2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Tesekkur ederim yalniz olmadigimi hatirladim sayenizde Dun doktorum sut urunlerini bi kesip deneyelim demisti bugun hic sut urunu tuketmedim,biogaia damla ve nurse harvey gaz damlasi verdim bebise nispeten daha rahat bigun gecirdik.Damlalardan mi sut urunlerinden mi bilemiyorum henuz 3 gun sonra sut urunu tuketip bir bakicam sizin de aklinizda bulunsun cok oluyormus bu alerji anlasilmiyomus genelde de :))

Kizlar eger bebeginiz duzenli kaka yaparken bir anda yapmamaya basladi ise.muhakkak popoya bakin. Ben az once bir baktim Yigit in poposu catlamis civik yapiyor olmasina ragmen ondan bebegim kac gundur kaka yapmiyormus.Diger oglumda da bu aylarda poposu catlamisti sivi da yapsalar sivi kaka da da catliyor popo

Aynen öyle canım güzel beslersin hiç bir şeyi kalmaz zamanla geçiyor zaten

Bugün üstümden tır geçti resmen. Sabah 9 da bı uyandık bu saat oldu yatmadı. Sürekli emdi yattı 5 dk olmadan kalktı . Burnunu çektim banyo yaptık kucağımda ayagimda sallayarak uyuttum uyuyor geri uyaniyo.Açtır dedim memeye bakıyorum süt var siktigimda her delikten süt ciktigini gördüm. Artık pes edip mama verdim horluyo şimdi hele bı gazını da alayım ne olacak ama uyuyacak gibi yani süt geliyo her emzirmede kaç kez baktım süt var yutkunuyo da en az 10 dk her memeyi emdi. Emerken hiç kendisi bırakmadı ama ya uyuyakaldı ya da 15-20 dk sonunda gaz savaşı verirken ben bitirdim emzirmeyi. Anlamadım 2 aylık olduk sayılır atak haftası mi yaşıyoruz nedir

Kizlar herkes bol bol mama veriyor benim oğlan da mamayi reddediyor umuyorum ki sütüm yetiyordur. Birkaç kere mama teklif ettim asla istemiyor. Emzirdikten sonra kontrol ediyorum memeden hala süt geliyor doyuyordur değil mi
Doymasa ağlar zaten canım doyuyordur kilo almıyor mu?

Biz hep o durumdayiz canim Aycoregi1 ile E entropi nin bebegi de boyle. Cok zor anlatamam... Emzik verdim veremem gerektigine inanirken ama onu da bi tuttu sonra ogurerek cikardi istemiyor. Suanda 1.5 saatte inanin 10 defa uyuusumdur. 5 dk sonra hop uyaniyor. O kadar yiprandim ki ... Kabul ettim bu sekilde dayanmaya calisiyorum... Insallah sizinki gecicidir

Kizlar herkes bol bol mama veriyor benim oğlan da mamayi reddediyor umuyorum ki sütüm yetiyordur. Birkaç kere mama teklif ettim asla istemiyor. Emzirdikten sonra kontrol ediyorum memeden hala süt geliyor doyuyordur değil mi
Vallahi ben hic vermek istemiyordum. Ama emmiyor ve sagdigim sut yeterli olmuyor mecburen veriyorum yani. En guzeli anne sutu. Ama olmayinca mecbur mama. Doymasa belli eder zaten. Mutlu huzurlu kilo aliyorsa her sey yolundadir. Hic mamaya biberona bulasip meme reddi riskini goze almayin bence.

Ben denedim aptamil tadi güzeldi hahahsjs ben hep aptamil verdim neden tavsiye etmiyorlar anlamadim benim oğlan tadini seviyordu çok iyi kilo aldırmıştı
Kilo aldiriyor evet de asiri gaz yapiyor bebekte. Yani benimkinde yapti. Her bebek farkli tabii. Denedigim hic bir mamayi reddetmedi benim obur kizim :) ama gaz ve kaka durumuna gore degistirdim mamayi.

Beyaz gürültü denedin mi?

Ben denedim aptamil tadi güzeldi hahahsjs ben hep aptamil verdim neden tavsiye etmiyorlar anlamadim benim oğlan tadini seviyordu çok iyi kilo aldırmıştı
Aptamilden çok memnun olan da var çok gaz yapıyor diyen de. Mesela ben sma optiprodan memnunum. Comfort olani gazlı ve kolik bebekler için diyorlardi onu deneyim dedim çocuk catlayacakti hemen optiproya geri döndüm. Her bebekte farkli seyrediyor bu mamaların gaz olayi canim
Ayy kiyamam yavrum kantoron yağı sür hemen pamukla. Nasıl anladın peki çatlağı canim yara gibi mi oluyor?

