Kim der 2400 doğdu diye1200 guzel almis ama dogum kilosu dusuk olunca tombul gozukmuyorlar canim. Aldigi anca toparlanmasina yetiyor. Benim ki de 3 kilo dogdu iyi de kilo aldi ama normal duruyor. Onceki.oglum 3900 dogudu sonradan az kilo aldi o da tombul gorunumlu olmadi
Oyy masallah buna yerim o butlariKim der 2400 doğdu diye
Doğru sagiyodun da senDenedim kuzum değişmedi çıkan süt
Sütümün tadına hiç bakmadimben süt zaten içmiyorum midem almiyor hayatta bakamam tadina ama canım sürekli mi sütün tadı değişecek biberonla verince de icmez o zaman
Hep aç gibi bni elini herşeyi emiyo sağ sol farketmiyoKızçeler nasılsınız? Bebişler nasıl? Benimkisi sürekli elimi emiyor sürekli sağ elini özellikle. Sizin bebişlerde böyle mi acaba?
2920 Gr doğdu 2600 e düştü 5 günde sonra mamayla almaya başladı. İlk ayda toparladı bizim ki.1200 guzel almis ama dogum kilosu dusuk olunca tombul gozukmuyorlar canim. Aldigi anca toparlanmasina yetiyor. Benim ki de 3 kilo dogdu iyi de kilo aldi ama normal duruyor. Onceki.oglum 3900 dogudu sonradan az kilo aldi o da tombul gorunumlu olmadi
Şimdiden güle güle kullan hediyeni canımRotayı menenjitle birlikte üçüncü ayda yaptırcaz sanırım biz.
Benim hediyem kolye tarzı bir şey sanırım çünkü kuyumcu kutusu gördüm çekmecesinde bakmayacagıma dair yemin ettirdi eşim
Canım kurutma makinemin linkini ekliyorum çok memnunum. Çamaşır makinem bosch onun üstüne monte ettirdik biz. Vestel KM 7601 Kurutma Makinesi 7 kg Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Ayy eşimle beraber kahkaha attık yaaKizlar bu arada anne sütünün tadı nasıl deneyen oldu muBen eşime çay kaşığına sagayim bi baksana dedim kızımla süt kardeş mi olayım dedi
Canim ben oglumu operken yanlislikla agzims gelmis oldu, sekerli sutle alakasi yok...Kizlar bu arada anne sütünün tadı nasıl deneyen oldu muBen eşime çay kaşığına sagayim bi baksana dedim kızımla süt kardeş mi olayım dedi
Yaa teşekkür ederim canım benim hepimizin kutlu olsunİlk anneler gününüz kutlu olsun canım
Hediyeyi iyi düşünmüşsün kurutma bebekle hayat kurtarıcı. Ben ütü yapmadan giydirmem normalde ama kurutmadan özellikle bebek kıyafetleri yüksek oranda pamuklu oldukları için mis gibi çıkıyor. Makinada bekletmeden hemen katla kaldır, ütüden daha iyi duruyor. Ben 4 yıldır Siemens kullanıyorum, memnunum
Ben de çok güldüm hiç bu açıdan düşünmemiştimAyy eşimle beraber kahkaha attık yaa
Tatlı yaniCanim ben oglumu operken yanlislikla agzims gelmis oldu, sekerli sutle alakasi yok...
