2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Zararı var tabi canim ama sonuçta 7/24 ağzında olmayacak kontrollü kullanacaksın. Böyle de çok zor Philips avent alın tutarsa onu tutar inşallah tutar da biraz rahat edersiniz canım. Sürekli memede mi olmak istiyor oğlun memede mi uyuyor sadece çekince uyanıyor mu?

canim ne zarari oldugunu dusunuyorsun bazi.doktorlar hatta oneriyor. Oglum da kullandim 6 aylik falandi kendi birakti sen de uzun.sure kullanma şu zor gunlerde kullan
Ben 3 gün dayanabildim doktor verme dese de verirdim heralde... Ama bizim dr da ani bebek ölümünü engelledigi için ve çene kaslari için verebilirsin hem de seni emzik yapmaz dedi. yani cidden bazen çok zor oluyor sakinleştirici etkisi var. Diğer türlü anne geriliyor anne gerildikce iyice stres oluyor bu sefer bebekte asabilesiyor

Bebem ne gündüz ne gece doğru düzgün uyumadigi için buraya giremedim uzun zamandır umarım herkes iyidir kızlar. Annem olmasa yanımda ne yapardım bilmiyorum haziran gibi de hep birlikte yazlığa gideceğiz Allahtan. Bayb mall da oioi urunlerinde indirim var. Ben ek gıda için şimdiden tamamladım haberiniz olsun bakmak isterseniz

canim ne zarari oldugunu dusunuyorsun bazi.doktorlar hatta oneriyor. Oglum da kullandim 6 aylik falandi kendi birakti sen de uzun.sure kullanma şu zor gunlerde kullan
Canım instagramda Prema var onun buna ilişkin bi paylaşımı var , bende onu okuyup vermeyim demiştim ama memede uyuyor tek 1 ay dayanabildim aventi verdim tutmadı, bibs sipariş ettim gece en azından vermeyi düşünüyorum memede uyumak istediğinde, benim ki aventi bazen bi tutacak gibi oluyor ama yok bazende öyle bi tiksiniyor ki öğürüyor

En kısmından bıçakla bol canım ucu sivri kısmı kullanıyorsun.
Kizlar ya 3 tane aşı olduktan sonra cocugun iştahinin olmamasi normal mi doğru düzgün emmiyor
Normal canım, bazen olabiliyor. Ağrısı olduğunda daha az emmek isteyebilir iştahı kapanabilir. Bizlerin de öyle mesela. Canım acirken yemek hiç aklıma gelmez....
Kızımı emziksiz büyüttüm. 1 kere emmedi. Oğlan içinde aynı sabrı gösterebilirim umarım

Her şeyi yüzde yüz doğru yapamayız ki biz de insaniz robot değiliz... Bez bağlamakta zararli mesela ama bağlıyoruz

Beyaz gürültü falan hak getire hiç uyumuyor seste uyuyo normalde ama gece sessizlik istiyor öyle alıştı senin gibi karnını ovuyorum uyuyor canım ama yanımda. Gündüz toplasan 1 saat uyuyor

Allah kabul etsin csnım yarında Alyaya mevlit yapacağım tüm gün hazırlık yaptım.rabbim utandırmasın imanlı

Canım ben 1 aylıkken doktor 60/90 cc ararsı 3 saatte bir ver demişti. Kilo almıyordu çünkü sütüm yetersizdi.

Beyaz gürültü falan hak getire hiç uyumuyor seste uyuyo normalde ama gece sessizlik istiyor öyle alıştı senin gibi karnını ovuyorum uyuyor canım ama yanımda. Gündüz toplasan 1 saat uyuyor
Huyu öyle o Zaman kuzum uykuyu sevmeyecek demek ki

Huyu öyle o Zaman kuzum uykuyu sevmeyecek demek ki
Uyumasın ama uyanıkken de dursun teyzesi yaaa :))) gece öyle böyle uyuyor allahtan okullar tatil olsa da sevinsem ablası oyalıyor pusetinde sallıyor bugün 3 saat iş yaptım ablası oyaladı mamasını yedirdim altını değiştirdim tekrar işe koyuldum. Çok yüklemek istemiyorum Kiza ama yalnızım yarın mevlit var mecbur baktı ablası.

Aynen canim ben 2 cocukluyum.doktoru da dinlemezdim. Disarida da cok ise yariyor aglayip beni gerecegine agzina veriyorum guzel guzel geziyorum evde de durmadan agzina vermiyorum. Bizim de beden ve kafa sagligimiz onemli

Biliyorum zararlarini daha.once cok defa okudum ama bizim.doktorda seni emzik gibi yapmasin o anlar ver demisti ben de ilk oglumda oldugu gibi kontrollu veriyorum asiri agladiginda sakinlessin diye ya da disarida agladiginda. Bazilari asiri veriyorum ben durmaksizin vermiyorum

Kullandim yarisini verdim ama kakasi poposunun ucunda oldugu icin fitille birlikte kakasini yapti
Teşekkür ederim kızlar, beceremem diye korkumdan yapamadım, yarına kadar bekleyeyim bir umut

emzik konusu sezaryen/normal mama/meme kıyaslaması gibi bir hal aldı. Kim nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın, herkes kendi yaşadığını bilir canım

Böyle durumlarda yardimci gerekiyor canım. Kızın en azindan bı süre idare edebiliyormus allahtan. Mevlüte görümcen ve chucky kızı geliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…