Bizimki de bebek çok huysuz değilse 7 güne kadar normal diyor anlamadım, 7 gün nasıl normal olabilirki. Yine sende bezde kaka var bir umut, bizde hiç bir belirti yok.biiznde bugun kakasiz 3.gun. doktor 4 gun bekle demisti en son kontrolde. Yapacak gibi duruyor gaz cikartirken bezde kaka lekesi oluyor ama bekliyorum bende.
Benim dr 2 gün demişti kuzum. 2 günden fazlasi bebeği çok rahatsiz etmez mi ya sürekli besleniyor sonuçtaBizimki de bebek çok huysuz değilse 7 güne kadar normal diyor anlamadım, 7 gün nasıl normal olabilirki. Yine sende bezde kaka var bir umut, bizde hiç bir belirti yok.
Yarın ben bu fitili kullanınca herşry normale dönüyormu yoksa kabızlık devammı ediyor?
Aptamil kullanıyordum bugün sma ya geçtim, umarım bir faydası olur
EvetKızlar bu gamze mi sizce
Yaa diğer yanağında da var ama sürekli belli olmuyor bazen yakalıyorum böyle
Maşallah kuzumaYaa diğer yanağında da var ama sürekli belli olmuyor bazen yakalıyorum böyleÇok mutlu oldum şuan ayvalar işe yaramış
Yok canım salı günü idrar tahlili verdik çok şükür temiz çıktı. Pazartesi günü film çekilecek. Bu filmler çekilirken kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu olmaması gerekiyormuş o yüzden her film öncesi tahlil veriyoruz. Pazartesiyi bekliyoruz şuan bakalım umarım iyi haberler verebilirim sizeMaşallah kuzumaNasıl oldu canım Yağız böbrek tedaviniz ile ilgili bir gelisme var mı?
Güzel haberler alalım inşallah canımYok canım salı günü idrar tahlili verdik çok şükür temiz çıktı. Pazartesi günü film çekilecek. Bu filmler çekilirken kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu olmaması gerekiyormuş o yüzden her film öncesi tahlil veriyoruz. Pazartesiyi bekliyoruz şuan bakalım umarım iyi haberler verebilirim size
Tabikii en ağır toplar bizizBende baktım güzel takımlar var ama makinaya atılmıyor geneli. Ben her zaman nasıl elde yıkayayım ya. Bunun için karar veremiyorum. 12 kişilik alıcam 56 parça ve kullanıcam misafir için değil. Benim çok misafirim de olmuyor zaten. En özel misafirler biziz evde
Ben bu ay yaptiricam öncesinde çocuk doktoruna sormayı düşünüyorum böyle yaparlarsa tövbe sokmam ben zatenCanim bu premature bebeklere yapiliyor diye biliyorum. Bizim karanlik bir.odada isikla acti bakti oncesi damla damlattik
Eline alınca geride alamadiniz işlem öncesi bilgilendirmeleri gerekiyor aslında insan ona göre başka alternatifler arar yani mecbur bırakmışlar resmenEşim çok sinirlendi zaten el kadar bebek böyle mi muayene edilir dedi doktora
Yurtdışındayım Dr a sordum dedim dolapta muhafaza edin sıkıca kapatıp bişey olmaz o zaman tamamen daha fazla ilaç sektörüne katkı sağlamak için uydurulmuş safsata dediActigin gün üzerine tarihi yaz canım. Oda sıcaklığında tam 20 gün. 20.gunun sonunda çöp. Çünkü ateş düşürme özelliğini kaybediyor. Doktorum 20 günden fazla kullandirmiyor.
Doğru diyorsun sabah kullanacam canım artık ☹Benim dr 2 gün demişti kuzum. 2 günden fazlasi bebeği çok rahatsiz etmez mi ya sürekli besleniyor sonuçta10 güne kadar normal diyolar da artik yenidoğan sayılmazlar hatri sayılır şekilde besleniyorlar sonuçta bir iki yudum almiyolar ki bilmiyorum bana çok geliyor Ekin in daha hiç kaka yapmadığı olmadi ama dün sabah değil akşam yapti kakasini o bile nasil rahatsiz etti onu günlerce yapmasa nasıl olur kimbilir Bu arada ben de sma kullaniyorum kabizlik sorunu olmadı bizde. Sen fitili kullan artik bence çocuk bi rahatlasin başka çare kalmamış canım mecbur kullanacaksin
Iste bazi bebekler boyle... Allah sabir versin bize.Beyaz gürültü falan hak getire hiç uyumuyor seste uyuyo normalde ama gece sessizlik istiyor öyle alıştı senin gibi karnını ovuyorum uyuyor canım ama yanımda. Gündüz toplasan 1 saat uyuyor
4 ayini dolduruna kadar normal canim. Tibbi bir aciklamasi vardi bunun. Reflu demiyorlar bu yuzden... Hepsi kusuyorKızlar Ekin de reflü olduğuna artık ikna oldumBu aralar hele çok yoğun kusmaya başladı. Bu sorunu yaşayan var mı başka? Tedavisi de yok beklemekten başka
Canim benimki uykuya kolay daliyor. Ama 5 dk sonra uyaniyor. sanki 3 saat uyumus gibi yasamina devam ediyor. Gayette dinc. Memede uyumuyor. Degisiyor duruma gore. Uzun uyku kesinlikle yok. Gece bile 2 saatte bi uyaniyor. Beslenmesine cok duskun. Allahtan sut var da orda sorun yasamiyoruz. Ogleden sonra 4 ile gece 12-13e kadar hic uyumuyor. Ustelik cok aktif. Surekli gezdirmemizi istiyor. Gezdirince hic aglamiyor. Ama oturalim vay halimize. Zaten anakucaginda durmak asla yok.Zararı var tabi canim ama sonuçta 7/24 ağzında olmayacak kontrollü kullanacaksın. Böyle de çok zorPhilips avent alın tutarsa onu tutar inşallah tutar da biraz rahat edersiniz canım. Sürekli memede mi olmak istiyor oğlun memede mi uyuyor sadece çekince uyanıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?