Şimdi yazdim canim yukardaminseo canim doktor kontrolu nasil gecti doktorun ne tavsiye etti
Bende bu durum deprem olursa korkusuyla var. Ankarada yaşıyorum ama o hamileliğin son dönemine gelen deprem korkusunu hala atamadım üzerimden. Hep oğlumun anneyanı yatağını iyice yatağa yapıştırıyorum. Ya bana bir şey olursa oğluma ne olur korkusu geliyor. Allah göstermesin. Allah hiçbir anneyi evladından, hiç bir evladı annesinden ayrı koymasınKızlar günaydın sizle bir şey paylaşmak istiyorum belki benimle aynı şeyleri yaşayan vardır. Bende alin doğduktan sonra ciddi bir kaybetme korkusu oluştu ona bir şey olacak diye ödüm kopuyor muhtemelen her anne bu duyguyu yaşıyor ama bu kadar mı emin değilim. Normalde düşünmemeye çalışıyorum ama bazı durumlarda tetikleniyor maalesef. Geçen hafta aşı vurunuyor çocuk o ağlıyor ben beş kat ağlıyorum canı yanıyor diye. Ateşi için bütün gece nöbet tutuyorum falan. Dün yazmıştım eşim uçuk çıkarmış acaba bebeğe temas etti mi diye bütün gece düşündüm ağladım. İlk anneliğim bu duyguları böyle yaşamam normal mi yoksa yardım mı almalıyım?
Ben hamilelik + 2 ay bıyunca hiç yaşamadımKizlar dogumdan sonra esiyle cinsel birliktelik yasayan varmi ben acayip sogudum tvde gorsem bile izlemeye tahammulum yok icim.kalkiyor valla:) hamileligin son 4 ayi zaten olmadi 6 ay falan olmus yapmayalı:))
Sen bensin arkadaşım. Şuan aynı bu durumdayım ve çok üzgün ve mutsuzumBen çok üzülüyorum bu kilo konusuna nedenseAllah başka dert vermesin.. yürümem lazım yavaş yavaş, ama daha tam başlayamadım. Beslenme desen zaten gıdım kesemiyorum. Gelen giden oluyor kalanları hop mideye indiriyorum. Yapmasam yemem çünkü, kalkayım da kek yapıp yiyeyim demem. Yemesem sütüm etkileniyor, boşver ye diyorum. Sonra üzülüyorum filan..saçma sapan bi döngü..
Yani en erken 4.30 da cikiyorlar saglik ocagindakiler. Benim de her gittigimde aile hekimim yok belli ki birbirlerini.idare ediyorlar. Ben neden her geldigim de yok deyince aa size denk gelmis hep burada diyorlar oysa ki hamile iken sadece 2 defa gordum baska da gormedim. Sut iznin de vs diyorlar cocugu 3 yasinda neyin sut izniymis.Kızlar ben de sağlık ocağına tetanoz aşısı alıp gittim vurulayim diye saat 3 te tüm ebeler çıkmış şaka gibimemurlar 9-5 çalışmıyor mu ben mi yanlış biliyorum ?
Bana da çok saçma geldi ya 3 te çıkmak nedir sadece temizlikçi kadın vardıYani en erken 4.30 da cikiyorlar saglik ocagindakiler. Benim de her gittigimde aile hekimim yok belli ki birbirlerini.idare ediyorlar. Ben neden her geldigim de yok deyince aa size denk gelmis hep burada diyorlar oysa ki hamile iken sadece 2 defa gordum baska da gormedim. Sut iznin de vs diyorlar cocugu 3 yasinda neyin sut izniymis.
Masallah Ekine canim guzelce buyuyor. Peki emme meselesi icin bir sey soyledi mi bir de sen halen biogai kullaniyor musun.Kızlar şimdi doktordan geldik rota aşısı ilk dozu da olduk. 5,5 kilo olmuş Ekin boyu da 58 cm. Gelişimi gayet güzel dedi. Kalbini dinledi tansiyon ölçtü hepsi çok iyi dedi. Kulaklarina ve boğazına baktı onlarda da bir sorun yok şükür.
Bacagindaki hemanjiom için bi damla yazdi kremle karistirarak süreceğiz. Ultrason ile ciğerine bakti hemanjiom var mıdır diye onlar da gayet güzel çıktı sorun yok.
Demir damlasına bu ay basliyoruz günde 5 damla olarak. Kusması için bebekler icin olan gaviscondan yazdı onu kullanabilirsin dedi ama beslenme aralarini açarakta kusmasinin önüne geçebilirsiniz dedi.
Kasları sertleşmiş, takibi güzel atık çevik maşallahi var dedi. Otistik olmadığını kesin olarak söyleyebilirim dedi. Göz doktoruna 6 aydan sonra kardiyolojiye istediğin zaman götürebilirsin dedi.
Bu ayda nesnelere uzanıp ellerini açar dedi tutmak için henüz erken dedi. Oral dönemde olduğu için ellerini agzina götürür salya olur normal dedi. 4 aydan önce ve 10 aydan sonra diş çıkarırsa kötü dedi.
6 ay dolmadan denize sokma dedi havuz kesinlikle önermiyorum dedi. Çocuk felci denizden havuzdan bulasabiliyormus. Çocuklar denize çiş, kaka yaptığı için.
