Y yogurtlusemizotu bir sıkıntı çıkmamış canim sonraki ölçümleri normal çıkmışGunaydinlar, bebeginin kafa olcumu yuksek olan bir arkadasimiz vardi. Beyin sivisindan devirdaym olamamasi suphesi vardi ... Ben mi kacirdim bilmiyorum ama sonucu merak ettim, sanirim yazmadi degil mi? Kimdi hatirlayamadim
Devlet Hastanesi'nde mi özel de mi yanına almiyolar yanında olmazsam olmaz ki bebek daha. Lokal mi vericekler bir de genel verilecekse almiyolardir belkiCanim.oglumda yaptirdigimizda yontemi fsrkliydi adini unuttumda sunnet sonrasi bir aparat takiliydi sadece kantron yagi surdurmustu pansuman yapmamistim. Sonra aparati cikartacagi zaman sicak suya oturtmustuk aparati cikardi o kadar. Sadece kantron surduk yani.Ama bir an once bu oglumu da bir an once yapip kurtulsam uzuluyorunilk oglum ozel kilinikti oyun halisina yatirdilar gulucuk saca saca sunnet oldu. O doktor simdi yok. Hastane de yaptiracsgim ve bizi iceri almadan yapiyorlar yaninda olamayacagim yani
Bestlak kullaniyorum. Doktor tavsiyesi ile helva, pekmez icine maya karisimi tukettim. 1 lt sut urunu dedi doktor kefir, sut vs hic biri yok yani. Ise yaramadi. Bir tableti deneyeyim damlaya da devam edeyim. Uyuyorum da aslinda annem yardimci oluyor sagolsun. Acaba sagimdan dolayi mi cok cikmiyor diyorum. Ama millet 100 ml bile sagiyor. Anlamadim..bestlak damlayla birlikte öneririm canım bu tableti. bir de tahin helvası ve herkesin söyledği gibi bol su. bol su derken mesela ben gebelikte 4lt su içiyordum şu an 6 lt içiyorum suyu. mamayı bir iki öğün eşin verse böylece bir güzel uyusan bence toparlarsın Allahın izniyle.
Biz de nisanken Mart dahil olanlarmart anneleri grubuna dahil olmasına rağmen çoğunluğu şubat ayında patlayan sevgili anne arkadaşlarım; anneler günümüz kutlu olsun
bu zorlu ama paha biçilemez güzellikteki serüven için şükürler olsun
Canim devleti bilmiyorum bizim buradaki medical ve hayat hastanesi yanina almiyorlar. Devlet hic almaz.Ablamin ogluna lokal verip almamisti. Bir oglunu medical de digerinu hayatta yapmisti ikisi de lokal ve almadilar. Sizin orada aliyorlardir belki. Ben yaninda olmak istiyorum kucagimdan alip goturmelerine pek dayanamam da.Devlet Hastanesi'nde mi özel de mi yanına almiyolar yanında olmazsam olmaz ki bebek daha. Lokal mi vericekler bir de genel verilecekse almiyolardir belki
Ay cok sevindim. Cok uzulmustumY yogurtlusemizotu bir sıkıntı çıkmamış canim sonraki ölçümleri normal çıkmış
Ben de gormek orda bulunmak isterim .. her yerde izin vermiyorlar saniyordumCanim devleti bilmiyorum bizim buradaki medical ve hayat hastanesi yanina almiyorlar. Devlet hic almaz.Ablamin ogluna lokal verip almamisti. Bir oglunu medical de digerinu hayatta yapmisti ikisi de lokal ve almadilar. Sizin orada aliyorlardir belki. Ben yaninda olmak istiyorum kucagimdan alip goturmelerine pek dayanamam da.
Boroosh Baby Bebekle Büyüyen %100 Pamuklu 0-4 Yaş Antrasit Yıldızlı New Age Ergonomik Bebek Kangurusu Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu kullanıyorum canım çok beğendi bebiş deKızlar kanguru önerisi olan var mı? Sling aldım ilays marka bebiş güzel uyuyor onda ama kumaşı kalın ya yazın kullanılmaz o, şöyle yazında kullanılabilecek bel sırt ağrıtmayan kanguru öneriniz var mı
İnşallah canım çocuklarımızın şansı dönsün inşallahKızlar çok heyecanlıyım tvnin basındayım muhtemelen hepiniz öylesiniz çocuklarımız için en güzel sonuçları alırız bugün umarımmm
Insallah canim, ulkemiz icin en iyisi hayirli bir sekilde olsunKızlar çok heyecanlıyım tvnin basındayım muhtemelen hepiniz öylesiniz çocuklarımız için en güzel sonuçları alırız bugün umarımmm
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?