2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
1200 guzel almis ama dogum kilosu dusuk olunca tombul gozukmuyorlar canim. Aldigi anca toparlanmasina yetiyor. Benim ki de 3 kilo dogdu iyi de kilo aldi ama normal duruyor. Onceki.oglum 3900 dogudu sonradan az kilo aldi o da tombul gorunumlu olmadi
Kim der 2400 doğdu diye

Eklentiler

• IMG_20230513_173820.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 96
Doğru sagiyodun da sen
Kızçeler nasılsınız? Bebişler nasıl? Benimkisi sürekli elimi emiyor sürekli sağ elini özellikle. Sizin bebişlerde böyle mi acaba?
Hep aç gibi bni elini herşeyi emiyo sağ sol farketmiyo
1200 guzel almis ama dogum kilosu dusuk olunca tombul gozukmuyorlar canim. Aldigi anca toparlanmasina yetiyor. Benim ki de 3 kilo dogdu iyi de kilo aldi ama normal duruyor. Onceki.oglum 3900 dogudu sonradan az kilo aldi o da tombul gorunumlu olmadi
2920 Gr doğdu 2600 e düştü 5 günde sonra mamayla almaya başladı. İlk ayda toparladı bizim ki.

Şimdiden güle güle kullan hediyeni canım bakayım canım teşekkür ederim

Kizlar bu arada anne sütünün tadı nasıl deneyen oldu mu Ben eşime çay kaşığına sagayim bi baksana dedim kızımla süt kardeş mi olayım dedi
Canim ben oglumu operken yanlislikla agzims gelmis oldu, sekerli sutle alakasi yok...

Yaa teşekkür ederim canım benim hepimizin kutlu olsun evet canım bende artık uğraşmamak için öyle düşündüm iyi olcak kurutma makinesi benim için onada bakayım canım tavsiyen için saol

Ben de çok güldüm hiç bu açıdan düşünmemiştim

Tatlı yani acaba her annenin sütünün tadı farklı mi onu da merak ediyorum
Hem de nasil...cok tatli o yuzden sekerli dedim herhalde Ben sekerli icecek Vs pek sevmem de...

Yedigimiz bile degistiriyormus. Bebegin ihtiyacina gore gun gun de...

Bunu bir deneyeyim durursa hayatım şenlenir
Canim benimki her her gun yapardu aniden yapmamaya basladi tam 1 ay 7 gunluge.kadar her alt degsitirmede vardi. Dun baktim baya yarilmis ondan korkmus yapmamis. Sen anlayamiyorsan aile.hekimine gotur.goster onlarda bakiyorlar.
Benimki de 3 hafta evveline kadar hergün hatta her alt açışımda yapıyordu birden değişti . Hafta içi sağlık ocağına da gidicem kilo kontrolü için söylerim olmazsa bi baksınlar
Aynı ben. Plan yaptıysam ve uygulayamadıysam sinir harbi. en iyisi salmak dediğin gibi Başak burcu olma ihtimalin var mı

Doğru sagiyodun da sen

Hep aç gibi bni elini herşeyi emiyo sağ sol farketmiyo

2920 Gr doğdu 2600 e düştü 5 günde sonra mamayla almaya başladı. İlk ayda toparladı bizim ki.
Elini emmesi açlıktan mı ? Ben bu ayda ellerini keşfediyorlar o yüzden emiyor diye düşünüyorum ama

Canim benim ki de ayni senin gibiydi her acmada muhakkak kaka vardi birden bire oyle oldu.

Yok ya yengecim o yüzden plan falan yok biz yapılacakları listeleyelim ama zamanını bebise bırakalım.
Kizlar bu arada anne sütünün tadı nasıl deneyen oldu mu Ben eşime çay kaşığına sagayim bi baksana dedim kızımla süt kardeş mi olayım dedi
Ahahhaha ay hiç böyle düşünmemiştim e ben kardeş mi oldum şimdi geçen sagdigim süte baktım tadı da güzeldi valla hatta bn laktozsuz süte benzettim

Elini emmesi açlıktan mı ? Ben bu ayda ellerini keşfediyorlar o yüzden emiyor diye düşünüyorum ama
Yok ya benimkinin aç gozlulugu görsen iştah actirir eşim diyo benim bile emesim geldi . Damaklari mi ne bişey yalamak istiyomus engel olmayın yoksa daha da bağımlı olurmuş Rheaa geçen Dr kontrolünde almıştı bu bilgiyi yanlış hatırlamıyorsam böyleydi

Mama biberon 1.5 ay verdim sonrasinda sütüm yetiyor galiba kendisi reddediyor mamayi. Ben geceleri de en az 40 dk emziriyordum. Emzire emzire süt çoğaldı galiba

Benim kız doyunca bırakıyor memeyi daha da asla emmiyor almıyor memeyi. Biberonuda bi emiyor tamam artık öğrendi biberon tutmayı diyorum sonra hop biberonu çiğniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…