Benim de aklima ilk o geldi emzirirken her taraf cis kaka olsun emsinlerdeEvet canım akşam veriyordum sütüm azaldığı için ama emmedigi için gündüz de arttı
Eşine de ki akşamdan öğünlerini hazirlasintuvalete girdigimize şükrediyoruz 3 ara 3 ana öğünmüş
Evet tiroid hormonu süt üretimini baskıliyor hiç bir şey işe yaramiyorsa tiroid hormonunuza baktırın diye okumuştum bi yerde.Akilvar canım benim reglden önce de azdi 25 mg içiyorum ben de bıraktığım an yükseliyor ara ara hep iciyordum hamilelikten önce de bi baktırmam lazım sira gelirse
Aaa bunu denicem inşallah kucağıma sıçmaz
Hamilelikteki geciyor da yine de baktir tum kan degerlerine ben hepsine baktirdimYani hasta değilim hamilelikte çıkmıştı bakayım da ona göre ilaç yazdirayim
Canim cok sevindim idrar kanali dar olunca sanki sunnet ettiriliyordu yanlis mi biliyorumKızlar bugün tekrar ultrasonografi bakıldı ve tomografi çekildi. Böbrekteki genişlik sabit kalmış. Ne ilerlemiş ne gerilemiş. Sonunda sebebi öğrenebildikİdrar kanalımızda darlık varmış genişlemeye bu sebep olmuş. Perşembe günü sintigrafi çekilecek ve böbreklerin idrarı yüzde kaç süzebildiğine bakılacak. Eğer nispeten iyi bir yüzdeyse 1 yaşına kadar bekleyeceğiz dedi doktor cerrahi işlem için. Eğer iyi bir sonuç alınmazsa ameliyat olacak.. Sen sormuştun özellikle canım son durum böyle minseo
Denicem ama benim oglan altini acar acmaz işiyor:)Meme reddine sihirli formülümüzü açıklıyorumaltını açıp emzirmek ve bazen de beyaz gürültü açıp emzirmek..hele şu altını çıkarmanın deva olmadığı dert yok maşallah. Susturamadın mı aç hemen altını sussun
Yaa ne güzel haber canım çok sevindim inşallah sorun olacak bir yüzde çıkmazKızlar bugün tekrar ultrasonografi bakıldı ve tomografi çekildi. Böbrekteki genişlik sabit kalmış. Ne ilerlemiş ne gerilemiş. Sonunda sebebi öğrenebildikİdrar kanalımızda darlık varmış genişlemeye bu sebep olmuş. Perşembe günü sintigrafi çekilecek ve böbreklerin idrarı yüzde kaç süzebildiğine bakılacak. Eğer nispeten iyi bir yüzdeyse 1 yaşına kadar bekleyeceğiz dedi doktor cerrahi işlem için. Eğer iyi bir sonuç alınmazsa ameliyat olacak.. Sen sormuştun özellikle canım son durum böyle minseo
Az önce denedim işe yaramadi ama bi kere daha denicem
Eşimi gönderdim bile tatliciyaYe gitsin ya regli de dokunulmazlığının varbn güne çikolatayla basladigimi bilirim
Underpad ile tuttum ben bişi yaparsa diyeBenim de aklima ilk o geldi emzirirken her taraf cis kaka olsun emsinlerde
Evet canım akşam veriyordum sütüm azaldığı için ama emmedigi için gündüz de arttı
Eşine de ki akşamdan öğünlerini hazirlasintuvalete girdigimize şükrediyoruz 3 ara 3 ana öğünmüş
