2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet canım arada öyle oluyor bizimkide günü gününü tutmuyor, al kokla sende boş ver
Bol bol sarılıp kokluyorum başka işim de yok zaten bazı günler yapışık ikizler gibi geziyoruz, bugün corba bile yaptık o şekilde düşün artık

Canım doktor kortizon tedavısıne basladı sondu cok sukur ilaçtan sonra ilaçlara devam edıyorum ilac aldıktan sonra 6 saat emzirmıyorum gecer inşallah bu süreçler

Öyle yaptım vallahi bizde pilav yaptık

Çok sevindim canım cidden avunuyorlar
2 aylikken yapilan kalca ultrasonu aci verici bir sey mi
Yok kız Ekin uyuyordu ultrasonda 5 dk bakiyor jel sürüp kalça kemiğine o kadar. Bizim karindan bakıldığı gibi ayni iste

Ben Ekin i anakucagina koyuyorum hem yemek yapıyorum hem ağlamasın oyalansin diye bin bir çeşit dans şarkı biri görse bu kadın delirmiş der
Aynen aynen bnde piyanolu oyun halısında aynı o şekil oyaliyorum artık hoşuna gidiyo da mı guluyo yoksa deli mi diyo orasını bı kendi bilir

İyi canım çok şükür ateşini ölçüyorum sürekli en fazla 37.3 çıktı emzirirken kucakta sıcaklıgı yükseliyorda olabilir şimdi uyuyor ateş yok.
Bizim ki asıdan sonra full uyudu 15.00 kadar o saatten sonra parça parça suan 20.00den beri uyanık mızırdanıyor ates yok ama sükür

Kızlar selamlar Emzirme yardımı ödemesi adı altında hesabınıza paranyattı mı sizinde bana gecen ay sonu 1170 ₺ yatmısta sasırdım fazla geldı diğer bir arkadaşıma gecen ay basında 520₺ bugun ise 4800₺ yatmıs yine emzirme yardımı ödemesi diye yatırmıslar neden acaba hata mı yapıldı bizde diye dusunmeye basladıkta

Kızlar selam pazardan beri falan siteye giremedim şimdi denedim girebildim şükür neden öyle oldu ki acaba alincim pzt günü aşı oldu hafif ateşi oldu şimdi iyi umarım herkeste durumlar iyidir

Kızlar selam pazardan beri falan siteye giremedim şimdi denedim girebildim şükür neden öyle oldu ki acaba alincim pzt günü aşı oldu hafif ateşi oldu şimdi iyi umarım herkeste durumlar iyidir
Pazar günü bı kaç saat site guncellemeye girdi galiba ama sonra düzeldi. Geçmiş olsun canım siz de atlattiniz çok şükür

Bana gacen ay 520 yattı canım sonra yatmadı. 170 i arayıp bı baktır istersen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…