2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bir şey daha soracağım size. Bizimkinin kafasi biraz yamuldu gibi geliyor bana. Devamlı sağ tarafına yatıyor sola yatırınca çığlık çığlığa ağlıyor evde kıyamet kopuyor resmen. Düz kafa yastığı aldım ama onda da sola yatmayınca bir işe yaramadı. Dönmesini engelleyen bir yastık biliyor musunuz? Nasıl yatıracağım ben bu çocuğu sol tarafına. Renkli şeyler oyuncaklar her şeyi koydum oraya baksın diye ama bir işe yaramadı.

Kiz ben pijamami bile zor degistiriyorum tum kiyafetleri cikarirsam nasil tekrar giyinecegimFirsat vermiyor cocuklar Ekin kiyafetlidir onu da ciplak yapmiyosundur
Üstünü değiştirirken beziyle aliyorum kucağıma canim ama yine de evdeki tarti ile saglik ocağı arasinda 200-300 gr fark oluyor genelde
Kızlar gece çorap giydiriyor musunuz bebişlere
Evet canim geceleri hala serin olduğu için giydiriyorum ben
Ben öyle bantlasam şuan her tuvalet yapısında banyo ettirmem gerekir çünkü kızım çok fena dolduruyor altını ve 3 no şuan belden bol kalıyor ayri yapistirinca 3 no da bizim göbeği sıkmıyor şu an o şekilde ama 2 no da öyle bağlasam sıkar.ben belden kontrol ediyorum parmağım giriyor zaten çocuk büyüdükçe üst üste istesen de gelmiyor o bantlar ayri yapistiriyorsun üst no ya geciyorsun. Bugüne kadar çok fena kakalar yapti gaz cikararak sadece yeni doğduğunda bi kere taşırdı onda da ben bantları çok gevşek yapistirdigim için bi daha hiç sorun olmadi şükür.
Kızlar biz 9 aylık kıyafetlere geçtik acaba benim bebeğim mi çok çabuk büyüdü yoksa bebek kıyafetleri mi çok küçük? Siz kaç ay giyiyorsunuz şuan?
Biz hala 1-3 leri giyiyoruz kizim 5-5,5 kg aralığında şuan. Muhtemelen boyu uzundur canım boy uzun olunca küçük bedenler olmuyor

Kızlar biz 9 aylık kıyafetlere geçtik acaba benim bebeğim mi çok çabuk büyüdü yoksa bebek kıyafetleri mi çok küçük? Siz kaç ay giyiyorsunuz şuan?

Ben 3-6’ları giydiriyorum. Bazı zıbınları ben de 9’dan giydiriyorum. Bez şişince zıbın darsa pişik yapabilir çünkü

Kalça ultrason çekilirken bezi çıkartıyor muyuz

Evet bezi açtırdı, kalçayı 90 derece dik tut dedi ve 30 sn baktı. Bu kadar

Kızlar çok acil. Dün 2. Ay aşılarımızı + rotavirüs aşımızı olduk calpol verdim ateşimiz çıkmadı şükür ama bebeğim çok huzursuz ve kakamız yeşile döndü. Normal mi panik olmalı mıyım? Ne olur birşeyler söyleyin. Çok korkuyorum.

Kızlar çocuklar oyun halılarında duruyor mu benimkisi keyfi yerindeyken 10 dk herhalde duruyordur. dönmeye başladıkları zaman oynayacaklar herhalde. Şı an sadece tepesindeki çıngıraklı oyuncaklara bakıyor

Eklentiler

• 494D4E42-9399-4691-93E2-318B6C18F48D.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 68
O kaka cikacaksa ne kullanırsan kullan çıkıyor canım.
Rota dan yeşil olmuştur. Rotanin ayrıca bazı bebeklerde kusma ve ishal yapabiliyor. 1 haftaya geçer

Mama veriyorsan sindirilmiş mama yeşil kaka olur, senin yediğin bir şeyden dolayi yeşil kaka olur, ya asilardan olabilir. Benim kizim mama ağırlıklı beslenmeye başladığından beri kakası yeşil

Ben sana daha rezilini anlatayim ben de oğlumun altini temizliyordum islak mendille poposunu falan sildim tam popo deligini siliyorum benim oglan kakasini avucuma yapmaya başladi qhhshw o an şok oldugum icin öylece kaldim kakanin bitmesini bekledim avucum kakayla doldu whshwj

Yemin ederim kahkaha attim hahahahahah

kizlar annem bu aksam ne soyledi eskiden mese odununi.sobada yakarlarmis biz gazlaninca külünu alip sutunu icine sikip kul dibine cokermis suyunu bize icirirlermis annem.diyor size bire bir yariyordu Diyo simdi olsa mikrop kaparlar falan deriz. Ee sana kim.ögretti diyorum eskiden herkes oyle yapardi diyor

Cnm ne yaptın doktora gittiniz mi kilo alımı ile ilgili ??? Dr ne dedi, kilo alımı nasıl şimdi ??? Benim kızın iyice kilo alımı düştü yaaa ne yapıcam bilmiyorum. Emiyor ama az emiyor, mama da toplamda 40 cc anca içiyor. Her gün 1 defa yada 2 günde bir sağlam kaka yapıyor çişi de normal ama sanki çişi de azaldı gibi.

Zehirlenmekten fenalasiyor olmayasiniz

Benim annem de diyo ki sen hiç böyle aglamiyodun bi de benim sütüm yoktu mama da yoktu o zamanlar diyo. Ben de dedim anne açlıktan şekerim düşüyordur ağlamaya mecali mi kalır insanın
Ayy cok guldum sanaYazik ya acliktan baygin dusmussunAma kucucuk bebege yazik uzuldum de tabi. Biz de simdi.doyurmak icin kirk takla atiyoruz bizim bebekler nazlaniyor

Kızlar gece çorap giydiriyor musunuz bebişlere
Ben giydiriyorum
Yok canım gitmedim henüz 2.ay kontrolüne daha var. 3 akşam mama vermedim gayet rahat uyudu ama bugun gogsuumden süt gelmiyo canım eğer az emip mamayı da az yiyosa Dr a şöyle kontrollerini yapsınlar. Ağız içinde pamukçuk olur damak düşmesi vs diye de okumuştum yada herhangi bişey yani snn bebe az yiyor belli ama bı sebebi de vardır mutlaka Dr una kesin danış

Cnm doktora sordum gündüzleri karnının üstüne yatır dedi ama yanindayken bizde de aynı sorun var sağa yatıyor orası düzleşti naparsam olmuyor hemşire de zaten kimsenin kafası düz değil dedi öyle bı hal işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…