Çok güzel geçti gelmez mi sürekli trip beş karış suratı vardı. Görümcem de değişti. Midesini küçülttü annesine demiş ki ben de ameliyat oldum bana bakmaya gelmiyorsun Nuran’a gidiyorsun demiş. Sonra benim çocukluk arkadaşım geldi dua okunurken onun kucağına verdim Alyayı ilk defa gördü. Kaynanam kulağıma diyor ki halasının kucağına da ver kıskanmasın bende deidm ki Arkadaşım ilk defa görüyor halası hep görüyor alsaymış kucağına. Ne kıskanması ya dedim. Hayır çok sinir oldum görümceme Mevlitten önce beni aradı kim yardım edecek sana dedi bende kimse ypk kuzenimin düğünü var ona gidecek annem mecbur cumartesi gecesi gelecek. Ben cumartesi tüm gün temizlik yapacağım hazırlık yapacağım. Nasıl olavak bilmiyorum sen geleceksin değil ömi dedim. Davet edersen gelirim dedi. Bende ona ben kız kardeşlerimi davet etmiyorum ama geliyorlar se yabancı mısın kardeşinin evi burası dedim. Hayır benim arka sokağımda oturuyor gelip bebeğe bakayım sen işini yap demedi bile. Eşime de söyledim. Misafir gibi en son geldi. Oturdu yedi içti gitti. Eşime dedim ablanın bişeyi olduğunda bundan sonra misafir gibi gideceğim dedim. Ben ona misafir geldğinde kek görmek va yapıyprdum. İnsan nezaketen de olsa söyler. Bir de geçen hafta arkaşının kızının düğünü olmuştu anlatıyor bize ev sahibi bendim sanki misafirleri ben ağırladım ben ilgilendim mutfaktan çakamadım falan. Ama bana gelince çöpünü bile atmadı millet topladı önünden. Benim erkek kardeşimin eşi mutfaktan çıkmadı yemin ederim mutfağı hep o kız temizledi. Onun kızı kıskanç ya kesinlikle dediğiniz gibi annesine çekmiş. Ben hamileyken görmeye başladım gerçek yüzünü. Onun dışında 33/35 kişi falandın zaten 15 kişi benim iş arkadaşlarımdı. Bir de beni kızının bale gösterisine çağırıyor bık giderim. Resmen balede bile kızı sahneye çakacak diye hava atmaya çalışıyor.. çok soğudum kızlar inanılmaz derecede. Bir de bana diyor ki bi çeyrek te düğüne gitti. Bende başka nereye verdin ki dedim Alyaya taktım ya dedi. Onu neden sayıyorsun zenginsin aklında çeyrek mi kaldı utanır insan benim arkadaşım 7 kat el o çeyrek taktı. Benim kardeşlerimi. Kaçıncı yeğeni olmasına rağmen kimse çeyrekle kalmadı. Tek birtane kardeşin var bir tane yeğenin var pintilikren ölecekelr. Kaynanama ağlıyor paraö yok basıl geçineceğiz bilmiyorum falan filan bende kaynanama dedim param yok diyor ama herşeyoeri lüks görmüyor musun. Anne keyfi ameliyat oldu 40 bine. Kaynanamda nerden buluyor bilmiyorum bende bulmuyorlar anne zatwn paraları var size öyle söylüyorlar neden olsa sizden de alıyorlar. Çeşme kesilsin istemiyor o yüzden yok diyorlar size
Bizim de öyle hergün yapardı şimdi açıldı ara baya. Geçen 7. Günde yaptı mesela . Şuan 3. Gün hala yapmadıHer gün yapardı benimki, şimdi 5 gun yapmadığı oluyor
Çok geçmiş olsun canım benim. Regli mi olacaksın yoksa bilemedim kiKızlar karnim agrimiyor ama bütün kemiklerim ayriliyor sanki bacaklarim zonkluyor çok fena oldum ya
İlla kocanı evden kov diyorsun yaniBen hamileligimde kime dediysem hep hamilelik haberini aldimkısmet
