Rota 15. Haftadan önce herhangi bir hafta yaprirabilirsin ağızdan yapilan bi aşı benim dr kendiniz bile yapabilirsiniz dedi. Ama ben haftaya giderken alip kendim yaptiricam canım. O adamın iş yapmaya gönlü yok bence nasıl dr o ya.Yok özele gidiyordum ama kalça ultrasonu için devlete gittim gitmişken de sorayım dedim. Biz merkezde değiliz kücük bir ilçedeyiz burda da özel hastane yok. Sürekli git gel yapmak istemediğim için devlette halledeyim dedim adama kanguruyu sordum o tarz aparatlari bilmiyorum ben demişti acaba doktorda mi sorun varevin dibinde hastane var yürüyerek 5 dk ama faydalanamiyoruz şaka gibi acaba başka doktora mi gidip sorsam bizim saglik ocaginda ebe yok hemşire var ama hastanede ebe var onlar yardimci oluyorsa onlara gidip sorayim. Daha dün 3 tane aşı oldu üstünden kaç gün gecmesi gerekiyor rota için ona göre hastaneye gideyim ben olmazsa tekrar merkeze giderim ya 1 kere de sorunsuz olsa bir şey şaşırıcam zaten
Belirli bir ilac ismi veriyor mu yoksa eczanede ne varsa onu mu aliyoruz olmadi ben de alip saglik ocaginda yaptirayim ya. Bi de o doktoru çok övmüşlerdiRota 15. Haftadan önce herhangi bir hafta yaprirabilirsin ağızdan yapilan bi aşı benim dr kendiniz bile yapabilirsiniz dedi. Ama ben haftaya giderken alip kendim yaptiricam canım. O adamın iş yapmaya gönlü yok bence nasıl dr o ya.
Canım neden emzik denemiyorsun hem bebek hem sen biraz olsun rahat ederdin en azindan uyurken ver yani ne kadar kötü olabilir ki böyle de insanda psikoloji kalmıyorBeyaz gurultu, superge fon... Uyumayan hic bir seyde uyumuyor arkadaslar! Benim ogluma basindan bu yana hicbir sey fayda etmedi, uyumuyor... Benimki gibi olanlar iyi bilir... Bas agrisi bir parcam oldu resmen... Insallah 2 aylik olunca duzene girer. 40i cikti degisen bir sey yok... Bir seylerde umut arayarak buyutucegiz iste...
Varsa degismez bizim de gamzemiz yok ama buyuk oglumda kucuk bir gamzesi var bebekken vardi halen var.Ayva cok yiyen de bebegi gamzeli olur guzel olur derlerBen de bu oglumda ayva cok yedim guzel bir bebek ve de gamzeli olsun diye rivayete gore Peygamber Efendimuz hamile kadinlara ayva yemelerini tavsiye etmis guzel cocuklari olsun diye ben de habire yedim Suan herkes cok guzel diyor sonrasi degisir mi bilmiyorum
Rotarix canım. Bende de al sağlık ocağında yapsınlar canımBelirli bir ilac ismi veriyor mu yoksa eczanede ne varsa onu mu aliyoruz olmadi ben de alip saglik ocaginda yaptirayim ya. Bi de o doktoru çok övmüşlerdi
Tamam çok tesekkür ederimRotarix canım. Bende de al sağlık ocağında yapsınlar canım
Benim asm de ki hemsire rotayi al biz yapariz dedi sende oyle yaparsin cnmYok özele gidiyordum ama kalça ultrasonu için devlete gittim gitmişken de sorayım dedim. Biz merkezde değiliz kücük bir ilçedeyiz burda da özel hastane yok. Sürekli git gel yapmak istemediğim için devlette halledeyim dedim adama kanguruyu sordum o tarz aparatlari bilmiyorum ben demişti acaba doktorda mi sorun varevin dibinde hastane var yürüyerek 5 dk ama faydalanamiyoruz şaka gibi acaba başka doktora mi gidip sorsam bizim saglik ocaginda ebe yok hemşire var ama hastanede ebe var onlar yardimci oluyorsa onlara gidip sorayim. Daha dün 3 tane aşı oldu üstünden kaç gün gecmesi gerekiyor rota için ona göre hastaneye gideyim ben olmazsa tekrar merkeze giderim ya 1 kere de sorunsuz olsa bir şey şaşırıcam zaten
Kullandim yarisini verdim ama kakasi poposunun ucunda oldugu icin fitille birlikte kakasini yaptiKızlar nasılsıniz? Buraya girmeyi sizleri özlemişimbebeğine gliserin kansuk kullanan var mı? Aryana 6 gündür kakasını yapmıyor, doktoruma yazdım bu fitili yarım kullan dedi, yarım nasıl kullanılır?
