2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bana kilo alımı iyi gibi geldi
Neden az dedi ki doktor
Pek değil, hesaplıyordu onu doktor, bi kontrolde ideali yakalıyorduk digerinde yine eksik kalıyordu ama sağlığını tehlikeye sokacak bir kilo kaybı yoktu. Bir türlü boğumlu dolu etli kol bacaklar olmadı mesela bizde, hala çırpı gibi heryerimiz, bu mamadan sonra olur umarım

Hangi mama cnm ? İşe yararsa bende alayım Dr danışıp

3 aylik olunca yapacagim canim. Ilk oglumu 3 aylikken yaptirdim cok rahat oldu
Canım pansuman falan nasıl oluyor? Normalde çok soğukkanlıyımdır eşim ameliyat olduğunda da ben yapmıştım hep pansumanını ama konu çocuğun olunca insan korkuyor.

Kızçeler nasılsınız? Bebişler nasıl? Benimkisi sürekli elimi emiyor sürekli sağ elini özellikle. Sizin bebişlerde böyle mi acaba?
Evet canım öyle de iştahlı yiyor ki gören aç sanıyor valla
Kizlar bu arada anne sütünün tadı nasıl deneyen oldu mu Ben eşime çay kaşığına sagayim bi baksana dedim kızımla süt kardeş mi olayım dedi
Hayır canım bende bakmadım, bakamam da zaten
Sakın bakma millete, herkes ağzına kira vermediği için çok rahatça kullanıyor Doktorun ne derse o yönlendirir zaten seni gerekli takviyeyi yaparsınız
Kızlar herkese merhabaaa özlüyorum burayı girmediğimde,gerçi okumaya çalışıyorum da yazılanları.Ne bebem ne de kendim ile ilgili diyecek bir şeyim yok selam vermeye geldim
Çok iyi yaptın Aleyküm selam canım

İnek sütü alerjisi çıktığı için özel bir mamaya geçtik, eczanede satılıyor, sadece alerjisi olan bebekler için yani. Varsa öyle bir durumu bebeğinin tam adına sabah bakıp yazarım.
Cnm ne testi yaptırdınız? Benim kızda da alerji var gibi abisinde de vardı. Bende Dr götüreyim test yaptırayım bakalım ne çıkacak ? Kan testinde mi çıktı ?

Canım pansuman falan nasıl oluyor? Normalde çok soğukkanlıyımdır eşim ameliyat olduğunda da ben yapmıştım hep pansumanını ama konu çocuğun olunca insan korkuyor.
Canim.oglumda yaptirdigimizda yontemi fsrkliydi adini unuttumda sunnet sonrasi bir aparat takiliydi sadece kantron yagi surdurmustu pansuman yapmamistim. Sonra aparati cikartacagi zaman sicak suya oturtmustuk aparati cikardi o kadar. Sadece kantron surduk yani.Ama bir an once bu oglumu da bir an once yapip kurtulsam uzuluyorun ilk oglum ozel kilinikti oyun halisina yatirdilar gulucuk saca saca sunnet oldu. O doktor simdi yok. Hastane de yaptiracsgim ve bizi iceri almadan yapiyorlar yaninda olamayacagim yani

Solgar in neyini kullaniyorsunuz? Ben cok kacirdim da sayfalari goremedim.
kusura bakma ben sık giremiyorum geç gördüm mesajını. solgar brewers yeast with b12 diye mayalı bi takviyesi var süt arttırımı için. bence şans verebilirsiniz. günde 6 adet tüketim önerisi var ancak ben tek seferde 3 adet alıyorum.

Maya tabletini nerden alabiliyoruz? Benim sutum yok denecek kadar az. Bir de onu deneyeyim.
bestlak damlayla birlikte öneririm canım bu tableti. bir de tahin helvası ve herkesin söyledği gibi bol su. bol su derken mesela ben gebelikte 4lt su içiyordum şu an 6 lt içiyorum suyu. mamayı bir iki öğün eşin verse böylece bir güzel uyusan bence toparlarsın Allahın izniyle.

Kızlar kanguru önerisi olan var mı? Sling aldım ilays marka bebiş güzel uyuyor onda ama kumaşı kalın ya yazın kullanılmaz o, şöyle yazında kullanılabilecek bel sırt ağrıtmayan kanguru öneriniz var mı

Benim kızım şekerli şeyleri sevmeyecek demek ki
anası kılıklııııı

ay ben sütümün tadına bakmayı geçtim ilk çıktığını gördüğümde midem bulanmıştı beynim oturtamamıştı sanırım benden süt çıkmasını kendimi koyun keçi gibi hissetmiştim

Aynen o konuda bana çekmiş Evet benim de öyle oldu neden acaba çok acayip gelmişti hatta elime falan damladiginda huylaniyordum

Ben bunu aldım canım güzel, rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…