Ben baktım kuzum çilekli süte benziyor
Ben de o yastıktan söyledim canım. İnşallah yarar bakalım tabiki söylerim sen de yeni bir yöntem keşfedersen bana söyleNe battaniye ne yastık bizde hiçbiri işe yaramadı. Kendini ittire ittire yastığı düşürdü yine döndü sağ tarafına yattı. Ben deminseo nun önerdiği yastıktan sipariş ettim inşallah o işe yarar. Son çarem o kaldı eğer sen de farklı bir yöntem bulursan bana da söyler misin canım?
Bizimki kafasına bişey takılmasını o kadar sevmiyor kiiiCanim ben buyuk oglumda kulaklarin elinde kalmistim kivriliyorlardi diye cocgu yapmadigim eziyet kalmamkstikizlarin bandanasini alip takiyordum sonra internetten kepce kulak bandanasi vsrdi aldim taktim kepce degillerdu minik kulaklari vardi ama memesi kiviriliyordu neyse o da istemiyordu agliyordu kullanmayi biraktim sonra hic bir seyde olmadilar cok guzel kulaklari var simdi. Simdiki oglumda dogustab bir kulaginin memesi daha kalkik şapka takiyorum iyice yapistiriyorum yatirirkende katlanmasin diye duzeltiyorum.
Ben denemedim hiç ama annemin üst komşusu eltisinin sütünü içmiş çok beğenmiş hep sağdırıp kendisine almış hergünKizlar bu arada anne sütünün tadı nasıl deneyen oldu muBen eşime çay kaşığına sagayim bi baksana dedim kızımla süt kardeş mi olayım dedi
Evet canım mamasını yedikten sonra otomatik olarak direk eli ağzına gidiyor tok olduğu halde emiyor. Annem damakları kaşınıyordur diyor. Kıpkırmızı ediyor diyor elini. Salyası da çok akıyor son 1 haftadır özellikle. Ama hep sağ elini alıyor. Sol elini daha keşfetmedi sanırımHep aç gibi bni elini herşeyi emiyo sağ sol farketmiyo
Maşallah sütün ne güzel çok benimkisi de emmeue emmeue sütüm azaldı sağıyorum damla damla yarım saat sağsam 5 cc bile çıkmıyor artık. Ama hiç ağzına almıyor memeyi. Emseydi bende emzirirdim hep. Sütüm bol olsaydı emerdi şimdi de az diye emmiyor. Bu çocuklar bi alem. Birisinde süt bol olur içmez diğeride az diye içmezBenim kız 2275 doğdu sonra hastanedeyken 2035 gr düştü 72 günlük kilosu 3280. Düzgün emmiyor sağıp döküyorum sütümü mastit olmamak için. Ada çayı içiyorum ki sütüm azalsın içmiyor çünkü çok inat bi kız azıcık içip bırakıyor kiloda almıyor.
