Yok canım diğerleri wee baby nuk falan. Bunu sonradan aldık.Daha önce başka avent denemiş miydin? Bendeki avent ultra animals olandı bir de bunu alsam mı
Aynen öyle oldu bide hareket etmesin diye elini kolunuda tutturdular bize bebeğim hepten çıldırdı. Diğer giren bebeklerde aynı şekilde muayene olduEline alınca geride alamadiniz işlem öncesi bilgilendirmeleri gerekiyor aslında insan ona göre başka alternatifler arar yani mecbur bırakmışlar resmen
Benim oglumunda elini kolunu tutunca cok sinirleniyor. Bunlar ozgur ruhlu bebekAynen öyle oldu bide hareket etmesin diye elini kolunuda tutturdular bize bebeğim hepten çıldırdı. Diğer giren bebeklerde aynı şekilde muayene oldu
Kesinlikle katılıyorumBenim oglumunda elini kolunu tutunca cok sinirleniyor. Bunlar ozgur ruhlu bebek
Herkes 3 no da aynı sorunları yaşıyor hemen hemen acaba markaların 3 nosu da mı Bi sıkıntı var3 no da benim de tasma oldu. Simdi 4 no aldim, 7 kg yaziyor uzerinde. Denemek amacli. Bel kismi ayni zaten, alt kismi genis. Cok aldigi icin herhalde tasmadi. Ya da 3lerde sikinti var
Bence sorun var 3 te. Ben suan 4 kullaniyorum. 2 gundur hic kacak olmadi. Hafta in basindan bu yana kaka her seyine bulasti, ugrastim durdum... Bir de degisik bir sari, cikmiyor kolaycaHerkes 3 no da aynı sorunları yaşıyor hemen hemen acaba markaların 3 nosu da mı Bi sıkıntı varbende 4 e geçmeyi düşünüyorum elimdeki 3 no bitince canım
Zaten artık bacaklarıda baya boğumlandı 4 e geçme vakti geldi. Ay evet ya gerçekten öyle çitileyip öyle makineye atıyorum bazenBence sorun var 3 te. Ben suan 4 kullaniyorum. 2 gundur hic kacak olmadi. Hafta in basindan bu yana kaka her seyine bulasti, ugrastim durdum... Bir de degisik bir sari, cikmiyor kolaycab.. sarisi diye bosuna dememisler
Ben de pisligini temizleyip once camasir suyu sonra yuksek derecede yikiyorum. Uyu yapmayi biraktim cunku ...Zaten artık bacaklarıda baya boğumlandı 4 e geçme vakti geldi. Ay evet ya gerçekten öyle çitileyip öyle makineye atıyorum bazen
Canım beyaz sabunla citileyip makineye öyle atınca çıkıyor denendi onaylandıBence sorun var 3 te. Ben suan 4 kullaniyorum. 2 gundur hic kacak olmadi. Hafta in basindan bu yana kaka her seyine bulasti, ugrastim durdum... Bir de degisik bir sari, cikmiyor kolaycab.. sarisi diye bosuna dememisler
Tamam canim, tesekkur ederimCanım beyaz sabunla citileyip makineye öyle atınca çıkıyor denendi onaylandı
Evet annem öyle yapıyordu bende öyle devam ediyorum gerçekten de çıkıyorCanım beyaz sabunla citileyip makineye öyle atınca çıkıyor denendi onaylandı
Ben sevmek için keyfi yapıyordum onu kaka için etkiliyse o zaman da yapayım bariKızlar bizimki bu aralar çok gazlı ve kakasını yaparken zorlanmaya çok ıkınmaya başladı. Neyse dün saatlerce uğraştım bi türlü yapmadı ne gaz ne kaka. Sonra eşim uyandı dizlerini çekerek oturdu Yağızı da bacaklarına yatırdı ayakları göğsüne gelecek şekilde. 10 dk sonra yaptı kakasını rahatladı. Ben de denk gelmiştir diye düşündüm açıkçası. Bu sabah da şuan 6dan beri ıkınıyor kesik kesik uyuyordu çığlık çığlık ağlıyor sancıdan yavrum. Yine uğraştım uğraştım hiç bişey yapmadı karın masajı, bacak masajı, i love u vs yok yapmıyor.. Acaba mı dedim aldım kucağıma eşimin yaptığı pozisyonu uyguladım. İnanamazsınız 5 dk sonra kakasını yaptı. Bacaklarını göğsüme ittirdi ellerini tutup destek verdim o da sıkı sıkı elimi tutup kafasını kaldırarak ıkındı. Sanki doğum yapar gibi düşününBelki bilen vardır aranızda biz yeni keşfettik bu pozisyonu. Bilmeyenler vardır diye yazayım dedim böyle kakada zorlanma sıkıntısı yaşayan arkadaşlarım deneyin mutlaka
Bende 19 mayısta yapacağım Allahın izniyle :) Asel kuşumun mevlütünde anneannesi de olsun istedim o da seçimden sonra gelecek işte :) Allah kabul etsinAllah kabul etsin csnımyarında Alyaya mevlit yapacağım tüm gün hazırlık yaptım.rabbim utandırmasın imanlı
Benim kızım da çok kusuyor hemde fışkırtarak boşaltıyor mideyi. Doktora sordum yemekten sonra 1 saat içinde kusuyorsa o çok yediğindendir dedi. Benimki basen ağzı memeden çıkmadan kusuyor herşeyi. Bazen öyle oluyor kş günde 3 kere bu şekilde kusuyor. Ama oburluktanmış doktorumuz öyle dedi :)Kızlar Ekin de reflü olduğuna artık ikna oldumBu aralar hele çok yoğun kusmaya başladı. Bu sorunu yaşayan var mı başka? Tedavisi de yok beklemekten başka
Valla bizde çok etkili oldu tek sıkıntı eşimin de üzerine yaptı benim deBen sevmek için keyfi yapıyordum onu kaka için etkiliyse o zaman da yapayım bari
Ahahaha artık kaka yapsınlar da gerisi önemli değil modundayız yeter ki rahatça yapsınlarValla bizde çok etkili oldu tek sıkıntı eşimin de üzerine yaptı benim deDaha doğrusu bez taşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?