Üstünü değiştirirken beziyle aliyorum kucağıma canimKiz ben pijamami bile zor degistiriyorum tum kiyafetleri cikarirsam nasil tekrar giyinecegimFirsat vermiyor cocuklar Ekin kiyafetlidir onu da ciplak yapmiyosundur
Evet canim geceleri hala serin olduğu için giydiriyorum benKızlar gece çorap giydiriyor musunuz bebişlere
Ben öyle bantlasam şuan her tuvalet yapısında banyo ettirmem gerekir çünkü kızım çok fena dolduruyor altını ve 3 no şuan belden bol kalıyor ayri yapistirincaBen de hiç bantları uc uca getirdiğimi bilmem. Şuan rahat 2 parmak var arada. Bence göbeği sıkar. Ha kaçaklar oluyor artık napalım. Gene bugün enseye çıkan kaka temizledim sabahın nurundabu şekilde çıkarmaları sanırım yaptığı pozisyon ve kaka şiddeti ile de alakalı
Biz hala 1-3 leri giyiyoruz kizim 5-5,5 kg aralığında şuan. Muhtemelen boyu uzundur canım boy uzun olunca küçük bedenler olmuyorKızlar biz 9 aylık kıyafetlere geçtik acaba benim bebeğim mi çok çabuk büyüdü yoksa bebek kıyafetleri mi çok küçük? Siz kaç ay giyiyorsunuz şuan?
Kızlar bir şey daha soracağım size. Bizimkinin kafasi biraz yamuldu gibi geliyor bana. Devamlı sağ tarafına yatıyor sola yatırınca çığlık çığlığa ağlıyor evde kıyamet kopuyor resmen. Düz kafa yastığı aldım ama onda da sola yatmayınca bir işe yaramadı. Dönmesini engelleyen bir yastık biliyor musunuz? Nasıl yatıracağım ben bu çocuğu sol tarafına. Renkli şeyler oyuncaklar her şeyi koydum oraya baksın diye ama bir işe yaramadı.
Kızlar biz 9 aylık kıyafetlere geçtik acaba benim bebeğim mi çok çabuk büyüdü yoksa bebek kıyafetleri mi çok küçük? Siz kaç ay giyiyorsunuz şuan?
Kalça ultrason çekilirken bezi çıkartıyor muyuz
O kaka cikacaksa ne kullanırsan kullan çıkıyor canım.Bizim kız 6 kilo civarı. Elimde Prima 3 no epey var, bi de goon 3.
Goon bittikten sonra daha alamayacağım sanırım çünkü 4 no kilot bez şeklinde
Prima ile böyle rezil ede ede gideceğiz heralde bi süresonra ben de bez arayışına gireceğim galiba, şöyle kakayı içinde tutmayı başaran
Rota dan yeşil olmuştur. Rotanin ayrıca bazı bebeklerde kusma ve ishal yapabiliyor. 1 haftaya geçerKızlar çok acil. Dün 2. Ay aşılarımızı + rotavirüs aşımızı olduk calpol verdim ateşimiz çıkmadı şükür ama bebeğim çok huzursuz ve kakamız yeşile döndü. Normal mi panik olmalı mıyım? Ne olur birşeyler söyleyin. Çok korkuyorum.
Mama veriyorsan sindirilmiş mama yeşil kaka olur, senin yediğin bir şeyden dolayi yeşil kaka olur, ya asilardan olabilir. Benim kizim mama ağırlıklı beslenmeye başladığından beri kakası yeşilKızlar çok acil. Dün 2. Ay aşılarımızı + rotavirüs aşımızı olduk calpol verdim ateşimiz çıkmadı şükür ama bebeğim çok huzursuz ve kakamız yeşile döndü. Normal mi panik olmalı mıyım? Ne olur birşeyler söyleyin. Çok korkuyorum.
