koldan asi olduysa 3 gun su degmeyecek kola yani asi ustune asinin tutması için. Vücudunu ıslak pamukla silebilirsin tabiki....Kızlar sabah 2. ay aşılarını olduk. Hemşire bir şey söylemedi ama 3 gün banyo yaptırılmıyormuş sanırım doğru mu?
Dolven daha büyük yaş grupları için biliyorum yeni doganda sadece calpol (mor kutu) veya paranox s fitil 2/3 veriliyor canım.Evet canim. Ates cikarsa da dolven, carpol, ya da parol bir cay kasigi verebilirsiniz. Insallah cikmaz. Gecmis olsun gitsin
Ben böyle temizliyorum sürekli. Tek fark bu videoda şırınga ucundaki aparatı bulamıyorum hiçbir yerde.
Yenidogan göz muayenesi kızımda yaptırmadım her kontrolde çocuk doktorumuz bakıyor gözlerine mutlaka 6.ayda istemişti bizden o zamanda benim kucağımda ışıkla baktı sadece o kadar.Kızlar birinci ay göz muayenesinde neler yapılıyor, yarın başıma neler gelecek bilerek gideyim
Hemen aşıdan sonra bi kaşık ver dedi dr calpol verdim ben de. Ateşi çıkmazsa vermene gerek yok dedi. Şimdilik sıkıntı yok bakalımEvet canim. Ates cikarsa da dolven, carpol, ya da parol bir cay kasigi verebilirsiniz. Insallah cikmaz. Gecmis olsun gitsin
Hem koldan hem iki bacağından oldu canım. 3 gün kokuşsun o zaman yapacak bişey yokkoldan asi olduysa 3 gun su degmeyecek kola yani asi ustune asinin tutması için. Vücudunu ıslak pamukla silebilirsin tabiki....
Dolven daha büyük yaş grupları için biliyorum yeni doganda sadece calpol (mor kutu) veya paranox s fitil 2/3 veriliyor canım.
Ben böyle temizliyorum sürekli. Tek fark bu videoda şırınga ucundaki aparatı bulamıyorum hiçbir yerde.
Yenidogan göz muayenesi kızımda yaptırmadım her kontrolde çocuk doktorumuz bakıyor gözlerine mutlaka 6.ayda istemişti bizden o zamanda benim kucağımda ışıkla baktı sadece o kadar.
Korkuyorum biraz ama deneyeceğim bu yöntemi ya. Çok ağlıyor mu Efekoldan asi olduysa 3 gun su degmeyecek kola yani asi ustune asinin tutması için. Vücudunu ıslak pamukla silebilirsin tabiki....
Dolven daha büyük yaş grupları için biliyorum yeni doganda sadece calpol (mor kutu) veya paranox s fitil 2/3 veriliyor canım.
Yenidogan göz muayenesi kızımda yaptırmadım her kontrolde çocuk doktorumuz bakıyor gözlerine mutlaka 6.ayda istemişti bizden o zamanda benim kucağımda ışıkla baktı sadece o kadar.
Ates dusmeyince carplaz kızıma verdiler canim. Istanbul da unlu bir Dr verdi hemdekoldan asi olduysa 3 gun su degmeyecek kola yani asi ustune asinin tutması için. Vücudunu ıslak pamukla silebilirsin tabiki....
Kızlar sabah 2. ay aşılarını olduk. Hemşire bir şey söylemedi ama 3 gün banyo yaptırılmıyormuş sanırım doğru mu?
Ne güzel ben de geçen kurdum ama ayakları yetmedi uğramadı panosuna aynasına falan baktı3 günün ardından yine bebito ile evde yalnızız ve sadece ama sadece piyanolu oyun halısında duruyor kucağım dışında. Ben babymall’den aldım tavsiye ederim bu oyun halılarını
Canım ışıkla baktı doktor reflekslerini kontrol etti bir de böyle mercek gibi bir şeyle baktı gözünün arkasına bir de kataraktı kontrol ettiKızlar birinci ay göz muayenesinde neler yapılıyor, yarın başıma neler gelecek bilerek gideyim
Evet canım üç gün banyo yaptırılmıyor
Ne güzel ben de geçen kurdum ama ayakları yetmedi uğramadı panosuna aynasına falan baktışimdi bayramdan sonra biraz daha büyüdü tekrar çıkartıp kuracağım bakalım bu sefer vurabilecek mi
Canım ışıkla baktı doktor reflekslerini kontrol etti bir de böyle mercek gibi bir şeyle baktı gözünün arkasına bir de kataraktı kontrol etti
Benim kız da yavaş yavaş durmaya başladı başlarda dikkatini çekmiyorduBenimde var oyun halım ama bundan büyük farklı bişey. Kursam durur mu acababüyük kızımda daha geç kullanmaya başlamıştım diye hatırlıyorum
ben zaten diş tedavisi hem hamileyken hem de doğumdan sonra görüyorum ama benim dediğim dolgu estetik amaçlıydıYapılabiliyor. Benimde kaplamam çok ağrı yapmıyor artık onu tekrar yaptıracağım devlette randevu bulabilirsem
Fişler price ın ki gereksiz pahalı kullanmazsam boşa gider diye almamıştım, alalım bizde o zamanBenim kız da bayılıyor buna ayaklariyla bir vuruşu var ses çıktıkça daha da hirslaniyor
Valla ben babymalldan 240 liraya mi ne almistim gayette güzel iş görüyorFişler price ın ki gereksiz pahalı kullanmazsam boşa gider diye almamıştım, alalım bizde o zaman
800 küsür canım şuanValla ben babymalldan 240 liraya mi ne almistim gayette güzel iş görüyor
