Zordu valla bir de ilk kez ateşle falan uğraştım buraya bir şeyler sorma ihtiyacı hissettim ama giremedim iyi ki varsınız yaniKk siz.hayat nasildi peki zor oluyor mu
Ben de hiç bantları uc uca getirdiğimi bilmem. Şuan rahat 2 parmak var arada. Bence göbeği sıkar. Ha kaçaklar oluyor artık napalım. Gene bugün enseye çıkan kaka temizledim sabahın nurundaKız ben bantları hiçbir zaman üst üste getirmem ki, tek kriterim bacakta iz yapması, taşması. İkisi olmadığı sürece kullanıyorum bezleri...
Bu benim resmen günlük rutinim oldu molfixte de böyleydi şimdi sleepy kullanıyorum bunda da böyle. Ama sleepyde üç no kullanmama rağmen bacaklarında iz yapıyor o neden anlamadım. Alin şu an 4500 kilo civarında.Ben de hiç bantları uc uca getirdiğimi bilmem. Şuan rahat 2 parmak var arada. Bence göbeği sıkar. Ha kaçaklar oluyor artık napalım. Gene bugün enseye çıkan kaka temizledim sabahın nurundabu şekilde çıkarmaları sanırım yaptığı pozisyon ve kaka şiddeti ile de alakalı
Gecmis olsun canim ben de cok alistim vallaZordu valla bir de ilk kez ateşle falan uğraştım buraya bir şeyler sorma ihtiyacı hissettim ama giremedim iyi ki varsınız yani
Yok canım, zaten içeriğinde 15 damla diye yazıyordu, yeni doğan zamanı da 15 damla verdim ben hep ama sancısı olduğu zamn vermiştim. Sonra doktora sordum sabit şekilde 4 kez 15 damla dedi o şekle döndük. Kiloyla alakası yok yani.Acaba kiloya gore mi veriliyor kideli kadin bana sacma sapan vermis Esime soyledim zaten gozum tutmadi bunu Ben de diyorum bu şise nasil bitecek boyle
Giydiriyorum ama sabah çıkmış buluyorum. Burası daha serin, havalar biraz ısınsa giydirmeyecegim.Kızlar gece çorap giydiriyor musunuz bebişlere
Bence onla alakalı değil bantla yani. Enseden kaka temizledigimde bantlar üst üste olduğu zamanlar da oldu. Tamamen pozisyon ve kaka şiddeti hele gazla birlikteyse abooooowwwwBen de hiç bantları uc uca getirdiğimi bilmem. Şuan rahat 2 parmak var arada. Bence göbeği sıkar. Ha kaçaklar oluyor artık napalım. Gene bugün enseye çıkan kaka temizledim sabahın nurundabu şekilde çıkarmaları sanırım yaptığı pozisyon ve kaka şiddeti ile de alakalı
Bantlari ust uste getirmedigin icin kakasi enseye cikiyor olabilirmi acabaBen de hiç bantları uc uca getirdiğimi bilmem. Şuan rahat 2 parmak var arada. Bence göbeği sıkar. Ha kaçaklar oluyor artık napalım. Gene bugün enseye çıkan kaka temizledim sabahın nurundabu şekilde çıkarmaları sanırım yaptığı pozisyon ve kaka şiddeti ile de alakalı
Tesekkur ederim canim oyle yapayim ben deYok canım, zaten içeriğinde 15 damla diye yazıyordu, yeni doğan zamanı da 15 damla verdim ben hep ama sancısı olduğu zamn vermiştim. Sonra doktora sordum sabit şekilde 4 kez 15 damla dedi o şekle döndük. Kiloyla alakası yok yani.
Giydiriyorum ama sabah çıkmış buluyorum. Burası daha serin, havalar biraz ısınsa giydirmeyecegim.
Bence onla alakalı değil bantla yani. Enseden kaka temizledigimde bantlar üst üste olduğu zamanlar da oldu. Tamamen pozisyon ve kaka şiddeti hele gazla birlikteyse abooooowwww
Teşekkür ederim canım benimGecmis olsun canim ben de cok alistim valla
Ya ac olunca ciglik ata ata agliyor valla beceremedim onu da artik batti balik yan gider.Emzirme danismanligi alicam bir hemsireden bugun alacam diye sabahtan beri memede benim bebe sanki hissettiMamayi biberonla veriyorsaniz kaşık biberon ya da şırınga dene canım
Hic emmiyo degil ya gunduzleri keyifli aksam 6dan sonra cildirma saati geliyo asla tutmuyo mememi.danismanlik alicam belki farkli bir bilgi ogrenirim diye bakalimBiberonu vermedim meme reddi yaptığı zamanlarda 1 gün 2 gün, sonra memeyi alması için ağzına yandan şırınga ile mama sıktım. Benim meme reddi çok uzun sürdü 2-3 hafta gibi çok yorucu ve üzücü bir süreçti
Direkt radyoloji bölümünden randevu aldım
Kucakta pışpışlayıp uyuyor, kendi kendine uyuyan bebelere hep özeniyorum uyku eğitimi için 5. Ayı bekliyorum. Çünkü böyle gündüz maksimum 30 dakika uyuyor
Ben bestlak damla kullandiktan sonra cok arttiigini farkettim bir dene istersen bir de hastane tipi makina kiraladim o en cok etkiyi yapan oldu bebis emmedigi zaman sagiyorum 15 dakikaİciyorum iciyorum canım inan her şeyi denedim mesela kuru incir bende çok güzel süt yapıyordu şuan o bile fayda etmiyor
Bu benim resmen günlük rutinim oldu molfixte de böyleydi şimdi sleepy kullanıyorum bunda da böyle. Ama sleepyde üç no kullanmama rağmen bacaklarında iz yapıyor o neden anlamadım. Alin şu an 4500 kilo civarında.