Ben sana en başından dedim o kızın öyle olmasının sebebi görümcen diye. Ana kız iki fesat kıskanç işte. Senin yerinde olsam bayramda seyranda merhaba merhaba başka da muhattap olmam onlarlaÇok güzel geçti gelmez mi sürekli trip beş karış suratı vardı. Görümcem de değişti. Midesini küçülttü annesine demiş ki ben de ameliyat oldum bana bakmaya gelmiyorsun Nuran’a gidiyorsun demiş. Sonra benim çocukluk arkadaşım geldi dua okunurken onun kucağına verdim Alyayı ilk defa gördü. Kaynanam kulağıma diyor ki halasının kucağına da ver kıskanmasın bende deidm ki Arkadaşım ilk defa görüyor halası hep görüyor alsaymış kucağına. Ne kıskanması ya dedim. Hayır çok sinir oldum görümceme Mevlitten önce beni aradı kim yardım edecek sana dedi bende kimse ypk kuzenimin düğünü var ona gidecek annem mecbur cumartesi gecesi gelecek. Ben cumartesi tüm gün temizlik yapacağım hazırlık yapacağım. Nasıl olavak bilmiyorum sen geleceksin değil ömi dedim. Davet edersen gelirim dedi. Bende ona ben kız kardeşlerimi davet etmiyorum ama geliyorlar se yabancı mısın kardeşinin evi burası dedim. Hayır benim arka sokağımda oturuyor gelip bebeğe bakayım sen işini yap demedi bile. Eşime de söyledim. Misafir gibi en son geldi. Oturdu yedi içti gitti. Eşime dedim ablanın bişeyi olduğunda bundan sonra misafir gibi gideceğim dedim. Ben ona misafir geldğinde kek görmek va yapıyprdum. İnsan nezaketen de olsa söyler. Bir de geçen hafta arkaşının kızının düğünü olmuştu anlatıyor bize ev sahibi bendim sanki misafirleri ben ağırladım ben ilgilendim mutfaktan çakamadım falan. Ama bana gelince çöpünü bile atmadı millet topladı önünden. Benim erkek kardeşimin eşi mutfaktan çıkmadı yemin ederim mutfağı hep o kız temizledi. Onun kızı kıskanç ya kesinlikle dediğiniz gibi annesine çekmiş. Ben hamileyken görmeye başladım gerçek yüzünü. Onun dışında 33/35 kişi falandın zaten 15 kişi benim iş arkadaşlarımdı. Bir de beni kızının bale gösterisine çağırıyor bık giderim. Resmen balede bile kızı sahneye çakacak diye hava atmaya çalışıyor.. çok soğudum kızlar inanılmaz derecede. Bir de bana diyor ki bi çeyrek te düğüne gitti. Bende başka nereye verdin ki dedim Alyaya taktım ya dedi. Onu neden sayıyorsun zenginsin aklında çeyrek mi kaldı utanır insan benim arkadaşım 7 kat el o çeyrek taktı. Benim kardeşlerimi. Kaçıncı yeğeni olmasına rağmen kimse çeyrekle kalmadı. Tek birtane kardeşin var bir tane yeğenin var pintilikren ölecekelr. Kaynanama ağlıyor paraö yok basıl geçineceğiz bilmiyorum falan filan bende kaynanama dedim param yok diyor ama herşeyoeri lüks görmüyor musun. Anne keyfi ameliyat oldu 40 bine. Kaynanamda nerden buluyor bilmiyorum bende bulmuyorlar anne zatwn paraları var size öyle söylüyorlar neden olsa sizden de alıyorlar. Çeşme kesilsin istemiyor o yüzden yok diyorlar size
Dedim bişey demedi kaynanam. Valla yüzüne söylüyorum artık susmam. Eşimde mesafe koy arana dedi. Hak verdi bana. Arkadaşlarım bilw hizmet etti o oturdu misafir gibi. Millet benin arkadaşıma görümcen mi dedi. Bende görümcem orda dedim gösterdin utanmadı da. Valla uzun oldu biraz ama içimi döktüm
Oldum canım dünÇok geçmiş olsun canım benim. Regli mi olacaksın yoksa bilemedim ki
Doğru demişsin ben hep iyimser yaklaştım yoğun çalıştığım için çok görüşemiyorsun işten ayrılınca görüşmeye başladık gördüm yüzünü.Ben sana en başından dedim o kızın öyle olmasının sebebi görümcen diye. Ana kız iki fesat kıskanç işte. Senin yerinde olsam bayramda seyranda merhaba merhaba başka da muhattap olmam onlarla
Oldum canım dün
Bu aralar mi degisti canim benim ki de bu ara degsiti de kabiz falan mi olacak diye korktum.Bizimkide sadece anne sütü alıyor 2 günde 1 yapıyor bu aralar normal dimi??
Evet bizde burdayız
Evet canım doktor dedi ama artık büyüdüğü için düzene oturuyor dedi bazen her gün azda olsa yapıyor bazen 2 günde 1Bu aralar mi degisti canim benim ki de bu ara degsiti de kabiz falan mi olacak diye korktum.
