Felaket bir kalabalık vardı. İnanılmaz derecede. Ülkenin ve dünyanın herhalde her yerinden gelen vardı. Her yerde rengarenk kostümlerNasıldı demeye korkuyorum
Beyaz gürültü sesi canım süpürge saç kurutma makinesi kurutma makinesi motor sesi asprator sesi vs onlarda uyuyorlarKizlar ya oğlum uyumuyordu reflü yatagina koydum hazir uyanikken dedim süpürgeyi calistirim evi süpürsün ben de kahvalti yapayim, neyse calistirdim gittim kahvalti hazirlamaya bi geldim ki gündüzleri uyumayan cocuk süpürge esliginde uykuya dalmışbaşına gelen var mi bilmiyorum ama çok sasirdim bundan sonra her gün evi süpürücez belli oldu
Güzel haberlerini bekliyoruz canımÇok sağolminseo . Önümüzdeki hafta tekrar muayene olacağız. Dualarınızı bekliyorum.
Anladım canım Ekin de şuan 5 kilo civari daha 3 e yeni geçtik biz ama sizin boy ekstra uzunsa dediğin gibi küçük gelirBizimki 6 civarı canım, aylık kontrolüne var daha, kilodan ziyade boyu normale göre uzun o yüzden de olmuyordu, ama kullansam kullanırdım öyle diyim.
Ben burda beyaz gürültü diye bi taraflarımı yırtıyorumKizlar ya oğlum uyumuyordu reflü yatagina koydum hazir uyanikken dedim süpürgeyi calistirim evi süpürsün ben de kahvalti yapayim, neyse calistirdim gittim kahvalti hazirlamaya bi geldim ki gündüzleri uyumayan cocuk süpürge esliginde uykuya dalmışbaşına gelen var mi bilmiyorum ama çok sasirdim bundan sonra her gün evi süpürücez belli oldu
Hayatına bi balon travması eklenmiş deseneFelaket bir kalabalık vardı. İnanılmaz derecede. Ülkenin ve dünyanın herhalde her yerinden gelen vardı. Her yerde rengarenk kostümlerher yer göbek atan insanlar, davullar zurnalar halaylar ....
Herkeste var diye Kız helyum balon istedi, giderken alalım dedik ama kabul etmedi babası da kıyamayıp aldı. Bu Çin balonu mu deniyor içine mum yakıp havalanan balonlar onlardan çok yapan vardı, benim kiz da sandı ki çocuklar balonlarini elinden kaçırdı. Bir balon sevdası sormayın. Kendi tutuyor balonu, uçmasın diye bana ve babasına da tutturuyor. Kafa yukarda balon gitti mi diye kontrol ediyor birde kaç kere düştü hiç bilemiyorum. Çişim geldi dedi, hemen bir yer buldum balonu babasına verdik diye başladı ağlamaya dersin çocuğun bir yerini koparttin, sonra ağladığı için kusmaya başladıoğlan kanguruda üstümde, Kız üstüme çıkmaya çalışıyor ağlıyor diye anne baloonumm diye.. dedim ya önce içimden sonra burnumdan geldi.
Takibini yapan doktor devlette mi canim ? Nasıl yorum yapamiyormus ya yeni mı çıkmış buKizlar ben devlete kalca ultrasonu icin gitmistim rota aşısını sordum, biz devletin karşılamadigi aşılar için yorum yapamiyoruz dedi. Illa özele gidip mi yaptirmam lazim aşılari kendim eczaneden alip saglik ocaginda yaptirmak istiyorum ama birkaç dozmuş. Kafama göre tarih belirleyip kafama göre mi ilac alicam yoksa eczaci yardimci olur mu bu konuda
Yok özele gidiyordum ama kalça ultrasonu için devlete gittim gitmişken de sorayım dedim. Biz merkezde değiliz kücük bir ilçedeyiz burda da özel hastane yok. Sürekli git gel yapmak istemediğim için devlette halledeyim dedim adama kanguruyu sordum o tarz aparatlari bilmiyorum ben demişti acaba doktorda mi sorun varTakibini yapan doktor devlette mi canim ? Nasıl yorum yapamiyormus ya yeni mı çıkmış buen azindan şu ay yaptirabilirsin demeli yani. Sağlık ocağında ebe yardımcı olur bu konuda onla organize ol eğer doktor bilgi vermiyorsa. Şu tabloyu 56849303. Kez paylaşıyorum annewith
Takibinizi yapan çocuk doktoru açıklama yapmadı mı canım?Kızlar rota ve menenjit kaçıncı aydaydı bi liste paylaşmıştınız ya tekrar paylaşabilir misiniz?