Yok canım, zaten içeriğinde 15 damla diye yazıyordu, yeni doğan zamanı da 15 damla verdim ben hep ama sancısı olduğu zamn vermiştim. Sonra doktora sordum sabit şekilde 4 kez 15 damla dedi o şekle döndük. Kiloyla alakası yok yani.
Giydiriyorum ama sabah çıkmış buluyorum. Burası daha serin, havalar biraz ısınsa giydirmeyecegim.
Bence onla alakalı değil bantla yani. Enseden kaka temizledigimde bantlar üst üste olduğu zamanlar da oldu. Tamamen pozisyon ve kaka şiddeti hele gazla birlikteyse abooooowwww
Bantlari ust uste getirmedigin icin kakasi enseye cikiyor olabilirmi acaba
Ya ben de prima dan memnun kaldımBizim kız 6 kilo civarı. Elimde Prima 3 no epey var, bi de goon 3.
Goon bittikten sonra daha alamayacağım sanırım çünkü 4 no kilot bez şeklinde
Prima ile böyle rezil ede ede gideceğiz heralde bi süresonra ben de bez arayışına gireceğim galiba, şöyle kakayı içinde tutmayı başaran
Ben 4 no kullaniyorum ama bantlar kavusmuyor. Bebegin kilosu kadar vucut formu da onemli oluyorYa ben elimle yokluyorum, annelik hissiyati sıkmadığına karar verdiğim noktada kapatıyorum. Şuanki haline atıyorum 4-5 numara takıyor olsam bantları üst üste yaparım mesela. Çünkü anca karnını tutar
Canim vitamin aliyorduk ya onun icinde vardi. Simdi ben almiyorum mesela...dusmusturKizlar bebekler 3 aylik.olup eger kollari tutup kaldirdigimizda kafasi geriye dogru gidiyorsa cesitli nedenleri olmakla birlikte B12 eksikliginden kaynakli olabilirmis cok siklikla goruluyormus. B12 de bizim dusukse eger sutten bebege de gecmeyince onlarinda dusuk oluyormus.B12 de motor gelisimi icin cok onemliymis. Ben baktirdim 373 e dusmus B 12 im dogumdan.omce 494 tu
Şu çocukları banyo da fırt diye yıkamanıza da hastayım yaKızlar size 1 saat önce yaşadığım rezilliği anlatıyorum;
Bir arkadaşım geldi hayırlı olsuna. Ben de kızı giydirdim kendim giyindim ikramları hazırladım, bide emzireyim dedim. Güzel bir emzirdim. Arkadaş geldi çayları koyduk içiyoruz, kızımda kucağımda emme pozisyonunda. Yüksek sesle bir gaz ve devamında koluma yayılan sıcaklıkla, dedim ben temizleyeyim biraz kıyafete geçti galiba
Yatak odasına bir gittim ki aman Allahım çocuğun yanı tamamen kaka, benim üstümbide bebeye giydirmişim omuzdan çıtçıtlı bady, yani illa kafadan çıkacak hani s…çtı sıvıyor derler ya resmen o… arkadaş sesleniyor geliyim mi yardıma.. yok yok hallettim dedim. Hemen ebeveyn banyosunda boyundan aşağıyı nasıl yıkadım bilmiyorum. Çocuğu giydirip kendim giyinip tekrar koştum arkadaşın yanına ama aklım bu neydi gız modunda misafirim gidince tabi yıkama faslı.. banyo artık akşama kaldı eşim gelince
Dün de hiç kaka yapmamıştı, bugün bu 3. cü kaka. İlk goon takılıydı onunla da fırlattı sırta, bu da Prima premium care idi bu da daha beter oldu. Benim çocuğum böyle yapıyor artık ben kabullendim yani. Rezillik ayy hiç unutmayacağım bunu galiba
Ben de öyle ve her taraf dağılıyor benim eğilmekten belim falan kopuyorŞu çocukları banyo da fırt diye yıkamanıza da hastayım yabir benim mi banyolar ritüelli geçiyor vallahi tebrik ediyorum normalde ben de pratik bir insanım ama çocuğun banyo konusunda biraz yavaş kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?