2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Seninki de mi emmiyor. Ben emiyor biliyordum. Vallahi bir tek ben emziremiyorum saniyordum cok uzuluyorum bu duruma buraya bile bakamadim hic moral bozuklugundan.

Rotavirüs 15. Haftaya kadar ilk dozu vuruluyor. Veremle vurulmali ya da 1 ay sonra vurulmali diye bişey demediler bana. Bu haftaki kontrolümüzde vurulacak benim kiz

Seninki de mi emmiyor. Ben emiyor biliyordum. Vallahi bir tek ben emziremiyorum saniyordum cok uzuluyorum bu duruma buraya bile bakamadim hic moral bozuklugundan.
Evet canım emiyordu ama 2 haftadir meme reddi oldu malesef senin hiç mi emmedi ?

Teşekkür ederim cnm, kilosu kontrollerde hep beklenenden az çıkıyordu mamayı artıralım diyordu doktor ama zaten çok veriyordum dobiş olması lazımdı bebemin, ekliyorum kilo değişimini. Evet bu özel mamalar ne kadar pahalıymış, dediğin gibi yazdıracağız hemen.
Arkadaşınız gibi ben de güzelce beslerim kuzumu umarım Standart dışı bi mama olunca endişe duyuyor insan ister istemez, etrafımda da kullanan olmadı örnekleri duymak iyi geliyor

Rotavirüs 15. Haftaya kadar ilk dozu vuruluyor. Veremle vurulmali ya da 1 ay sonra vurulmali diye bişey demediler bana. Bu haftaki kontrolümüzde vurulacak benim kiz
Doktorumuz da bize oyle bisey demedi. Saglik ocagindaki yine kafami karistirdi her zaman oldugu gibi. 24 undeki kontrolde yapalim dedi. 12 sinde de verem asisi yapilacagini soylemistim.

Evet canım emiyordu ama 2 haftadir meme reddi oldu malesef senin hiç mi emmedi ?
Maalesef hic emmedi. Bi iki kere aldi bir kac dakikaligina sadece sagmaktan helak oldum sutum de cogalmiyor ne yapsam da makine de degistirdim. Lansinoh elektrikli aldim. Simdi de manual denemeyi dusunuyorum yine lansinoh mu alsam medela mi bilemedim.

Cnm rüya beslemesi nasıl oluyor uyurken mi mamayı veriyorsun? Gaz çıkarmadan uyuyabiliyor mu?

Arkadaşlar selam bir ay bittikten sonra yine geceleri uyandırıp emzirmeye devam ediyor muyuz? Bugün doktorumuza sormayı unuttum ben. İdeal kilo alımımız mevcut sarılığımız yok sizlerin doktorları ne söyledi acaba

Doktorumuz da bize oyle bisey demedi. Saglik ocagindaki yine kafami karistirdi her zaman oldugu gibi. 24 undeki kontrolde yapalim dedi. 12 sinde de verem asisi yapilacagini soylemistim.
Ben onlari ciddiye almiyorum canım doktorunu dinle sen
Canim sağarken elinle memeni yukardan sıkıp bırak sürekli bi de öne doğru eğil öyle daha çok süt çıkıyor pompalar çok çıkarmıyor sütü malesef hastane tipi bi nebze daha iyi
Cnm rüya beslemesi nasıl oluyor uyurken mi mamayı veriyorsun? Gaz çıkarmadan uyuyabiliyor mu?
Evet kuzum uykusunda yiyor ama eğimli bir şekilde yatıyor olmasi lazim. Düz şekilde yatarken yedirmiyorum kulak enfeksiyonuna sebep olabiliyor eğimli reflü yatağında ya da kucagimda yediriyorum. Eger yedikten sonra mızırdanırsa bacaklarini karnina ileri geri yapiyorum pirtlayip uyuyor. Mide gazi uyurken cikarmiyor denedim onu ama çıkarmadı. Hem uykusu bölünmemis oluyor hem yeni uyku döngüsüne geçtiği için daha uzun süre uyuyor. Ben mama sma optipro kullaniyorum ondan memnun kaldim gaz konusunda. Comfort olani Ekini mahvetti eşim çöpe atti mamayi bu arada meme verenler de emzirerek yapabilir bunu

Ay çok şükür canım çok sevindim ya İnsanın yüreğine indirecekler

Ever evet canim cidden belli bir rutin oluyor düzensiz de olsa düzenli de olsa

Ben pazartesi reformera başlıyorum
Neeey
9 mayısta 2. Ay aşılarını aynı gün vurdular 3 tane (sağlık ocagında)
Diğer ay 9 haziranda rota yapılacak kendi cocuk doktorunda özelde.

ben bunlarin yesilini almistim fermuari o kadar rahatsiz ediciydi ki giydirmiyorum. Umarim senin aldiklarinda o tarz bir problem olmaz

Ya evet bir de mama secimi derdi var :) aptamil mahvetti bizimkini aptamil conformil aldim iki paket denedik onu anlayamadim sadece kucuk paket satiliyor ve 3 gun anca gidiyo bize. Cok yorucu her yerde de yok eczane siparisle getiriyor. Sma da cok yaramadi. Hipp aldim simdi onu kullaniyorum 1 haftadir baya iyi gibi durum. Bundan devam edecegim sanirim ben. Buyuk paketleri de var rahat oluyor boyle. Bir de kutulu degil de posetli versiyonlar da fiyat olarak daha uygun oluyor. Esim oyle almis gecen hafta 600 gramlik 350 lik kutu fiyatina nerdeyse.

Her bebede her mama farkli kuzu işte. Sma optipro iyi geldi bize de ben de kiloluk aldim bu defa Hepsiburadadan baya uyguna geliyor öyle. Aptamil ve hipp hiç denemedim ben canim

Allah dermansiz dert vermesin... Cozumunu bulmussunuz ya insallah kilo da alir artik... Kolay gelsin, Allah guc sabir versin

Her bebede her mama farkli kuzu işte. Sma optipro iyi geldi bize de ben de kiloluk aldim bu defa Hepsiburadadan baya uyguna geliyor öyle. Aptamil ve hipp hiç denemedim ben canim
Deneme aptamil zaten :) ama istersen hipp deneyebilirsin gerci dogru mamayi buldugunu dusunuyorsan hic degistirme.

Kizlar herkes bol bol mama veriyor benim oğlan da mamayi reddediyor umuyorum ki sütüm yetiyordur. Birkaç kere mama teklif ettim asla istemiyor. Emzirdikten sonra kontrol ediyorum memeden hala süt geliyor doyuyordur değil mi

Ben denedim aptamil tadi güzeldi hahahsjs ben hep aptamil verdim neden tavsiye etmiyorlar anlamadim benim oğlan tadini seviyordu çok iyi kilo aldırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…