Oyyy o diliyle yalamasi pekiBen rahatladım resmen
Yaa ben de bugün büyük paketlerden serum fizyolojik ve şırınga aldım aslında amacım diğer küçük tüpler çabuk bittiği için az az çekip şırıngayla burnuna sıkmaktı. Ama bu yöntem çok iyi görünüyor ya. Kaç aylıkken bu yöntemi uygulayabiliyoruzBen rahatladım resmen
Evet canim. Ates cikarsa da dolven, carpol, ya da parol bir cay kasigi verebilirsiniz. Insallah cikmaz. Gecmis olsun gitsinKızlar sabah 2. ay aşılarını olduk. Hemşire bir şey söylemedi ama 3 gün banyo yaptırılmıyormuş sanırım doğru mu?
Bu konudaki yetkiliYaa ben de bugün büyük paketlerden serum fizyolojik ve şırınga aldım aslında amacım diğer küçük tüpler çabuk bittiği için az az çekip şırıngayla burnuna sıkmaktı. Ama bu yöntem çok iyi görünüyor ya. Kaç aylıkken bu yöntemi uygulayabiliyoruz
Evet verem aşısına su değerse bozuluyor canım 3 gün su değmeyecekKızlar sabah 2. ay aşılarını olduk. Hemşire bir şey söylemedi ama 3 gün banyo yaptırılmıyormuş sanırım doğru mu?
Bu bana korkunc geliyorBen rahatladım resmen
Doktorlar bebeğimin hidrosefali olabileceğinden şüpheleniyor. Çok üzgünüm kızlar nolur dua edin bize.
2 ay aşılar oldu mu kızlar? Huzursuzluk yaptı mı kuzulara ? Bende yarın kalça ultrasonu için gidicem cuma da aşılarımız var. Bir de bişey soracağım benim kız çok kusuyor ya sizde de aynı mı? Haftada en az 4 gün ve günde 1 ile 3 arası ağız dolusu kusuyor. Bazen memeden daha ağzını çekmeden kusuyor beni de kendini de leş ediyor. Bazen balgamlı gibi kusuyor bazen de kesik kesik. Kendimi avutuyorum normal reflüsü olabilir diye ama içim içimi de yiyor. Doktora götürünce söyleyeceğim
Ne zamandir halida oynuyor? Benimki de yatakta uyumuyor bile...3 günün ardından yine bebito ile evde yalnızız ve sadece ama sadece piyanolu oyun halısında duruyor kucağım dışında. Ben babymall’den aldım tavsiye ederim bu oyun halılarını
Yarası sonradan oluyor hemen çıkmıyor. Büyükte öyle olmuştu diye hatırlıyorum hatta o yara baya da uzun bi zaman iyileşmemiştiFerah haberler alırsınız inşallah canım
Aşı biz de hiçbir şey yapmadı; yara bile olmadı kolunda. Sanki yara oluyordu öyle hatırlıyorum. Aşı işe yaramadı mı acaba?
Yapılabiliyor. Benimde kaplamam çok ağrı yapmıyor artık onu tekrar yaptıracağım devlette randevu bulabilirsemKizlar emzirirken dolgu yaptırabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?
Evet canım eğer yapacaksan da belden aşağı yapabilirsin sadeceKızlar sabah 2. ay aşılarını olduk. Hemşire bir şey söylemedi ama 3 gün banyo yaptırılmıyormuş sanırım doğru mu?
Benimde var oyun halım ama bundan büyük farklı bişey. Kursam durur mu acaba3 günün ardından yine bebito ile evde yalnızız ve sadece ama sadece piyanolu oyun halısında duruyor kucağım dışında. Ben babymall’den aldım tavsiye ederim bu oyun halılarını
Bayramdan önce almıştım halıyı, 10 gündür koyuyoruz diyebilirim.Ne zamandir halida oynuyor? Benimki de yatakta uyumuyor bile...
Olabilir ben de unutmuşum. Hiç yaraya dair emare yok, nasıl durduk yere olacak merak ettim hYarası sonradan oluyor hemen çıkmıyor. Büyükte öyle olmuştu diye hatırlıyorum hatta o yara baya da uzun bi zaman iyileşmemişti
Benimde var oyun halım ama bundan büyük farklı bişey. Kursam durur mu acababüyük kızımda daha geç kullanmaya başlamıştım diye hatırlıyorum
Yara hemen olmuyormus canım 8 aya kadar oluyormuş 1 ay icinde de olabilir 5. Ay da olabilir kiminde yara da olmuyormus iz olusuyormus sadeceFerah haberler alırsınız inşallah canım
Aşı biz de hiçbir şey yapmadı; yara bile olmadı kolunda. Sanki yara oluyordu öyle hatırlıyorum. Aşı işe yaramadı mı acaba?
3 günün ardından yine bebito ile evde yalnızız ve sadece ama sadece piyanolu oyun halısında duruyor kucağım dışında. Ben babymall’den aldım tavsiye ederim bu oyun halılarını
Benim kız da bayılıyor buna ayaklariyla bir vuruşu var ses çıktıkça daha da hirslaniyorBenimde var oyun halım ama bundan büyük farklı bişey. Kursam durur mu acababüyük kızımda daha geç kullanmaya başlamıştım diye hatırlıyorum
Bizde bı damla damlatip biraz bekletti gözbebeği büyüdü ışıkla baktı bı şikayet var mı dedi bu kadarKızlar birinci ay göz muayenesinde neler yapılıyor, yarın başıma neler gelecek bilerek gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?