Geçersiz fiş dediHediyeni seçtin mi?
Neden olmadı ki?
Boşluğa düşer gibiyse kolları sabitlemen lazım canım. Kucakta uyutmadan önce hafif kundak yap öyle emzir uyusun gazı varsa iyice çıksın sonra koy yerine. Bizimki de böyle oluyo bazen kundak yapıp kucağımda emzik veriyorum yatırıp ayağımda hafif sallıyorum uykuya geciyo.Yine zor bir gece daha geçiriyoruz, gündüz hiç uyumadı. Hep kucağımda emerken uyudu ana kucağına koydum uyandı bir de sıçrayarak uyanıyor. Şimdi yine öyle memeden ayrılmak istemiyor kızlar, yapıştı memeye çekiştirmesinden acıyor artık neyse o sorun değil de memeden cekince ya da yatırınca eller havaya kalkıyor uyanıyor hemen böyle titriyor gibi ya da boşluktan düşer gibi oluyor bilmiyorum tam anlatabildim mi ama azıcık ucundan anlayan varsa bir cevap yazıp anlatıversin
Sürekli dedgin uzun suredir mi yoksa sadece 1-2 günlük bişey mi eğer öyleyse muhtemelen regl olacaksindir. Benim de regli öncesi önce terlerim çorabı falan çıkarırım soğuk alirim gaz olur sonra üşümeye baslarim.Kızlar benim süreki kasıklarım ağrıyor regl olcakmıs gibi corap giyiyorum sürekli cıkarmaya korkuyorum cıkarınca sancı giriyor çıkarmazsam ben bunalıyorjm bir de üşüyor sanki böyle olan var mı
Sağol canım bi bakayim detayli inceleyemedim henüzE bebekte oyuncaklarda %20indirim var pazara kadarevet çok pahalı oyuncaklar
Benim arkadasim her bezi denemişti ve molfixten şaşma demişti ben de riske atmayip molfix ile başladım ve gerçekten memnun kaldım başka bez hiç denemedim canım. Ekin 3 aylık oldu daha kaka taşması 1 kere yeni doğduğunda yasamistik o da benim acemiligimden bezi çok gevşek bağlamışim sirt kismi popoya kadar inmiş ve taşmış. Sabahlari altindan 1 kiloya yakin bez aldığım oluyor çişli ne sızdırma ne pişik bence çok başarılı. Şu an 3 numara Ekin e iyi geliyor 4 no çok büyük kalır. Sen 3 no al bence. Goondan memnun olan da var çok sızdırıyor bezin dışı nemlendiriyor diyen de var canım ben o yüzden cesaret edemedim bi de molfix iyi gelince bez degistirmedik devam ettikSağol canım benimo zaman 3 numara alayım ben de hamileyken goon u denerim dedim hala denicem Molfix den ben baya memnunum ya ne pişik yapiyo ne tasiyo güzel baglandiysa çişi kacirmiyo artık son raddede çiş dolunca bebiş rahatsiz oluyo. Prima sleepy baby turco falan hem pişik yaptı hem kaçırdı hem de en az çiş de bile rahatsiz etti.
2 haftadır var yaSürekli dedgin uzun suredir mi yoksa sadece 1-2 günlük bişey mi eğer öyleyse muhtemelen regl olacaksindir. Benim de regli öncesi önce terlerim çorabı falan çıkarırım soğuk alirim gaz olur sonra üşümeye baslarim.
Öyle yapicam canım. Benim arkadasimda Prima dedi kullandım ama pişik yaptı çişi taşırdı. Bebeğe uyani bulmak mesele işteSağol canım bi bakayim detayli inceleyemedim henüz
Benim arkadasim her bezi denemişti ve molfixten şaşma demişti ben de riske atmayip molfix ile başladım ve gerçekten memnun kaldım başka bez hiç denemedim canım. Ekin 3 aylık oldu daha kaka taşması 1 kere yeni doğduğunda yasamistik o da benim acemiligimden bezi çok gevşek bağlamışim sirt kismi popoya kadar inmiş ve taşmış. Sabahlari altindan 1 kiloya yakin bez aldığım oluyor çişli ne sızdırma ne pişik bence çok başarılı. Şu an 3 numara Ekin e iyi geliyor 4 no çok büyük kalır. Sen 3 no al bence. Goondan memnun olan da var çok sızdırıyor bezin dışı nemlendiriyor diyen de var canım ben o yüzden cesaret edemedim bi de molfix iyi gelince bez degistirmedik devam ettik
Dr a görün o zaman canım. Ameliyat sonrası bakıldı mi. Bu arada senin bacak uyusuklugun geçti mi2 haftadır var ya
İnşallah canım benimOhh masallah minige hiç bı aşıda canı yanmasininşallah bnim oglusun da canı çok yanmaz. Aşı ateşi tehlikeli mi ki yani çok yukselir mi ben de önlem amaçlı eve gelince veririm.
