2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Senin için ne yaptıgımı hiçbir şey yapmadıgımda anlayacaksın demişler
O kekleri selamları sabahları kes mesafe koy görsünler günlerini

Zorlamaz olur mu ? Cok bunalıyorum bazen diyorum bırakırsa bıraksın emmeyi. Evde bi tane daha ilgi bekleyen çocuk var. Allah'tan sürekli yapmıyor arada bir emmeme perileri geliyor
Cidden zor bişey ya Allah kolaylık versin. Ben solu emzirirken sağı emzirir pozisyonda tutuyorum bazen de yatarak verdim. Pozisyon değişikliğini denedin mi

Bişey diyeyim mi benimkisi de onca emzik denemesinden sonra wee emziğini tuttu
Bizimkiler masrafsiz Ben gebeyken o kadar docente gittim. Her gun dua ettim gece dogmasin gunduz doktorumla diye... Gitti akademik unvani olmayan doktorun nobetci oldugu gece dogdu dogum masrafi yari yariya dustu

Her emzirme sonrası 1 buyuk bardak şu içiyor musun birde iran hurması da çok süt yapıyor canım onu da dene
İciyorum iciyorum canım inan her şeyi denedim mesela kuru incir bende çok güzel süt yapıyordu şuan o bile fayda etmiyor

Maşallah ne güzel kilo alıyor bizimkide başladı toparlanmaya baya 3 mayısta 4200 dü bu hafta bezi cok iz yapmaya başladı 3 noya ne zaman geçtin canım?
Elimde bi 20 tane daha 2 no var onlar bitince 3 e baslicam canım
Aynen öyle yap canım tek başına çekilmez şimdi nasıl oldun hafiflemistir İnşallah
Hafifledi canim Ekinle öğlene kadar uyumusuz o iyi geldi

Yerinde olsam yaparim. Rezillik ise dibine kadar hic olmasin omrunuz bebekle gecmez...

Bundan önceki gebeliğimde, 6 aylık filan hamileydim, bir kaç komşum geldi. Yaşları var biraz, hepsinde 2 çocuk. Benim 3. cü olacak. Bir tanesi dediki, ay ne öyle ömrün çocukla geçecek.. o zaman benim zoruma gitmişti, şimdi de biri dese üzülürüm. Çocukların ayakbağı olduğuna ve ömür tükettiğine asla inanmadım hala inanmıyorum. Ben de çalışan biriyim, sosyal hayatım evim var; ancak bunları çocukla yapmak her zaman daha keyif verdi bana. İnşallah herkese keyif verir

Ay aksilik ya eşim mesaiye kaldı bugün Allahtan Alp huysuzluk yapmıyorda idare ediyorum

Kisisel bir sey bu bence. Benim esimle yalnizken gittigim tatil gibi olmadi cocuk tekken. Ister istemez odak o oluyor ve deli dolu olamiyoruz. Iki tane varken suan daha zor bence bir cok sey. Hayatima bireysel baktigimda da boyle.

Ancak cocuklarimla gittigimin tadi tabii ki baska... ikisini kiyaslamiyorum. Fazlalik ya da ayak bagi gibi gormek degil bu. Ozetle iki hayatimi da kiyaslayinca tadladi farkli diyorum

Herkesin psikolojik eşiği farkli canım. Bi de bazı bebekler ekstra zor oluyor malesef insan hemen ikinciyi ya da üçüncüyü düşünemiyor. Ben annem olmasa bitmiştim mesela ilk aylari hatirlamak istemiyorum çok zordu... Çocuğun mutluluğu annenin mutlu olmasindan geçiyor şuan ikinciyi doğursam kaldiramam ama belki bi 4-5 yil sonra

Cidden zor bişey ya Allah kolaylık versin. Ben solu emzirirken sağı emzirir pozisyonda tutuyorum bazen de yatarak verdim. Pozisyon değişikliğini denedin mi
Aslında benim oğlum ne istiyor anlamıyorum mesela bugün hiç zorluk çıkarmadan aldı memeyi mamayı tamamen kessem aksam üstü çok azalıyor, sanırım yeme içmeye daha dikkat edip tamamen süt üretimine odaklanacağım

Kızlar ben tiroid hapimi icmiyorum ya şuan dank etti sütüm ondan mi az acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…