Her emzirme sonrası 1 buyuk bardak şu içiyor musun birde iran hurması da çok süt yapıyor canım onu da deneKulaniyorum canim 1 hafta oldu baslayali ama sağınca değişmedi bende miktarBelki Ekin düzenli emse farkederdi herkes çok memnun bende neden işe yaramadi anlamadim
Düzene oturuyor bağırsakları demişti doktor büyüdükleri için inşallah canımSadece anne sütü alıyorlarsa 5 güne kadar normal diyorlar canım, inşallah her şey yolundadır
Yerinde olsam yaparim. Rezillik ise dibine kadarİlla kocanı evden kov diyorsun yaniEşim de ikinciyi hemen yapalım birlikte büyürler bi daha uğraşmayız diyip duruyor kafayı yemiş
Ben sana en başından dedim o kızın öyle olmasının sebebi görümcen diye. Ana kız iki fesat kıskanç işte. Senin yerinde olsam bayramda seyranda merhaba merhaba başka da muhattap olmam onlarla
Oldum canım dün
Canim donem donem uyku gibi o da degisiyor. Benimki mesela guzel yapmaya basladi. 3 gun oncesine kadar gunden gune yapiyordu.Bu aralar mi degisti canim benim ki de bu ara degsiti de kabiz falan mi olacak diye korktum.
Beni emzirmeden sonra denize atsinlar... Nasil susuyorum anlatamam. Su gunlerde ilkbahardan olsa gerek benim sutum artti, mastit olmam insallahHer emzirme sonrası 1 buyuk bardak şu içiyor musun birde iran hurması da çok süt yapıyor canım onu da dene
Çok teşekkür ederimAllah kabul etsin canım Benim de aklımda bir an önce yapıp aradan çıkartmak istiyorumdarısı benim başıma inşallah
Olabilir canim baya baya bagirsaklari.calisiyorken birden oyle oluncaCanim donem donem uyku gibi o da degisiyor. Benimki mesela guzel yapmaya basladi. 3 gun oncesine kadar gunden gune yapiyordu.
Maşallah ne güzel kilo alıyor bizimkide başladı toparlanmaya baya 3 mayısta 4200 dü bu hafta bezi cok iz yapmaya başladı 3 noya ne zaman geçtin canım?Geç yatmalara alışınca 10 da uyuyamiyorum artikbi de vücut agrilarindan rahat edemedim şimdi bi parol içtim inşallah fayda eder büyüdü teyzesi ya 5 kilo oldu galiba, 18 nisanda 4400 du ben de merak ediyorum kaç kilo oldu artik kucağı dolduruyor bacaklar butlu butlu bogumlandi ısırmak için gün sayiyorum süt iniyodur canim o iğne batmalari o zaman oluyor sıcak su torbası rahatlatiyor biraz. Benim artık hiç olmuyor o sanırım sütüm azaliyor o kadar da şey yapiyorum artsın diye ama yok süt az olunca da Ekin emmek istemiyor kısır döngü bakalım nolacak
Aynen bi daha pek almadıAy oda iyi canım en azından biraz tutmuş emziği. Uyku geçişlerinde de iyi oluyor emzik
Bizimkide bi on dakika aldı nuk 19.90 tlSizinki tuttu mu canim? Bizimki de wee nin 50 tl'lik dandik emzigini biraz tuttu dun. Bizimki agzinin tadini bilmiyor
Ben aglama krizlerinde vericem sadece. Vermiyorum genede. Zorlandigimizda sadece ...
Evet,bizimde dolu dolu kaka oluyordu en az iki üç bezinde şimdi öyle değil azaldı baya çoğu bezde hiç yok hatta.Kizlar bebeklerinizin kaka duzeninde degisme oldu mu 5 gun oncesine kadar her alt degistirmede muhakak az az kaka vardi. Şuan oyle degil bagirsak duzeni degisti.
Tüh ara ara ağladığında vermeye çalış bakalım canım almazsa da şansına artıkMaşallah ne güzel kilo alıyor bizimkide başladı toparlanmaya baya 3 mayısta 4200 dü bu hafta bezi cok iz yapmaya başladı 3 noya ne zaman geçtin canım?
Aynen bi daha pek almadı
Bizimkide bi on dakika aldı nuk 19.90 tl
Evet,bizimde dolu dolu kaka oluyordu en az iki üç bezinde şimdi öyle değil azaldı baya çoğu bezde hiç yok hatta.
Aynen daha hamile değilken yapiyodum öyle çılgınlıklar yine yapayım biraz salataya biraz kahveyeTürk kahvesinin içine 1 çay kaşığı konabilir o halde hc yağı
Tmm canım intten yağın siparisini vericemKullanirsan bana da yaz işe yarayip yaramadigini
Aynen öyle yap canım tek başına çekilmez şimdi nasıl oldun hafiflemistir İnşallahAy insallaaah canım
Şu an regl ağrısından ölüyorum Ekin de mizmizlaniyor emzik olmasa bayılmıştım heralde bi köşede
Sabah ağrı ile uyandımbiraz iyi hissedersem Ekin i alip anneme geçeceğim orda biraz yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?