Ben sana daha rezilini anlatayimKızlar size 1 saat önce yaşadığım rezilliği anlatıyorum;
Bir arkadaşım geldi hayırlı olsuna. Ben de kızı giydirdim kendim giyindim ikramları hazırladım, bide emzireyim dedim. Güzel bir emzirdim. Arkadaş geldi çayları koyduk içiyoruz, kızımda kucağımda emme pozisyonunda. Yüksek sesle bir gaz ve devamında koluma yayılan sıcaklıkla, dedim ben temizleyeyim biraz kıyafete geçti galiba
Yatak odasına bir gittim ki aman Allahım çocuğun yanı tamamen kaka, benim üstümbide bebeye giydirmişim omuzdan çıtçıtlı bady, yani illa kafadan çıkacak hani s…çtı sıvıyor derler ya resmen o… arkadaş sesleniyor geliyim mi yardıma.. yok yok hallettim dedim. Hemen ebeveyn banyosunda boyundan aşağıyı nasıl yıkadım bilmiyorum. Çocuğu giydirip kendim giyinip tekrar koştum arkadaşın yanına ama aklım bu neydi gız modunda misafirim gidince tabi yıkama faslı.. banyo artık akşama kaldı eşim gelince
Dün de hiç kaka yapmamıştı, bugün bu 3. cü kaka. İlk goon takılıydı onunla da fırlattı sırta, bu da Prima premium care idi bu da daha beter oldu. Benim çocuğum böyle yapıyor artık ben kabullendim yani. Rezillik ayy hiç unutmayacağım bunu galiba
Yemin ederim kahkaha attim hahahahahahBen sana daha rezilini anlatayimben de oğlumun altini temizliyordum islak mendille poposunu falan sildim tam popo deligini siliyorum benim oglan kakasini avucuma yapmaya başladi qhhshw o an şok oldugum icin öylece kaldim kakanin bitmesini bekledim avucum kakayla doldu whshwj
Daha kötüsü olamaz dediğim her şeyden sonra daha kötüsü başıma geliyor hajsjsYemin ederim kahkaha attim hahahahahah
Peki sonra noldu bi avuç pokla naptınDaha kötüsü olamaz dediğim her şeyden sonra daha kötüsü başıma geliyor hajsjs
Cnm ne yaptın doktora gittiniz mi kilo alımı ile ilgili ??? Dr ne dedi, kilo alımı nasıl şimdi ??? Benim kızın iyice kilo alımı düştü yaaa ne yapıcam bilmiyorum. Emiyor ama az emiyor, mama da toplamda 40 cc anca içiyor. Her gün 1 defa yada 2 günde bir sağlam kaka yapıyor çişi de normal ama sanki çişi de azaldı gibi.Valla çok doğru demiş aynen öyle. Mama yedikten sonra uykusu varsa uyur yoksa neşeli neşeli etrafa bakar gülücükler saçar. Diyorum ya bazen beynim duruyo rutin bı şekilde mama vermedigim için memeden süt geliyosa doyuyor başka derdi vardır diyorum ama öyle olmadığını salim kafayla düşününce anlıyorum. Dün oğlum kucagimdayken kesinlikle gazı var diyodum sonra eşim aldı ben bı su icip kendime gelince anldim ki aç
Zehirlenmekten fenalasiyor olmayasinizkizlar annem bu aksam ne soyledi eskiden mese odununi.sobada yakarlarmis biz gazlaninca külünu alip sutunu icine sikip kul dibine cokermis suyunu bize icirirlermis annem.diyor size bire bir yariyorduDiyo simdi olsa mikrop kaparlar falan deriz. Ee sana kim.ögretti diyorum eskiden herkes oyle yapardi diyor
Kiz eskiler bizi öldurmek istemisler ama olmemisizZehirlenmekten fenalasiyor olmayasiniz
Benim annem de diyo ki sen hiç böyle aglamiyodun bi de benim sütüm yoktu mama da yoktu o zamanlar diyo. Ben de dedim anne açlıktan şekerim düşüyordur ağlamaya mecali mi kalır insanınKiz eskiler bizi öldurmek istemisler ama olmemisiz
Ayy cok guldum sanaBenim annem de diyo ki sen hiç böyle aglamiyodun bi de benim sütüm yoktu mama da yoktu o zamanlar diyo. Ben de dedim anne açlıktan şekerim düşüyordur ağlamaya mecali mi kalır insanın
Ben giydiriyorumKızlar gece çorap giydiriyor musunuz bebişlere
Yok canım gitmedim henüz 2.ay kontrolüne daha var. 3 akşam mama vermedim gayet rahat uyudu ama bugun gogsuumden süt gelmiyoCnm ne yaptın doktora gittiniz mi kilo alımı ile ilgili ??? Dr ne dedi, kilo alımı nasıl şimdi ??? Benim kızın iyice kilo alımı düştü yaaa ne yapıcam bilmiyorum. Emiyor ama az emiyor, mama da toplamda 40 cc anca içiyor. Her gün 1 defa yada 2 günde bir sağlam kaka yapıyor çişi de normal ama sanki çişi de azaldı gibi.
Cnm doktora sordum gündüzleri karnının üstüne yatır dedi ama yanindayken bizde de aynı sorun var sağa yatıyor orası düzleşti naparsam olmuyor hemşire de zaten kimsenin kafası düz değil dedi öyle bı hal işteKızlar bir şey daha soracağım size. Bizimkinin kafasi biraz yamuldu gibi geliyor bana. Devamlı sağ tarafına yatıyor sola yatırınca çığlık çığlığa ağlıyor evde kıyamet kopuyor resmen. Düz kafa yastığı aldım ama onda da sola yatmayınca bir işe yaramadı. Dönmesini engelleyen bir yastık biliyor musunuz? Nasıl yatıracağım ben bu çocuğu sol tarafına. Renkli şeyler oyuncaklar her şeyi koydum oraya baksın diye ama bir işe yaramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?