Gercekten anlamak zor ben artık saldımBenim oğlan bı enteresan şimdi de memeyi almadı mamayı lıkır lıkır iciyo ne yaşıyoruz bizzzz
Benim kızım şekerli şeyleri sevmeyecek demek kiBen ictim sekerli ilik dupduru bisey ama yedigin seylerle de ilgisi varmis tadi ona gore deyisiyormus
Sorma ya bebeler için kullanma kılavuzu şartBu bebeler bizimle oynuyor
Saldık salmasina da sanki cimdiklenmis gibi ağlamasa biraz daha kolay olacakGercekten anlamak zor ben artık saldım
Pek değil, hesaplıyordu onu doktor, bi kontrolde ideali yakalıyorduk digerinde yine eksik kalıyordu ama sağlığını tehlikeye sokacak bir kilo kaybı yoktu. Bir türlü boğumlu dolu etli kol bacaklar olmadı mesela bizde, hala çırpı gibi heryerimiz, bu mamadan sonra olur umarımBana kilo alımı iyi gibi geldi
Neden az dedi ki doktor
Hangi mama cnm ? İşe yararsa bende alayım Dr danışıpPek değil, hesaplıyordu onu doktor, bi kontrolde ideali yakalıyorduk digerinde yine eksik kalıyordu ama sağlığını tehlikeye sokacak bir kilo kaybı yoktu. Bir türlü boğumlu dolu etli kol bacaklar olmadı mesela bizde, hala çırpı gibi heryerimiz, bu mamadan sonra olur umarım
İnek sütü alerjisi çıktığı için özel bir mamaya geçtik, eczanede satılıyor, sadece alerjisi olan bebekler için yani. Varsa öyle bir durumu bebeğinin tam adına sabah bakıp yazarım.Hangi mama cnm ? İşe yararsa bende alayım Dr danışıp
Canım pansuman falan nasıl oluyor? Normalde çok soğukkanlıyımdır eşim ameliyat olduğunda da ben yapmıştım hep pansumanını ama konu çocuğun olunca insan korkuyor.3 aylik olunca yapacagim canim. Ilk oglumu 3 aylikken yaptirdim cok rahat oldu
Evet canım öyle de iştahlı yiyor ki gören aç sanıyor vallaKızçeler nasılsınız? Bebişler nasıl? Benimkisi sürekli elimi emiyor sürekli sağ elini özellikle. Sizin bebişlerde böyle mi acaba?
Hayır canım bende bakmadım, bakamam da zatenKizlar bu arada anne sütünün tadı nasıl deneyen oldu muBen eşime çay kaşığına sagayim bi baksana dedim kızımla süt kardeş mi olayım dedi
Sakın bakma millete, herkes ağzına kira vermediği için çok rahatça kullanıyorOğlumda böyleydi ama o yine bundan çok çok iyiydi. Hamileyken çok dua ettim inşşş iştahlı bi bebek olur diye daha beter oldubenimde imtihanım bu galiba. Asla iştahlı değiller sütüm var ama emecek çocuk yok ortada. Çok sıkıcı zorlayıcı bi durum. Bugün bi yere gittik kim gördüyse asla 2.5 aylık bi bebek gibi değil sanki yenidoğan bi bebek diyor. Anneyim ya doğal olarak moral motivasyon yerlerde. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum D vitamini de veriyorum Dr Demir de başlattı ama yok kilo almıyor hele son günlerde hiç almıyor
Çok iyi yaptın Aleyküm selam canımKızlar herkese merhabaaaözlüyorum burayı girmediğimde,gerçi okumaya çalışıyorum da yazılanları.Ne bebem ne de kendim ile ilgili diyecek bir şeyim yok selam vermeye geldim
Cnm ne testi yaptırdınız? Benim kızda da alerji var gibi abisinde de vardı. Bende Dr götüreyim test yaptırayım bakalım ne çıkacak ? Kan testinde mi çıktı ?İnek sütü alerjisi çıktığı için özel bir mamaya geçtik, eczanede satılıyor, sadece alerjisi olan bebekler için yani. Varsa öyle bir durumu bebeğinin tam adına sabah bakıp yazarım.
Canim.oglumda yaptirdigimizda yontemi fsrkliydi adini unuttumda sunnet sonrasi bir aparat takiliydi sadece kantron yagi surdurmustu pansuman yapmamistim. Sonra aparati cikartacagi zaman sicak suya oturtmustuk aparati cikardi o kadar. Sadece kantron surduk yani.Ama bir an once bu oglumu da bir an once yapip kurtulsam uzuluyorunCanım pansuman falan nasıl oluyor? Normalde çok soğukkanlıyımdır eşim ameliyat olduğunda da ben yapmıştım hep pansumanını ama konu çocuğun olunca insan korkuyor.
kusura bakma ben sık giremiyorum geç gördüm mesajını. solgar brewers yeast with b12 diye mayalı bi takviyesi var süt arttırımı için. bence şans verebilirsiniz. günde 6 adet tüketim önerisi var ancak ben tek seferde 3 adet alıyorum.Solgar in neyini kullaniyorsunuz? Ben cok kacirdim da sayfalari goremedim.
bestlak damlayla birlikte öneririm canım bu tableti. bir de tahin helvası ve herkesin söyledği gibi bol su. bol su derken mesela ben gebelikte 4lt su içiyordum şu an 6 lt içiyorum suyu. mamayı bir iki öğün eşin verse böylece bir güzel uyusan bence toparlarsın Allahın izniyle.Maya tabletini nerden alabiliyoruz? Benim sutum yok denecek kadar az. Bir de onu deneyeyim.
anası kılıklıııııBenim kızım şekerli şeyleri sevmeyecek demek ki
Aynen o konuda bana çekmişanası kılıklııııı
ay ben sütümün tadına bakmayı geçtim ilk çıktığını gördüğümde midem bulanmıştıbeynim oturtamamıştı sanırım benden süt çıkmasını kendimi koyun keçi gibi hissetmiştim
Ben bunu aldım canım güzel, rahatKızlar kanguru önerisi olan var mı? Sling aldım ilays marka bebiş güzel uyuyor onda ama kumaşı kalın ya yazın kullanılmaz o, şöyle yazında kullanılabilecek bel sırt ağrıtmayan kanguru öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?