2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok sevindim canım cidden avunuyorlar

Yok kız Ekin uyuyordu ultrasonda 5 dk bakiyor jel sürüp kalça kemiğine o kadar. Bizim karindan bakıldığı gibi ayni iste
Tesekkur ederim canim

Valla ben de kirk takla atiyorum ana henuz pek ilgi duymuyor. Aglamasinlat da ne yapalim... Ay ustune bu fazla kilolar gitmiyor ya ona sasiriyorum

Kızlar nasılsınız? Ben diyet yapmaya çalıştım yiyerek diyet tabiki sağlıkı bi şekilde. Gözle görülür şekilde sütüm azaldı. Dün akşam tavuklu pilav ve tatlı yedim şişti göğüslerm hemen ben 3 ay daha kilolu kalmayı kabul ediyorum kızım beslensin yeter biraz daha tayt tişört giyerim napiyim

Normalde 520 tl yatiyor canim. 4800tl de mi emzirme ödeneği adı altında yatmış? Depremzede olduğunuz için olabilir mi ? Sen çalışıyor muydun hatirlayamadim ama o 4800 tl rapor paran olabilir mi? istersen bi 170 i arayip sor canim
Bu gece herkes bebesiyle uyudu galiba yazışmalar azalmış
Çok şükür şimdi yine uyucam Ekin in dalmasini bekliyorum

Pazar günü bı kaç saat site guncellemeye girdi galiba ama sonra düzeldi. Geçmiş olsun canım siz de atlattiniz çok şükür
Çok teşekkür ederim canım stresliydi ama şükür çok sıkıntı olmadı benim canım ondan daha fazla yandı
Biz de giremedik ama pazar aksami girebildik senin ki uzun surmusara ara oluyormus
Kk detoksu yaptım istemeden

Kızlar ben 3 numaraya geçtim boydan iyi ama bant kısmı çok az üst üste geliyor. Sanki kisa bi süre sonra bantlar kavuşmayacak gibi öyle olursa elimdeki bezleri bitiremem muhtemelen sizin nasıl şuan?

Bak canım bu bizz daha erken yapma diyet bencede ya bir daha bu dönemler gelmeyecek ama zayıflık her zaman olabilir boş ver anayız biz ana

Eklentiler

• IMG_7329.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar ben 3 numaraya geçtim boydan iyi ama bant kısmı çok az üst üste geliyor. Sanki kisa bi süre sonra bantlar kavuşmayacak gibi öyle olursa elimdeki bezleri bitiremem muhtemelen sizin nasıl şuan?
Bence 3 hem sorunlu hem de 4 ile cok fark yok. Bana oyle geldi .. Ben 2 hafta 3 no kullandim

Ben 2 haftadır 3 Kullanıyorum ama çok fazla var bende. Çok gidicek gibi durmuyor. Bence 3 noda ciddennsıkıntı var

Aynı benim oğlum sabaha karşı mümkün değil derin uyumuyor , sürekli bi ıkınma sürekli bi mutsuz sesler

Cok haklısın uyumayan asla uyumuyor, ben artık huysuz diye kabullendim. Gece 3-4 ten sonra alıyorum salona dizimde uyutuyorum yoksa tum ev ayağa kalkıyor. Oğlum var okula giden uykusu bölünmesin diye böyle yapıyorum

Kendimi gördüm bu anlattıklarında. Eve eşim ya da oğlum gelene kadar tuvalete gidemediğim oluyor.
Ayağımda sallıyorum bıraktım an o derin uykudan uyanıyor. Ayakta sallamaktan ayaklarım nasır oldu inan ki. Uyumuyor bari ağlamasa o zaman daha çok sinirlerim bozuluyor. Bir de grip olmuşum hiç dayanilacak gibi değil

[
Ben de biraz dikkat edeyim dedim, zaten emmeye hevesli değil oğlum iyice gitti o gün süt
3 haftadır 3 no kullanıyorum baby turco, 2 numara 2 paket kaldı elimde

