2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Leedong mevlüt nasıl geçti görümcenin kızı geldi mi çok merak ediyorum
Çok güzel geçti gelmez mi sürekli trip beş karış suratı vardı. Görümcem de değişti. Midesini küçülttü annesine demiş ki ben de ameliyat oldum bana bakmaya gelmiyorsun Nuran’a gidiyorsun demiş. Sonra benim çocukluk arkadaşım geldi dua okunurken onun kucağına verdim Alyayı ilk defa gördü. Kaynanam kulağıma diyor ki halasının kucağına da ver kıskanmasın bende deidm ki Arkadaşım ilk defa görüyor halası hep görüyor alsaymış kucağına. Ne kıskanması ya dedim. Hayır çok sinir oldum görümceme Mevlitten önce beni aradı kim yardım edecek sana dedi bende kimse ypk kuzenimin düğünü var ona gidecek annem mecbur cumartesi gecesi gelecek. Ben cumartesi tüm gün temizlik yapacağım hazırlık yapacağım. Nasıl olavak bilmiyorum sen geleceksin değil ömi dedim. Davet edersen gelirim dedi. Bende ona ben kız kardeşlerimi davet etmiyorum ama geliyorlar se yabancı mısın kardeşinin evi burası dedim. Hayır benim arka sokağımda oturuyor gelip bebeğe bakayım sen işini yap demedi bile. Eşime de söyledim. Misafir gibi en son geldi. Oturdu yedi içti gitti. Eşime dedim ablanın bişeyi olduğunda bundan sonra misafir gibi gideceğim dedim. Ben ona misafir geldğinde kek görmek va yapıyprdum. İnsan nezaketen de olsa söyler. Bir de geçen hafta arkaşının kızının düğünü olmuştu anlatıyor bize ev sahibi bendim sanki misafirleri ben ağırladım ben ilgilendim mutfaktan çakamadım falan. Ama bana gelince çöpünü bile atmadı millet topladı önünden. Benim erkek kardeşimin eşi mutfaktan çıkmadı yemin ederim mutfağı hep o kız temizledi. Onun kızı kıskanç ya kesinlikle dediğiniz gibi annesine çekmiş. Ben hamileyken görmeye başladım gerçek yüzünü. Onun dışında 33/35 kişi falandın zaten 15 kişi benim iş arkadaşlarımdı. Bir de beni kızının bale gösterisine çağırıyor bık giderim. Resmen balede bile kızı sahneye çakacak diye hava atmaya çalışıyor.. çok soğudum kızlar inanılmaz derecede. Bir de bana diyor ki bi çeyrek te düğüne gitti. Bende başka nereye verdin ki dedim Alyaya taktım ya dedi. Onu neden sayıyorsun zenginsin aklında çeyrek mi kaldı utanır insan benim arkadaşım 7 kat el o çeyrek taktı. Benim kardeşlerimi. Kaçıncı yeğeni olmasına rağmen kimse çeyrekle kalmadı. Tek birtane kardeşin var bir tane yeğenin var pintilikren ölecekelr. Kaynanama ağlıyor paraö yok basıl geçineceğiz bilmiyorum falan filan bende kaynanama dedim param yok diyor ama herşeyoeri lüks görmüyor musun. Anne keyfi ameliyat oldu 40 bine. Kaynanamda nerden buluyor bilmiyorum bende bulmuyorlar anne zatwn paraları var size öyle söylüyorlar neden olsa sizden de alıyorlar. Çeşme kesilsin istemiyor o yüzden yok diyorlar size
Dedim bişey demedi kaynanam. Valla yüzüne söylüyorum artık susmam. Eşimde mesafe koy arana dedi. Hak verdi bana. Arkadaşlarım bilw hizmet etti o oturdu misafir gibi. Millet benin arkadaşıma görümcen mi dedi. Bende görümcem orda dedim gösterdin utanmadı da. Valla uzun oldu biraz ama içimi döktüm

Kızlar bu arada benim kız mama içmiyor . En son kontrolde az kilo aldığı için mama takviyesi yapalım demiştik doktorla. Sma confort önerdi doktor verdim hiç içmiyor istemiyor. Kendi sütümde artma oldu şükür bi sürü şey yapıyorum tabi. Bezleri de iyi çıkıyor bir de evde bebekli ve bebeksiz tartıldığımda baktım 400 gram almış 1 haftada. Alım iyi olunca mama zorlamadım ben de.

