- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
Evet canım arada öyle oluyor bizimkide günü gününü tutmuyor, al kokla sende boş verGitmeden sagilmis süt vereyim sütüm biriksin diye düşünmüştüm sağol canım benimbn agladiginda da resmen içime sokarak öpüp kokluyorum.. ahh annelik
Bugün de normalden durgundu hep emmek ve uyumak istedi. Bu bı donem mi bebeklerde çünkü geçen de bı arkadaş yazdı diye hatırladım. Yani hasta değildir heralde kaka çiş yaptı emiyo da uyuyo rahatça. Piyanolu halıda çok kısa durdu hep bnim kucağımda olmak istedi. Uyurken kucagimdan bırakmak istemedim ama terlemesin rahat yatsın diye bırakıyorum.
Canım doktor kortizon tedavısıne basladı sondu cok sukur ilaçtan sonra ilaçlara devam edıyorum ilac aldıktan sonra 6 saat emzirmıyorum gecer inşallah bu süreçlercanım çok geçmiş olsun. narted marka onarıcı krem diye bir ürün var. dilersen web sitelerinden bir incele. ama doktoruna da mutlaka danış. bana benzer bir şikayetimde çok iyi gelmişti. dilerim bir an önce toparlanırsın. bazen de stresten oluyor böyle şeyler. stres yapma lütfen...
Öyle yaptım vallahiEvet canım arada öyle oluyor bizimkide günü gününü tutmuyor, al kokla sende boş ver
Bol bol sarılıp kokluyorum başka işim de yok zaten bazı günler yapışık ikizler gibi geziyoruz, bugün corba bile yaptık o şekilde düşün artık
Çok sevindim canım cidden avunuyorlarCanımm, senin aşınızdan sonra yazdığın aklımda kalmış oyuncak götürdüm çıngırak aldık sizde alın aklınızda olsun diye fisher price ın eğlenceli hikayeler i var bizde Defnoş bayılıyor onu götürdüm yanımda ağlamasını azalttı ilgisini çekti kafasını dağıttı Allah razı olsun yani minseo dan dedim
Yok kız Ekin uyuyordu ultrasonda 5 dk bakiyor jel sürüp kalça kemiğine o kadar. Bizim karindan bakıldığı gibi ayni iste2 aylikken yapilan kalca ultrasonu aci verici bir sey mi
Hayır canım ultrason ile bakılıyor biz hamileyken bakıyorlardı ya doktorlar onun gibi aynı2 aylikken yapilan kalca ultrasonu aci verici bir sey mi
Ben Ekin i anakucagina koyuyorum hem yemek yapıyorum hem ağlamasın oyalansin diye bin bir çeşit dans şarkı biri görse bu kadın delirmiş derÖyle yaptım vallahibizde pilav yaptık
Aynen aynen bnde piyanolu oyun halısında aynı o şekil oyaliyorum artık hoşuna gidiyo da mı guluyo yoksa deli mi diyo orasını bı kendi bilirBen Ekin i anakucagina koyuyorum hem yemek yapıyorum hem ağlamasın oyalansin diye bin bir çeşit dans şarkı biri görse bu kadın delirmiş der
İyi canım çok şükür ateşini ölçüyorum sürekli en fazla 37.3 çıktı emzirirken kucakta sıcaklıgı yükseliyorda olabilirBugün ası yaptıranlar bebisleriniz nasıl
Bizim ki asıdan sonra full uyudu 15.00 kadar o saatten sonra parça parça suan 20.00den beri uyanık mızırdanıyor ates yok ama sükürİyi canım çok şükür ateşini ölçüyorum sürekli en fazla 37.3 çıktı emzirirken kucakta sıcaklıgı yükseliyorda olabilirşimdi uyuyor ateş yok.
Yok canım jel sürüp kalçalarına bakılıyor zor bir işlem değil2 aylikken yapilan kalca ultrasonu aci verici bir sey mi
Ahahaha bu benBen Ekin i anakucagina koyuyorum hem yemek yapıyorum hem ağlamasın oyalansin diye bin bir çeşit dans şarkı biri görse bu kadın delirmiş der
Pazar günü bı kaç saat site guncellemeye girdi galiba ama sonra düzeldi. Geçmiş olsun canım siz de atlattiniz çok şükürKızlar selam pazardan beri falan siteye giremedim şimdi denedim girebildim şükür neden öyle oldu ki acabaalincim pzt günü aşı oldu hafif ateşi oldu şimdi iyi umarım herkeste durumlar iyidir
Bana gacen ay 520 yattı canım sonra yatmadı. 170 i arayıp bı baktır istersen canım.Kızlar selamlar Emzirme yardımı ödemesi adı altında hesabınıza paranyattı mı sizinde bana gecen ay sonu 1170 ₺ yatmısta sasırdım fazla geldı diğer bir arkadaşıma gecen ay basında 520₺ bugun ise 4800₺ yatmıs yine emzirme yardımı ödemesi diye yatırmıslar neden acaba hata mı yapıldı bizde diye dusunmeye basladıkta
Tesekkur ederimHayır canım biz yaptırdık can yakıcı bir işlem değil usg ile bakılıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?