Bu ay da oyun halisi, çıngırak, renkli kartlar gösterebilirsin dedi. Hareketli oyuncak sormayi unuttum ama bu ay bitane hareketli sesli oyuncak alacağım.
Eee yazin tatile gidecektik bizKızlar şimdi doktordan geldik rota aşısı ilk dozu da olduk. 5,5 kilo olmuş Ekin boyu da 58 cm. Gelişimi gayet güzel dedi. Kalbini dinledi tansiyon ölçtü hepsi çok iyi dedi. Kulaklarina ve boğazına baktı onlarda da bir sorun yok şükür.
Bacagindaki hemanjiom için bi damla yazdi kremle karistirarak süreceğiz. Ultrason ile ciğerine bakti hemanjiom var mıdır diye onlar da gayet güzel çıktı sorun yok.
Demir damlasına bu ay basliyoruz günde 5 damla olarak. Kusması için bebekler icin olan gaviscondan yazdı onu kullanabilirsin dedi ama beslenme aralarini açarakta kusmasinin önüne geçebilirsiniz dedi.
Kasları sertleşmiş, takibi güzel atık çevik maşallahi var dedi. Otistik olmadığını kesin olarak söyleyebilirim dedi. Göz doktoruna 6 aydan sonra kardiyolojiye istediğin zaman götürebilirsin dedi.
Bu ayda nesnelere uzanıp ellerini açar dedi tutmak için henüz erken dedi. Oral dönemde olduğu için ellerini agzina götürür salya olur normal dedi. 4 aydan önce ve 10 aydan sonra diş çıkarırsa kötü dedi.
6 ay dolmadan denize sokma dedi havuz kesinlikle önermiyorum dedi. Çocuk felci denizden havuzdan bulasabiliyormus. Çocuklar denize çiş, kaka yaptığı için.
Bu ay da oyun halisi, çıngırak, renkli kartlar gösterebilirsin dedi. Hareketli oyuncak sormayi unuttum ama bu ay bitane hareketli sesli oyuncak alacağım.
Bizimde yarın asi var bı gün önce arayın asi olmayabilir dediler kaç kez aradım yanıt yok.Kızlar ben de sağlık ocağına tetanoz aşısı alıp gittim vurulayim diye saat 3 te tüm ebeler çıkmış şaka gibimemurlar 9-5 çalışmıyor mu ben mi yanlış biliyorum ?
Bizde de var bu
Canım baktım buna kalınlık kısmında kalın yazıyor nasıl kumaşı şu an için mi yoksa yazın giyilebilir mi?Kizlar bu arada göbeğinden rahatsiz olan varsa Penti Yüksek Bel Miracle Pop Up Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu tayti kesinlikle alsin bana dua edeceksiniz, karnimi dümdüz yapti şaka gibi ama gerçek
Canım selam minnoşun kontrolünün sevindim güzel geçmesine, ben yarım kollu Zıbın üstüne ince tulum giydiriyorumKızlar havalar birden ısındı kısa kollulara geçtiniz mi bebislerde ?
Zeka kartları gösteriyorum altını açarken bizim kız sırtüstü yatmaya bayılıyor tummy time yapmaya gelince tam bir tembelKızlar bebeğinizle gün içinde ne gibi oyunlar etkinlikler yapıyorsunuz? Bebekler için oyun kitabı aldınız mı her ay için oyuncak ve oyun önerisi olan? 3. Ayimizi doldurmak üzereyiz farklı etkinlikler yapıyor musunuz
Kızlar şimdi doktordan geldik rota aşısı ilk dozu da olduk. 5,5 kilo olmuş Ekin boyu da 58 cm. Gelişimi gayet güzel dedi. Kalbini dinledi tansiyon ölçtü hepsi çok iyi dedi. Kulaklarina ve boğazına baktı onlarda da bir sorun yok şükür.
Demir damlasina neden simdi basladiniz bize ilk doğduğunda verildi sizde ozel bi durumu mu vardiCok sevindim her şey yolundaymis maşallahotistik olmadığını nasıl anladi acaba? Söyledi mi doktorunuz
Biz hep.oyle yiyoruzKızlar konudan çok bağımsız bişey sorucamkayınvalidem haşlanıp didilmiş tavuk göndermişti bende buzluğa atmıştım o gün evde tavuk vardı bugün çıkarıp yesem bişey olurmmu
Maşallah canım Ekin’eKızlar şimdi doktordan geldik rota aşısı ilk dozu da olduk. 5,5 kilo olmuş Ekin boyu da 58 cm. Gelişimi gayet güzel dedi. Kalbini dinledi tansiyon ölçtü hepsi çok iyi dedi. Kulaklarina ve boğazına baktı onlarda da bir sorun yok şükür.
Maşallahhh Ekin eeKızlar şimdi doktordan geldik rota aşısı ilk dozu da olduk. 5,5 kilo olmuş Ekin boyu da 58 cm. Gelişimi gayet güzel dedi. Kalbini dinledi tansiyon ölçtü hepsi çok iyi dedi. Kulaklarina ve boğazına baktı onlarda da bir sorun yok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?