Hayır canım ultrason ile bakılıyor biz hamileyken bakıyorlardı ya doktorlar onun gibi aynı
Yok canım jel sürüp kalçalarına bakılıyor zor bir işlem değil
Tesekkur ederim canimÇok sevindim canım cidden avunuyorlar
Yok kız Ekin uyuyordu ultrasonda 5 dk bakiyor jel sürüp kalça kemiğine o kadar. Bizim karindan bakıldığı gibi ayni iste
Ahahaha bu benBen Ekin i anakucagina koyuyorum hem yemek yapıyorum hem ağlamasın oyalansin diye bin bir çeşit dans şarkı biri görse bu kadın delirmiş der
Normalde 520 tl yatiyor canim. 4800tl de mi emzirme ödeneği adı altında yatmış? Depremzede olduğunuz için olabilir mi ? Sen çalışıyor muydun hatirlayamadim ama o 4800 tl rapor paran olabilir mi? istersen bi 170 i arayip sor canimKızlar selamlar Emzirme yardımı ödemesi adı altında hesabınıza paranyattı mı sizinde bana gecen ay sonu 1170 ₺ yatmısta sasırdım fazla geldı diğer bir arkadaşıma gecen ay basında 520₺ bugun ise 4800₺ yatmıs yine emzirme yardımı ödemesi diye yatırmıslar neden acaba hata mı yapıldı bizde diye dusunmeye basladıkta
Çok şükürBu gece herkes bebesiyle uyudu galiba yazışmalar azalmış
Biz de giremedik ama pazar aksami girebildik senin ki uzun surmusKızlar selam pazardan beri falan siteye giremedim şimdi denedim girebildim şükür neden öyle oldu ki acabaalincim pzt günü aşı oldu hafif ateşi oldu şimdi iyi umarım herkeste durumlar iyidir
Çok teşekkür ederim canım stresliydi ama şükür çok sıkıntı olmadıPazar günü bı kaç saat site guncellemeye girdi galiba ama sonra düzeldi. Geçmiş olsun canım siz de atlattiniz çok şükür
Kk detoksu yaptım istemedenBiz de giremedik ama pazar aksami girebildik senin ki uzun surmusara ara oluyormus
Bak canım bu bizzKızlar nasılsınız? Ben diyet yapmaya çalıştım yiyerek diyet tabiki sağlıkı bi şekilde. Gözle görülür şekilde sütüm azaldı. Dün akşam tavuklu pilav ve tatlı yedim şişti göğüslerm hemen ben 3 ay daha kilolu kalmayı kabul ediyorum kızım beslensin yeter biraz daha tayt tişört giyerim napiyim
Bence 3 hem sorunlu hem de 4 ile cok fark yok. Bana oyle geldi .. Ben 2 hafta 3 no kullandimKızlar ben 3 numaraya geçtim boydan iyi ama bant kısmı çok az üst üste geliyor. Sanki kisa bi süre sonra bantlar kavuşmayacak gibi öyle olursa elimdeki bezleri bitiremem muhtemelensizin nasıl şuan?
Ya hocam çok iyiBak canım bu bizzdaha erken yapma diyet bencede ya bir daha bu dönemler gelmeyecek ama zayıflık her zaman olabilir boş ver anayız biz ana
Ben 2 haftadır 3 Kullanıyorum ama çok fazla var bende. Çok gidicek gibi durmuyor. Bence 3 noda ciddennsıkıntı varKızlar ben 3 numaraya geçtim boydan iyi ama bant kısmı çok az üst üste geliyor. Sanki kisa bi süre sonra bantlar kavuşmayacak gibi öyle olursa elimdeki bezleri bitiremem muhtemelensizin nasıl şuan?
Aynı benim oğlum sabaha karşı mümkün değil derin uyumuyor , sürekli bi ıkınma sürekli bi mutsuz seslerBen de de aynı sorun var oğluma kahvaltı hazırlamaya çalışırken uyanırsa mah oluyoruz alıyorum auto koltuğuna koyuyorum bir 2 dakika bu arada hızlıca yapmaya çalışıyorum ,sonra tekrar kucağıma alıyorum tekrar yatırıyorum böyle resmen eziyet şeklinde geçiyor yani. Zaten bizimki saat sabah 4-5ten sonra kesinlikle uzun uyumuyor ve gaz sancısı sabaha karşı aşırı artıyor 4.’ten sonra hep eziyet yani öğlene kadar.
Beyaz gurultu, superge fon... Uyumayan hic bir seyde uyumuyor arkadaslar! Benim ogluma basindan bu yana hicbir sey fayda etmedi, uyumuyor... Benimki gibi olanlar iyi bilir... Bas agrisi bir parcam oldu resmen... Insallah 2 aylik olunca duzene girer. 40i cikti degisen bir sey yok... Bir seylerde umut arayarak buyutucegiz iste...
