2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Nasıldı demeye korkuyorum
Felaket bir kalabalık vardı. İnanılmaz derecede. Ülkenin ve dünyanın herhalde her yerinden gelen vardı. Her yerde rengarenk kostümler her yer göbek atan insanlar, davullar zurnalar halaylar ....
Herkeste var diye Kız helyum balon istedi, giderken alalım dedik ama kabul etmedi babası da kıyamayıp aldı. Bu Çin balonu mu deniyor içine mum yakıp havalanan balonlar onlardan çok yapan vardı, benim kiz da sandı ki çocuklar balonlarini elinden kaçırdı. Bir balon sevdası sormayın. Kendi tutuyor balonu, uçmasın diye bana ve babasına da tutturuyor. Kafa yukarda balon gitti mi diye kontrol ediyor birde kaç kere düştü hiç bilemiyorum. Çişim geldi dedi, hemen bir yer buldum balonu babasına verdik diye başladı ağlamaya dersin çocuğun bir yerini koparttin, sonra ağladığı için kusmaya başladı oğlan kanguruda üstümde, Kız üstüme çıkmaya çalışıyor ağlıyor diye anne baloonumm diye.. dedim ya önce içimden sonra burnumdan geldi.
Beyaz gürültü sesi canım süpürge saç kurutma makinesi kurutma makinesi motor sesi asprator sesi vs onlarda uyuyorlar

Kızlar balon demişken, bebislerin ayağına helyum balonu bağlayın oturup izleyin nasıl eğleniyorlar anlatamam

Kızlar rota ve menenjit kaçıncı aydaydı bi liste paylaşmıştınız ya tekrar paylaşabilir misiniz?

Kizlar ben devlete kalca ultrasonu icin gitmistim rota aşısını sordum, biz devletin karşılamadigi aşılar için yorum yapamiyoruz dedi. Illa özele gidip mi yaptirmam lazim aşılari kendim eczaneden alip saglik ocaginda yaptirmak istiyorum ama birkaç dozmuş. Kafama göre tarih belirleyip kafama göre mi ilac alicam yoksa eczaci yardimci olur mu bu konuda

Çok sağol minseo . Önümüzdeki hafta tekrar muayene olacağız. Dualarınızı bekliyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Bizimki 6 civarı canım, aylık kontrolüne var daha, kilodan ziyade boyu normale göre uzun o yüzden de olmuyordu, ama kullansam kullanırdım öyle diyim.
Anladım canım Ekin de şuan 5 kilo civari daha 3 e yeni geçtik biz ama sizin boy ekstra uzunsa dediğin gibi küçük gelir
Ben burda beyaz gürültü diye bi taraflarımı yırtıyorum Ekin doğduğundan beri beyaz gürültü ile uyuyor ve bu sayede kendi kendine uyumayi öğrendi. Süpürge açmana gerek yok hepsinin hazırı var bizim favorimiz fön makinesi sesi
Hayatına bi balon travması eklenmiş desene Bu çocukların nerde ne yapacağı hiç belli olmuyor gerçekten

Takibini yapan doktor devlette mi canim ? Nasıl yorum yapamiyormus ya yeni mı çıkmış bu en azindan şu ay yaptirabilirsin demeli yani. Sağlık ocağında ebe yardımcı olur bu konuda onla organize ol eğer doktor bilgi vermiyorsa. Şu tabloyu 56849303. Kez paylaşıyorum annewith

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-17-17-32-12-501_com.android.chrome.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2023-04-17-17-32-15-473_com.android.chrome.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2023-04-17-17-32-19-499_com.android.chrome.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 54
Yok özele gidiyordum ama kalça ultrasonu için devlete gittim gitmişken de sorayım dedim. Biz merkezde değiliz kücük bir ilçedeyiz burda da özel hastane yok. Sürekli git gel yapmak istemediğim için devlette halledeyim dedim adama kanguruyu sordum o tarz aparatlari bilmiyorum ben demişti acaba doktorda mi sorun var evin dibinde hastane var yürüyerek 5 dk ama faydalanamiyoruz şaka gibi acaba başka doktora mi gidip sorsam bizim saglik ocaginda ebe yok hemşire var ama hastanede ebe var onlar yardimci oluyorsa onlara gidip sorayim. Daha dün 3 tane aşı oldu üstünden kaç gün gecmesi gerekiyor rota için ona göre hastaneye gideyim ben olmazsa tekrar merkeze giderim ya 1 kere de sorunsuz olsa bir şey şaşırıcam zaten

Kızlar rota ve menenjit kaçıncı aydaydı bi liste paylaşmıştınız ya tekrar paylaşabilir misiniz?
Takibinizi yapan çocuk doktoru açıklama yapmadı mı canım?

Eklentiler

• 20230504_115516.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 20230504_115508.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 20230504_115456.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 43
Ben de habire yedim valla zaten çok severim Bizimkine de herkes kız gibi diyor biraz nariniz güzeliz Gamzeli insanlara çok imrenirim çok hoşuma gidiyor inşallah vardır doğru görüyorumdur

Yaa çok şaşırdım okumuştum bu tarz şeyler ama saçma geliyordu demek doğruymuş ben de hazirlanirken açık birakirim fön makinesiji bundan sonra
Bebek uyutucu yazan programı kullanıyorum ben hem elektrikten de tasarruf her türlü ses var içinde zamanlayısı da var. Ses azaltarak kapan seçeneğide var

Eklentiler

• IMG_6616.webp
    22 KB · Görüntüleme: 56
Canim Saglik ocagi bana asiyi alip getirirsen biz asisini yapariz demislerdi.

O doktorda sorun varSen saglik ocagina sor canim onlar yaparlar

Ben de habire yedim valla zaten çok severim Bizimkine de herkes kız gibi diyor biraz nariniz güzeliz Gamzeli insanlara çok imrenirim çok hoşuma gidiyor inşallah vardır doğru görüyorumdur
Ben de gamze cok severimgoruyorsan dogrudur canim gamzesi vardir

Daha önce başka avent denemiş miydin? Bendeki avent ultra animals olandı bir de bunu alsam mı
Benimki de emzik almıyordu. Avent air i aldım bende. Yine tam tutmuyor ama diğerlerine göre en uzun bunu tuttu. Bizim de 3. emzik avent. Başka da denemeyeceğim ben.

Canım teşekkür ederim
Takibinizi yapan çocuk doktoru açıklama yapmadı mı canım?
Canım devlet hastanesine gittik bu sefer kalça ultrasonu da çekilecek diye. Doktor bir değişikti aşıları sordum cevap veremedi asmye sor dedi. Pzt aşılar için asmye gidicem ama bilemiyorum şimdi özel aşılar için kliniğe gideyim mi ne yapayım bu ay?

Kızlar nasılsıniz? Buraya girmeyi sizleri özlemişim bebeğine gliserin kansuk kullanan var mı? Aryana 6 gündür kakasını yapmıyor, doktoruma yazdım bu fitili yarım kullan dedi, yarım nasıl kullanılır?

Bende baktım güzel takımlar var ama makinaya atılmıyor geneli. Ben her zaman nasıl elde yıkayayım ya. Bunun için karar veremiyorum. 12 kişilik alıcam 56 parça ve kullanıcam misafir için değil. Benim çok misafirim de olmuyor zaten. En özel misafirler biziz evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…