2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim de aklima ilk o geldi emzirirken her taraf cis kaka olsun emsinlerde

Canim cok sevindim idrar kanali dar olunca sanki sunnet ettiriliyordu yanlis mi biliyorum

Denicem ama benim oglan altini acar acmaz işiyor:)

Yaa ne güzel haber canım çok sevindim inşallah sorun olacak bir yüzde çıkmaz

Ben de tam sağlıklı beslenmeye başladim regl oldum canım deli gibi tatli istiyor Ekmeği kestim tamamen ama tatli yiyebilirim bence

Oo hiç aklımıza gelmedi bak Aycoregi1
Benim hoşuma gider dötünü minciklarim

Denicem ama benim oglan altini acar acmaz işiyor:)

Kız Allah sizi ne yapmasın, bezi niye çıkarıyorsunuz bezi kalsın bacakları ayakları çıplak olsun yeter

minseo canım sen ekmeği niye kestin, ekmek bence en süt yapan şeylerden biri. Çay ekmek yesen bile çok güzel süt yapar. Sen ekmeğe geri dön valla benim de aldığım kilolar hiç hoşuma gitmiyor ama yavrucuğuma süt olsun diye yiyorum da yiyorum

Sen.soyledin ya altini acin diye hepimiz ayni seyi anladik

Canım sütünün azaldığını sağarak mı gördün? Daha yeni yeni mamayı bıraktık biz. Bezlerini takip ediyorum ama yine de hiç emin olamıyorum. Bazen tek meme beş dakika emip uyuyor. Bu doyduğu anlamına geliyor mu? Aç kalacak diye ödüm kopuyor.

Senin için ne yaptıgımı hiçbir şey yapmadıgımda anlayacaksın demişler
O kekleri selamları sabahları kes mesafe koy görsünler günlerini
bundan sonra öyle yapacağım zaten canım gerçekten de bayramdan bayrama düğünden düğüne o kadar özel günler olmadıkça gitmeyeceğim çağırmayacağım da çaya kahveye kaynanam sorduğunda da yüzüne vuracağım kızının yaptığını

Sürekli alttan aldım yemin ediyorum yine eşimin ablası sesim çıkmadı ama araya mesafe koyacağım çağırmayavağım da kız kardeşim demişti seni kıskandı o diye. Küçücük beneği daha doğmadan kıskandılar. Tek torun onunkisiydi. Şimdi Alya doğdu ya ilgi ona gider diye daha doğmadan başladılar duygu sömğrüsğ yapmaya. Sırf Alyayı çok sevmesinler diye. Benim 4 tane yeğenim var ben böyle bişi yaşamadım hiçbir zaman yaşamadık. Hiç birisinde. Gerçekten nefret ettim anlatamam size canım.tiksindim artık. Görseydiniz dün anlardınız beni. Neler yaptılar ne suratlar çektim ben. İnsan der mi kaynanasına gelinine bakıyorsun bana bakmıyorsun diye kaynanam da bana söylüyor. İyi oldu söylemesi ama o bana kzıının söylediğini sandı o yüzden ağzından kaçırdı. Bende deidm ben yalnızım onun kocası evde baksın karısına götüne başına botoks yaptırana kadar karısıyla ilgilensin dedim vallahi artık susmuyorum. O kadar geliyor kızı kıskanıyor dşye kucağına almıyor Alyayı kaynanamda halasını. Kucağına ver kıskanmasın diyor. İğrenç ya bu kadar kıskanç olur mu insan.

canım çok geçmiş olsun. narted marka onarıcı krem diye bir ürün var. dilersen web sitelerinden bir incele. ama doktoruna da mutlaka danış. bana benzer bir şikayetimde çok iyi gelmişti. dilerim bir an önce toparlanırsın. bazen de stresten oluyor böyle şeyler. stres yapma lütfen...

Demekki regli zamanlarımız gelmiş Ekim annelerinden hala olmayanlar var
Ben ilk doğumdan 8 ay sonra olmuştum :) bakalım bunda ne zaman gelecek. Muayeneye gitmiştim de doktorum rahim duvarın ince dahalık adet belirtin yok dedi. Beklemedeyim :)

Aynı durum bizde de var. Günde iki üç kez kaka yapıyor hep üst hem alttan gaz çıkarıyor ama gün içinde olmak üzere özellikle geceleri ikina ikina bir hal oluyor cocuk. Ben de anlamadım

Ben biogaia bıraktım bir ise yaramadı sab aldım gece onu veriyorum daha sancılanmafan rahatlıyo cocuk

Kizlar emzirirken savas veriyorum resmen itiyor sikiyor gazi var gibi ikiniyor ama mama yerken cok rahat napcaz bu savas halini ya daha yeni silikon ucu biraktik diye seviniyordum simdide bu cikti
Biberona alıştıysa silikon ucu arıyor olabilir mi.
Silikon ucu nasıl bıraktınız biz hâlâ devam ediyoruz, o olmadan 1-2 çekiyor sonra mizirdaniyo

Tabi tek torun kendi kızıydı, Alya gelince tahtı sallanacak diye kudurdular. Ama herkesin yeri ayrı bunu anlasalar keşke. Boşuna senin de günahına giriyorlar üzüp, kalp kırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…