2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Uyanmiyorum çünkü uyumuyorum gece 1 e kadar uyanigim mamasini yedirip uyuyorum. 4.30 gibi mizirdanmaya başlıyor alarmım o hemen firlayip mama yapiyorum ben Ekin in emziği emme sesine bile uyaniyorum, ihh dese uyanıyorum o yüzden hiç alarm kurmadım canım

Kızlar bizimki sürekli başını sağ tarafına çeviriyor yatarken de ana kucağındayken de. Doktorumuz da sola yatırmaya çalışın dedi sağ tarafında çukur gibi bir şey oluştu. Ama sola çeviriyorum yine sağa dönüyor. minseo senin geçen gün attığın yastıktan sipariş ettim bugün umarım işe yarar Bir de sağ kulağı kıvrılıyor düzeltiyorum yine aynı. Sol kulağına göre hafif kepçeleşmiş bile hemen sağ kulak. Siz nasıl önlem alıyosunuz bu konuda?

Canım Ekin bi ara sola yönelik yatıyordu çok şimdi yatarken kafasını sağa sola çevirmeyi öğrenince artık hem sağ hem sol yatiyor uykusunda çeviriyor kafasını. Kulağı için gün içinde uyurken şapka taksan kıvrılmasını engelleyebilir canım. Onun dışında sağ tarafina yastık gibi bir şey koyup sola doğru yatmasini sağlayabilirsin

Ben de yatağının kenarına battaniyeyi rulo yapıp koydum sağa dönemesin diye ama yok ne yapıyor ediyor dönüyor Şapka iyi fikirmiş ama şapka takmayı hiiiçç sevmiyor Bakalım şu yastıktan umutluyum

Maya tabletini nerden alabiliyoruz? Benim sutum yok denecek kadar az. Bir de onu deneyeyim.

Ben tekli aldim. Arkadasim wee baby vermisti 30 ml cikiyordu. Eski makine cekim gucu zayiflamistir dedim lansinoh tekli aldim sonuc yine ayni :) manuel pompalarla daha cok verim aldigini soyleyenler var elektrikliye gore simdi bir de manuel alip deneyeyim diyorum. Lansinohla medela arasinda kaldim. Ikisinden de cok memnun olan ve hic olmayan var. onu arastiriyorum su siralar. Herkeste farkli calisiyor bu aletler anladigim kadariyla. Lansinoh un icinden 25 mm aparat cikiyor en kucugu 20 mm ekstra ona para odedim. Ki 20 mm de buyuk geldi ama maalesef bizim ulkede kuculten aparatlardan bulamadim. Yurtdisinda daha cok urun var. Valfler hemen gevsedi bir de onlari yenilemek zorunda kaldim. Tecrubem
Boyle lansinoh la ilgili.

Hani şu kışın kulaklar üşümesin diye takilan şeyler var ya onlardan alsan ya da bone tarzı bişey de takabilirsin şapkaya göre daha rahat olur sanirim yastık ise yarar inşallah canım

Aynen iknayim anne sütü doyurucu değil ama o kadar emmeye doyması gerekirdi farklı bı açlığı vardı keşke gündüz mama deneseydim dinlenirdim en azından pertim çıktı onu hoşnut edicem diye

Bizde gece 12-1 lere kadar anca yatıyoruz benim alarm kurma sebebim uyanmiyo gece 6 saate kadar yattığını biliyorum süt artsın bı de bebiş sabaha kadar çok acikmasin diye beslemek istiyorum o yüzden alarm kuruyorum ama vücudum alarmi takmiyo resmen bugün de eşim uyandirdi yine benim uykum daha yeni yeni hafiflemeye basladi oğlanın sesine hassaslasti. Benim uykuya duskunlugum mahfetti uyumasam bu kadar zorlanmazdim

O oslem_
Ben bir de bunu kullanmaya başladım memnuniyet iyi bakalım

Bana kilo alımı iyi gibi geldi
Neden az dedi ki doktor

Kilo aldiriyor evet de asiri gaz yapiyor bebekte. Yani benimkinde yapti. Her bebek farkli tabii. Denedigim hic bir mamayi reddetmedi benim obur kizim :) ama gaz ve kaka durumuna gore degistirdim mamayi.
Aptamil herkes en iyi mama diyor ama benim oğlumda da çok aşırı gaz oldu. Sma comfort bize en iyi gelen

