Ağızdan yapılıyor canım evetDamla seklindemi?
Sorma ya yaptırmadan da olmuyor hasta olsa daha kötüKıyamam minik kuşa, yazık daha dünyaya geleli ne oldu ki bu kadar aşı vuruldular yaa
Bu calpol çok iyi geldi bizede, 2. Ay aşısından sonraki gün verdim hemen geçti huysuzluğu
Evet ishal de yapabiliyormus canım henüz bizde olmadi ama karnı ağrıdı çokBizde bugün olduk canım kaka artışı olabilir her zamankinden biraz daha cıvık olabilir dediler. Bizimki de bi halsiz
Ben de pztsi yaptırdım canım hemşirenin biri tuttu diğeri yaptı sonrasinda sakinleşmesi için göğsüme bastırdım ben hemen meme vermedim. Sabah çok erken gittim ben 20 kişi felan yoktu bir ben vardım
Bnde çıngırak alayim o zaman. Tek başına daha dirayetli oluyorum aslında yanimda biri olursa gardimi alamiyorum neyse bakicaz artık. Himm aglayan gidiyo diyosunCanım yanına sevdiği bi oyuncağı al ben çıngırakla avuttum. Eğer hassas bi yapın varsa yanında biri gelsin. 20 bebeğe ayni anda vurmuyolar canım sırayla aliyolar
Ayy biz ne yasicaz kim bilirBen de pztsi yaptırdım canım hemşirenin biri tuttu diğeri yaptı sonrasinda sakinleşmesi için göğsüme bastırdım ben hemen meme vermedim. Sabah çok erken gittim ben 20 kişi felan yoktu bir ben vardım
E bebekte oyuncaklarda %20indirim var pazara kadarAynen canim valla ne güzel bu yaz sokarim diyordum ama artik minik havuzu ile idare edecekGöz teması, ismine ve seslenmelere dönüp bakması, tepki vermesi gülmesi bunlar canım. Oyuncak araştırıyorum da ne pahalı oyuncaklar yahu alinca yazarim canım
Yaa bu benBen çok üzülüyorum bu kilo konusuna nedenseAllah başka dert vermesin.. yürümem lazım yavaş yavaş, ama daha tam başlayamadım. Beslenme desen zaten gıdım kesemiyorum. Gelen giden oluyor kalanları hop mideye indiriyorum. Yapmasam yemem çünkü, kalkayım da kek yapıp yiyeyim demem. Yemesem sütüm etkileniyor, boşver ye diyorum. Sonra üzülüyorum filan..saçma sapan bi döngü..
Küçükkende düştü büyüyünce de düştü şuan sürekli düşüyorCanım çok küçükken de düşmüş müydü? Allah korusun o anda sakin olmak da çok zor. Çocuk doktoruna da muayeneye götürmüş şimdi konuştum sıkıntı yok demiş doktor bebeğin hareketliliği falan da iyiymiş şükür.
Burası hala soğuk resmen. Safranboludayım bu arada. Patikli tulum üstüne sweat takılıyoruz
Bizimki tırmanışa geçti ağzında meme varken yumruğunu koyacak neredeyseBebeklerin tuvalet eğitim donemine kadar şuan oral dönemi şuan da dünyayı ağızlarıyla tanıyorlar canım ama şuan damaklari kaşınıyor. Biraz daha buyusun buldugu her seyi agzina atmaya baslayacaklar zatenEğer her gün düzenli olarak parmağınızla damaklarini kasirsaniz zaten farkediyorsun damaklari sertlesiyor buda fazla salya yapıyor, damaklarini kasirken nasıl mutlu oluyor benim oğlan anlatamam. Diş çıkartmaya hazırlık dönemindeler.doktor bize bol bol kasiyin dedi mesela.
Valla biz gittiğimizde 20 kişi falan yoktu 2 kişi vardı sadeceBizimde yarın asi var bı gün önce arayın asi olmayabilir dediler kaç kez aradım yanıt yok.
Sabah sansa gidecegiz artık. Bu arada tek gideceğim kaldirabilir miyim sizce aglamasini meme alınca hemen susuyo mu. Bı de 20 bebeğe birden nasi yapicaklar heryer çığlık kıyamet olmaz mı
Eşim calisiyo şimdi diyorum yarın aşı olursa aglamasiyla basedebilir miyimValla biz gittiğimizde 20 kişi falan yoktu 2 kişi vardı sadeceben annemle gittim canım nolur nolmaz diye. Doktordan ateş düşürücü yazdırmayı unutma canım.
