2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım arkadaşlarım hiçbirinizi tanıyıp görmesem de hayatımda büyük bi yer kaplıyosunuz annelik sürecimi herkesten çok daha iyi biliyosunuz o yüzden hepinize teşekkür ederim öncelikle. Hepimizin annelerimizin kıymetini daha iyi anladığı bi anneler günü oluyor iyi ki varlar Anneler günümüz kutlu olsun minik bebeklerimizle musmutlu sağlıklı huzurlu bereketli ömrümüz olsun

Gunaydinlar, bebeginin kafa olcumu yuksek olan bir arkadasimiz vardi. Beyin sivisindan devirdaym olamamasi suphesi vardi ... Ben mi kacirdim bilmiyorum ama sonucu merak ettim, sanirim yazmadi degil mi? Kimdi hatirlayamadim

Gunaydinlar, bebeginin kafa olcumu yuksek olan bir arkadasimiz vardi. Beyin sivisindan devirdaym olamamasi suphesi vardi ... Ben mi kacirdim bilmiyorum ama sonucu merak ettim, sanirim yazmadi degil mi? Kimdi hatirlayamadim
Y yogurtlusemizotu bir sıkıntı çıkmamış canim sonraki ölçümleri normal çıkmış

Devlet Hastanesi'nde mi özel de mi yanına almiyolar yanında olmazsam olmaz ki bebek daha. Lokal mi vericekler bir de genel verilecekse almiyolardir belki

Bestlak kullaniyorum. Doktor tavsiyesi ile helva, pekmez icine maya karisimi tukettim. 1 lt sut urunu dedi doktor kefir, sut vs hic biri yok yani. Ise yaramadi. Bir tableti deneyeyim damlaya da devam edeyim. Uyuyorum da aslinda annem yardimci oluyor sagolsun. Acaba sagimdan dolayi mi cok cikmiyor diyorum. Ama millet 100 ml bile sagiyor. Anlamadim..

Biz de nisanken Mart dahil olanlar anneler gününüz kutlu olsun

Devlet Hastanesi'nde mi özel de mi yanına almiyolar yanında olmazsam olmaz ki bebek daha. Lokal mi vericekler bir de genel verilecekse almiyolardir belki
Canim devleti bilmiyorum bizim buradaki medical ve hayat hastanesi yanina almiyorlar. Devlet hic almaz.Ablamin ogluna lokal verip almamisti. Bir oglunu medical de digerinu hayatta yapmisti ikisi de lokal ve almadilar. Sizin orada aliyorlardir belki. Ben yaninda olmak istiyorum kucagimdan alip goturmelerine pek dayanamam da.

Ben de gormek orda bulunmak isterim .. her yerde izin vermiyorlar saniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…