Kesinlikle deneyeceğim
ah canım... zamanla alışıyorlar üzülme.Aynı durum bizde de var. Günde iki üç kez kaka yapıyor hep üst hem alttan gaz çıkarıyor ama gün içinde olmak üzere özellikle geceleri ikina ikina bir hal oluyor cocuk. Ben de anlamadım
İnşallah çok kolay atlatacak kuzucuk, gelmiş geçmiş olsun inşallah canımKızlar bugün tekrar ultrasonografi bakıldı ve tomografi çekildi. Böbrekteki genişlik sabit kalmış. Ne ilerlemiş ne gerilemiş. Sonunda sebebi öğrenebildikİdrar kanalımızda darlık varmış genişlemeye bu sebep olmuş. Perşembe günü sintigrafi çekilecek ve böbreklerin idrarı yüzde kaç süzebildiğine bakılacak. Eğer nispeten iyi bir yüzdeyse 1 yaşına kadar bekleyeceğiz dedi doktor cerrahi işlem için. Eğer iyi bir sonuç alınmazsa ameliyat olacak.. Sen sormuştun özellikle canım son durum böyle minseo
Ben hiç 1 kullanmadım, 2ye gecsen daha rahat edersinArkadaşlar şu an 1 numara bez kullanıyoruz. Ama bacaklarımda çok iz çıkıyor. Bugün 4 kilo olmuş. Acaba 2 numaraya geçsem mi siz ne zaman degistirmistiniz?
bir üst numarayı bir şekilde kullanacaksınız. isterseniz alın bir deneyin, daha huzurlu olursa ondan devam edersiniz. ben öyle yapıyorum.Arkadaşlar şu an 1 numara bez kullanıyoruz. Ama bacaklarımda çok iz çıkıyor. Bugün 4 kilo olmuş. Acaba 2 numaraya geçsem mi siz ne zaman degistirmistiniz?
çok geçmiş olsun canım, çarçabuk iyileşsin bebeğin. güzel enerjiden çıkma. hep iyi enerjide kal. ben de güzel enerjilerimi günderiyorum miniğine..İnşallah çok kolay atlatacak kuzucuk, gelmiş geçmiş olsun inşallah canım
Kendimi çok ihmal ettim Dr un dediği ne kan ilacini ne vitamini kullanmıyorum iz için krem de verdi alıp kullanmadım kontrole çağırmıştı ona da gitmedim herkes gitti mi o kontrole neler yapiliyo çok önemli miydi acabaHamilelikteki geciyor da yine de baktir tum kan degerlerine ben hepsine baktirdim
Kandırdın biziKız Allah sizi ne yapmasın, bezi niye çıkarıyorsunuzbezi kalsın bacakları ayakları çıplak olsun yeter
minseo canım sen ekmeği niye kestin, ekmek bence en süt yapan şeylerden biri. Çay ekmek yesen bile çok güzel süt yapar. Sen ekmeğe geri dön valla benim de aldığım kilolar hiç hoşuma gitmiyor ama yavrucuğuma süt olsun diye yiyorum da yiyorum
Evet canim iki göğüs toplam 60 cc çıkıyor az... Bi de göğüslerim eskisi gibi gerilip sertlesmiyor çok yumuşaklar. En iyi kilo takibi ile anlarsın canım onu her hafta saglik ocagina götür yanlış hatirlamiyorsam haftada 140 gr almalari gerekiyormus. Eğer kilo alimi iyiyse sütün yetiyo demektir. Ama aç olsa huzursuz olur bence illaki anlarsin yaCanım sütünün azaldığını sağarak mı gördün? Daha yeni yeni mamayı bıraktık biz. Bezlerini takip ediyorum ama yine de hiç emin olamıyorum. Bazen tek meme beş dakika emip uyuyor. Bu doyduğu anlamına geliyor mu? Aç kalacak diye ödüm kopuyor.
Ben de bu civarlarda geçmiştim canım geç bence artik sıkıyorsaArkadaşlar şu an 1 numara bez kullanıyoruz. Ama bacaklarımda çok iz çıkıyor. Bugün 4 kilo olmuş. Acaba 2 numaraya geçsem mi siz ne zaman degistirmistiniz?
