2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İnşallah çok kolay atlatacak kuzucuk, gelmiş geçmiş olsun inşallah canım

Arkadaşlar şu an 1 numara bez kullanıyoruz. Ama bacaklarımda çok iz çıkıyor. Bugün 4 kilo olmuş. Acaba 2 numaraya geçsem mi siz ne zaman degistirmistiniz?
bir üst numarayı bir şekilde kullanacaksınız. isterseniz alın bir deneyin, daha huzurlu olursa ondan devam edersiniz. ben öyle yapıyorum.

İnşallah çok kolay atlatacak kuzucuk, gelmiş geçmiş olsun inşallah canım
çok geçmiş olsun canım, çarçabuk iyileşsin bebeğin. güzel enerjiden çıkma. hep iyi enerjide kal. ben de güzel enerjilerimi günderiyorum miniğine..

Hamilelikteki geciyor da yine de baktir tum kan degerlerine ben hepsine baktirdim
Kendimi çok ihmal ettim Dr un dediği ne kan ilacini ne vitamini kullanmıyorum iz için krem de verdi alıp kullanmadım kontrole çağırmıştı ona da gitmedim herkes gitti mi o kontrole neler yapiliyo çok önemli miydi acaba
Bu hafta içi kan tahlilleri mi yapayım gerçi oğlumun 2.ay aşıları için gidicez belki o zaman yaptırırım

Kandırdın bizi iyi ki söyledin ortalik batmadan kız ekmeği daha bugün kestim yiyordum bugüne kadar. Bana süt yaptığını hissettiğim iki besin vardi biri kuru incir biri kuru soğan ikisi çok iyi geliyordu
Evet canim iki göğüs toplam 60 cc çıkıyor az... Bi de göğüslerim eskisi gibi gerilip sertlesmiyor çok yumuşaklar. En iyi kilo takibi ile anlarsın canım onu her hafta saglik ocagina götür yanlış hatirlamiyorsam haftada 140 gr almalari gerekiyormus. Eğer kilo alimi iyiyse sütün yetiyo demektir. Ama aç olsa huzursuz olur bence illaki anlarsin ya
Arkadaşlar şu an 1 numara bez kullanıyoruz. Ama bacaklarımda çok iz çıkıyor. Bugün 4 kilo olmuş. Acaba 2 numaraya geçsem mi siz ne zaman degistirmistiniz?
Ben de bu civarlarda geçmiştim canım geç bence artik sıkıyorsa

Sen bensin ben de daha smear testine gidicem haftaya gitcem inşallah regl bitimi

Elimde bi 20 tane daha 2 no var onlar bitince 3 e baslicam canım

Hafifledi canim Ekinle öğlene kadar uyumusuz o iyi geldi
Tenks canım
Kızlar bugün ilk kez bebeyle arabada tek başımıza yolculuk yaptık 40 dk yol gittik, park ettik, dönüş trafiğine girdik. Uyudu minnoş, böylelikle bebekle araba kullanma levelini de geçmiş bulunuyoruz
Ay ne güzel,haftasonu eşim arkada oturdu aklım hep arkadaydı
şöfer nebahat modumu açmak istiyorum bendee

Ben ilk dogumumda da kadin dogum doktoru cagirmisti gitmedim gozum kesmemistiBunda da gitmedim henuz sanirim rahim toparlanmis mi falan bakiyor.

Ben de hasimato hastasiyim canim. Oglum 1 aylik olunca gittim degerlerime baktirdim tirodim yerle bir olmus sifira dusmus ilacin dozu fazla gelmis. Sen baktirmadi isen baktir.Sutun bence hastalandin diye benim de iki gundue baya yumusak goguslerim
Bencede regl olduk diye olduğunu düşünüyorum canım benim de göğüsler yumuşadı sanki

Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum canım

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebişin hakkında hayırlısı ne ise o olur en hafif şekilde atlatsın yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…