Canım bazen Alp de öyle oluyor aynı anlattığın gibi elleri havada sıçrıyor titriyor. Kundak yapıp öyle emzir o zaman hem uykuya dalabiliyor hemde korkmuyor. Bizimki kundak sevmiyor ama böyle durumlarda yapıyorum ara araYine zor bir gece daha geçiriyoruz, gündüz hiç uyumadı. Hep kucağımda emerken uyudu ana kucağına koydum uyandı bir de sıçrayarak uyanıyor. Şimdi yine öyle memeden ayrılmak istemiyor kızlar, yapıştı memeye çekiştirmesinden acıyor artık neyse o sorun değil de memeden cekince ya da yatırınca eller havaya kalkıyor uyanıyor hemen böyle titriyor gibi ya da boşluktan düşer gibi oluyor bilmiyorum tam anlatabildim mi ama azıcık ucundan anlayan varsa bir cevap yazıp anlatıversin
Corap giymekten biktim bende ya boyle iceriden sanci giriyor adet olcakmis gibi hissediom olmuomdaKızlar benim süreki kasıklarım ağrıyor regl olcakmıs gibi corap giyiyorum sürekli cıkarmaya korkuyorum cıkarınca sancı giriyor çıkarmazsam ben bunalıyorjm bir de üşüyor sanki böyle olan var mı
Benimkide cok sicriyor ya agliyor korkuyorum biseylermi korkutuyo acepCanım bazen Alp de öyle oluyor aynı anlattığın gibi elleri havada sıçrıyor titriyor. Kundak yapıp öyle emzir o zaman hem uykuya dalabiliyor hemde korkmuyor. Bizimki kundak sevmiyor ama böyle durumlarda yapıyorum ara ara
Benim de çatı kemiklerim ağrıyor hamilelikteki gibi2 haftadır var ya
Fisher price eğitici köpekcigi çok seviyor bizimki şarkıları dikkatli dinliyor ilerleyen zamanda da oynayabileceği birşey en azındanKızlar günaydın. Bebişlerinizde şuan hangi oyuncaklarla oynuyosunuz halımız var çıngerak var kartlar var. E bebekte indirim varken aliyim diyorum başka bişey varsa
Benim de çatı kemiklerim ağrıyor hamilelikteki gibi
Dün aradılar haftaya olacakmış20 çocuk toplanmasını bekliyorlar bizde geçen hafta olduk. Kendi doktorumuza sorduk üç aylık olmadıkça sorun yokk dedi. Üç aylığı geçerse sorun olur dedi. Üç aylığı geçerse önce çocukta verem varmı diye test yapmaları gerekiyormuş sonra vuruyorlarmiş aşıyı
Benim oğlum konuşan, ses çıkaran oyuncakları çok seviyor. Yüz üstü yatınca önüne fisher price kopekcik var onu koyuyorum kıkır kıkır gülüyor onaKızlar günaydın. Bebişlerinizde şuan hangi oyuncaklarla oynuyosunuz halımız var çıngerak var kartlar var. E bebekte indirim varken aliyim diyorum başka bişey varsa
Tamam canım hiç sevmiyor artık kundak şart olduBoşluğa düşer gibiyse kolları sabitlemen lazım canım. Kucakta uyutmadan önce hafif kundak yap öyle emzir uyusun gazı varsa iyice çıksın sonra koy yerine. Bizimki de böyle oluyo bazen kundak yapıp kucağımda emzik veriyorum yatırıp ayağımda hafif sallıyorum uykuya geciyo.
Bizde 1 saattir gaz mi ne belli değil kivrandiriyo çıkmadı da ellerimde yukarı aşağı yapıp sürekli sirti bana dönük hafif yukari asagi ritimle salladım en son uyudu ayaklarima aldım salliyorum bakalım ne olacak
Aynen kundak karşıtı bizimkideCanım bazen Alp de öyle oluyor aynı anlattığın gibi elleri havada sıçrıyor titriyor. Kundak yapıp öyle emzir o zaman hem uykuya dalabiliyor hemde korkmuyor. Bizimki kundak sevmiyor ama böyle durumlarda yapıyorum ara ara
Seninkilere ek olarak hışırtılı kitap ve fisher price eğlenceli hikayeler kitabı var sesli müzikli o cok dikkatini çekiyorKızlar günaydın. Bebişlerinizde şuan hangi oyuncaklarla oynuyosunuz halımız var çıngerak var kartlar var. E bebekte indirim varken aliyim diyorum başka bişey varsa
Dün stresli ve aşırı yorgun yattım ya bende hep kabus gördümCorap giymekten biktim bende ya boyle iceriden sanci giriyor adet olcakmis gibi hissediom olmuomda
Benimkide cok sicriyor ya agliyor korkuyorum biseylermi korkutuyo acep
Bu arada uykusuzluktanmi.bilmiyorum ama herbgece kabus goruyorum film tadinda
İki el havaya kalkiyo sanki aşağı düşer gibi değil mi, benimki çok yapar öyle. Seninle gunlerimiz yakın atak haftasindayız sanırım. Uyuturken çılgın gibi ağlamalar, uyursa şans eseri 10 dakika maksimum kucağımda bile o kadar kısa uyuyor. Gece hiç sorma zaten, uyur gezer gibi oldum. 14 gün olarak gösteriyor bu atak haftasını bizin son 3 gün kalmışYine zor bir gece daha geçiriyoruz, gündüz hiç uyumadı. Hep kucağımda emerken uyudu ana kucağına koydum uyandı bir de sıçrayarak uyanıyor. Şimdi yine öyle memeden ayrılmak istemiyor kızlar, yapıştı memeye çekiştirmesinden acıyor artık neyse o sorun değil de memeden cekince ya da yatırınca eller havaya kalkıyor uyanıyor hemen böyle titriyor gibi ya da boşluktan düşer gibi oluyor bilmiyorum tam anlatabildim mi ama azıcık ucundan anlayan varsa bir cevap yazıp anlatıversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?