Evet tiroid hormonu süt üretimini baskıliyor hiç bir şey işe yaramiyorsa tiroid hormonunuza baktırın diye okumuştum bi yerde.Akilvar canım benim reglden önce de azdi 25 mg içiyorum ben de bıraktığım an yükseliyor ara ara hep iciyordum hamilelikten önce de bi baktırmam lazım sira gelirse
Ben de tam sağlıklı beslenmeye başladim regl oldum canım deli gibi tatli istiyorEkmeği kestim tamamen ama tatli yiyebilirim bence
Denicem ama benim oglan altini acar acmaz işiyor:)
Sen.soyledin ya altini acin diye hepimiz ayni seyi anladikKız Allah sizi ne yapmasın, bezi niye çıkarıyorsunuzbezi kalsın bacakları ayakları çıplak olsun yeter
minseo canım sen ekmeği niye kestin, ekmek bence en süt yapan şeylerden biri. Çay ekmek yesen bile çok güzel süt yapar. Sen ekmeğe geri dön valla benim de aldığım kilolar hiç hoşuma gitmiyor ama yavrucuğuma süt olsun diye yiyorum da yiyorum
Sen.soyledin ya altini acin diye hepimiz ayni seyi anladik
Demekki regli zamanlarımız gelmiş Ekim annelerinden hala olmayanlar var
Canım sütünün azaldığını sağarak mı gördün? Daha yeni yeni mamayı bıraktık biz. Bezlerini takip ediyorum ama yine de hiç emin olamıyorum. Bazen tek meme beş dakika emip uyuyor. Bu doyduğu anlamına geliyor mu? Aç kalacak diye ödüm kopuyor.Evet canım akşam veriyordum sütüm azaldığı için ama emmedigi için gündüz de arttı
bundan sonra öyle yapacağım zaten canım gerçekten de bayramdan bayrama düğünden düğüne o kadar özel günler olmadıkça gitmeyeceğim çağırmayacağım da çaya kahveye kaynanam sorduğunda da yüzüne vuracağım kızının yaptığınıSenin için ne yaptıgımı hiçbir şey yapmadıgımda anlayacaksın demişler
O kekleri selamları sabahları kes mesafe koy görsünler günlerini
Sürekli alttan aldım yemin ediyorum yine eşimin ablası sesim çıkmadı ama araya mesafe koyacağım çağırmayavağım da kız kardeşim demişti seni kıskandı o diye. Küçücük beneği daha doğmadan kıskandılar. Tek torun onunkisiydi. Şimdi Alya doğdu ya ilgi ona gider diye daha doğmadan başladılar duygu sömğrüsğ yapmaya. Sırf Alyayı çok sevmesinler diye. Benim 4 tane yeğenim var ben böyle bişi yaşamadım hiçbir zaman yaşamadık. Hiç birisinde. Gerçekten nefret ettim anlatamam size canım.tiksindim artık. Görseydiniz dün anlardınız beni. Neler yaptılar ne suratlar çektim ben. İnsan der mi kaynanasına gelinine bakıyorsun bana bakmıyorsun diye kaynanam da bana söylüyor. İyi oldu söylemesi ama o bana kzıının söylediğini sandı o yüzden ağzından kaçırdı. Bende deidm ben yalnızım onun kocası evde baksın karısına götüne başına botoks yaptırana kadar karısıyla ilgilensin dedimZaten görümcenin kıskanç yapıda olduğunu demiştik sanırım ablanda demişti öyle bir konu geçmişti.