Kendimi gördüm bu anlattıklarında. Eve eşim ya da oğlum gelene kadar tuvalete gidemediğim oluyor.Canım bebeklerimiz o kadar benzer ki, benimki de sürekli huzursuz tuvalete bile gidemiyorum gitsem sanki bir yere bir yeri sıkışmış gibi ağlıyor, normal şöyle bir ana kucağında falan yatmak kesinlikle yok hep kucakta durmak istiyor ve çok gazlı. Yanımda da kimse yok önce annem geldi, sanki üç Çocuklu gibi oldum, hiçbir işe yaramadı neredeyse öyle söyliyim biz de üzerine hizmet bekliyor ben daha kötü oldum üç gün durdu gitti zaten gönderdim diyelim. saatlerce uğraşıyorum, uyuyor maksimum 15 dakika sonra kalkıyor. Tek güzel uyuduğu yer dışarısı, dün mesela dışarıya çıktık 3 saat kesintisiz uyudu şok oldum. Benimki de beslenmesine çok düşkün, gece hala maksimum 2 saat uyuyor sürekli kalkıp emiyor, artık uyusun diye ne yapacağımı şaşırdım, emzirme sallama emzik ne varsa deniyorum emzik alıyor benimkisi o beni biraz rahatlattı yoksa mızırtısı hiç bitmiyor gerçekten sinir bozucu
Ben de biraz dikkat edeyim dedim, zaten emmeye hevesli değil oğlum iyice gitti o gün sütKızlar nasılsınız? Ben diyet yapmaya çalıştım yiyerek diyet tabiki sağlıkı bi şekilde. Gözle görülür şekilde sütüm azaldı. Dün akşam tavuklu pilav ve tatlı yedim şişti göğüslerm hemen ben 3 ay daha kilolu kalmayı kabul ediyorum kızım beslensin yeter biraz daha tayt tişört giyerim napiyim
3 haftadır 3 no kullanıyorum baby turco, 2 numara 2 paket kaldı elimdeKızlar ben 3 numaraya geçtim boydan iyi ama bant kısmı çok az üst üste geliyor. Sanki kisa bi süre sonra bantlar kavuşmayacak gibi öyle olursa elimdeki bezleri bitiremem muhtemelensizin nasıl şuan?
Adam haklıİlla kocanı evden kov diyorsun yaniEşim de ikinciyi hemen yapalım birlikte büyürler bi daha uğraşmayız diyip duruyor kafayı yemiş
Regl dönemine girince azalma oluyor genel canım. Bol bol emzir takviye al, regl döneminde sütüm azalmasin diye çocuk doktoru bana bir çay vermişti kızımda ama adı neydi hiç hatırlamıyorum. Tekrar kontrole gittiğimde sorarım unutmazsamİciyorum iciyorum canım inan her şeyi denedim mesela kuru incir bende çok güzel süt yapıyordu şuan o bile fayda etmiyor
Gaz olsun olmasın sab simplex i günde 4×15 şeklinde veriyorum daha rahat geçiyor süreç.Ben biogaia bıraktım bir ise yaramadı sab aldım gece onu veriyorum daha sancılanmafan rahatlıyo cocuk
Bezin üzerindeki kg lira göre bakma canım. Bacaklarda iz yapıyorsa, taşma yapıyorsa numara büyütüyorsun çünkü.Arkadaşlar şu an 1 numara bez kullanıyoruz. Ama bacaklarımda çok iz çıkıyor. Bugün 4 kilo olmuş. Acaba 2 numaraya geçsem mi siz ne zaman degistirmistiniz?
Yavaş yavaş kaslari kuvvetleniyor. Benim kizimda oğlumda doğduğu gün kafa kontrolü azda olsa vardı. Şuanda oglanda kucağımda olduğu sürece kaç saat gecerse geçsin kafası düşmüyor hiç. Bol bol yüz üstü yatırıp egzersiz yaptır canım.Kizlar benim oglum hala basini tam tutmuyor. Kilolu oldugu icin mi ki, basi da buyuk. Ilk ay cap 40 cm idi. 2.ayi tamamlayinca tutar onu biliyorum da gene de sizleri merak ettim...
Isır annesi... Bu ponçik bacaklar ısırılmaz mi. Doktor 2.ay kontrolünde azcık sert sevdi benim oğlanı annesi sert sev, narin narin değil dedi
Yok kuzum, böyle iki tarafı yüksek minder var, arasına bebegi yan koyuyorsun ekmek arası bebek gibi2 aylikken yapilan kalca ultrasonu aci verici bir sey mi
Ben kalan bezleri hep kullanmıştım kızımda, hafif belden bol bağladım ve sık değiştirdim3 haftadır 3 no kullanıyorum baby turco, 2 numara 2 paket kaldı elimde
Bence 3 hem sorunlu hem de 4 ile cok fark yok. Bana oyle geldi .. Ben 2 hafta 3 no kullandim
Ben 2 haftadır 3 Kullanıyorum ama çok fazla var bende. Çok gidicek gibi durmuyor. Bence 3 noda ciddennsıkıntı var
Bende de 4 paket var 3 no ama bilmiyorum biter mi3 haftadır 3 no kullanıyorum baby turco, 2 numara 2 paket kaldı elimde
Kız ben bantları hiçbir zaman üst üste getirmem ki, tek kriterim bacakta iz yapması, taşması. İkisi olmadığı sürece kullanıyorum bezleri...Ya arkadaşımın kızı 8 aylikken 4 noya yeni geçmişti. Bende de 4 paket var 3 no ama bilmiyorum biter mibakın resim çektim bantlar üst üste geliyor ama çok değil yakında ayrilir bence 1 aya
Senin kac kilo şuan ki canim. Ben bantlari uzak yapistiriyorum cok ust uste getirmiyorum sikmasin diye.Ben 2 nodayimKızlar ben 3 numaraya geçtim boydan iyi ama bant kısmı çok az üst üste geliyor. Sanki kisa bi süre sonra bantlar kavuşmayacak gibi öyle olursa elimdeki bezleri bitiremem muhtemelensizin nasıl şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?