Aslında yapabilirsin canım. Bende nolur nolmaz diye annemle gittim ama sıpa saolsun sadece iğne içine girince ağladı sonrası pek ağlamadı bende şaşırdım. Birde akşama doğru ağrısı azıcık ateşi oldu calpol verdim hemen iyi geldi öyle zorlamadı beni canım. İnşallah kolayca geçer sizinde süreciniz ben biraz korkuyordum ateşi olur diye geçti çok şükür. Biraz huysuzluk oluyor ağrıdan dolayıEşim calisiyo şimdi diyorum yarın aşı olursa aglamasiyla basedebilir miyimyaparsın sen diyo ondan aldığım güçle tek gidicem. 20 kişi topluyoruz falan denilmişti madem öyle daha iyi olur o kadar bebek aglamasi duymak istemem şahsen. Sağol canım inşallah unutmam ben unutursam da ebe yardımcı olur inşallah
Ohh masallah minige hiç bı aşıda canı yanmasinAslında yapabilirsin canım. Bende nolur nolmaz diye annemle gittim ama sıpa saolsun sadece iğne içine girince ağladı sonrası pek ağlamadı bende şaşırdım. Birde akşama doğru ağrısı azıcık ateşi oldu calpol verdim hemen iyi geldi öyle zorlamadı beni canım. İnşallah kolayca geçer sizinde süreciniz ben biraz korkuyordum ateşi olur diye geçti çok şükür. Biraz huysuzluk oluyor ağrıdan dolayı
58 cm 5,5 kg 3 numara kullanıyorum ben memnunum tasirma falan oluyo dendi ama ben daha hiç sorun yaşamadım canım. Arkadaşım da goondan geçti o da çok memnun kaldı.Molfix kullanıp bebisi orrtlama 60 cm 5 kilo olan annelerim kaç numara bez kullaniyosunuz. Biz 2 kullaniyoduk şimdi alicam ama 3 den memnun olmayanlar vardı direkt 4 mu alsam boyları nasıl acaba
Çok şükür ateş olmadı ama ağrı olmasın diye calpol verdim inşallah sizinde sorunsuz geçer canımAyy biz ne yasicaz kim bilirsonrası nasıl geçti sizin ateş agri oldu mu
Ben de 3 numara kullanıyorum canım taşırma sorunu olmadı evde 4 numara da var ama o biraz büyük geldi ve bacak arası açık duruyor kullanınca kilosuna uygun olandan devam etmek daha iyiMolfix kullanıp bebisi orrtlama 60 cm 5 kilo olan annelerim kaç numara bez kullaniyosunuz. Biz 2 kullaniyoduk şimdi alicam ama 3 den memnun olmayanlar vardı direkt 4 mu alsam boyları nasıl acaba
Inşallah güzel huzurlu uyusun minik kuşAğızdan yapılıyor canım evet
Sorma ya yaptırmadan da olmuyor hasta olsa daha kötüAllahtan calpol var
Evet ishal de yapabiliyormus canım henüz bizde olmadi ama karnı ağrıdı çokUyudu şimdi kuşum
Sağol canım benim58 cm 5,5 kg 3 numara kullanıyorum ben memnunum tasirma falan oluyo dendi ama ben daha hiç sorun yaşamadım canım. Arkadaşım da goondan geçti o da çok memnun kaldı.
Sağol canım inşallah en az acıyla atlatırızÇok şükür ateş olmadı ama ağrı olmasın diye calpol verdim inşallah sizinde sorunsuz geçer canım
Seninle günlerimiz de aynıymış 3 numara kullanıma bağlı sorun olabiliyo o zaman her bez de olduğu gibi. Bı şüpheye düştüm tam numarasiyla devam edeyim bndeBen de 3 numara kullanıyorum canım taşırma sorunu olmadı evde 4 numara da var ama o biraz büyük geldi ve bacak arası açık duruyor kullanınca kilosuna uygun olandan devam etmek daha iyi
Sancısı var benim ki de öyle suan elinden gelse parçalicak beniYine zor bir gece daha geçiriyoruz, gündüz hiç uyumadı. Hep kucağımda emerken uyudu ana kucağına koydum uyandı bir de sıçrayarak uyanıyor. Şimdi yine öyle memeden ayrılmak istemiyor kızlar, yapıştı memeye çekiştirmesinden acıyor artık neyse o sorun değil de memeden cekince ya da yatırınca eller havaya kalkıyor uyanıyor hemen böyle titriyor gibi ya da boşluktan düşer gibi oluyor bilmiyorum tam anlatabildim mi ama azıcık ucundan anlayan varsa bir cevap yazıp anlatıversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?