Ben senin o köfte bacaklarını yerim yerrrrrr gel beni ye diyor resmen maşallahKim der 2400 doğdu diye
He yok engellemiyorum emsin elini de napalımYok ya benimkinin aç gozlulugugörsen iştah actirir eşim diyo benim bile emesim geldi . Damaklari mi ne bişey yalamak istiyomus engel olmayın yoksa daha da bağımlı olurmuş Rheaa geçen Dr kontrolünde almıştı bu bilgiyi yanlış hatırlamıyorsam böyleydi
Bizimki de sol cu sağ tarafa bn donderiyorum engel falan koyuyorum. Memedeyken bile ağzına goturuyoEvet canım mamasını yedikten sonra otomatik olarak direk eli ağzına gidiyor tok olduğu halde emiyor. Annem damakları kaşınıyordur diyor. Kıpkırmızı ediyor diyor elini. Salyası da çok akıyor son 1 haftadır özellikle. Ama hep sağ elini alıyor. Sol elini daha keşfetmedi sanırımtutup ben mi soksam acaba bir de genelde hep sağına doğru çeviriyor kafasını çyle uyuyor. Özellikle sola çeviriyorum ama o kafasını ya düz yapıuor tavana doğru ua da sağa çeviriyor. Solunda yatmıyor hiç
Yok artık şokBen denemedim hiç ama annemin üst komşusu eltisinin sütünü içmiş çok beğenmiş hep sağdırıp kendisine almış hergün
Sağlak olacaktır belki sankiEvet canım mamasını yedikten sonra otomatik olarak direk eli ağzına gidiyor tok olduğu halde emiyor. Annem damakları kaşınıyordur diyor. Kıpkırmızı ediyor diyor elini. Salyası da çok akıyor son 1 haftadır özellikle. Ama hep sağ elini alıyor. Sol elini daha keşfetmedi sanırımtutup ben mi soksam acaba bir de genelde hep sağına doğru çeviriyor kafasını çyle uyuyor. Özellikle sola çeviriyorum ama o kafasını ya düz yapıuor tavana doğru ua da sağa çeviriyor. Solunda yatmıyor hiç
Hahaha kısmen olmuş olabilirsinAhahhaha ay hiç böyle düşünmemiştim e ben kardeş mi oldum şimdi geçen sagdigim süte baktım tadı da güzeldi valla hatta bn laktozsuz süte benzettim
Aaaa bu en ilginciydiBen baktım kuzum çilekli süte benziyor
Ben de niyeyse merak etmeme rağmen bakmadim bakamam enteresan geliyor çok kendimden salgilanan bi sıvının tadina bakmak ,Bizim çocuklar muzlu süt kokuyor bebeğin ağzı diyorlar.
Ben hiç tadına bakmadım sütümün, bakmak da istemiyorum sanırım. Ama bazen yüzünde süt kalıyor öperken alıyorum biraz tadını, şekerli.
Düşündüm de hiç doğum videosu da izlemedim, normal olsun sezaryen olsun. İzlesem doğuramazdım heralde
Anne sütü fetişi de ilk kez duyuyorumBen denemedim hiç ama annemin üst komşusu eltisinin sütünü içmiş çok beğenmiş hep sağdırıp kendisine almış hergün
Demi bir alemler icin sutunuzu yatin kalkin iste memeyle savaslar falan derdiniz ne sizinMaşallah sütün ne güzel çok benimkisi de emmeue emmeue sütüm azaldı sağıyorum damla damla yarım saat sağsam 5 cc bile çıkmıyor artık. Ama hiç ağzına almıyor memeyi. Emseydi bende emzirirdim hep. Sütüm bol olsaydı emerdi şimdi de az diye emmiyor. Bu çocuklar bi alem. Birisinde süt bol olur içmez diğeride az diye içmez
Bende hiç izlemedim ama şuan aklıma getirdin valla izleyesim varBizim çocuklar muzlu süt kokuyor bebeğin ağzı diyorlar.
Ben hiç tadına bakmadım sütümün, bakmak da istemiyorum sanırım. Ama bazen yüzünde süt kalıyor öperken alıyorum biraz tadını, şekerli.
Düşündüm de hiç doğum videosu da izlemedim, normal olsun sezaryen olsun. İzlesem doğuramazdım heralde
Benimkide mama ile besleniyor 1 hafta yapmadı daha sonra 2 gunde bir yapmaya basladi simdilik boyle gidiyoruzAynen. 7 günde bir 6 günde bir yapıyor. 2 haftada 2 kere kaka yaptı işte
Bu bebeler bizimle oynuyorBenim oğlan bı enteresan şimdi de memeyi almadı mamayı lıkır lıkır iciyo ne yaşıyoruz bizzzz
Ben ictim sekerli ilik dupduru bisey ama yedigin seylerle de ilgisi varmis tadi ona gore deyisiyormusKizlar bu arada anne sütünün tadı nasıl deneyen oldu muBen eşime çay kaşığına sagayim bi baksana dedim kızımla süt kardeş mi olayım dedi
2 günde bir normal aman öyle devam etsin.uzun olunca sıkıntısı da fena oluyor .Benimkide mama ile besleniyor 1 hafta yapmadı daha sonra 2 gunde bir yapmaya basladi simdilik boyle gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?