2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
biiznde bugun kakasiz 3.gun. doktor 4 gun bekle demisti en son kontrolde. Yapacak gibi duruyor gaz cikartirken bezde kaka lekesi oluyor ama bekliyorum bende.
Bizimki de bebek çok huysuz değilse 7 güne kadar normal diyor anlamadım, 7 gün nasıl normal olabilirki. Yine sende bezde kaka var bir umut, bizde hiç bir belirti yok.
Yarın ben bu fitili kullanınca herşry normale dönüyormu yoksa kabızlık devammı ediyor?
Aptamil kullanıyordum bugün sma ya geçtim, umarım bir faydası olur

Benim dr 2 gün demişti kuzum. 2 günden fazlasi bebeği çok rahatsiz etmez mi ya sürekli besleniyor sonuçta 10 güne kadar normal diyolar da artik yenidoğan sayılmazlar hatri sayılır şekilde besleniyorlar sonuçta bir iki yudum almiyolar ki bilmiyorum bana çok geliyor Ekin in daha hiç kaka yapmadığı olmadi ama dün sabah değil akşam yapti kakasini o bile nasil rahatsiz etti onu günlerce yapmasa nasıl olur kimbilir Bu arada ben de sma kullaniyorum kabizlik sorunu olmadı bizde. Sen fitili kullan artik bence çocuk bi rahatlasin başka çare kalmamış canım mecbur kullanacaksin

Maşallah kuzuma Nasıl oldu canım Yağız böbrek tedaviniz ile ilgili bir gelisme var mı?
Yok canım salı günü idrar tahlili verdik çok şükür temiz çıktı. Pazartesi günü film çekilecek. Bu filmler çekilirken kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu olmaması gerekiyormuş o yüzden her film öncesi tahlil veriyoruz. Pazartesiyi bekliyoruz şuan bakalım umarım iyi haberler verebilirim size

Güzel haberler alalım inşallah canım yaz mutlaka

Tabikii en ağır toplar biziz bulaşık makinesine girmeyen her şey düşmanımdırr

Actigin gün üzerine tarihi yaz canım. Oda sıcaklığında tam 20 gün. 20.gunun sonunda çöp. Çünkü ateş düşürme özelliğini kaybediyor. Doktorum 20 günden fazla kullandirmiyor.
Yurtdışındayım Dr a sordum dedim dolapta muhafaza edin sıkıca kapatıp bişey olmaz o zaman tamamen daha fazla ilaç sektörüne katkı sağlamak için uydurulmuş safsata dedi

Doğru diyorsun sabah kullanacam canım artık ☹
Canım mamayı içeceği derecedeki sıcaklıktamı hazırlıyorsun yoksa daha sıcak hazırlayıp soğutuyormusun? ortalama kaç dakika çalkalıyorsun?

Son düzenleme:
Beyaz gürültü falan hak getire hiç uyumuyor seste uyuyo normalde ama gece sessizlik istiyor öyle alıştı senin gibi karnını ovuyorum uyuyor canım ama yanımda. Gündüz toplasan 1 saat uyuyor
Iste bazi bebekler boyle... Allah sabir versin bize.

Kızlar Ekin de reflü olduğuna artık ikna oldum Bu aralar hele çok yoğun kusmaya başladı. Bu sorunu yaşayan var mı başka? Tedavisi de yok beklemekten başka
4 ayini dolduruna kadar normal canim. Tibbi bir aciklamasi vardi bunun. Reflu demiyorlar bu yuzden... Hepsi kusuyor

Canim benimki uykuya kolay daliyor. Ama 5 dk sonra uyaniyor. sanki 3 saat uyumus gibi yasamina devam ediyor. Gayette dinc. Memede uyumuyor. Degisiyor duruma gore. Uzun uyku kesinlikle yok. Gece bile 2 saatte bi uyaniyor. Beslenmesine cok duskun. Allahtan sut var da orda sorun yasamiyoruz. Ogleden sonra 4 ile gece 12-13e kadar hic uyumuyor. Ustelik cok aktif. Surekli gezdirmemizi istiyor. Gezdirince hic aglamiyor. Ama oturalim vay halimize. Zaten anakucaginda durmak asla yok.

Cok haklisin, zor. Yastan midir nedir cok zorluyor. Dun esim gitti aldi tutmadi. Benim her sey avent zaten canim. Emzik olsa da degisen bir sey olmicak. Benim cocuklarim boyle. Mizac. Esim resmen 1.5 ayda yaslandim, bir cocuk yeniyime yemedi. Hayatinizi boyle gecip gidecek falan dedi dun, uzuldum...

Rheaa canım sabah gliserin i koymadan önce bebeğimi hazırlayayım dedim zeytinyağlı kulak çubuğuyla poposunu uyarayım önce yumuşasın sonra fitili koyarım diye düşündüm ama gerek kalmadı öyle bir attırdı inanamazsın orda bekliyormuş kakaları çok mutlu oldum sabaha doğru çok ıkınıp durmuştu, gece yarım saat kafasına yastık koyarak banyoda sıcak suda karnına kasıklarına masaj yapmıştım, belki gece yaptığım işe yaramıştır. İnşallah seninki de bugün yaparda rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…