Sıkıntı yapıyor mu peki kaka yapmayınca, benimki pek yapmıyorBizim de öyle hergün yapardı şimdi açıldı ara baya. Geçen 7. Günde yaptı mesela . Şuan 3. Gün hala yapmadı
Mama kullanıyor mu canım senin kızın anne sütü yanındaKulaniyorum canim 1 hafta oldu baslayali ama sağınca değişmedi bende miktarBelki Ekin düzenli emse farkederdi herkes çok memnun bende neden işe yaramadi anlamadim
Zaten görümcenin kıskanç yapıda olduğunu demiştik sanırım ablanda demişti öyle bir konu geçmişti.Çok güzel geçti gelmez mi sürekli trip beş karış suratı vardı. Görümcem de değişti. Midesini küçülttü annesine demiş ki ben de ameliyat oldum bana bakmaya gelmiyorsun Nuran’a gidiyorsun demiş. Sonra benim çocukluk arkadaşım geldi dua okunurken onun kucağına verdim Alyayı ilk defa gördü. Kaynanam kulağıma diyor ki halasının kucağına da ver kıskanmasın bende deidm ki Arkadaşım ilk defa görüyor halası hep görüyor alsaymış kucağına. Ne kıskanması ya dedim. Hayır çok sinir oldum görümceme Mevlitten önce beni aradı kim yardım edecek sana dedi bende kimse ypk kuzenimin düğünü var ona gidecek annem mecbur cumartesi gecesi gelecek. Ben cumartesi tüm gün temizlik yapacağım hazırlık yapacağım. Nasıl olavak bilmiyorum sen geleceksin değil ömi dedim. Davet edersen gelirim dedi. Bende ona ben kız kardeşlerimi davet etmiyorum ama geliyorlar se yabancı mısın kardeşinin evi burası dedim. Hayır benim arka sokağımda oturuyor gelip bebeğe bakayım sen işini yap demedi bile. Eşime de söyledim. Misafir gibi en son geldi. Oturdu yedi içti gitti. Eşime dedim ablanın bişeyi olduğunda bundan sonra misafir gibi gideceğim dedim. Ben ona misafir geldğinde kek görmek va yapıyprdum. İnsan nezaketen de olsa söyler. Bir de geçen hafta arkaşının kızının düğünü olmuştu anlatıyor bize ev sahibi bendim sanki misafirleri ben ağırladım ben ilgilendim mutfaktan çakamadım falan. Ama bana gelince çöpünü bile atmadı millet topladı önünden. Benim erkek kardeşimin eşi mutfaktan çıkmadı yemin ederim mutfağı hep o kız temizledi. Onun kızı kıskanç ya kesinlikle dediğiniz gibi annesine çekmiş. Ben hamileyken görmeye başladım gerçek yüzünü. Onun dışında 33/35 kişi falandın zaten 15 kişi benim iş arkadaşlarımdı. Bir de beni kızının bale gösterisine çağırıyor bık giderim. Resmen balede bile kızı sahneye çakacak diye hava atmaya çalışıyor.. çok soğudum kızlar inanılmaz derecede. Bir de bana diyor ki bi çeyrek te düğüne gitti. Bende başka nereye verdin ki dedim Alyaya taktım ya dedi. Onu neden sayıyorsun zenginsin aklında çeyrek mi kaldı utanır insan benim arkadaşım 7 kat el o çeyrek taktı. Benim kardeşlerimi. Kaçıncı yeğeni olmasına rağmen kimse çeyrekle kalmadı. Tek birtane kardeşin var bir tane yeğenin var pintilikren ölecekelr. Kaynanama ağlıyor paraö yok basıl geçineceğiz bilmiyorum falan filan bende kaynanama dedim param yok diyor ama herşeyoeri lüks görmüyor musun. Anne keyfi ameliyat oldu 40 bine. Kaynanamda nerden buluyor bilmiyorum bende bulmuyorlar anne zatwn paraları var size öyle söylüyorlar neden olsa sizden de alıyorlar. Çeşme kesilsin istemiyor o yüzden yok diyorlar size
Dedim bişey demedi kaynanam. Valla yüzüne söylüyorum artık susmam. Eşimde mesafe koy arana dedi. Hak verdi bana. Arkadaşlarım bilw hizmet etti o oturdu misafir gibi. Millet benin arkadaşıma görümcen mi dedi. Bende görümcem orda dedim gösterdin utanmadı da. Valla uzun oldu biraz ama içimi döktüm
Ben de hasimato hastasiyim canim. Oglum 1 aylik olunca gittim degerlerime baktirdim tirodim yerle bir olmus sifira dusmus ilacin dozu fazla gelmis. Sen baktirmadi isen baktir.Sutun bence hastalandin diye benim de iki gundue baya yumusak goguslerimKızlar ben tiroid hapimi icmiyorum ya şuan dank etti sütüm ondan mi az acaba
Kaç mg iciyorsun cnm?Ben de hasimato hastasiyim canim. Oglum 1 aylik olunca gittim degerlerime baktirdim tirodim yerle bir olmus sifira dusmus ilacin dozu fazla gelmis. Sen baktirmadi isen baktir.Sutun bence hastalandin diye benim de iki gundue baya yumusak goguslerim
Mutlaka tetikleyen bişey vardir da işte anlayan cindirAslında benim oğlum ne istiyor anlamıyorum mesela bugün hiç zorluk çıkarmadan aldı memeyimamayı tamamen kessem aksam üstü çok azalıyor, sanırım yeme içmeye daha dikkat edip tamamen süt üretimine odaklanacağım
Hamilelikten once hafta ici 50 hafta sonu 75 mg 5 yildi duzenim bu sekildeydi. Sonra hamilelikte her gun75 icitim. 75 bana fazla gelmis.Kaç mg iciyorsun cnm?