Merhaba rota ve menenjit aşısını 3. Ay kontrolünde yapacal doktorumuz.

Cnm benimki de gece uyanmıyor aslında ben emzirmek için uyandırırsam eğer cin gibi oluyor 1.5 - 2 saatten önce uyumuyor cingöz ama biberonla denemedim hiç Yatağından kaldırmayınca belki tam uyanmaz başarabilirim, denicem sağol.
Allah dermansiz dert vermesin... Cozumunu bulmussunuz ya insallah kilo da alir artik... Kolay gelsin, Allah guc sabir versin
Çok teşekkür ederim cnm inşallah yazarım güzel gelişmeleri benim yavruşum da etli butlu olur biraz

Allah kolaylık versin çok zor bu nee 90 ml mama verdim yatiyo ne yani aç miydi ,? Maya tabletini kullanmadan önce bu saatlerde göğsümu siktigimda damla gibi geliyodu şimdi sagiyorum sikayim bı dedim deliklerden ince şekilde geliyo tek göğsümden 30 ml çıktı. Siktigimda hala geliyo.
Tüm gün emzirdigim halde bu cikiyo geçen 2 uyku yapmış aynı bu saatlerde 5 ml çıkmış aynı göğüsten. Süt var ama doyurmuyor galiba. Vaka ya bak ya süt olsa dert olmasa ayrı dert. Açlık aglamasi yoktu denrmelik vereyim mamayı dedim uyudu hatta önce 60 verdim uyanıp istedi 60 yaptım 30 içip sızdı.
Bizimkinin derdi başka ya valla değişik bebe.

Hayir canim yara seklinde degil altini degistirirken gaz cikard iyice acilinca baktim yarik birbirinden ayrilmis distan gozukuyor ilk oglumda da bebekken olmustu oradan biliyorum dikkatli bakmak lazim yoksa pek anlasilmiyor. Evde anestol ve fito vardi Allahtan onu surdum kantron da surecegim.Sizin de aklinizda olsun ara ara bakin beslenmeyi bile red ediyorlar ondan sebep

Seninki de mi emmiyor. Ben emiyor biliyordum. Vallahi bir tek ben emziremiyorum saniyordum cok uzuluyorum bu duruma buraya bile bakamadim hic moral bozuklugundan.
Yalnız değilsin arkadaşım +1 benden
Lansinoh çiftli olandan almayı düşünüyorum sağımı nasıl acaba lansinohun, şuan ben de kiwi var ama cift.olsa daha kolay olur sanki
9 dan beri uyuması için ayağımda, yerine koyunca uyanıyor yani nasıl anlıyor ayakla yer farkını bilmiyorum.
Beyaz gürültü denedin mi?
Ben denedim , hatta şu oyuncak var budizzz diye beyaz gürültü falan çıkarıyor ama hiç bana mısın demiyor. Bir de benimki ağlayınca gözünü kapatıyor etraf ile tamamen bağı koparıyor mümkün değil bakmıyor yani

Lansinoh tekli var bnde yani sagiyo işte daha iyi sagmasini beklerdim açıkçası . Başka cihaz denemedim. Bazen sagarken süt gelmiyo elimle sıkıyorum geliyo tekrar sagiyorum bazen süt geliyo bazen gelmiyo.

Gece nasıl uyaniyosun ya bn alarm kuruyorum eşim uyandiriyo telefona bakıp geri uyuyorum çocuğun aglamasiyla anca uyanıyorum 4-5 saat açlığı oluyo. Alarm sesini değiştim ama bu defa hiç duymamisim eşim diyo kapattın ama bn hatırlamıyorum. Şimdi yine kurdum saat 3 e bakalım uyanacak miyim. Bende şu uyku düşkünlüğü olmasa çok iyi olabilirdi. Uyumayinca sinir geliyo

Benim de iki göğüsten 60 cc falan cikiyor ama mamanin 60 cc si ile sütün 60 cc si eşit değil bence anne sütünün doyuruculugu daha az doktor da öyle demişti bana o yüzden atıyorum mamada 60 cc ile doyan bebek anne sütü ile 100 cc de anca doyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…