Gerçek yüzünü görmen iyi olmuş canım, mesafeni koyarsın herkes anlar senin değerini. Cahil cahil insanların kıskançlıkları ile mi uğraşacaksın sen şu saatten sonra. Benim bile sinirlerim tepeme çıktı. Sen hep iyi niyetle yaklaştın o da senin iyiliğin işte,
canım çok geçmiş olsun. narted marka onarıcı krem diye bir ürün var. dilersen web sitelerinden bir incele. ama doktoruna da mutlaka danış. bana benzer bir şikayetimde çok iyi gelmişti. dilerim bir an önce toparlanırsın. bazen de stresten oluyor böyle şeyler. stres yapma lütfen...canım malesef yüzüm dahil kabarıp kasınmayan tek bir yerim yok oyle boyle değil biri bitmeden diğeri baslıyor gibi bir durumda değil tüm vucudum dolu ve asla gecmıyor ,amin sagol canımsetrizin tarzı hap verdiler en ufak bir yararı olmuyor krem verdiler asla iyi gelmıyor 2 dk kasınmıyor sonra aynı bu sefer daha cok kasınıyor
Ben ilk doğumdan 8 ay sonra olmuştum :) bakalım bunda ne zaman gelecek. Muayeneye gitmiştim de doktorum rahim duvarın ince dahalık adet belirtin yok dedi. Beklemedeyim :)Demekki regli zamanlarımız gelmiş Ekim annelerinden hala olmayanlar var
Aynı durum bizde de var. Günde iki üç kez kaka yapıyor hep üst hem alttan gaz çıkarıyor ama gün içinde olmak üzere özellikle geceleri ikina ikina bir hal oluyor cocuk. Ben de anlamadımKızlar Allah aşkına şu bağırsak sorununa çözüm bulan var mı? Yani gaz da çıkarıyor ama morarıyor resmen yapana kadar. sürekli ıh ıhh gece gündüz kıvranıyor uyumuyor. Uyusa da sürekli bir kıvranma hali. Biogaia kullandık ama hiç memnun kalmadım. Her kullandığında uykusuzluk ve huzursuzluk yaptı çocukta. Her gün kaka var ama zorlanıyor mu gaz mı sıkıştırıyor bu kadar anlamadım.
Ben biogaia bıraktım bir ise yaramadı sab aldım gece onu veriyorum daha sancılanmafan rahatlıyo cocukKızlar Allah aşkına şu bağırsak sorununa çözüm bulan var mı? Yani gaz da çıkarıyor ama morarıyor resmen yapana kadar. sürekli ıh ıhh gece gündüz kıvranıyor uyumuyor. Uyusa da sürekli bir kıvranma hali. Biogaia kullandık ama hiç memnun kalmadım. Her kullandığında uykusuzluk ve huzursuzluk yaptı çocukta. Her gün kaka var ama zorlanıyor mu gaz mı sıkıştırıyor bu kadar anlamadım.
Biberona alıştıysa silikon ucu arıyor olabilir mi.Kizlar emzirirken savas veriyorum resmen itiyor sikiyor gazi var gibi ikiniyor ama mama yerken cok rahat napcaz bu savas halini ya daha yeni silikon ucu biraktik diye seviniyordum simdide bu cikti
Tabi tek torun kendi kızıydı, Alya gelince tahtı sallanacak diye kudurdular. Ama herkesin yeri ayrı bunu anlasalar keşke. Boşuna senin de günahına giriyorlar üzüp, kalp kırıpSürekli alttan aldım yemin ediyorum yine eşimin ablası sesim çıkmadı ama araya mesafe koyacağım çağırmayavağım da kız kardeşim demişti seni kıskandı o diye. Küçücük beneği daha doğmadan kıskandılar. Tek torun onunkisiydi. Şimdi Alya doğdu ya ilgi ona gider diye daha doğmadan başladılar duygu sömğrüsğ yapmaya. Sırf Alyayı çok sevmesinler diye. Benim 4 tane yeğenim var ben böyle bişi yaşamadım hiçbir zaman yaşamadık. Hiç birisinde. Gerçekten nefret ettim anlatamam size canım.tiksindim artık. Görseydiniz dün anlardınız beni. Neler yaptılar ne suratlar çektim ben. İnsan der mi kaynanasına gelinine bakıyorsun bana bakmıyorsun diye kaynanam da bana söylüyor. İyi oldu söylemesi ama o bana kzıının söylediğini sandı o yüzden ağzından kaçırdı. Bende deidm ben yalnızım onun kocası evde baksın karısına götüne başına botoks yaptırana kadar karısıyla ilgilensin dedimvallahi artık susmuyorum. O kadar geliyor kızı kıskanıyor dşye kucağına almıyor Alyayı kaynanamda halasını. Kucağına ver kıskanmasın diyor. İğrenç ya bu kadar kıskanç olur mu insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?