2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Var bizim de salyalanma ve köpük falan yapıyor ağzıyla

Aynen canim Anne sutu cabuk sindirildigi icin mama ile bir.olmuyor mama daha tok tutuyor gec sindirildigi icin

Anlamadim ki ya gün icinde tartiyorum bi 5800 bi 6100 çıkıyor tartida mi problem var anlamadim annem doymasa ortaligi ayaga kaldirirdi diyor. Mamayi verince de kusacakmis gibi yapiyor öğürüyor
Canım çocuk doyuyordur doymasa anlarsın huzursuz olur ağlar memede bağırır doyduğu için de mamayi istemiyordur ya da tadını begenmiyordur bazi bebekler mama da seçiyor çünkü ama 40 dk emziriyormussun daha nolsun benim kiz mesela maksimum 15 dk emmistir hep
Valla bu süt arttirma olayı çok stresli bir iş mesela ben ne yaptıysam fayda etmedi bilmiyorum demek ki vücutun kapasitesi bu kadar diyorum artık. Bebek istemedikten sonra o süt artmıyor bebek emecek sömürücek memeyi ki sürekli üretim olsun. Yoksa takviye o bu şu hikaye biraz, bebek iyi emiyorsa faydası var onlarin da

Aynen canim Anne sutu cabuk sindirildigi icin mama ile bir.olmuyor mama daha tok tutuyor gec sindirildigi icin
Evet canım doktor da anne sütü doyurmaz bebek o yüzden sürekli emmek ister demişti. Su gibi demek ki biz ne kadar su içersek içelim karnimiz doyuyor mu doymuyor onun gibi bir şey demek ki. O yüzden zaten emen bebekler çok sık uyanip meme istiyor

Canim ben buyuk oglumda kulaklarin elinde kalmistim kivriliyorlardi diye cocgu yapmadigim eziyet kalmamkstikizlarin bandanasini alip takiyordum sonra internetten kepce kulak bandanasi vsrdi aldim taktim kepce degillerdu minik kulaklari vardi ama memesi kiviriliyordu neyse o da istemiyordu agliyordu kullanmayi biraktim sonra hic bir seyde olmadilar cok guzel kulaklari var simdi. Simdiki oglumda dogustab bir kulaginin memesi daha kalkik şapka takiyorum iyice yapistiriyorum yatirirkende katlanmasin diye duzeltiyorum.

Canim 10 gunu anne sutu icin soyluyorlar. Senin ki mama aliyor mama alan bebek icin de mi doktorunuz bunu soyledi

Aynen öyle canım surekli aklım bununla meşgul. Şanslıyım ki bnimki emiyo hem de istemediğim kadar bnde dışardan destek veriyorum işte.
Bu sütyen askısına oyuncak bağlayıp emzirmeyi denedin mi snnki büyük ya ilgisi de vardır bn arastirirken görmüştüm deneyenler olmuş.

O ciglik oglumda da var... O kadar ayaktayiz kilo da gitmiyor Ben 56-57 ile gebe kalmistim. Suanda hala 60 kiloyum. Ilk gebeligimde 40im cikinca 20 kilo almistum hepsi gitmisti...

Kesinlikle katiliyorum. Tamamen bebekle ilgili, emdikce artiyor. Emmezse yok, biz ne yaparsak yapalim...

Canim seninkinin kilo alimi.nasil bu kadar yemeye Benim oglum her zaman tek gogusle doyuyor.Yani dusunuyorum istahi mi az yoksa sut mu yeterli bilmiyorum.Kilo alimi da iyiydi bizim ilk ay 2.ay bakalim nasil

Ne battaniye ne yastık bizde hiçbiri işe yaramadı. Kendini ittire ittire yastığı düşürdü yine döndü sağ tarafına yattı. Ben de minseo nun önerdiği yastıktan sipariş ettim inşallah o işe yarar. Son çarem o kaldı eğer sen de farklı bir yöntem bulursan bana da söyler misin canım?

Kızlar biz sünnet yaptıracağız mayısın sonunda ya da haziranın başında. Siz ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? 3 aylıkken çok mu küçük acaba kıyamıyorum da bir yandan. Daha önceki çocuklarına ya da şuan sünnet yaptıran var mı? Nasıl geçiyor süreç? Çok zorlanır miyiz diye korkuyorum ben de.

O ciglik oglumda da var... O kadar ayaktayiz kilo da gitmiyor Ben 56-57 ile gebe kalmistim. Suanda hala 60 kiloyum. Ilk gebeligimde 40im cikinca 20 kilo almistum hepsi gitmisti...
Valla benim de gitmiyor kilo. Sen yine ilk gebeliğin de iyi vermişsin bu gebelikte de doğum öncesi kilona yakınsın. Ben hamilelikte 22 kilo aldım. Doğumdan sonra 10 kilo verdim. Dikkat ediyordum yediklerime sütüm geri kaçınca korktum şimdi onu da dikkat edemiyorum. Sadece almamak sabit kalmak derdindeyim. Emzirmek nasıl kilo verdirir diyorlar onu hala anlamadım bende işlemiyor o

Son düzenleme:
Katılıyorum söylediklerine ya. Ve stres de çok etkiliyor süt üretimini. Ben çok stresli geçiriryorum günlerimi ve onca şeye süt artmıyor. Bi dönem iyi gibi oluyor sonra hoopp memeler pıs sönmüş balon . Benimki mama da istemiyor. Sütüm biterse naparım bilmiyorum.

Kızlar anneler günü hediyeniz neler Ben çamaşır kurutma makinesi istedim eşimden. Kolaylık olucak bebişte var artık uğraşmamak için memnun kaldığınız yada tavsiye edeceğiniz marka varsa talibim arçelik ve beko baktık sadece

Emiyorsa çok şanslısın canım emdiği sürece süt sorunu yaşayacağını sanmam. Yok canım bizimkine öyle şeyler kâr etmiyor asla yutmuyor eds yi bile yaptiramadim sondayi ağzına sokunca gözlerini açıp çığlık atti hep mesela yatiyor mememi açıp gösteriyorum daha kucağıma almadan bağırmaya başlıyor
Kesinlikle katiliyorum. Tamamen bebekle ilgili, emdikce artiyor. Emmezse yok, biz ne yaparsak yapalim...
Öyle canım emzirmeden imkansiz gibi bişey. Sağma ile de bi yere kadar
Mama yemeyen çocukta zor. En azindan emmiyorsa mamaya sığınıyor insan. Sağım yapıyor musun peki?

Sağımı bir kere denedim. Bildiğin çıkmadı bir iki damla bir şey çıktı sadece. Moral sıfır yerlerde bende. Sonra akabinde emzirdim baktım yutkunma var süt çıkıyor . Dedim ki gerçekten bebek emdikçe geliyor sağım makinesi tırt. Makineler bol olan sütü sağıyor demekki ve dedikleri gibi bebek kadar güçlü çekmiyor. Makine ile çıkan süt baz alınmamalı kesinlikle süt miktarı açısından.

Evet benim de çok az çıkıyor iki göğüsten 60 cc falan çıkıyor canim

Uyku düşkünlüğü konusunda kendime sinir oluyorum ben de gerçekten. Uyuyamayınca çok gergin ve sinirli oluyorum. Sürekli kendimi telkin ediyorum. Bebek bu uyanacak , hatta uyumayacak normal, bu zamanlar geçecek diye ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…