2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun

Ben ilk dogumumda da kadin dogum doktoru cagirmisti gitmedim gozum kesmemistiBunda da gitmedim henuz sanirim rahim toparlanmis mi falan bakiyor.
Neyse bı toparlanalim rutin kontroller için devlet e giderim karnimda bebek yok şimdi boşa para bayilmayalim
Sen bensin ben de daha smear testine gidicem haftaya gitcem inşallah regl bitimi
İhmal etmekte üstüme yoktur bn gebelikten önce aşılama olacak diye smear vermiştim haimleyken de gidip sonucu almıştım o sayılmaz mı şimdi
Ooo ama sn dedin altını açin diye daha denememişltim Allah'tan
Oo sn prenses hayatı mi yasiyosunn

Ahahahah ivett bakıcı prenses diyelim

Yarın sabah üç aşı birden olacak kuzucuğum,şimdiden stres bastı canı yanacak diye Ateşten de çok korkuyorum inşallah çıkmaz, hiçbir sıkıntı olmadan biter gider.
Ayy bende çok üzülüyorum ya bizimde perşembe günü canım 3 aşı birden

İhmal etmekte üstüme yoktur bn gebelikten önce aşılama olacak diye smear vermiştim haimleyken de gidip sonucu almıştım o sayılmaz mı şimdi
Ben de kendime gelince çok güzel ihmal ederim canım olmaz bence. Benim arkadaşımın hamilelik başında smear testi iyiydi doğumdan sonra sıkıntılı çıktı ameliyat oldu mesela temizlediler. Aslında yanlış yapıyoruz ihmal ederek.

İşte bu örneklerle anca korkup gideriz ben gitmedim diye sürekli aklımda düşünüyorum bu daha yük oluyo ama huylu huyundan da vazgecmiyo

Kıyamam kuzuma bizimde öyle oldu alıstı sonra minseo da demisti bagırsakları sanki daha hareketli oluyor bir seyler verince:/

Ay ne asısı bunlar 3 tane bizde verem olucaz
Bence de öyle oluyor ve huzursuzluk yapıyor. Gündüz DHA sakin aklıma bile gelmiyor daml vs ama akşam böyle olunca ne versem ne yapsam diye araştırıp duruyorum

Kesinlikle cay ve ekmek cok sut yapiyor... Ve baklava

Ayy bende tam buğdaya döndüm iki gündür beyaz ekmek kilo aldırıyor diye bişey olur mu ki bu kilolar benimde Hiç hoşuma gitmiyor cidden sırf süt olsun diye yiyorum habire ama nereye kadar
Ben taa hamilelikten beri tam bugday yiyorum dogdu dogali bir sey olmazbir arkadasima cocuk doktoru hamur işi sut.yapar maya da var ya icinde

Hocam çok geçmiş olsun şifa olsun miniğimize inşallah huzursuz bile olmadan atlatsın
Ben taa hamilelikten beri tam bugday yiyorum dogdu dogali bir sey olmazbir arkadasima cocuk doktoru hamur işi sut.yapar maya da var ya icinde
Bunu duymasaydık iyiydi

Kolay mi kuzum 3 aşı Ekin de çok ağladı bi de kollarını ben tuttum kipirdamasin diye çok üzücü oluyor

Kizlar benim oglum hala basini tam tutmuyor. Kilolu oldugu icin mi ki, basi da buyuk. Ilk ay cap 40 cm idi. 2.ayi tamamlayinca tutar onu biliyorum da gene de sizleri merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…