Solgar in neyini kullaniyorsunuz? Ben cok kacirdim da sayfalari goremedim.bestlak damlayı denediniz mi bilmiyorum ama solgar + bestlak baya etkili bir ikili.
ama takviyelerden önce bol su
Çok sevindim canim sütünün artmasına neyse ki meme reddi hiç yaşamamışsın. Benim kızım sütüm varken bile emmek istemedi şuan ağzını bile açmıyor. Zaten emdiği zamanlarda memede hep bi ıkınma gazdan kıvranma hali yaşıyorduk hiç huzurlu emdiğini bilmem. Belki de bu yüzden soğudu çocuk
Rotavirüs 15. Haftaya kadar ilk dozu vuruluyor. Veremle vurulmali ya da 1 ay sonra vurulmali diye bişey demediler bana. Bu haftaki kontrolümüzde vurulacak benim kizHerkese merhaba. Uzun zamandir bakamiyorum beni dogum sonrasi cok zorladi bebegim emmedi hala emmiyor mama sut sag o bu derken vallahi uyuyamiyorum bile benumarim sizler iyisinizdir her sey yolundadir.
Asilarla ilgili tecrubelerinize ihtiyacim var.
birincisi rotavirus asisi yaptirdiniz mi yaptiracak misiniz? Ikincisi bugun saglik ocaginda ya veremle birlikte vurulmali ya da 1 ay sonra dedi ama doktorumuz veremden 15 gun sonrasi icin yapariz dedi kafam karisti. Size hangi tarihler verildi?
Evet canım emiyordu ama 2 haftadir meme reddi oldu malesefSeninki de mi emmiyor. Ben emiyor biliyordum. Vallahi bir tek ben emziremiyorum saniyordum cok uzuluyorum bu duruma buraya bile bakamadim hic moral bozuklugundan.
Teşekkür ederim cnm, kilosu kontrollerde hep beklenenden az çıkıyordu mamayı artıralım diyordu doktor ama zaten çok veriyordum dobiş olması lazımdı bebemin, ekliyorum kilo değişimini. Evet bu özel mamalar ne kadar pahalıymış, dediğin gibi yazdıracağız hemen.Canım çok geçmiş olsun ama en azından artık net bir durum var ortada. Kilo alımı az derken ne kadardı aylık? Alerji mamalarını devlet karşılıyor doktorunla bir konuş benim arkadaşımda var o yazdırıyordu bedava alıyordu diye biliyorum. Evet şimdi çok iyi maşallah 2,5yaşında ek gıda da çok güzel hazırladı besledi kızını
Doktorumuz da bize oyle bisey demedi. Saglik ocagindaki yine kafami karistirdi her zaman oldugu gibi. 24 undeki kontrolde yapalim dedi. 12 sinde de verem asisi yapilacagini soylemistim.Rotavirüs 15. Haftaya kadar ilk dozu vuruluyor. Veremle vurulmali ya da 1 ay sonra vurulmali diye bişey demediler bana. Bu haftaki kontrolümüzde vurulacak benim kiz
Maalesef hic emmedi. Bi iki kere aldi bir kac dakikaligina sadeceEvet canım emiyordu ama 2 haftadir meme reddi oldu malesefsenin hiç mi emmedi ?
Cnm rüya beslemesi nasıl oluyor uyurken mi mamayı veriyorsun? Gaz çıkarmadan uyuyabiliyor mu?Canım ben pek bişey yapmadim zaten yapmak istesem de bebek nasıl isterse öyle oluyorşuan düzene bizim tarafımızdan sokmak için çok küçükler o kendi rutinini oluşturdu diyebilirim. Gece 11 de son uykusuna geçmiş oluyor. Saat 1.15 de rüya beslemesi yapiyorum uykusu bölünmesin diye bu şekilde hiç uyanmadan saat 4.30 a kadar uyuyor. 4.30 da tekrar mama veriyorum uyuyor sabah 8.30 kalkış altini değiştirme gaz çıkarıp kaka yapma bi daha altını değiştiriyorum 09.15 gibi ilk gündüz uykusu yapiyor 11.30 uyaniyor sonrasi 45 dk-1 saat arasi gündüz uykulari ile gün bitiyor
Ben onlari ciddiye almiyorum canım doktorunu dinle senDoktorumuz da bize oyle bisey demedi. Saglik ocagindaki yine kafami karistirdi her zaman oldugu gibi. 24 undeki kontrolde yapalim dedi. 12 sinde de verem asisi yapilacagini soylemistim.