Ben de habire yedim valla zaten çok severimVarsa degismez bizim de gamzemiz yok ama buyuk oglumda kucuk bir gamzesi var bebekken vardi halen var.Ayva cok yiyen de bebegi gamzeli olur guzel olur derlerBen de bu oglumda ayva cok yedim guzel bir bebek ve de gamzeli olsun diye rivayete gore Peygamber Efendimuz hamile kadinlara ayva yemelerini tavsiye etmis guzel cocuklari olsun diye ben de habire yedim Suan herkes cok guzel diyor sonrasi degisir mi bilmiyorum
Bebek uyutucu yazan programı kullanıyorum ben hem elektrikten de tasarruf her türlü ses var içinde zamanlayısı da var. Ses azaltarak kapan seçeneğide varYaa çok şaşırdım okumuştum bu tarz şeyler ama saçma geliyordu demek doğruymuş ben de hazirlanirken açık birakirim fön makinesiji bundan sonra
Ben çocuk doktoruna gittim o sistemden ultrasona yönlendirdi direk çektirdimSelam kızlar,
Kalça ultrasonu için hangi bölüme gittiniz
Canim Saglik ocagi bana asiyi alip getirirsen biz asisini yapariz demislerdi.Kizlar ben devlete kalca ultrasonu icin gitmistim rota aşısını sordum, biz devletin karşılamadigi aşılar için yorum yapamiyoruz dedi. Illa özele gidip mi yaptirmam lazim aşılari kendim eczaneden alip saglik ocaginda yaptirmak istiyorum ama birkaç dozmuş. Kafama göre tarih belirleyip kafama göre mi ilac alicam yoksa eczaci yardimci olur mu bu konuda
O doktorda sorun varYok özele gidiyordum ama kalça ultrasonu için devlete gittim gitmişken de sorayım dedim. Biz merkezde değiliz kücük bir ilçedeyiz burda da özel hastane yok. Sürekli git gel yapmak istemediğim için devlette halledeyim dedim adama kanguruyu sordum o tarz aparatlari bilmiyorum ben demişti acaba doktorda mi sorun varevin dibinde hastane var yürüyerek 5 dk ama faydalanamiyoruz şaka gibi acaba başka doktora mi gidip sorsam bizim saglik ocaginda ebe yok hemşire var ama hastanede ebe var onlar yardimci oluyorsa onlara gidip sorayim. Daha dün 3 tane aşı oldu üstünden kaç gün gecmesi gerekiyor rota için ona göre hastaneye gideyim ben olmazsa tekrar merkeze giderim ya 1 kere de sorunsuz olsa bir şey şaşırıcam zaten
Ben de gamze cok severimBen de habire yedim valla zaten çok severimBizimkine de herkes kız gibi diyor biraz nariniz güzeliz Gamzeli insanlara çok imrenirim çok hoşuma gidiyor inşallah vardır doğru görüyorumdur
Benimki de emzik almıyordu. Avent air i aldım bende. Yine tam tutmuyor ama diğerlerine göre en uzun bunu tuttu. Bizim de 3. emzik avent. Başka da denemeyeceğim ben.Daha önce başka avent denemiş miydin? Bendeki avent ultra animals olandı bir de bunu alsam mı
Ben de indireyim hemenBebek uyutucu yazan programı kullanıyorum ben hem elektrikten de tasarruf her türlü ses var içinde zamanlayısı da var. Ses azaltarak kapan seçeneğide var
Canım teşekkür ederimTakibini yapan doktor devlette mi canim ? Nasıl yorum yapamiyormus ya yeni mı çıkmış buen azindan şu ay yaptirabilirsin demeli yani. Sağlık ocağında ebe yardımcı olur bu konuda onla organize ol eğer doktor bilgi vermiyorsa. Şu tabloyu 56849303. Kez paylaşıyorum annewith
Canım devlet hastanesine gittik bu sefer kalça ultrasonu da çekilecek diye. Doktor bir değişikti aşıları sordum cevap veremedi asmye sor dedi. Pzt aşılar için asmye gidicem ama bilemiyorum şimdi özel aşılar için kliniğe gideyim mi ne yapayım bu ay?Takibinizi yapan çocuk doktoru açıklama yapmadı mı canım?
Bende baktım güzel takımlar var ama makinaya atılmıyor geneli. Ben her zaman nasıl elde yıkayayım ya. Bunun için karar veremiyorum. 12 kişilik alıcam 56 parça ve kullanıcam misafir için değil. Benim çok misafirim de olmuyor zaten. En özel misafirler biziz evdeCevap veriyorum e) hiçbiri
Ne güzelmiş havaİstanbul iki gündür buuuzzz
Ben de bakıyorum ikinci takım olarak bazen yetmiyor günlükler karacada birkaç tane beğendim trendyola bakabilirsin canım
Yaa tam sizin orası şenlik yeri olur şimdiTeyzemler birlaç sene önce turla gitmişti öyle büyük oluyor biliyorum
Canım biz üç gündür 12 bucukta uyuyoruz sabah 5-6 gibi bi uyanıyoruz biraz çok oluyor gibi ama bizimki uyuyor ne yapayım kıyamıyorum uyandırmaya yenidoğandayken bir problemmiş sarılık açısından ama şimdi normal diyebiliyorum
Anladım canım aynen öyle valla Ben de şu an hiç karışmıyorum çünkü emzik almıyor zaten bari öyle sakinlesin oynasın çok uzun sürmüyor zaten ben hemen memeye alıyorum
Aynen maşallah vallabizimki de böyleydi sese karşı cok duyarlı ama bu üç gündür güzel uyuyor 12:30’da dalıyor bakalım ne kadar sürecek.
Canım ben de normal avent var tutmadı ilk günler dışında bunun ne farkı var sence bunu alsam tutar mı hiç şansını zorlamasam mı böyle gitsek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?