Ayy bende tam buğdaya döndüm iki gündür beyaz ekmek kilo aldırıyor diye bişey olur mu kiKız Allah sizi ne yapmasın, bezi niye çıkarıyorsunuzbezi kalsın bacakları ayakları çıplak olsun yeter
minseo canım sen ekmeği niye kestin, ekmek bence en süt yapan şeylerden biri. Çay ekmek yesen bile çok güzel süt yapar. Sen ekmeğe geri dön valla benim de aldığım kilolar hiç hoşuma gitmiyor ama yavrucuğuma süt olsun diye yiyorum da yiyorum
Bende silikon uçla devam ediyorum çok uykuluyken aliyor nsuz emiyor yoksa kıyamet kopuyor galiba onsuz emzirmek hayal banaBiberona alıştıysa silikon ucu arıyor olabilir mi.
Silikon ucu nasıl bıraktınız biz hâlâ devam ediyoruz, o olmadan 1-2 çekiyor sonra mizirdaniyo
Ayy ben pek kıymet vermişim kendimeKendimi çok ihmal ettim Dr un dediği ne kan ilacini ne vitamini kullanmıyorum iz için krem de verdi alıp kullanmadım kontrole çağırmıştı ona da gitmedim herkes gitti mi o kontrole neler yapiliyo çok önemli miydi acaba
Bu hafta içi kan tahlilleri mi yapayım gerçi oğlumun 2.ay aşıları için gidicez belki o zaman yaptırırım
Benden 40 cıkınca aldı2. Ay dolunca smear testi aliyolar kuzu
7 günlükken yaptırdık canım biz ama işe yaramadı malesefCanim cok sevindim idrar kanali dar olunca sanki sunnet ettiriliyordu yanlis mi biliyorum
İnşallah canımYaa ne güzel haber canım çok sevindim inşallah sorun olacak bir yüzde çıkmaz
Amin canım inşallahİnşallah çok kolay atlatacak kuzucuk, gelmiş geçmiş olsun inşallah canım
Amin inşallah canım sağolasınÇok geçmiş olsun canım inşallah bebişin hakkında hayırlısı ne ise o olur en hafif şekilde atlatsın yavrucak
Çok geçmiş olsun,en kısa yoldan miniğimiz iyileşsin bir an önce canımKızlar bugün tekrar ultrasonografi bakıldı ve tomografi çekildi. Böbrekteki genişlik sabit kalmış. Ne ilerlemiş ne gerilemiş. Sonunda sebebi öğrenebildikİdrar kanalımızda darlık varmış genişlemeye bu sebep olmuş. Perşembe günü sintigrafi çekilecek ve böbreklerin idrarı yüzde kaç süzebildiğine bakılacak. Eğer nispeten iyi bir yüzdeyse 1 yaşına kadar bekleyeceğiz dedi doktor cerrahi işlem için. Eğer iyi bir sonuç alınmazsa ameliyat olacak.. Sen sormuştun özellikle canım son durum böyle minseo
Şu an hiçbir şey kullanmıyorum. Akşam yediden beri uyanık uykusuzluktan gözleri kırmızı kırmızı oldu ama ağlayıp duruyor habire dolaşıyoruz evdeBen biogaia bıraktım bir ise yaramadı sab aldım gece onu veriyorum daha sancılanmafan rahatlıyo cocuk
Inşallah sıkıntısız atlatır kuzucuk bizim de haftaya ben şimdiden düşünüyorumYarın sabah üç aşı birden olacak kuzucuğum,şimdiden stres bastı canı yanacak diyeAteşten de çok korkuyorum inşallah çıkmaz, hiçbir sıkıntı olmadan biter gider.
Kıyamam kuzuma bizimde öyle oldu alıstı sonraŞu an hiçbir şey kullanmıyorum. Akşam yediden beri uyanık uykusuzluktan gözleri kırmızı kırmızı oldu ama ağlayıp duruyor habire dolaşıyoruz evde
Ay ne asısı bunlar 3 taneYarın sabah üç aşı birden olacak kuzucuğum,şimdiden stres bastı canı yanacak diyeAteşten de çok korkuyorum inşallah çıkmaz, hiçbir sıkıntı olmadan biter gider.
Bizde kesinlikle böyle oluyor sanki daha çok gaz dolaşıyor daha çok rahatsiz oluyorKıyamam kuzuma bizimde öyle oldu alıstı sonraminseo da demisti bagırsakları sanki daha hareketli oluyor bir seyler verince:/
Aşıdan sonra halsizlik oluyor canım sorun olacağını sanmıyorum uykuya düşüyorlarKızlar yarın verem asısı olucaz sonrasında 2 saatlik bi yolculuğumuz olcak sizce nasıl olur arabada normal de cok huzurlu uyur ama asıdan sonra nasıl olur bilmiyorum
Teşekkür ederim umarım uyur hep bencillikte yapmak istemiyorum ama temiz hava almaya da ihtiyacım varAşıdan sonra halsizlik oluyor canım sorun olacağını sanmıyorum uykuya düşüyorlar
5 li karma aşı, Verem ve pnömokok canım iki bacak bir koldan oluyorKıyamam kuzuma bizimde öyle oldu alıstı sonraminseo da demisti bagırsakları sanki daha hareketli oluyor bir seyler verince:/
Ay ne asısı bunlar 3 tanebizde verem olucaz
Doktor ne dedi canım?Ne güzel senin kızın çok akıllı ilgileniyor, benim oğlum hemen sıkılıyor maalesef kardeşine bakarken
Çok beslenince benimki fışkırır gibi kusuyor
Canım ben de sma kullaniyorum, 5 güne kadar yapmadığı oluyor kakayı. Yarın kontrol var doktora soracağım
Ayy hemide kocaman
Bizim çocuklar aynı sanırım huyları. Dün geceden beri sıfır uyku ile duruyorum desem yeridir. Gündüz uyku zaten hak getire maksimum yarım saat. Gece dizime alıp sallıyorum ve öyle uzun uyuyor tabi ben oturacağım yatamam. 2 sene uykuyu aklıma getirmeyecegim artık, Allah yardımcımız olsun. Birde 8. Hafta atağı mı ne, sürekli ağlıyor dudağını buze buze
Benimki de meme reddi çok yapıyor.
Süt akışını kendin ayarladığın eds hortumu var ama ben beceremedim. Memeyi ağzına verirken ağzının kenarından mama sıkıyorum şırınga ile öyle memeyi veriyoruz
Uyur bence canımTeşekkür ederim umarım uyur hep bencillikte yapmak istemiyorum ama temiz hava almaya da ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?