evet canim. Ates cikarsa da dolven, carpol, ya da parol bir cay kasigi verebilirsiniz. Insallah cikmaz. Gecmis olsun gitsin

Bu konudaki yetkili Rheaa
Kızlar sabah 2. ay aşılarını olduk. Hemşire bir şey söylemedi ama 3 gün banyo yaptırılmıyormuş sanırım doğru mu?
Evet verem aşısına su değerse bozuluyor canım 3 gün su değmeyecek

Doktorlar bebeğimin hidrosefali olabileceğinden şüpheleniyor. Çok üzgünüm kızlar nolur dua edin bize.

Ferah haberler alırsınız inşallah canım

Aşı biz de hiçbir şey yapmadı; yara bile olmadı kolunda. Sanki yara oluyordu öyle hatırlıyorum. Aşı işe yaramadı mı acaba?

3 günün ardından yine bebito ile evde yalnızız ve sadece ama sadece piyanolu oyun halısında duruyor kucağım dışında. Ben babymall’den aldım tavsiye ederim bu oyun halılarını

Eklentiler

• 03CCE63B-559F-4459-950B-57BF25CCD7F0.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 78
3 günün ardından yine bebito ile evde yalnızız ve sadece ama sadece piyanolu oyun halısında duruyor kucağım dışında. Ben babymall’den aldım tavsiye ederim bu oyun halılarını
Ne zamandir halida oynuyor? Benimki de yatakta uyumuyor bile...

Aşı biz de hiçbir şey yapmadı; yara bile olmadı kolunda. Sanki yara oluyordu öyle hatırlıyorum. Aşı işe yaramadı mı acaba?
Yarası sonradan oluyor hemen çıkmıyor. Büyükte öyle olmuştu diye hatırlıyorum hatta o yara baya da uzun bi zaman iyileşmemişti

Benimde var oyun halım ama bundan büyük farklı bişey. Kursam durur mu acaba büyük kızımda daha geç kullanmaya başlamıştım diye hatırlıyorum

Ne zamandir halida oynuyor? Benimki de yatakta uyumuyor bile...
Bayramdan önce almıştım halıyı, 10 gündür koyuyoruz diyebilirim.

Yarası sonradan oluyor hemen çıkmıyor. Büyükte öyle olmuştu diye hatırlıyorum hatta o yara baya da uzun bi zaman iyileşmemişti
Olabilir ben de unutmuşum. Hiç yaraya dair emare yok, nasıl durduk yere olacak merak ettim h

Benimde var oyun halım ama bundan büyük farklı bişey. Kursam durur mu acaba büyük kızımda daha geç kullanmaya başlamıştım diye hatırlıyorum

Şöyle bir şey farkettim, sonra giydiririm sonra kullanırım dediğim ne varsa bi bakıyorum aaa tam zamanıymış bence kullanabilirsin, özellikle küçük aynası çok dikkatini çekiyor. Hatta bugün asılı şeylerden tuttu bir iki defa, tesadüfen mi oldu bilmiyorum ama vaktidir yavaş yavaş

Yara hemen olmuyormus canım 8 aya kadar oluyormuş 1 ay icinde de olabilir 5. Ay da olabilir kiminde yara da olmuyormus iz olusuyormus sadece

Benim kız da bayılıyor buna ayaklariyla bir vuruşu var ses çıktıkça daha da hirslaniyor

Eklentiler

• IMG_20230502_133305.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…