İnşallah kısa sürer biter gider bu durum. Gaz olduğundan emin misiniz canım. Yani herkese bunu söylüyorum ama bı ihtimal işte cozum bulunsun diye. bn bununyasadigim gün çocuk aç oluyo tabi uykusuzluk binton düşünce olunca aklıma acıkmış olacağı gelmiyo. Dün tam sütüm var dedim mama vermeyecektim aklımda yer edindi çocuk 15 dk da bir uyandı strese girdim çığlık cigliga agliyo ayakta sırtı bize dönük rahat ediyodu emiyo gaz cikarmiyo kesin gazı var dedik eşimle banyoda masaj yaptık yok sonra aklıma geldi aç olabilir mi diye. Mama verdim 6 saat uyudu gece.Kızlar merhaba nasılsınız? Bebişten dolayı iptal vaziyetteyim gelemiyorum hiç giremiyorum kusura bakmayın. Bizim şöyle bir problemimiz var, bebeğim çok uykusuz daha yeni bir aylık beş günlük olduk, uykuya dalsada 5 dakika 10 dakika en fazla yarım saat sonra uyanıyor. Şöyle örnek vereyim sabah yedide uyandı şu an saat 4:00 şu ana kadar toplasak 1 saat uyumamıştır. Uyumamasını geçtim bir de kesinlikle durmuyor oyun halısı ana kucağı Puset aklınıza gelebilecek her çeşit şeyi denedim 3 dakika 5 dakika sonrasında sürekli bir muzırdan mahalinde sürekli kucakta gezmek istiyor bu nedenle iptal vaziyetteyim yemek bile zor yiyorum ya yardım edecek de kimse yok eşimle birlikteyiz, oda destek olmaya çalışıyor ama onda da pek huzurlu durmuyor. Bunun için bir çözüm önerisi olan var mı? Büyük ihtimal gazdan böyle oluyor gene ama gaza da zaten bir sürü şey kullanıyorum probiyotik veriyorum,gripe water,harvey gaz damlası, daha ne yapayım bilmiyorum. Geceleri de genelde bu şekilde dün biraz daha iyi uyudu ama ondan önceki iki gece aynen bu anlattığım gibiydi tabi öyle olunca ben de de sıfır uyku oluyor.
Canım kilo aşımı vs. iyi olduğu halde mi bazen doymuyor, bende ilk anneliğim hep doyuyor mu diye düşünüyorum çünkü ne zaman versem aşıyor çünkü memeyiİnşallah kısa sürer biter gider bu durum. Gaz olduğundan emin misiniz canım. Yani herkese bunu söylüyorum ama bı ihtimal işte cozum bulunsun diye. bn bununyasadigim gün çocuk aç oluyo tabi uykusuzluk binton düşünce olunca aklıma acıkmış olacağı gelmiyo. Dün tam sütüm var dedim mama vermeyecektim aklımda yer edindi çocuk 15 dk da bir uyandı strese girdim çığlık cigliga agliyo ayakta sırtı bize dönük rahat ediyodu emiyo gaz cikarmiyo kesin gazı var dedik eşimle banyoda masaj yaptık yok sonra aklıma geldi aç olabilir mi diye. Mama verdim 6 saat uyudu gece.
Mamasiz kalmadığı için kilo alımına sadece anne sütüyle bakamadik. Aç olunca memede debeleniyo kaka gaz kontrolü yapıyorum soyup vücuduna bakiyorum temiz olsa da bezi degisiyorum yok mama aliyo bütün dert bitiyo.Canım kilo aşımı vs. iyi olduğu halde mi bazen doymuyor, bende ilk anneliğim hep doyuyor mu diye düşünüyorum çünkü ne zaman versem aşıyor çünkü memeyi
Gaz damlalarini tamamen bırakıp denemeni tavsiye ediyorum canım. Biz bu şekilde rahatladık çocuk uyku uyudu. Gaz dolaşımını ekstra arttirip bebeği rahatsiz ettiğini düşünüyorum ben. Öksürük şurubu içince öksürüğümüzün artması gibi düşün. Vücut gazı atmak için daha çok yükleniyor ve daha çok rahatsız oluyorlar.Kızlar merhaba nasılsınız? Bebişten dolayı iptal vaziyetteyim gelemiyorum hiç giremiyorum kusura bakmayın. Bizim şöyle bir problemimiz var, bebeğim çok uykusuz daha yeni bir aylık beş günlük olduk, uykuya dalsada 5 dakika 10 dakika en fazla yarım saat sonra uyanıyor. Şöyle örnek vereyim sabah yedide uyandı şu an saat 4:00 şu ana kadar toplasak 1 saat uyumamıştır. Uyumamasını geçtim bir de kesinlikle durmuyor oyun halısı ana kucağı Puset aklınıza gelebilecek her çeşit şeyi denedim 3 dakika 5 dakika sonrasında sürekli bir muzırdan mahalinde sürekli kucakta gezmek istiyor bu nedenle iptal vaziyetteyim yemek bile zor yiyorum ya yardım edecek de kimse yok eşimle birlikteyiz, oda destek olmaya çalışıyor ama onda da pek huzurlu durmuyor. Bunun için bir çözüm önerisi olan var mı? Büyük ihtimal gazdan böyle oluyor gene ama gaza da zaten bir sürü şey kullanıyorum probiyotik veriyorum,gripe water,harvey gaz damlası, daha ne yapayım bilmiyorum. Geceleri de genelde bu şekilde dün biraz daha iyi uyudu ama ondan önceki iki gece aynen bu anlattığım gibiydi tabi öyle olunca ben de de sıfır uyku oluyor.
Ben de bu iğrenç seyi içiyorumGeçen konusulunca canım çekti anca yapabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?