Ben hamileligimde kime dediysem hep hamilelik haberini aldim kısmet
İlla kocanı evden kov diyorsun yani Eşim de ikinciyi hemen yapalım birlikte büyürler bi daha uğraşmayız diyip duruyor kafayı yemiş
Ben sana en başından dedim o kızın öyle olmasının sebebi görümcen diye. Ana kız iki fesat kıskanç işte. Senin yerinde olsam bayramda seyranda merhaba merhaba başka da muhattap olmam onlarla
Çok geçmiş olsun canım benim. Regli mi olacaksın yoksa bilemedim ki
Oldum canım dün

Doğru demişsin ben hep iyimser yaklaştım yoğun çalıştığım için çok görüşemiyorsun işten ayrılınca görüşmeye başladık gördüm yüzünü.
Benden sonra ilk regli olan sensin herhalde

Kulaniyorum canim 1 hafta oldu baslayali ama sağınca değişmedi bende miktar Belki Ekin düzenli emse farkederdi herkes çok memnun bende neden işe yaramadi anlamadim
Her emzirme sonrası 1 buyuk bardak şu içiyor musun birde iran hurması da çok süt yapıyor canım onu da dene

Yerinde olsam yaparim. Rezillik ise dibine kadar hic olmasin omrunuz bebekle gecmez...

Bu aralar mi degisti canim benim ki de bu ara degsiti de kabiz falan mi olacak diye korktum.
Canim donem donem uyku gibi o da degisiyor. Benimki mesela guzel yapmaya basladi. 3 gun oncesine kadar gunden gune yapiyordu.

Her emzirme sonrası 1 buyuk bardak şu içiyor musun birde iran hurması da çok süt yapıyor canım onu da dene
Beni emzirmeden sonra denize atsinlar... Nasil susuyorum anlatamam. Su gunlerde ilkbahardan olsa gerek benim sutum artti, mastit olmam insallah olsa dert olmasa dert

Maşallah ne güzel kilo alıyor bizimkide başladı toparlanmaya baya 3 mayısta 4200 dü bu hafta bezi cok iz yapmaya başladı 3 noya ne zaman geçtin canım?
Ay oda iyi canım en azından biraz tutmuş emziği. Uyku geçişlerinde de iyi oluyor emzik
Aynen bi daha pek almadı
Sizinki tuttu mu canim? Bizimki de wee nin 50 tl'lik dandik emzigini biraz tuttu dun. Bizimki agzinin tadini bilmiyor

Ben aglama krizlerinde vericem sadece. Vermiyorum genede. Zorlandigimizda sadece ...
Bizimkide bi on dakika aldı nuk 19.90 tl
Kizlar bebeklerinizin kaka duzeninde degisme oldu mu 5 gun oncesine kadar her alt degistirmede muhakak az az kaka vardi. Şuan oyle degil bagirsak duzeni degisti.
Evet,bizimde dolu dolu kaka oluyordu en az iki üç bezinde şimdi öyle değil azaldı baya çoğu bezde hiç yok hatta.

Tüh ara ara ağladığında vermeye çalış bakalım canım almazsa da şansına artık

Türk kahvesinin içine 1 çay kaşığı konabilir o halde hc yağı
Aynen daha hamile değilken yapiyodum öyle çılgınlıklar yine yapayım biraz salataya biraz kahveye
Kullanirsan bana da yaz işe yarayip yaramadigini
Tmm canım intten yağın siparisini vericem
Aynen öyle yap canım tek başına çekilmez şimdi nasıl oldun hafiflemistir İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…