2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bende bu durum deprem olursa korkusuyla var. Ankarada yaşıyorum ama o hamileliğin son dönemine gelen deprem korkusunu hala atamadım üzerimden. Hep oğlumun anneyanı yatağını iyice yatağa yapıştırıyorum. Ya bana bir şey olursa oğluma ne olur korkusu geliyor. Allah göstermesin. Allah hiçbir anneyi evladından, hiç bir evladı annesinden ayrı koymasın
Kizlar dogumdan sonra esiyle cinsel birliktelik yasayan varmi ben acayip sogudum tvde gorsem bile izlemeye tahammulum yok icim.kalkiyor valla:) hamileligin son 4 ayi zaten olmadi 6 ay falan olmus yapmayalı:))
Ben hamilelik + 2 ay bıyunca hiç yaşamadım bu gebeliğimden önce düşüğüm vardı. Bu gebelikte de bir kaç ay Doktor riskli demişti, risk geçince eşim de korkudan yanaşmadı. Şimdi dikişler düzeldi, bir düzen vs derken sadece sarılmalar öpmeler mevcut gerisi yok ama
Sen bensin arkadaşım. Şuan aynı bu durumdayım ve çok üzgün ve mutsuzum

Kızlar ben de sağlık ocağına tetanoz aşısı alıp gittim vurulayim diye saat 3 te tüm ebeler çıkmış şaka gibi memurlar 9-5 çalışmıyor mu ben mi yanlış biliyorum ?

Kızlar ben de sağlık ocağına tetanoz aşısı alıp gittim vurulayim diye saat 3 te tüm ebeler çıkmış şaka gibi memurlar 9-5 çalışmıyor mu ben mi yanlış biliyorum ?
Yani en erken 4.30 da cikiyorlar saglik ocagindakiler. Benim de her gittigimde aile hekimim yok belli ki birbirlerini.idare ediyorlar. Ben neden her geldigim de yok deyince aa size denk gelmis hep burada diyorlar oysa ki hamile iken sadece 2 defa gordum baska da gormedim. Sut iznin de vs diyorlar cocugu 3 yasinda neyin sut izniymis.

Bana da çok saçma geldi ya 3 te çıkmak nedir sadece temizlikçi kadın vardı

Masallah Ekine canim guzelce buyuyor. Peki emme meselesi icin bir sey soyledi mi bir de sen halen biogai kullaniyor musun.

Eee yazin tatile gidecektik biz

Bizimde yarın asi var bı gün önce arayın asi olmayabilir dediler kaç kez aradım yanıt yok.
Sabah sansa gidecegiz artık. Bu arada tek gideceğim kaldirabilir miyim sizce aglamasini meme alınca hemen susuyo mu. Bı de 20 bebeğe birden nasi yapicaklar heryer çığlık kıyamet olmaz mı

Kizlar bu arada göbeğinden rahatsiz olan varsa Penti Yüksek Bel Miracle Pop Up Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu tayti kesinlikle alsin bana dua edeceksiniz, karnimi dümdüz yapti şaka gibi ama gerçek
Canım baktım buna kalınlık kısmında kalın yazıyor nasıl kumaşı şu an için mi yoksa yazın giyilebilir mi?
Kızlar havalar birden ısındı kısa kollulara geçtiniz mi bebislerde ?
Canım selam minnoşun kontrolünün sevindim güzel geçmesine, ben yarım kollu Zıbın üstüne ince tulum giydiriyorum
Zeka kartları gösteriyorum altını açarken bizim kız sırtüstü yatmaya bayılıyor tummy time yapmaya gelince tam bir tembel oyun halısına koyuyorum çok eğleniyor bazen de kitap okuyorum keyfine göre bazen dinliyor bazen sıkılıyor
Bir de sesli kitap var fisher price (eğlenceli hikayeler) onu karşısına koyduğum zaman çok güzel bakıyor dinliyor onunda dışında oynamalar ziplamalar delirmeceler karşısında her günüm böyle geçiyor hemen hemen

Cok sevindim her şey yolundaymis maşallah otistik olmadığını nasıl anladi acaba? Söyledi mi doktorunuz

Kızlar konudan çok bağımsız bişey sorucam kayınvalidem haşlanıp didilmiş tavuk göndermişti bende buzluğa atmıştım o gün evde tavuk vardı bugün çıkarıp yesem bişey olurmmu

Kızlar konudan çok bağımsız bişey sorucam kayınvalidem haşlanıp didilmiş tavuk göndermişti bende buzluğa atmıştım o gün evde tavuk vardı bugün çıkarıp yesem bişey olurmmu
Biz hep.oyle yiyoruz tavuk çorbası için haşlayıp didiyoruz buzluğa tavuk sote için tavukları güzelce soslayip 1ngece bekletip kavuruyoruz hopp buzluğa çok pratik oluyor

Maşallah canım Ekin’e Denize girmeme olayı beni üzdü Otistik olmadığını nerden anlıyorlar acaba söyledi mi? Bir de hareketli sesli oyuncak alıp memnun kalırsan bizimle de paylaşır mısın ben de almayı düşünüyorum oyun halısında 15 dk sonra falan sıkılıyor

Prima kullanan ve benim gibi kampanya bulunca stoklayan varsa bu yazım sizin için

Prima nın uygulamasını indirin. Aldığınız bezlerin fiş fotoğrafını uygulamaya yükleyin. Bedava 1 paket bezinizi kapın. Adresinize ücretsiz yolluyorlar. Benim bedava paketim bugün geldi. 4 büyük kutu almıştık. Onunla kazandık. Yaklaşık 1600tl vermiştik sanırım.

Maşallahhh Ekin ee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…