2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bence doktoru ihmal etme. Benim sansim esim canim. Kizimin yuku onda, ev onda... Ben kariyerimi bi kenara atamiyorum. Esim de sagolsun destekliyor... Insallah duzene girer. Bi seyler yapmaya baslarsn enerjin gelir. Ben dakikLrin hesabini yaparak bi seyler yapiyorum inan... Sosyal hayati askiya aldim, burasi yetiyor simdilik... Zaten kimle iletisim kursam konu bebek oluyor, benim odagim bebekken insanlarin odagi baska seylerken zevkli de olmuyor. Burda hepimiz ayni odakta olunca daha iyi geliyor bana

Canım ben o kadar pişmanım ki daha önceden yapmadığıma,şimdiki aklım olsa üç tane yapardım. Şu anda 40 yaşındayım ikinciye anca ikna olup yaptım ama bebeğim çok zor bir bebek olmasına rağmen keşke daha önce de olsaymış keşke üç tane olsaymış diyorum. Aile güzel bir şey, ben de çok seviyorum kalabalık ailede çok güzel oluyor. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ben hep geç kaldım ilk oğlum da 31 yaşında doğdu kariyer yapacağım bir şekilde akademik ilerleyeceğim diye hep geç kaldım. İkinciye de oğlumun sayesinde ikna oldum çok üzülüyordum ağlıyordu her kardeşi olan duyduğunda, korkuya kapıldım yalnız kalırsa biz de de bir şey olursa diye, yoksa yapasım yoktu gerçekten neden böyle yaptım bilmiyorum. Bunada şükür tabii ki ama üç tane isterdim yani bakardım da. Bir şekilde büyüyüp gidiyorlar zaten, ben de eşimde özellikle çekirdek ailemizle vakit geçirmeyi çok seviyoruz, aynı zamanda gezmeyi de ,doğa yürüyüşleri ve benzeri hep birlikteyiz yani o sebeple aile bizim için çok önemli.. Mesela eşim şimdi ağustosta 1 ay Norveç’e gidecek sadece oğlumla, oğlum 8 yaşında ama başbaşa gidecekler ,büyük tatil Bulgaristandan çıkıp Norveç’e kadar çıkacaklar, geri gelecek çadır kuracaklar yeri gelecek uygun bir yer ayarlayıp kalacaklar. çok detaylı bir tatil planı yapıyorlar baba oğul böyle bir ilişkileri var. Çok hoşuma gidiyor. Artık ağustosta ben çalışıyorum tabi onlara ayak uyduramiyorum.

Kariyer sorunu bende de var canım, ben 1 Temmuz’da işe başlayacağım, mevkim ücretsiz izin kullanmaya müsait değil, şu an bile uzaktan sürekli mail ve WhatsApp grubu takip ediyorum. Bir taraftan da makale sürecim falan var.Bebek 3 aylık olunca Ben işe başlayınca o zaman bebekle full eşim ilgilenecek evden. O büyütecek yani, büyük oğlumla da daha çok o ilgileniyor şu anda. Tabii bana katkısı var ama senin eşin kadar değil anladığım kadarıyla ben de zaten daha sonra bakacağı için şu anda çok üstüne gitmek istemiyorum. Yükün büyük kısmını üstümde topluyorum yani

Ben ne zaman altını açsam işiyor ona nasıl yöntem buluyorsunuz

Kizlar benim oglum hala basini tam tutmuyor. Kilolu oldugu icin mi ki, basi da buyuk. Ilk ay cap 40 cm idi. 2.ayi tamamlayinca tutar onu biliyorum da gene de sizleri merak ettim...
Bizimki de daha kafasını tam tutmuyor bizimki de koca kafalı benimki yeni 40 günlük oldu

Sizin bebek kac kg canim? Benimkinden buyuk sizinki, bir gun bile fark eder bebeklerde... Yapar daha onun icin belinin guclenmesi lazim ki 4.ayda destekle oturuyorlar
Şuan ki kilosunu bilmiyorum 1 aylıkken 3800 dü. Şimdi 5 olmuştur heralde. Aynen benim ki de sizin kadarken bu kadar sağlam tutamiyodu tabi. Bol bol yüzüstü egzersizi yaptırmaya devam o halde

Ne kadar güzel maşallah eş destekçi ise her şey gerçekten daha kolay, hem kadın hem çocuklar için.