Canim sağarken elinle memeni yukardan sıkıp bırak sürekli bi de öne doğru eğil öyle daha çok süt çıkıyor pompalar çok çıkarmıyor sütü malesef hastane tipi bi nebze daha iyiMaalesef hic emmedi. Bi iki kere aldi bir kac dakikaligina sadecesagmaktan helak oldum sutum de cogalmiyor ne yapsam da makine de degistirdim. Lansinoh elektrikli aldim. Simdi de manual denemeyi dusunuyorum yine lansinoh mu alsam medela mi bilemedim.
Evet kuzum uykusunda yiyor ama eğimli bir şekilde yatıyor olmasi lazim. Düz şekilde yatarken yedirmiyorum kulak enfeksiyonuna sebep olabiliyor eğimli reflü yatağında ya da kucagimda yediriyorum. Eger yedikten sonra mızırdanırsa bacaklarini karnina ileri geri yapiyorum pirtlayip uyuyor. Mide gazi uyurken cikarmiyor denedim onu ama çıkarmadı. Hem uykusu bölünmemis oluyor hem yeni uyku döngüsüne geçtiği için daha uzun süre uyuyor. Ben mama sma optipro kullaniyorum ondan memnun kaldim gaz konusunda. Comfort olani Ekini mahvetti eşim çöpe atti mamayiCnm rüya beslemesi nasıl oluyor uyurken mi mamayı veriyorsun? Gaz çıkarmadan uyuyabiliyor mu?
NeeeyAy çok şükür canım çok sevindim yaİnsanın yüreğine indirecekler
Ever evet canim cidden belli bir rutin oluyor düzensiz de olsa düzenli de olsa
Ben pazartesi reformera başlıyorum
9 mayısta 2. Ay aşılarını aynı gün vurdular 3 tane (sağlık ocagında)Herkese merhaba. Uzun zamandir bakamiyorum beni dogum sonrasi cok zorladi bebegim emmedi hala emmiyor mama sut sag o bu derken vallahi uyuyamiyorum bile benumarim sizler iyisinizdir her sey yolundadir.
Asilarla ilgili tecrubelerinize ihtiyacim var.
birincisi rotavirus asisi yaptirdiniz mi yaptiracak misiniz? Ikincisi bugun saglik ocaginda ya veremle birlikte vurulmali ya da 1 ay sonra dedi ama doktorumuz veremden 15 gun sonrasi icin yapariz dedi kafam karisti. Size hangi tarihler verildi?