Sen bensinKendimi çok ihmal ettim Dr un dediği ne kan ilacini ne vitamini kullanmıyorum iz için krem de verdi alıp kullanmadım kontrole çağırmıştı ona da gitmedim herkes gitti mi o kontrole neler yapiliyo çok önemli miydi acaba
Bu hafta içi kan tahlilleri mi yapayım gerçi oğlumun 2.ay aşıları için gidicez belki o zaman yaptırırım
Tenks canımElimde bi 20 tane daha 2 no var onlar bitince 3 e baslicam canım
Hafifledi canim Ekinle öğlene kadar uyumusuz o iyi geldi
Ay ne güzel,haftasonu eşim arkada oturdu aklım hep arkadaydıKızlar bugün ilk kez bebeyle arabada tek başımıza yolculuk yaptık40 dk yol gittik, park ettik, dönüş trafiğine girdik. Uyudu minnoş, böylelikle bebekle araba kullanma levelini de geçmiş bulunuyoruz
Ben ilk dogumumda da kadin dogum doktoru cagirmisti gitmedim gozum kesmemistiKendimi çok ihmal ettim Dr un dediği ne kan ilacini ne vitamini kullanmıyorum iz için krem de verdi alıp kullanmadım kontrole çağırmıştı ona da gitmedim herkes gitti mi o kontrole neler yapiliyo çok önemli miydi acaba
Bu hafta içi kan tahlilleri mi yapayım gerçi oğlumun 2.ay aşıları için gidicez belki o zaman yaptırırım
Aman olma boşver yazı atlat sonra olursunBen ilk doğumdan 8 ay sonra olmuştum :) bakalım bunda ne zaman gelecek. Muayeneye gitmiştim de doktorum rahim duvarın ince dahalık adet belirtin yok dedi. Beklemedeyim :)
Ben 4 kg olduğunda 2 numarayı kullanıyordum molfix çokta rahat canım.Arkadaşlar şu an 1 numara bez kullanıyoruz. Ama bacaklarımda çok iz çıkıyor. Bugün 4 kilo olmuş. Acaba 2 numaraya geçsem mi siz ne zaman degistirmistiniz?
2. Ay dolunca smear testi aliyolar kuzuBen ilk dogumumda da kadin dogum doktoru cagirmisti gitmedim gozum kesmemistiBunda da gitmedim henuz sanirim rahim toparlanmis mi falan bakiyor.
Smear testini en son 2019 da yaptirmistim baya oldu2. Ay dolunca smear testi aliyolar kuzu
Yaptir canim ihmal etmeSmear testini en son 2019 da yaptirmistim baya oldu
Bencede regl olduk diye olduğunu düşünüyorum canım benim de göğüsler yumuşadı sankiBen de hasimato hastasiyim canim. Oglum 1 aylik olunca gittim degerlerime baktirdim tirodim yerle bir olmus sifira dusmus ilacin dozu fazla gelmis. Sen baktirmadi isen baktir.Sutun bence hastalandin diye benim de iki gundue baya yumusak goguslerim
Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum canımMutlaka tetikleyen bişey vardir da işte anlayan cindiraynen ama 3 ana 3 ara öğün yapabilen varsa ayakta alkislayacagim. Ben şahsen öğlen kahvaltı akşam üstü yemek yiyebiliyor um bazen geceye doğru yemek yiyebiliyor um. Eşim de kiziyo 3 öğün yemiyosun nasıl süt olucak diye söyleye söyleye dilimde tüy bitti tek başına bunu yapmam imkansız.
Beslenme okey ama stres daha etkili bnce bn stresli sinirliyken süt mut gelmiyo bol su no stres biraz takviye atlaticaz inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebişin hakkında hayırlısı ne ise o olur en hafif şekilde atlatsın yavrucakKızlar bugün tekrar ultrasonografi bakıldı ve tomografi çekildi. Böbrekteki genişlik sabit kalmış. Ne ilerlemiş ne gerilemiş. Sonunda sebebi öğrenebildikİdrar kanalımızda darlık varmış genişlemeye bu sebep olmuş. Perşembe günü sintigrafi çekilecek ve böbreklerin idrarı yüzde kaç süzebildiğine bakılacak. Eğer nispeten iyi bir yüzdeyse 1 yaşına kadar bekleyeceğiz dedi doktor cerrahi işlem için. Eğer iyi bir sonuç alınmazsa ameliyat olacak.. Sen sormuştun özellikle canım son durum böyle minseo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?