Hem de nasil...cok tatli o yuzden sekerli dedim herhaldeBen de çok güldüm hiç bu açıdan düşünmemiştim
Tatlı yaniacaba her annenin sütünün tadı farklı mi onu da merak ediyorum
Bende hiç öyle düşünmemiştim canımBen de çok güldüm hiç bu açıdan düşünmemiştim
Tatlı yaniacaba her annenin sütünün tadı farklı mi onu da merak ediyorum
Bunu bir deneyeyim durursa hayatım şenlenirBizim kiz da boyle oldu. Oto koltuguna oturttum gecen gun orda oturdu uyudu. Simdi evin icinde oto koltugunda geziyoruz :) oturuyor uyuyor aglamiyor en azindan kucak diye. Deneyin bir isterseniz. Surekli kucakta gezdirmek cok yorucu oluyor ve butun isler kaliyor.. oto koltuguna oturtuyorum nerde is yapacaksam o odaya goturuyorum yanimda oturuyor oyle :)
Benimki de 3 hafta evveline kadar hergün hatta her alt açışımda yapıyordu birden değişti . Hafta içi sağlık ocağına da gidicem kilo kontrolü için söylerim olmazsa bi baksınlarCanim benimki her her gun yapardu aniden yapmamaya basladi tam 1 ay 7 gunluge.kadar her alt degsitirmede vardi. Dun baktim baya yarilmis ondan korkmus yapmamis. Sen anlayamiyorsan aile.hekimine gotur.goster onlarda bakiyorlar.
Aynı ben. Plan yaptıysam ve uygulayamadıysam sinir harbi. en iyisi salmak dediğin gibi Başak burcu olma ihtimalin var mıBn o sınırı plan yapınca yaşıyorum. Diyorum şimdi uyuyacak kahvaltı hazirlicam yok uuyucam falan baktım plani bebe yapiyo bnde bıraktım anı yaşıyorumama uykusuzluk da bı vurursa fena o yüzden fırsatın olursa uyu stres insanı yipratiyo
Hahahah çok iyiKizlar bu arada anne sütünün tadı nasıl deneyen oldu muBen eşime çay kaşığına sagayim bi baksana dedim kızımla süt kardeş mi olayım dedi
Elini emmesi açlıktan mı ? Ben bu ayda ellerini keşfediyorlar o yüzden emiyor diye düşünüyorum amaDoğru sagiyodun da sen
Hep aç gibi bni elini herşeyi emiyo sağ sol farketmiyo
2920 Gr doğdu 2600 e düştü 5 günde sonra mamayla almaya başladı. İlk ayda toparladı bizim ki.
Canim benim ki de ayni senin gibiydi her acmada muhakkak kaka vardi birden bire oyle oldu.Bunu bir deneyeyim durursa hayatım şenlenir
Benimki de 3 hafta evveline kadar hergün hatta her alt açışımda yapıyordu birden değişti . Hafta içi sağlık ocağına da gidicem kilo kontrolü için söylerim olmazsa bi baksınlar
Aynı ben. Plan yaptıysam ve uygulayamadıysam sinir harbi. en iyisi salmak dediğin gibi Başak burcu olma ihtimalin var mı
Yok ya yengecimBunu bir deneyeyim durursa hayatım şenlenir
Benimki de 3 hafta evveline kadar hergün hatta her alt açışımda yapıyordu birden değişti . Hafta içi sağlık ocağına da gidicem kilo kontrolü için söylerim olmazsa bi baksınlar
Aynı ben. Plan yaptıysam ve uygulayamadıysam sinir harbi. en iyisi salmak dediğin gibi Başak burcu olma ihtimalin var mı
Ahahhaha ay hiç böyle düşünmemiştim e ben kardeş mi oldum şimdi geçen sagdigim süte baktım tadı da güzeldi valla hatta bn laktozsuz süte benzettimKizlar bu arada anne sütünün tadı nasıl deneyen oldu muBen eşime çay kaşığına sagayim bi baksana dedim kızımla süt kardeş mi olayım dedi
Yok ya benimkinin aç gozluluguElini emmesi açlıktan mı ? Ben bu ayda ellerini keşfediyorlar o yüzden emiyor diye düşünüyorum ama
Ben baktım kuzum çilekli süte benziyorKizlar bu arada anne sütünün tadı nasıl deneyen oldu muBen eşime çay kaşığına sagayim bi baksana dedim kızımla süt kardeş mi olayım dedi
Mama biberon 1.5 ay verdim sonrasinda sütüm yetiyor galiba kendisi reddediyor mamayi. Ben geceleri de en az 40 dk emziriyordum. Emzire emzire süt çoğaldı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?