Yoğunluktan ancak cevap yazabiliyorum kızlar

İlla kocanı evden kov diyorsun yani Eşim de ikinciyi hemen yapalım birlikte büyürler bi daha uğraşmayız diyip duruyor kafayı yemiş
Adam haklı birlikte buyusunler ne güzel

İciyorum iciyorum canım inan her şeyi denedim mesela kuru incir bende çok güzel süt yapıyordu şuan o bile fayda etmiyor
Regl dönemine girince azalma oluyor genel canım. Bol bol emzir takviye al, regl döneminde sütüm azalmasin diye çocuk doktoru bana bir çay vermişti kızımda ama adı neydi hiç hatırlamıyorum. Tekrar kontrole gittiğimde sorarım unutmazsam
Ben biogaia bıraktım bir ise yaramadı sab aldım gece onu veriyorum daha sancılanmafan rahatlıyo cocuk
Gaz olsun olmasın sab simplex i günde 4×15 şeklinde veriyorum daha rahat geçiyor süreç.
Arkadaşlar şu an 1 numara bez kullanıyoruz. Ama bacaklarımda çok iz çıkıyor. Bugün 4 kilo olmuş. Acaba 2 numaraya geçsem mi siz ne zaman degistirmistiniz?
Bezin üzerindeki kg lira göre bakma canım. Bacaklarda iz yapıyorsa, taşma yapıyorsa numara büyütüyorsun çünkü.

Kizlar benim oglum hala basini tam tutmuyor. Kilolu oldugu icin mi ki, basi da buyuk. Ilk ay cap 40 cm idi. 2.ayi tamamlayinca tutar onu biliyorum da gene de sizleri merak ettim...
Yavaş yavaş kaslari kuvvetleniyor. Benim kizimda oğlumda doğduğu gün kafa kontrolü azda olsa vardı. Şuanda oglanda kucağımda olduğu sürece kaç saat gecerse geçsin kafası düşmüyor hiç. Bol bol yüz üstü yatırıp egzersiz yaptır canım.

Isır annesi... Bu ponçik bacaklar ısırılmaz mi. Doktor 2.ay kontrolünde azcık sert sevdi benim oğlanı annesi sert sev, narin narin değil dedi iki kolunu göğsünde birleştirip bastıra bastıra sevdi benimkide gülücük masaj sanıyor galiba yavrum

2 aylikken yapilan kalca ultrasonu aci verici bir sey mi
Yok kuzum, böyle iki tarafı yüksek minder var, arasına bebegi yan koyuyorsun ekmek arası bebek gibi üstteki dizini hafif toplayıp ultrasinla yandan kalça açısına bakıyorlar. İki kalça acısı arasında max 5° fark olmalı.

Bence 3 hem sorunlu hem de 4 ile cok fark yok. Bana oyle geldi .. Ben 2 hafta 3 no kullandim
Ben 2 haftadır 3 Kullanıyorum ama çok fazla var bende. Çok gidicek gibi durmuyor. Bence 3 noda ciddennsıkıntı var
3 haftadır 3 no kullanıyorum baby turco, 2 numara 2 paket kaldı elimde
Bende de 4 paket var 3 no ama bilmiyorum biter mi bakın resim çektim bantlar üst üste geliyor ama çok değil yakında ayrilir bence 1 aya

Eklentiler

• IMG_20230510_111415.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Ya arkadaşımın kızı 8 aylikken 4 noya yeni geçmişti. Bende de 4 paket var 3 no ama bilmiyorum biter mi bakın resim çektim bantlar üst üste geliyor ama çok değil yakında ayrilir bence 1 aya
Kız ben bantları hiçbir zaman üst üste getirmem ki, tek kriterim bacakta iz yapması, taşması. İkisi olmadığı sürece kullanıyorum bezleri...

Senin kac kilo şuan ki canim. Ben bantlari uzak yapistiriyorum cok ust uste getirmiyorum sikmasin diye.Ben 2 nodayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…