Çok geçmiş olsunKızlar bugün tekrar ultrasonografi bakıldı ve tomografi çekildi. Böbrekteki genişlik sabit kalmış. Ne ilerlemiş ne gerilemiş. Sonunda sebebi öğrenebildikİdrar kanalımızda darlık varmış genişlemeye bu sebep olmuş. Perşembe günü sintigrafi çekilecek ve böbreklerin idrarı yüzde kaç süzebildiğine bakılacak. Eğer nispeten iyi bir yüzdeyse 1 yaşına kadar bekleyeceğiz dedi doktor cerrahi işlem için. Eğer iyi bir sonuç alınmazsa ameliyat olacak.. Sen sormuştun özellikle canım son durum böyle minseo
hocam hiç korkma şifa olsun aşıları miniğin, huzursuz bile olmasın inşallahYarın sabah üç aşı birden olacak kuzucuğum,şimdiden stres bastı canı yanacak diyeAteşten de çok korkuyorum inşallah çıkmaz, hiçbir sıkıntı olmadan biter gider.
Neyse bı toparlanalim rutin kontroller için devlet e giderim karnimda bebek yok şimdi boşa para bayilmayalimBen ilk dogumumda da kadin dogum doktoru cagirmisti gitmedim gozum kesmemistiBunda da gitmedim henuz sanirim rahim toparlanmis mi falan bakiyor.
İhmal etmekte üstüme yokturSen bensinben de daha smear testine gidicem haftaya gitcem inşallah regl bitimi
Ooo ama sn dedin altını açin diyeKız Allah sizi ne yapmasın, bezi niye çıkarıyorsunuzbezi kalsın bacakları ayakları çıplak olsun yeter
minseo canım sen ekmeği niye kestin, ekmek bence en süt yapan şeylerden biri. Çay ekmek yesen bile çok güzel süt yapar. Sen ekmeğe geri dön valla benim de aldığım kilolar hiç hoşuma gitmiyor ama yavrucuğuma süt olsun diye yiyorum da yiyorum
Oo sn prenses hayatı mi yasiyosunnAyy ben pek kıymet vermişim kendimeyazdıklarının hepsini yaptım ben kan ilacı vitamine devam 2 kerede kontrole gittim. Bu haftada kan ve idrar verdim. Kan ilacı muhakkak kullan canım etkiliyor çünkü ben devam ettiğim için kan değerlerim gayet iyi çıktı çok şükür
Ahahahah ivett bakıcı prenses diyelimNeyse bı toparlanalim rutin kontroller için devlet e giderim karnimda bebek yok şimdi boşa para bayilmayalim
İhmal etmekte üstüme yokturbn gebelikten önce aşılama olacak diye smear vermiştim haimleyken de gidip sonucu almıştım o sayılmaz mı şimdi
Ooo ama sn dedin altını açin diyedaha denememişltim Allah'tan
Oo sn prenses hayatı mi yasiyosunn
Ayy bende çok üzülüyorum ya bizimde perşembe günü canım 3 aşı birdenYarın sabah üç aşı birden olacak kuzucuğum,şimdiden stres bastı canı yanacak diyeAteşten de çok korkuyorum inşallah çıkmaz, hiçbir sıkıntı olmadan biter gider.
Ben de kendime gelince çok güzel ihmal ederimİhmal etmekte üstüme yokturbn gebelikten önce aşılama olacak diye smear vermiştim haimleyken de gidip sonucu almıştım o sayılmaz mı şimdi
İşte bu örneklerle anca korkup giderizBen de kendime gelince çok güzel ihmal ederimcanım olmaz bence. Benim arkadaşımın hamilelik başında smear testi iyiydi doğumdan sonra sıkıntılı çıktı ameliyat oldu mesela temizlediler. Aslında yanlış yapıyoruz ihmal ederek.
Bence de öyle oluyor ve huzursuzluk yapıyor. Gündüz DHA sakin aklıma bile gelmiyor daml vs ama akşam böyle olunca ne versem ne yapsam diye araştırıp duruyorumKıyamam kuzuma bizimde öyle oldu alıstı sonraminseo da demisti bagırsakları sanki daha hareketli oluyor bir seyler verince:/
Ay ne asısı bunlar 3 tanebizde verem olucaz
Valla deneyeyim dedim belki emer emdi o sekilde oldu ekstra bisi yapmadimBiberona alıştıysa silikon ucu arıyor olabilir mi.
Silikon ucu nasıl bıraktınız biz hâlâ devam ediyoruz, o olmadan 1-2 çekiyor sonra mizirdaniyo
Kesinlikle cay ve ekmek cok sut yapiyor... Ve baklavaKız Allah sizi ne yapmasın, bezi niye çıkarıyorsunuzbezi kalsın bacakları ayakları çıplak olsun yeter
minseo canım sen ekmeği niye kestin, ekmek bence en süt yapan şeylerden biri. Çay ekmek yesen bile çok güzel süt yapar. Sen ekmeğe geri dön valla benim de aldığım kilolar hiç hoşuma gitmiyor ama yavrucuğuma süt olsun diye yiyorum da yiyorum
Aynen ben de işte hem korkuyorum hem gitmiyorumİşte bu örneklerle anca korkup giderizben gitmedim diye sürekli aklımda düşünüyorum bu daha yük oluyo ama huylu huyundan da vazgecmiyo
Ben taa hamilelikten beri tam bugday yiyorum dogdu dogali bir sey olmazAyy bende tam buğdaya döndüm iki gündür beyaz ekmek kilo aldırıyor diye bişey olur mu kibu kilolar benimde Hiç hoşuma gitmiyor cidden sırf süt olsun diye yiyorum habire ama nereye kadar
Hocam çok geçmiş olsun şifa olsun miniğimize inşallah huzursuz bile olmadan atlatsınKızlar aşıdan geldik,çok ağladı o ağladı ben ağladımaldım kucağıma sarıldım emzirdim sustu cok şükür Şimdide ananesine geldik uyuyor
üç dört saat sonra ateşine göre ilaç durumlarına bakacağız artık kızlar
Bunu duymasaydık iyiydiBen taa hamilelikten beri tam bugday yiyorum dogdu dogali bir sey olmazbir arkadasima cocuk doktoru hamur işi sut.yapar maya da var ya icinde
Artik poğaçalara sarmaya bahanemiz hazirHocam çok geçmiş olsun şifa olsun miniğimize inşallah huzursuz bile olmadan atlatsın
Bunu duymasaydık iyiydi
Aa hamur işine mi yüklensek napsakBen taa hamilelikten beri tam bugday yiyorum dogdu dogali bir sey olmazbir arkadasima cocuk doktoru hamur işi sut.yapar maya da var ya icinde
Kolay mi kuzum 3 aşıKızlar aşıdan geldik,çok ağladı o ağladı ben ağladımaldım kucağıma sarıldım emzirdim sustu cok şükür Şimdide ananesine geldik uyuyor
üç dört saat sonra ateşine göre ilaç durumlarına bakacağız artık kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?