2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kız ben bantları hiçbir zaman üst üste getirmem ki, tek kriterim bacakta iz yapması, taşması. İkisi olmadığı sürece kullanıyorum bezleri...
Bantlar ayrılmaya başladığında kavusmadiginda belden sıkmaya başlıyor canim o yüzden

Senin kac kilo şuan ki canim. Ben bantlari uzak yapistiriyorum cok ust uste getirmiyorum sikmasin diye.Ben 2 nodayim
Bilmiyorum ki canim 5 küsurdur diye tahmin ediyorum. Belden çok gevşek bağlayınca tasirabilir canim ben ne çok sıkı ne çok gevşek olacak şekilde bantliyorum ama belden kilo aldıkça o bantlar kavusmuyor ve bez sıkmaya başlıyor o zaman da bir diğer numaraya geçin diyorlar

Mersii tesekkur ederim
Bende de 4 paket var 3 no ama bilmiyorum biter mi bakın resim çektim bantlar üst üste geliyor ama çok değil yakında ayrilir bence 1 aya
Canim bitirirsin bence. Totalde kac tane var ve gunde kac tane kullaniyorsun? 6,5 -7 kilo olunca zorlar ... Suan kac kilo?

Yok cok gevsek.baglamiyorum canim sadece ust uste bantlamiyorum ama ben de elimdekilef bitince 3 gecerim kucuk olunca baglamasi.da zor oluyor. Benim 1 ay kontrolunda 4600 du simdi 1.5 aylik 5 yaklasmitir her halde ayinizdir seninle

Aynı benim oğlum sabaha karşı mümkün değil derin uyumuyor , sürekli bi ıkınma sürekli bi mutsuz sesler
Benim oglumda oyle sabah 5 en gec 6 yatarken ikiniyor sesli.sesli inliyor cok uzuluyorum ona. Keske bu gazlar olmasa diyorum neden var ama esim diyor onunda bir faydasi vardir herhalde ne faydasi varki anlamadim.

Şuan tam kilosunu bilmiyorum canim ama evdeki tartida 5.5 kilo cikiyor
Bir ayda 1 kilo alsa Ekin, o bezleri rahat bitirir cnm. Burazini biz gibi tskarsin olmadi. Rheaa ve Akilvar gibi uclarini birlestirmiyorum sorun olmuyor hem de hava aliyor biraz... Erkek bebeklerde pipi yapisiyor beze, huzursuz bir durum olmali. Kiz rahatti bence... Daha rahat olur.

Yaa sab simlex bizim doktor gunde 1 defa 3 damla bebek 3 damla sen kullan dedi iceriktekine bakma sen boyle.kullan dedi sizin baya fazlaymis benim oyle.etki etmez ki o kadar az size gore

Yok cok gevsek.baglamiyorum canim sadece ust uste bantlamiyorum ama ben de elimdekilef bitince 3 gecerim kucuk olunca baglamasi.da zor oluyor. Benim 1 ay kontrolunda 4600 du simdi 1.5 aylik 5 yaklasmitir her halde ayinizdir seninle
Evet canim hemen hemen aynıyız
İnşallah canım elimde kalirsa üzülürüm evet erkek bebislerde sikar canim ben şuan bantlari üst üste getiriyorum ya beli çok sıkı değil

Yaa sab simlex bizim doktor gunde 1 defa 3 damla bebek 3 damla sen kullan dedi iceriktekine bakma sen boyle.kullan dedi sizin baya fazlaymis benim oyle.etki etmez ki o kadar az size gore
Kız 3 damla neye fayda edecek normalde o damlalar tek seferde 10-15 damla veriliyor

Kız 3 damla neye fayda edecek normalde o damlalar tek seferde 10-15 damla veriliyor
Vallahi ben normalde kendi.doktoruma goturemedim o gun kardiyolojiye goturmustum goturmusken sarilik icinde gostereyim nasilsa bir sariliktir bakacak dedim neyse bir kadin doktor vardi gosterdim aa bu cocuk cok gazli dedi karnina bakti zaten gazli farkindayim biogai kullaniyorum deyince bunu da aksam.kullan bu sekilde dediBir de ogluma verince bir seviyor o kotu damlayi bir yalaniyor nasil 15 versem sevincten ciglik atar

Bantlar ayrılmaya başladığında kavusmadiginda belden sıkmaya başlıyor canim o yüzden
ben hicbir zaman ust uste getirip bez bağlamadım. Elimdeki bezleri o şekilde bağlayınca bitirdim tabi.
Evet ya o pipi beze yapisinca acaba çocuk rahatsız oluyor mu düşüncesi beni benden alıyor

Kız 3 damla neye fayda etsin günde 4 sefer 15 damla veriyorum ben. Ki içeriğine gore değil doktorumuz o şekilde ver dedi diye. Ve 1 haftadır daha rahatım gaz konusunda. Önceden sadece gazı varken veriyordum meğer surekli sabit vermek gerekiyormuş.

Acaba kiloya gore mi veriliyor kideli kadin bana sacma sapan vermisEsime soyledim zaten gozum tutmadi bunuBen de diyorum bu şise nasil bitecek boyle

Kizlar siz evdeki tarti ile bakarken kac kilo eksiltiyorsunuz hem bizim kiyaferler hem bebegin 400 eksiltiyorum ben

Ama güzel o icinde vanilya aromasi mi ne vardi sanki kutusunda yaziyor sen 15 ver kuzu ya 3 nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…