Zararı var tabi canim ama sonuçta 7/24 ağzında olmayacak kontrollü kullanacaksın. Böyle de çok zorKesinlikle cok zorluyor. Psikolojik olarak bizi. Ama zararli oldugunu dusunuyorum canim. Ozellikle ilk 6 hafta ve asil1.5 yasina kadar. Sabretmeye calisiyorum. Ben sabrediyorum da esim artik sabredemiyor. Kizimda emzigi esim denedi. Hem de 3.gun mu neydi. Kizim tutmadi ne emzik ne biberon. Simdi dayanamiyorum dedi gitti emzik almaya. Ama bence cozum olmicak. Bebegin mizaci zor bebek. Neyse denesin gorsun.
Ben 3 gün dayanabildim doktor verme dese de verirdim heralde... Ama bizim dr da ani bebek ölümünü engelledigi için ve çene kaslari için verebilirsin hem de seni emzik yapmaz dedi. yani cidden bazen çok zor oluyor sakinleştirici etkisi var. Diğer türlü anne geriliyor anne gerildikce iyice stres oluyor bu sefer bebekte asabilesiyorcanim ne zarari oldugunu dusunuyorsun bazi.doktorlar hatta oneriyor. Oglum da kullandim 6 aylik falandi kendi birakti sen de uzun.sure kullanma şu zor gunlerde kullan
Inan suan iq seviyem 50 falandir. Kafam yerine geldiginde yazicam canim sana.canim ne zarari oldugunu dusunuyorsun bazi.doktorlar hatta oneriyor. Oglum da kullandim 6 aylik falandi kendi birakti sen de uzun.sure kullanma şu zor gunlerde kullan
Canım instagramda Prema var onun buna ilişkin bi paylaşımı var , bende onu okuyup vermeyim demiştim ama memede uyuyor tek 1 ay dayanabildim aventi verdim tutmadı, bibs sipariş ettim gece en azından vermeyi düşünüyorum memede uyumak istediğinde, benim ki aventi bazen bi tutacak gibi oluyor ama yok bazende öyle bi tiksiniyor ki öğürüyorcanim ne zarari oldugunu dusunuyorsun bazi.doktorlar hatta oneriyor. Oglum da kullandim 6 aylik falandi kendi birakti sen de uzun.sure kullanma şu zor gunlerde kullan
Canım teşekkür ederim
Canım devlet hastanesine gittik bu sefer kalça ultrasonu da çekilecek diye. Doktor bir değişikti aşıları sordum cevap veremedi asmye sor dedi. Pzt aşılar için asmye gidicem ama bilemiyorum şimdi özel aşılar için kliniğe gideyim mi ne yapayım bu ay?
En kısmından bıçakla bol canım ucu sivri kısmı kullanıyorsun.Kızlar nasılsıniz? Buraya girmeyi sizleri özlemişimbebeğine gliserin kansuk kullanan var mı? Aryana 6 gündür kakasını yapmıyor, doktoruma yazdım bu fitili yarım kullan dedi, yarım nasıl kullanılır?
Normal canım, bazen olabiliyor. Ağrısı olduğunda daha az emmek isteyebilir iştahı kapanabilir. Bizlerin de öyle mesela. Canım acirken yemek hiç aklıma gelmez....Kizlar ya 3 tane aşı olduktan sonra cocugun iştahinin olmamasi normal mi doğru düzgün emmiyor
Kızımı emziksiz büyüttüm. 1 kere emmedi. Oğlan içinde aynı sabrı gösterebilirim umarımBen 3 gün dayanabildim doktor verme dese de verirdim heralde... Ama bizim dr da ani bebek ölümünü engelledigi için ve çene kaslari için verebilirsin hem de seni emzik yapmaz dedi. yani cidden bazen çok zor oluyor sakinleştirici etkisi var. Diğer türlü anne geriliyor anne gerildikce iyice stres oluyor bu sefer bebekte asabilesiyor
Her şeyi yüzde yüz doğru yapamayız ki biz de insaniz robot değiliz... Bez bağlamakta zararli mesela ama bağlıyoruzCanım instagramda Prema var onun buna ilişkin bi paylaşımı var , bende onu okuyup vermeyim demiştim ama memede uyuyor tek 1 ay dayanabildim aventi verdim tutmadı, bibs sipariş ettim gece en azından vermeyi düşünüyorum memede uyumak istediğinde, benim ki aventi bazen bi tutacak gibi oluyor ama yok bazende öyle bi tiksiniyor ki öğürüyor
Herkese emzik öneren benKızımı emziksiz büyüttüm. 1 kere emmedi. Oğlan içinde aynı sabrı gösterebilirim umarım
Beyaz gürültü falan hak getire hiç uyumuyor seste uyuyo normalde ama gece sessizlik istiyor öyle alıştı senin gibi karnını ovuyorum uyuyor canım ama yanımda. Gündüz toplasan 1 saat uyuyorİzmir canim. Bu arada kaç kiloda 4 numaraya geçtiniz canım? 3 no en çok kullanilan bez demişlerdi 4 paket aldım ben de insallah elimde patlamaz
Canım her çocuğun mizacı farklı. Ben zorlamadim aslında o beni nasıl yönlendirdiyse o şekilde uyuttum yatırdım. Bebişin seni istiyorsa güvenli şekilde yaninda yatir. onun ihtiyacı ne ise onu karşıla. Bazi sabahlar ben se yanıma aliyorum gazı oluyor huzursuz oluyor karnına masaj yaparken uyuyup kaliyor mesela. Ben doğduğundan beri beyaz gürültü ya da ninni destekli uyutuyorum sese alışsın diye hem de uykuya geçişi kolay oluyor ama bunu sadece gece uykularında yapıyorum gündüz normal uyuyor. Belki o yüzden sese hassasiyeti yok şükür.
