2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ayy bende tam buğdaya döndüm iki gündür beyaz ekmek kilo aldırıyor diye bişey olur mu ki bu kilolar benimde Hiç hoşuma gitmiyor cidden sırf süt olsun diye yiyorum habire ama nereye kadar

Biberona alıştıysa silikon ucu arıyor olabilir mi.
Silikon ucu nasıl bıraktınız biz hâlâ devam ediyoruz, o olmadan 1-2 çekiyor sonra mizirdaniyo
Bende silikon uçla devam ediyorum çok uykuluyken aliyor nsuz emiyor yoksa kıyamet kopuyor galiba onsuz emzirmek hayal bana

Ayy ben pek kıymet vermişim kendime yazdıklarının hepsini yaptım ben kan ilacı vitamine devam 2 kerede kontrole gittim. Bu haftada kan ve idrar verdim. Kan ilacı muhakkak kullan canım etkiliyor çünkü ben devam ettiğim için kan değerlerim gayet iyi çıktı çok şükür

Çok geçmiş olsun,en kısa yoldan miniğimiz iyileşsin bir an önce canım

Şu an hiçbir şey kullanmıyorum. Akşam yediden beri uyanık uykusuzluktan gözleri kırmızı kırmızı oldu ama ağlayıp duruyor habire dolaşıyoruz evde
Kıyamam kuzuma bizimde öyle oldu alıstı sonra minseo da demisti bagırsakları sanki daha hareketli oluyor bir seyler verince:/
Yarın sabah üç aşı birden olacak kuzucuğum,şimdiden stres bastı canı yanacak diye Ateşten de çok korkuyorum inşallah çıkmaz, hiçbir sıkıntı olmadan biter gider.
Ay ne asısı bunlar 3 tane bizde verem olucaz

Kızlar yarın verem asısı olucaz sonrasında 2 saatlik bi yolculuğumuz olcak sizce nasıl olur arabada normal de cok huzurlu uyur ama asıdan sonra nasıl olur bilmiyorum

Kızlar yarın verem asısı olucaz sonrasında 2 saatlik bi yolculuğumuz olcak sizce nasıl olur arabada normal de cok huzurlu uyur ama asıdan sonra nasıl olur bilmiyorum
Aşıdan sonra halsizlik oluyor canım sorun olacağını sanmıyorum uykuya düşüyorlar

Doktor ne dedi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…