AA içmek mi lazım bn dogumdan beri içmiyorum. Bı değerlerine baktır o zaman belki sorun odur bende baktiriimKızlar ben tiroid hapimi icmiyorum ya şuan dank etti sütüm ondan mi az acaba
Ben sabah kahvalti aksama kadar da git gel kuru uzum yiyorumMutlaka tetikleyen bişey vardir da işte anlayan cindiraynen ama 3 ana 3 ara öğün yapabilen varsa ayakta alkislayacagim. Ben şahsen öğlen kahvaltı akşam üstü yemek yiyebiliyor um bazen geceye doğru yemek yiyebiliyor um. Eşim de kiziyo 3 öğün yemiyosun nasıl süt olucak diye söyleye söyleye dilimde tüy bitti tek başına bunu yapmam imkansız.
Beslenme okey ama stres daha etkili bnce bn stresli sinirliyken süt mut gelmiyo bol su no stres biraz takviye atlaticaz inşallah
Eger tiroid hastasi isen devam etmek lazim canimAA içmek mi lazım bn dogumdan beri içmiyorum. Bı değerlerine baktır o zaman belki sorun odur bende baktiriim
Kizlar emzirirken savas veriyorum resmen itiyor sikiyor gazi var gibi ikiniyor ama mama yerken cok rahat napcaz bu savas halini ya daha yeni silikon ucu biraktik diye seviniyordum simdide bu cikti
Evet canım akşam veriyordum sütüm azaldığı için ama emmedigi için gündüz de arttıMama kullanıyor mu canım senin kızın anne sütü yanında
Eşine de ki akşamdan öğünlerini hazirlasinMutlaka tetikleyen bişey vardir da işte anlayan cindiraynen ama 3 ana 3 ara öğün yapabilen varsa ayakta alkislayacagim. Ben şahsen öğlen kahvaltı akşam üstü yemek yiyebiliyor um bazen geceye doğru yemek yiyebiliyor um. Eşim de kiziyo 3 öğün yemiyosun nasıl süt olucak diye söyleye söyleye dilimde tüy bitti tek başına bunu yapmam imkansız.
Beslenme okey ama stres daha etkili bnce bn stresli sinirliyken süt mut gelmiyo bol su no stres biraz takviye atlaticaz inşallah
Evet tiroid hormonu süt üretimini baskıliyor hiç bir şey işe yaramiyorsa tiroid hormonunuza baktırın diye okumuştum bi yerde.AA içmek mi lazım bn dogumdan beri içmiyorum. Bı değerlerine baktır o zaman belki sorun odur bende baktiriim
Aaa bunu denicem inşallah kucağıma sıçmazMeme reddine sihirli formülümüzü açıklıyorumaltını açıp emzirmek ve bazen de beyaz gürültü açıp emzirmek..hele şu altını çıkarmanın deva olmadığı dert yok maşallah. Susturamadın mı aç hemen altını sussun
Bunlar da olmasa yandık aç kalirdik valla. Benim kapanış geç saatlere kadar suruyo bazı geceler ekmek arası helva yapıyorumBen sabah kahvalti aksama kadar da git gel kuru uzum yiyorumDoktor paketli gida yeme dediginden beri.kuru uzum, kuru dut ve ceviz aksama kadar bunlar sonra aksam yemegi kapanis
Ben de tam sağlıklı beslenmeye başladim regl oldum canım deli gibi tatli istiyorBunlar da olmasa yandık aç kalirdik valla. Benim kapanış geç saatlere kadar suruyo bazı geceler ekmek arası helva yapıyorumo kadar iyi geliyo ki
Oo hiç aklımıza gelmedi bakMeme reddine sihirli formülümüzü açıklıyorumaltını açıp emzirmek ve bazen de beyaz gürültü açıp emzirmek..hele şu altını çıkarmanın deva olmadığı dert yok maşallah. Susturamadın mı aç hemen altını sussun
O da biliyo da işte kızacak bişey ariyo artık takmıyorumEvet canım akşam veriyordum sütüm azaldığı için ama emmedigi için gündüz de arttı
Eşine de ki akşamdan öğünlerini hazirlasintuvalete girdigimize şükrediyoruz 3 ara 3 ana öğünmüş
Evet tiroid hormonu süt üretimini baskıliyor hiç bir şey işe yaramiyorsa tiroid hormonunuza baktırın diye okumuştum bi yerde.Akilvar canım benim reglden önce de azdi 25 mg içiyorum ben de bıraktığım an yükseliyor ara ara hep iciyordum hamilelikten önce de bi baktırmam lazım sira gelirse
Aaa bunu denicem inşallah kucağıma sıçmaz
Ye gitsin ya regli de dokunulmazlığının varBen de tam sağlıklı beslenmeye başladim regl oldum canım deli gibi tatli istiyorEkmeği kestim tamamen ama tatli yiyebilirim bence
Yani hasta değilim hamilelikte çıkmıştı bakayım da ona göre ilaç yazdirayimEger tiroid hastasi isen devam etmek lazim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?