2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benim süreki kasıklarım ağrıyor regl olcakmıs gibi corap giyiyorum sürekli cıkarmaya korkuyorum cıkarınca sancı giriyor çıkarmazsam ben bunalıyorjm bir de üşüyor sanki böyle olan var mı

Boşluğa düşer gibiyse kolları sabitlemen lazım canım. Kucakta uyutmadan önce hafif kundak yap öyle emzir uyusun gazı varsa iyice çıksın sonra koy yerine. Bizimki de böyle oluyo bazen kundak yapıp kucağımda emzik veriyorum yatırıp ayağımda hafif sallıyorum uykuya geciyo.
Bizde 1 saattir gaz mi ne belli değil kivrandiriyo çıkmadı da ellerimde yukarı aşağı yapıp sürekli sirti bana dönük hafif yukari asagi ritimle salladım en son uyudu ayaklarima aldım salliyorum bakalım ne olacak

Sürekli dedgin uzun suredir mi yoksa sadece 1-2 günlük bişey mi eğer öyleyse muhtemelen regl olacaksindir. Benim de regli öncesi önce terlerim çorabı falan çıkarırım soğuk alirim gaz olur sonra üşümeye baslarim.

E bebekte oyuncaklarda %20indirim var pazara kadar evet çok pahalı oyuncaklar
Sağol canım bi bakayim detayli inceleyemedim henüz
Benim arkadasim her bezi denemişti ve molfixten şaşma demişti ben de riske atmayip molfix ile başladım ve gerçekten memnun kaldım başka bez hiç denemedim canım. Ekin 3 aylık oldu daha kaka taşması 1 kere yeni doğduğunda yasamistik o da benim acemiligimden bezi çok gevşek bağlamışim sirt kismi popoya kadar inmiş ve taşmış. Sabahlari altindan 1 kiloya yakin bez aldığım oluyor çişli ne sızdırma ne pişik bence çok başarılı. Şu an 3 numara Ekin e iyi geliyor 4 no çok büyük kalır. Sen 3 no al bence. Goondan memnun olan da var çok sızdırıyor bezin dışı nemlendiriyor diyen de var canım ben o yüzden cesaret edemedim bi de molfix iyi gelince bez degistirmedik devam ettik

2 haftadır var ya

Öyle yapicam canım. Benim arkadasimda Prima dedi kullandım ama pişik yaptı çişi taşırdı. Bebeğe uyani bulmak mesele işte
2 haftadır var ya
Dr a görün o zaman canım. Ameliyat sonrası bakıldı mi. Bu arada senin bacak uyusuklugun geçti mi

Ohh masallah minige hiç bı aşıda canı yanmasin inşallah bnim oglusun da canı çok yanmaz. Aşı ateşi tehlikeli mi ki yani çok yukselir mi ben de önlem amaçlı eve gelince veririm.
İnşallah canım benim Bende pek bilmiyordum canım burda arkadaşlar saolsun yönlendirdiler beni ara ara ateşini ölç canım 6 saat arayla calpol verebilirsin Aşı kaynaklı ağrı ve ateş olurmuş canım

Canım bazen Alp de öyle oluyor aynı anlattığın gibi elleri havada sıçrıyor titriyor. Kundak yapıp öyle emzir o zaman hem uykuya dalabiliyor hemde korkmuyor. Bizimki kundak sevmiyor ama böyle durumlarda yapıyorum ara ara

Kızlar günaydın. Bebişlerinizde şuan hangi oyuncaklarla oynuyosunuz halımız var çıngerak var kartlar var. E bebekte indirim varken aliyim diyorum başka bişey varsa

Corap giymekten biktim bende ya boyle iceriden sanci giriyor adet olcakmis gibi hissediom olmuomda
Benimkide cok sicriyor ya agliyor korkuyorum biseylermi korkutuyo acep
Bu arada uykusuzluktanmi.bilmiyorum ama herbgece kabus goruyorum film tadinda

Kızlar günaydın. Bebişlerinizde şuan hangi oyuncaklarla oynuyosunuz halımız var çıngerak var kartlar var. E bebekte indirim varken aliyim diyorum başka bişey varsa
Fisher price eğitici köpekcigi çok seviyor bizimki şarkıları dikkatli dinliyor ilerleyen zamanda da oynayabileceği birşey en azından

Dün aradılar haftaya olacakmış

Benim oğlum konuşan, ses çıkaran oyuncakları çok seviyor. Yüz üstü yatınca önüne fisher price kopekcik var onu koyuyorum kıkır kıkır gülüyor ona

Tamam canım hiç sevmiyor artık kundak şart oldu
Aynen kundak karşıtı bizimkide Ama yapacagım böyle dalıyor gibi oluyor hop eller açılıyor kollar titriyor bende korktum gece ya
Seninkilere ek olarak hışırtılı kitap ve fisher price eğlenceli hikayeler kitabı var sesli müzikli o cok dikkatini çekiyor
Corap giymekten biktim bende ya boyle iceriden sanci giriyor adet olcakmis gibi hissediom olmuomda

Benimkide cok sicriyor ya agliyor korkuyorum biseylermi korkutuyo acep
Bu arada uykusuzluktanmi.bilmiyorum ama herbgece kabus goruyorum film tadinda
Dün stresli ve aşırı yorgun yattım ya bende hep kabus gördüm

İki el havaya kalkiyo sanki aşağı düşer gibi değil mi, benimki çok yapar öyle. Seninle gunlerimiz yakın atak haftasindayız sanırım. Uyuturken çılgın gibi ağlamalar, uyursa şans eseri 10 dakika maksimum kucağımda bile o kadar kısa uyuyor. Gece hiç sorma zaten, uyur gezer gibi oldum. 14 gün olarak gösteriyor bu atak haftasını bizin son 3 gün kalmış gün sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…