2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Selam canım rotanin ilk dozu 15. Haftaya kadar yapılmalı. Ama menenjitin ilk dozunu 6. Aya kadar yaptirabiliyorsun. Benim doktorum ağır bir aşı olduğu için 6. Ay önerdi ben öyle yapicam canim. 2. Ay aşıları ile yapilmasini uygun bulmadığını ağır bir aşı olduğu için nasıl tepki vereceğini bilemeyiz dedi. Bir de sanirim 6. Aydan önce ilk dozu vurunca doz sayısı artiyormus Rheaa öyle demişti.

hay Allah razı olsun ya valla artık beynim de durdu hangi ay hangi aşı mantıklı olan ne kafamda oluşturamıyordum. şimdi yazdım bunu 6. ayda menenjitin ilk dozunu yaptıracağım

Ben de bu iğrenç seyi içiyorum
Ya geçen konusmussunuz bu maltlarin mavisini iciyodum bn tadı hiç kötü değil ikisi arasında fark var mı ki. Onu dene içmeye devam edeceksen. Bunun tadı nasıl bilmiyorum eşim alayım dedi d dim yok bildigimizden sasmayalim

hay Allah razı olsun ya valla artık beynim de durdu hangi ay hangi aşı mantıklı olan ne kafamda oluşturamıyordum. şimdi yazdım bunu 6. ayda menenjitin ilk dozunu yaptıracağım
Canım bak şurda ben paylaşmıştım bu tabloyu. Bunu referans alarak doktoruna sorabilirsin ay ay

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-17-17-32-12-501_com.android.chrome.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2023-04-17-17-32-15-473_com.android.chrome.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2023-04-17-17-32-19-499_com.android.chrome.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 65
Maviyi denemedim bu daha az kalorili diye bunu aldim ama igrenc bence pekmezin içinde yaş maya eritilmiş gibi bi tadı var mavisi nasıldı?

Aynen canim mavisini denemedim bu daha az sekerli diye aldim ama igrenc gercekten bi de 6 li aldim mecbur içtim spa ya havalar ısınınca götürücem canım ben şimdi hasta olur falan diye göze alamadım

Hem koldan hem iki bacağından oldu canım. 3 gün kokuşsun o zaman yapacak bişey yok
Bacak asilarinda sorun olmuyor duş. Kol aşılarında veremde sadece şu değmemeli.
Korkuyorum biraz ama deneyeceğim bu yöntemi ya. Çok ağlıyor mu Efe
Nadiren mıkıldiyor
Ates dusmeyince carplaz kızıma verdiler canim. Istanbul da unlu bir Dr verdi hemde sonrasinda dolven ve carpol kullandik zaten ...
Dolveni 1.5.yasinda kullandik biz ilk olarak
O yaşına kadar inatçı ateş pek olmadı olanı da calpolle düşürmüştüm o yüzden bilemiyorum. Ama 1.5 yaştan sonra inatçı ateşle çok imtihan olduk o zamanlar bizde donusumlu kullandik.
Valla ben babymalldan 240 liraya mi ne almistim gayette güzel iş görüyor
2. Çocukta 0 maliyet kesin bilgi
İlk dozu menenjitin 6 Ay olacak diye bir kaide yok canım . Arkadaşımın çocuğu 4 yaşında daha yaptirmamis 5.yasta tek doz şeklinde yaptıracağım dedi. Doz sayıları yaslara göre artıp azalıyor. Keşke kziimda yazdığı kağıdı bulabilsem...
Persembe kontrolde soracağım mutlaka....

Senin ki yemeyi sevecek bence Cuma aşımız var bakalım bi ölçtürürüm kiloyu orada belli olur bizimde geçen 10 günde 400 gr almıştı doktor iyi dedi

Ben sevdim maya tadı hiç yok. E bı de yaş mayayı pekmezle içtim o da bana kötü gelmedi sanırım süt için herşeyi seven biri oldum
Damak tadına hayran kaldım
2. Çocukta 0 maliyet kesin bilgi
Ama bu sefer ruh sağlığından zarara uğruyor insan
Anladım canim o kadar da geciktirilmez ya menenjit riskli

Youtubedan beyaz gurultu denedinizmi benimki elektrikli süpürge sesinde uyuyor

Kızlar bebeklerinizde ağız köpürmesi var mı? Bizim bebişte çok fazla oluyor normal midir sizce? İnternete yazdım bir sürü saçma sapan şey okudum baya moralim bozuldu

Senin ki yemeyi sevecek bence Cuma aşımız var bakalım bi ölçtürürüm kiloyu orada belli olur bizimde geçen 10 günde 400 gr almıştı doktor iyi dedi
Ay inşallah ek gıda da yormasin bnde bı an önce ek gıdaya geçeyim istiyorum bu süt sıkıntısı beni dellendiriyo bence çok iyi almış her 10 Günde 400 Gr alırsa ayda 1200 Gr alır ki çok iyi. Biz akşam mamayla nadir sabahları mama yemeyle aylık almıştık bu kiloyu.

Kızlar bebeklerinizde ağız köpürmesi var mı? Bizim bebişte çok fazla oluyor normal midir sizce? İnternete yazdım bir sürü saçma sapan şey okudum baya moralim bozuldu
Tükürük canım kopurme değil o korkma. Bizde de var

Tüm bebeklerde ikinci aydan itibaren tükürük bezlerinde aşırı tükürük üretimi başlar ve bu üretim üçüncü aya doğru çok artar. Bu durum ebeveynler tarafından ağızdan salya akma şeklinde izlenir

Benim kızda 15 günde 250 gr almış. Kakası çişi normal ama çok az almış. Yarın kontrolümüz var Dr ne diyecek acaba ? Demir başlayabilirim demişti

Valla arkadaşım internete bakmaz olaydım acayip canım sıkıldı, saçma sapan birşeyler okudum inşallah sorun yokturda sadece tükrüktür

Canim kim reklam verirse onu koyuyorlar. Benim de hoşuma gitmiyor ama demek diğerleri reklam vermemişler yoksa taraflı bir durum olduğunu sanmıyorum ben. Herkesin sinirleri bozuk artık
Olabilir canım şu seçimler geçse de rahatlasak canım. Memleket bi yolunu bulsa artık:)))
Ekin kuş napıyor annesi büyüyor mu. Seninle zamanlarımız aynı ikiside kız olduğundan sana soruyorum. Gündüzleri uyanık olduğunda ağlamadan duruyor mu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…