Nasıldı demeye korkuyorum
Allah kabul etsin csnımGünaydın kızlar, dün bizim mevlidimiz vardı. Elhamdulillah çok güzel geçti. Enerjisi yüksek bir gün olduğunu bilmeden bu tarihi seçmişiz, sizler yazınca gördüm inşallah bizim için de berekete sağlığa huzura vesile olur.
Canım ben 1 aylıkken doktor 60/90 cc ararsı 3 saatte bir ver demişti. Kilo almıyordu çünkü sütüm yetersizdi.Kaç kilo canım senin bebiş? Acaba 90 cc çok geliyor olabilir mi hazımsızlık falan yaratmasın. Doktor 4 buçuk kiloluk bir bebek için 75 cc yeterli demişti bana.
Gün geçtikçe kaka sıklığı bile değişiyor ben sıkıntı olduğunu zannetmiyorum ama. Gün içinde büyük oranda anne sütü alıyorsa az kaka yapması normal gibi.
Huyu öyle o Zaman kuzumBeyaz gürültü falan hak getire hiç uyumuyor seste uyuyo normalde ama gece sessizlik istiyor öyle alıştı senin gibi karnını ovuyorum uyuyor canım ama yanımda. Gündüz toplasan 1 saat uyuyor
Uyumasın ama uyanıkken de dursun teyzesi yaaa :))) gece öyle böyle uyuyor allahtanHuyu öyle o Zaman kuzumuykuyu sevmeyecek demek ki
Aynen canim ben 2 cocukluyum.doktoru da dinlemezdim. Disarida da cok ise yariyor aglayip beni gerecegine agzina veriyorum guzel guzel geziyorum evde de durmadan agzina vermiyorum. Bizim de beden ve kafa sagligimiz onemliBen 3 gün dayanabildim doktor verme dese de verirdim heralde... Ama bizim dr da ani bebek ölümünü engelledigi için ve çene kaslari için verebilirsin hem de seni emzik yapmaz dedi. yani cidden bazen çok zor oluyor sakinleştirici etkisi var. Diğer türlü anne geriliyor anne gerildikce iyice stres oluyor bu sefer bebekte asabilesiyor
Biliyorum zararlarini daha.once cok defa okudum ama bizim.doktorda seni emzik gibi yapmasin o anlar ver demisti ben de ilk oglumda oldugu gibi kontrollu veriyorum asiri agladiginda sakinlessin diye ya da disarida agladiginda. Bazilari asiri veriyorum ben durmaksizin vermiyorumCanım instagramda Prema var onun buna ilişkin bi paylaşımı var , bende onu okuyup vermeyim demiştim ama memede uyuyor tek 1 ay dayanabildim aventi verdim tutmadı, bibs sipariş ettim gece en azından vermeyi düşünüyorum memede uyumak istediğinde, benim ki aventi bazen bi tutacak gibi oluyor ama yok bazende öyle bi tiksiniyor ki öğürüyor
Kullandim yarisini verdim ama kakasi poposunun ucunda oldugu icin fitille birlikte kakasini yapti
Teşekkür ederim kızlar, beceremem diye korkumdan yapamadım, yarına kadar bekleyeyim bir umutEn kısmından bıçakla bol canım ucu sivri kısmı kullanıyorsun.
Normal canım, bazen olabiliyor. Ağrısı olduğunda daha az emmek isteyebilir iştahı kapanabilir. Bizlerin de öyle mesela. Canım acirken yemek hiç aklıma gelmez....
Kızımı emziksiz büyüttüm. 1 kere emmedi. Oğlan içinde aynı sabrı gösterebilirim umarım
Allah kabul etsin csnımyarında Alyaya mevlit yapacağım tüm gün hazırlık yaptım.rabbim utandırmasın imanlı
Biliyorum zararlarini daha.once cok defa okudum ama bizim.doktorda seni emzik gibi yapmasin o anlar ver demisti ben de ilk oglumda oldugu gibi kontrollu veriyorum asiri agladiginda sakinlessin diye ya da disarida agladiginda. Bazilari asiri veriyorum ben durmaksizin vermiyorum
Böyle durumlarda yardimci gerekiyor canım. Kızın en azindan bı süre idare edebiliyormus allahtan. Mevlüte görümcen ve chucky kızı geliyor muUyumasın ama uyanıkken de dursun teyzesi yaaa :))) gece öyle böyle uyuyor allahtanokullar tatil olsa da sevinsem ablası oyalıyor pusetinde sallıyor bugün 3 saat iş yaptım ablası oyaladı mamasını yedirdim altını değiştirdim tekrar işe koyuldum. Çok yüklemek istemiyorum Kiza ama yalnızım yarın mevlit var mecbur baktı ablası.
biiznde bugun kakasiz 3.gun. doktor 4 gun bekle demisti en son kontrolde. Yapacak gibi duruyor gaz cikartirken bezde kaka lekesi oluyor ama bekliyorum bende.Teşekkür ederim kızlar, beceremem diye korkumdan yapamadım, yarına kadar bekleyeyim bir umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?