Aynen ben de öyle yapicam yarin eczaneye sorayim yoksa getirsinlerBenim asm de ki hemsire rotayi al biz yapariz dedi sende oyle yaparsin cnm
Bende cok ayva yedim bakalim neye benzicek heheheheheBen de aşırı aşırı yedim ayvamaşallah bize mi öyle geliyor bilmiyorum ama beyaz tenli, uzun siyah saçlı güzel bir kızımız oldu elhamdulillah
Biberonu vermedim meme reddi yaptığı zamanlarda 1 gün 2 gün, sonra memeyi alması için ağzına yandan şırınga ile mama sıktım. Benim meme reddi çok uzun sürdü 2-3 hafta gibi çok yorucu ve üzücü bir süreçtiSelam kizlar bebegim henuz 1 haftalik sarilik oldugu icin biberonla mama takviyesi veriyordum.Fakat memeyi tutmamaya basladi artik kavga ederek zar zor tutturuyorum o da 5-10 dakika duruyor
Bu durumda olup cozumu bulan var mi yol yakinken duzeltmek istiyorum
Direkt radyoloji bölümünden randevu aldımKalca usg si cocuk doktorumu cekiyor yoksa radyolojiye falanmi sevk ediyor bizimde bu ayın sonunda varda ozele gidiyoruz bu arada
Kucakta pışpışlayıp uyuyor, kendi kendine uyuyan bebelere hep özeniyorum uyku eğitimi için 5. Ayı bekliyorum. Çünkü böyle gündüz maksimum 30 dakika uyuyorKızlar siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Memede mi? Hep aynı oda da ve yatakta mi yoksa o an neredeyse orda mi? Bir türlü gunduz uykularina bir cozum bulamadımmemede uyuyor Derin besigine koyunca uyaniyir sonra kucakta pis pis uyuyor artık kilosu arttıkça kucakta çok zor oluyoe
Valla benim oğlan bazen gece anne sütü içip yatınca ki çok nadir 3 saat uyur.kızlar bebek emdikten sonra en fazla kaç saat uyur? Bu haftaya kadar hep meme+çoğunlukla mama olarak ilerledim. Sütüm azdı. Mama çok uyutuyor. Biliyorum. Anne sütü 3-4 saat uyutur mu? Fazla uyumak bir problem mi?
Bu gece benKızlar şimdi eve girdim ve bu gecenin özeti....
Kesinlikle cok zorluyor. Psikolojik olarak bizi. Ama zararli oldugunu dusunuyorum canim. Ozellikle ilk 6 hafta ve asil1.5 yasina kadar. Sabretmeye calisiyorum. Ben sabrediyorum da esim artik sabredemiyor. Kizimda emzigi esim denedi. Hem de 3.gun mu neydi. Kizim tutmadi ne emzik ne biberon. Simdi dayanamiyorum dedi gitti emzik almaya. Ama bence cozum olmicak. Bebegin mizaci zor bebek. Neyse denesin gorsun.Canım neden emzik denemiyorsun hem bebek hem sen biraz olsun rahat ederdin en azindan uyurken ver yani ne kadar kötü olabilir ki böyle de insanda psikoloji kalmıyor
Yaa ne guzelBen de aşırı aşırı yedim ayvamaşallah bize mi öyle geliyor bilmiyorum ama beyaz tenli, uzun siyah saçlı güzel bir kızımız oldu elhamdulillah
canim ne zarari oldugunu dusunuyorsun bazi.doktorlar hatta oneriyor. Oglum da kullandim 6 aylik falandi kendi birakti sen de uzun.sure kullanma şu zor gunlerde kullanKesinlikle cok zorluyor. Psikolojik olarak bizi. Ama zararli oldugunu dusunuyorum canim. Ozellikle ilk 6 hafta ve asil1.5 yasina kadar. Sabretmeye calisiyorum. Ben sabrediyorum da esim artik sabredemiyor. Kizimda emzigi esim denedi. Hem de 3.gun mu neydi. Kizim tutmadi ne emzik ne biberon. Simdi dayanamiyorum dedi gitti emzik almaya. Ama bence cozum olmicak. Bebegin mizaci zor bebek. Neyse denesin gorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?