Aptamil herkes en iyi mama diyor ama benim oğlumda da çok aşırı gaz oldu. Sma comfort bize en iyi gelen
Ben de hipp e gectim. Simdilik iyi gidiyor gaz ve kaka durumu. 2995 gram dogmustu 10 mart ta dun 5 kilo cikti. Aptamil, aptamil conformil, sma, hipp kullandim bu iki ayda. Anne sutu gunluk 30 ml alabiliyor sadece sutum cikmiyor daha fazla 3 saatte bir 90 ml veriyorum. Bazen daha fazlasini istiyor ya da uc saat dolmadan istiyor o zaman da veriyorum. Gece de mutlaka uyandiriyorum. Benim kiz gunduz hic uyumayip gece horul horul uyuyanlardan.
Gazi yine bir sekilde cikariyor da doktorlar 10 gun bile kaka yapmasa sorun degil dese de bence en buyuk sorunu bu yaratiyor. 2 gun yapmasa cok rahatsiz oluyor gozlemledigim. 3-4 gunu bulursak mahvoluyoruz. Hipp e gectigimizden beri o sorun da cozuldu.

Hala 2 saatte bir uyaniyor musun zor valla canim Allah kolaylık versin

Doymasa ağlar zaten canım doyuyordur kilo almıyor mu?
Anlamadim ki ya gün icinde tartiyorum bi 5800 bi 6100 çıkıyor tartida mi problem var anlamadim annem doymasa ortaligi ayaga kaldirirdi diyor. Mamayi verince de kusacakmis gibi yapiyor öğürüyor

Mama biberon 1.5 ay verdim sonrasinda sütüm yetiyor galiba kendisi reddediyor mamayi. Ben geceleri de en az 40 dk emziriyordum. Emzire emzire süt çoğaldı galiba

Hala 2 saatte bir uyaniyor musun zor valla canim Allah kolaylık versin
Gönül 2 saatte uyanmak ister ama uyanıyorum sütüm az ya süt artsın diye yapıyorum yoksa bebek için 3-4 saat uyku ideal bnce hatta biraz uyku almak için 3 saatlik ayarlıyorum ama yok bnim için uyanmak zor. Bugün sagdigim sütü verip bn süt sagicaktim mesela uykulu uykulu aldım emzirdim unuttum gitti sağmayi

Mama biberon 1.5 ay verdim sonrasinda sütüm yetiyor galiba kendisi reddediyor mamayi. Ben geceleri de en az 40 dk emziriyordum. Emzire emzire süt çoğaldı galiba
Ne guzel yaaa darisi basimiza :) vallahi benimki de meme verince oguruyor, kusmuslugu bile var :) sinirlerim bozuldu artik. Kesinlikle emmek istemiyor ilk gunden beri. Hastanede de hic emmemisti. Gecenlerde bi doktor kontrolumuzde emzirme odasinda 3 gunluk bebek vardi. Nasil emiyordu annesini benimki hiiicc orali degil hala israrla teklif etmeye devam ediyorum emmesi icin ama gelisme yok

Birde bisey sorucam kizlar bu yenidoganlar gunde 16 saat uyuyor diyorlar ya nasi oluyor o:) sabah 6 da kalktik halen uyanigiz. Gece bi uyursa iyi uyuyor o kadar
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum gerçekten
Gecmis olsun alerji olunca kilo alimi yavas mi oluyormus? Benimkinin kilo alimi var ama hala gazla fiskirarak kaka yapiyor zorluyor. Alerjiden suphe ediyordum. Baska belirti var miydi cnm?
Benim kızım da fışkırarak kaka yapıyordu her alt açmada ben de üst değişiyordum üstüm başım kaka oluyordu ama artık 1 hafta kaka yapmıyor hasretle kaka bekliyorum
Ben ayakta kalabilmek ve biraz dinlenmek icin artik yanimda uyutuyorum. 1 haftadir falan hic yatagina koymadim. Yapacak bir sey yok
Biz de bu moddayız. Yanımda yatırıyorum yatakta yatmıyor uykudan eti kesilir gibi çığlık çığlığa kalkıyor. 1 haftadır bir tuhaf sürekli kucakta dışa dönük şekilde gezdirilmek istiyor. Yatar pozisyona gelince kıyamet kopuyor . Oturarak kucakta durunca kıyamet kopuyor. İlla kucakta olacak ben de ayakta geziyor olacağım. Ev içinde günde 12 bin adımları görüyorum. Gece 02.30 dan aşağı uyumuyor bir de yeni huyumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…