2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben baktım kuzum çilekli süte benziyor

Bizim çocuklar muzlu süt kokuyor bebeğin ağzı diyorlar.

Ben hiç tadına bakmadım sütümün, bakmak da istemiyorum sanırım. Ama bazen yüzünde süt kalıyor öperken alıyorum biraz tadını, şekerli.

Düşündüm de hiç doğum videosu da izlemedim, normal olsun sezaryen olsun. İzlesem doğuramazdım heralde

Benim kız 2275 doğdu sonra hastanedeyken 2035 gr düştü 72 günlük kilosu 3280. Düzgün emmiyor sağıp döküyorum sütümü mastit olmamak için. Ada çayı içiyorum ki sütüm azalsın içmiyor çünkü çok inat bi kız azıcık içip bırakıyor kiloda almıyor.

Oğlumda böyleydi ama o yine bundan çok çok iyiydi. Hamileyken çok dua ettim inşşş iştahlı bi bebek olur diye daha beter oldu benimde imtihanım bu galiba. Asla iştahlı değiller sütüm var ama emecek çocuk yok ortada. Çok sıkıcı zorlayıcı bi durum. Bugün bi yere gittik kim gördüyse asla 2.5 aylık bi bebek gibi değil sanki yenidoğan bi bebek diyor. Anneyim ya doğal olarak moral motivasyon yerlerde. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum D vitamini de veriyorum Dr Demir de başlattı ama yok kilo almıyor hele son günlerde hiç almıyor

Ben de o yastıktan söyledim canım. İnşallah yarar bakalım tabiki söylerim sen de yeni bir yöntem keşfedersen bana söyle

Bizimki kafasına bişey takılmasını o kadar sevmiyor kiii Neyse bulacağız inşallah bi yöntem

Kizlar bu arada anne sütünün tadı nasıl deneyen oldu mu Ben eşime çay kaşığına sagayim bi baksana dedim kızımla süt kardeş mi olayım dedi
Ben denemedim hiç ama annemin üst komşusu eltisinin sütünü içmiş çok beğenmiş hep sağdırıp kendisine almış hergün

Hep aç gibi bni elini herşeyi emiyo sağ sol farketmiyo
Evet canım mamasını yedikten sonra otomatik olarak direk eli ağzına gidiyor tok olduğu halde emiyor. Annem damakları kaşınıyordur diyor. Kıpkırmızı ediyor diyor elini. Salyası da çok akıyor son 1 haftadır özellikle. Ama hep sağ elini alıyor. Sol elini daha keşfetmedi sanırım tutup ben mi soksam acaba bir de genelde hep sağına doğru çeviriyor kafasını çyle uyuyor. Özellikle sola çeviriyorum ama o kafasını ya düz yapıuor tavana doğru ua da sağa çeviriyor. Solunda yatmıyor hiç

Maşallah sütün ne güzel çok benimkisi de emmeue emmeue sütüm azaldı sağıyorum damla damla yarım saat sağsam 5 cc bile çıkmıyor artık. Ama hiç ağzına almıyor memeyi. Emseydi bende emzirirdim hep. Sütüm bol olsaydı emerdi şimdi de az diye emmiyor. Bu çocuklar bi alem. Birisinde süt bol olur içmez diğeride az diye içmez

He yok engellemiyorum emsin elini de napalım şap şup yalanıyor valla

Bizimki de sol cu sağ tarafa bn donderiyorum engel falan koyuyorum. Memedeyken bile ağzına goturuyo geçen İnstada eldiven vardı emzikli onlardan lazım. Bulmuş Çinliler işte

Ben denemedim hiç ama annemin üst komşusu eltisinin sütünü içmiş çok beğenmiş hep sağdırıp kendisine almış hergün
Yok artık şok
Sağlak olacaktır belki sanki

Ahahhaha ay hiç böyle düşünmemiştim e ben kardeş mi oldum şimdi geçen sagdigim süte baktım tadı da güzeldi valla hatta bn laktozsuz süte benzettim
Hahaha kısmen olmuş olabilirsin
Ben baktım kuzum çilekli süte benziyor
Aaaa bu en ilginciydi
Ben de niyeyse merak etmeme rağmen bakmadim bakamam enteresan geliyor çok kendimden salgilanan bi sıvının tadina bakmak , ama ortak karar demek ki tatli bir sıvı herkes o konuda hemfikir olmuş
Anne sütü fetişi de ilk kez duyuyorum

Demi bir alemler icin sutunuzu yatin kalkin iste memeyle savaslar falan derdiniz ne sizin

Bende hiç izlemedim ama şuan aklıma getirdin valla izleyesim var

Benim oğlan bı enteresan şimdi de memeyi almadı mamayı lıkır lıkır iciyo ne yaşıyoruz bizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…