2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Damla seklindemi?
Ağızdan yapılıyor canım evet
Kıyamam minik kuşa, yazık daha dünyaya geleli ne oldu ki bu kadar aşı vuruldular yaa
Bu calpol çok iyi geldi bizede, 2. Ay aşısından sonraki gün verdim hemen geçti huysuzluğu
Sorma ya yaptırmadan da olmuyor hasta olsa daha kötü Allahtan calpol var
Bizde bugün olduk canım kaka artışı olabilir her zamankinden biraz daha cıvık olabilir dediler. Bizimki de bi halsiz
Evet ishal de yapabiliyormus canım henüz bizde olmadi ama karnı ağrıdı çok Uyudu şimdi kuşum

Ben de pztsi yaptırdım canım hemşirenin biri tuttu diğeri yaptı sonrasinda sakinleşmesi için göğsüme bastırdım ben hemen meme vermedim. Sabah çok erken gittim ben 20 kişi felan yoktu bir ben vardım

Canım yanına sevdiği bi oyuncağı al ben çıngırakla avuttum. Eğer hassas bi yapın varsa yanında biri gelsin. 20 bebeğe ayni anda vurmuyolar canım sırayla aliyolar
Bnde çıngırak alayim o zaman. Tek başına daha dirayetli oluyorum aslında yanimda biri olursa gardimi alamiyorum neyse bakicaz artık. Himm aglayan gidiyo diyosun

Ben de pztsi yaptırdım canım hemşirenin biri tuttu diğeri yaptı sonrasinda sakinleşmesi için göğsüme bastırdım ben hemen meme vermedim. Sabah çok erken gittim ben 20 kişi felan yoktu bir ben vardım
Ayy biz ne yasicaz kim bilir sonrası nasıl geçti sizin ateş agri oldu mu

E bebekte oyuncaklarda %20indirim var pazara kadar evet çok pahalı oyuncaklar

Yaa bu ben

Küçükkende düştü büyüyünce de düştü şuan sürekli düşüyor

Bizimki tırmanışa geçti ağzında meme varken yumruğunu koyacak neredeyse damak kaşıma için parmağa takılan silikondan almıştım onunla yapayım madem.

Bi de kızlar Dr a ağzında köpük yapiyo dedim 3 aydan sonra olursa reflü için bakarız dedi.
Reflusu olan bebisimiz var mı ? Hangi belirtiler vardi

Valla biz gittiğimizde 20 kişi falan yoktu 2 kişi vardı sadece ben annemle gittim canım nolur nolmaz diye. Doktordan ateş düşürücü yazdırmayı unutma canım.

Valla biz gittiğimizde 20 kişi falan yoktu 2 kişi vardı sadece ben annemle gittim canım nolur nolmaz diye. Doktordan ateş düşürücü yazdırmayı unutma canım.
Eşim calisiyo şimdi diyorum yarın aşı olursa aglamasiyla basedebilir miyim yaparsın sen diyo ondan aldığım güçle tek gidicem. 20 kişi topluyoruz falan denilmişti madem öyle daha iyi olur o kadar bebek aglamasi duymak istemem şahsen. Sağol canım inşallah unutmam ben unutursam da ebe yardımcı olur inşallah

Aslında yapabilirsin canım. Bende nolur nolmaz diye annemle gittim ama sıpa saolsun sadece iğne içine girince ağladı sonrası pek ağlamadı bende şaşırdım. Birde akşama doğru ağrısı azıcık ateşi oldu calpol verdim hemen iyi geldi öyle zorlamadı beni canım. İnşallah kolayca geçer sizinde süreciniz ben biraz korkuyordum ateşi olur diye geçti çok şükür. Biraz huysuzluk oluyor ağrıdan dolayı

Ohh masallah minige hiç bı aşıda canı yanmasin inşallah bnim oglusun da canı çok yanmaz. Aşı ateşi tehlikeli mi ki yani çok yukselir mi ben de önlem amaçlı eve gelince veririm.

Molfix kullanıp bebisi orrtlama 60 cm 5 kilo olan annelerim kaç numara bez kullaniyosunuz. Biz 2 kullaniyoduk şimdi alicam ama 3 den memnun olmayanlar vardı direkt 4 mu alsam boyları nasıl acaba

Molfix kullanıp bebisi orrtlama 60 cm 5 kilo olan annelerim kaç numara bez kullaniyosunuz. Biz 2 kullaniyoduk şimdi alicam ama 3 den memnun olmayanlar vardı direkt 4 mu alsam boyları nasıl acaba
58 cm 5,5 kg 3 numara kullanıyorum ben memnunum tasirma falan oluyo dendi ama ben daha hiç sorun yaşamadım canım. Arkadaşım da goondan geçti o da çok memnun kaldı.

Ben de 3 numara kullanıyorum canım taşırma sorunu olmadı evde 4 numara da var ama o biraz büyük geldi ve bacak arası açık duruyor kullanınca kilosuna uygun olandan devam etmek daha iyi

Ağızdan yapılıyor canım evet

Sorma ya yaptırmadan da olmuyor hasta olsa daha kötü Allahtan calpol var

Evet ishal de yapabiliyormus canım henüz bizde olmadi ama karnı ağrıdı çok Uyudu şimdi kuşum
Inşallah güzel huzurlu uyusun minik kuş

58 cm 5,5 kg 3 numara kullanıyorum ben memnunum tasirma falan oluyo dendi ama ben daha hiç sorun yaşamadım canım. Arkadaşım da goondan geçti o da çok memnun kaldı.
Sağol canım benim o zaman 3 numara alayım ben de hamileyken goon u denerim dedim hala denicem Molfix den ben baya memnunum ya ne pişik yapiyo ne tasiyo güzel baglandiysa çişi kacirmiyo artık son raddede çiş dolunca bebiş rahatsiz oluyo. Prima sleepy baby turco falan hem pişik yaptı hem kaçırdı hem de en az çiş de bile rahatsiz etti.

Çok şükür ateş olmadı ama ağrı olmasın diye calpol verdim inşallah sizinde sorunsuz geçer canım
Sağol canım inşallah en az acıyla atlatırız
Ben de 3 numara kullanıyorum canım taşırma sorunu olmadı evde 4 numara da var ama o biraz büyük geldi ve bacak arası açık duruyor kullanınca kilosuna uygun olandan devam etmek daha iyi
Seninle günlerimiz de aynıymış 3 numara kullanıma bağlı sorun olabiliyo o zaman her bez de olduğu gibi. Bı şüpheye düştüm tam numarasiyla devam edeyim bnde

Yine zor bir gece daha geçiriyoruz, gündüz hiç uyumadı. Hep kucağımda emerken uyudu ana kucağına koydum uyandı bir de sıçrayarak uyanıyor. Şimdi yine öyle memeden ayrılmak istemiyor kızlar, yapıştı memeye çekiştirmesinden acıyor artık neyse o sorun değil de memeden cekince ya da yatırınca eller havaya kalkıyor uyanıyor hemen böyle titriyor gibi ya da boşluktan düşer gibi oluyor bilmiyorum tam anlatabildim mi ama azıcık ucundan anlayan varsa bir cevap yazıp anlatıversin

Sancısı var benim ki de öyle suan elinden gelse parçalicak beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…