ben bunlarin yesilini almistim fermuari o kadar rahatsiz ediciydi ki giydirmiyorum. Umarim senin aldiklarinda o tarz bir problem olmazKızlar dün e-bebekten 4 tane tulumu 100 tlye aldımTanesi 25 tlye geldi hello babynin zaten kumaşları çok güzel. En kullanışlı bu ayaksız ve fermuarlı olanlar bence. İnternette var mı bilmiyorum ama mağazada falan görürseniz kaçırmayın siz de
Ya evet bir de mama secimi derdi var :) aptamil mahvetti bizimkini aptamil conformil aldim iki paket denedik onu anlayamadim sadece kucuk paket satiliyor ve 3 gun anca gidiyo bize. Cok yorucu her yerde de yok eczane siparisle getiriyor. Sma da cok yaramadi. Hipp aldim simdi onu kullaniyorum 1 haftadir baya iyi gibi durum. Bundan devam edecegim sanirim ben. Buyuk paketleri de var rahat oluyor boyle. Bir de kutulu degil de posetli versiyonlar da fiyat olarak daha uygun oluyor. Esim oyle almis gecen hafta 600 gramlik 350 lik kutu fiyatina nerdeyse.Ben onlari ciddiye almiyorum canım doktorunu dinle sen
Canim sağarken elinle memeni yukardan sıkıp bırak sürekli bi de öne doğru eğil öyle daha çok süt çıkıyor pompalar çok çıkarmıyor sütü malesef hastane tipi bi nebze daha iyi
Evet kuzum uykusunda yiyor ama eğimli bir şekilde yatıyor olmasi lazim. Düz şekilde yatarken yedirmiyorum kulak enfeksiyonuna sebep olabiliyor eğimli reflü yatağında ya da kucagimda yediriyorum. Eger yedikten sonra mızırdanırsa bacaklarini karnina ileri geri yapiyorum pirtlayip uyuyor. Mide gazi uyurken cikarmiyor denedim onu ama çıkarmadı. Hem uykusu bölünmemis oluyor hem yeni uyku döngüsüne geçtiği için daha uzun süre uyuyor. Ben mama sma optipro kullaniyorum ondan memnun kaldim gaz konusunda. Comfort olani Ekini mahvetti eşim çöpe atti mamayibu arada meme verenler de emzirerek yapabilir bunu
Her bebede her mama farkli kuzu işte. Sma optipro iyi geldi bize de ben de kiloluk aldim bu defa Hepsiburadadan baya uyguna geliyor öyle. Aptamil ve hipp hiç denemedim ben canimYa evet bir de mama secimi derdi var :) aptamil mahvetti bizimkini aptamil conformil aldim iki paket denedik onu anlayamadim sadece kucuk paket satiliyor ve 3 gun anca gidiyo bize. Cok yorucu her yerde de yok eczane siparisle getiriyor. Sma da cok yaramadi. Hipp aldim simdi onu kullaniyorum 1 haftadir baya iyi gibi durum. Bundan devam edecegim sanirim ben. Buyuk paketleri de var rahat oluyor boyle. Bir de kutulu degil de posetli versiyonlar da fiyat olarak daha uygun oluyor. Esim oyle almis gecen hafta 600 gramlik 350 lik kutu fiyatina nerdeyse.
Allah dermansiz dert vermesin... Cozumunu bulmussunuz ya insallah kilo da alir artik... Kolay gelsin, Allah guc sabir versinO sümüksü kaka varsa şüphelenebilirsin cnm alerjiden inşallah yoktur ama
Evet cnm doğduğundan beri bir türlü ideal kiloyu yakalayamadım, umarım geçer çabucak, en azından bir sebep bulduğuma seviniyorum, dediğiniz gibi zor bir diyet beni bekliyor iyi ki çıkmamış oğlunuzda. İlk başta inek sütü bulunduran ürünleri keseceğiz düzelme olmazsa çoklu gıda alerjisi olabilirmiş daha sert bir diyete başlayacağız dedi doktor bakalım.
Deneme aptamil zaten :) ama istersen hipp deneyebilirsin gerci dogru mamayi buldugunu dusunuyorsan hic degistirme.Her bebede her mama farkli kuzu işte. Sma optipro iyi geldi bize de ben de kiloluk aldim bu defa Hepsiburadadan baya uyguna geliyor öyle. Aptamil ve hipp hiç denemedim ben canim
Yok canım dediğin gibi heyecana gerek yokDeneme aptamil zaten :) ama istersen hipp deneyebilirsin gerci dogru mamayi buldugunu dusunuyorsan hic degistirme.
Ben denedim aptamil tadi güzeldi hahahsjs ben hep aptamil verdim neden tavsiye etmiyorlar anlamadim benim oğlan tadini seviyordu çok iyi kilo aldırmıştıHer bebede her mama farkli kuzu işte. Sma optipro iyi geldi bize de ben de kiloluk aldim bu defa Hepsiburadadan baya uyguna geliyor öyle. Aptamil ve hipp hiç denemedim ben canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?