Biz de aileden uzakta ve çekirdek aile yaşamaya alıştığımız için bize zor gelmiyor çocuklar. Hayırlı olsun diye arayan bir akraba dediki Rande sende çok seviyorsun heralde çocukları (durmadan doğuruyorsun demek istiyor yani) ee dedim aileden uzak bari bu şekilde kendimize destek olalım.

Ama Norveç planınıza bayıldım, biz de ilk fırsatta kampa gideceğiz inşallah. Düzenli 2 senedir gidiyoruz. Bu sene kızımızla kısmet olur inşallah

Benim de oglum kucuk ama 2 Cocuklu cok zorlanmiyorum o babasinda daha cok birlikte takilirlar hafta icerisinde muhakkak tek kaldigim kendime zaman ayirdigim bir vaktim var. 3 cocuk cok degil ki insanlar cok abartiyorlar. Ablam 3. Yu yapti Allah im kiz yorgunum bile diyemez oldu o kadar ki herkes kinadi nasil 3. Yu yaparsin diye.

Ay kızlar bizde 3 aşı olduk ben sadece verem biliyordum icim gittiii bir de minseo sanki calpolu cocuk rahatsızlanmadan mı vermistin?
Evet canim aşıdan önce 1 çay kaşığı vermiştim gece çok ağlamıştı kolu ağrıdı sanırım o zaman tekrar vermiştim minimum 6 saat ara olması gerekiyormus

Kız bu millete de nasıl yarancaz anacim. Yapmazsin yapmadın neden olmuyo sorun mu var diye kurcalarlar. Yaparsın ikinci ne zaman kardeşsiz olmaz diye sorgularlar. Gönlünden kopuverir 3. Yü yaparsın bu defa da senden kötüsü olmaz nasıl olurda 3. Yü yaparsın diye topa tutarlar. Sanki gelip çamaşırını bulasigini onlar yikar yemeğini yapar çocukların tüm masraflarına ortak olurlar. Gerinip gerinip geciresim geliyor bu insanlara

Maşallah canım, inşallah hep kolaylıkla büyütürüz yavrularımızı

Senden 3. Çocuk bekliyoruz artık hayırlı zamanda

Benim ucretsiz izin kullanma hakkim var ama kararsızım kullansammi kullanmasammi bakacak kimsem yok belki kaygana bakar ama bilemedjm hala kararsızım

Hocam çok geçmiş olsun şifa olsun miniğimize inşallah huzursuz bile olmadan atlatsın

Bunu duymasaydık iyiydi
Teşekkür ederim canım Biraz huysz ama olur o kadar maşallahı var yine bana üç aşı vursan bayılırdım
Kolay mi kuzum 3 aşı Ekin de çok ağladı bi de kollarını ben tuttum kipirdamasin diye çok üzücü oluyor
Canımm, senin aşınızdan sonra yazdığın aklımda kalmış oyuncak götürdüm çıngırak aldık sizde alın aklınızda olsun diye fisher price ın eğlenceli hikayeler i var bizde Defnoş bayılıyor onu götürdüm yanımda ağlamasını azalttı ilgisini çekti kafasını dağıttı Allah razı olsun yani minseo dan dedim

Sağ ol canım, sen de yanında oyuncak götür bir de hemen sarılıp öp kokunu alsın ve hemen emzir o anda sütün varsa

Sağ ol canım, sen de yanında oyuncak götür bir de hemen sarılıp öp kokunu alsın ve hemen emzir o anda sütün varsa
Gitmeden sagilmis süt vereyim sütüm biriksin diye düşünmüştüm sağol canım benim bn agladiginda da resmen içime sokarak öpüp kokluyorum.. ahh annelik
Bugün de normalden durgundu hep emmek ve uyumak istedi. Bu bı donem mi bebeklerde çünkü geçen de bı arkadaş yazdı diye hatırladım. Yani hasta değildir heralde kaka çiş yaptı emiyo da uyuyo rahatça. Piyanolu halıda çok kısa durdu hep bnim kucağımda olmak istedi. Uyurken kucagimdan bırakmak istemedim ama terlemesin rahat yatsın diye bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…