2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Corap giymekten biktim bende ya boyle iceriden sanci giriyor adet olcakmis gibi hissediom olmuomda

Benimkide cok sicriyor ya agliyor korkuyorum biseylermi korkutuyo acep
Bu arada uykusuzluktanmi.bilmiyorum ama herbgece kabus goruyorum film tadinda
Gaz sancisi olunca cikarmaya calisirken de sicrarmis bebekeler canim

Dene canım işe yarar

Corap giymekten biktim bende ya boyle iceriden sanci giriyor adet olcakmis gibi hissediom olmuomda

Benimkide cok sicriyor ya agliyor korkuyorum biseylermi korkutuyo acep
Bu arada uykusuzluktanmi.bilmiyorum ama herbgece kabus goruyorum film tadinda
Uykusuzluktan olabilir canım. Dua okuyup yatmayı unutma canım

Kızlar elimdeki sleepy ve molfixler bitti baby turcoya geçtim ama molfix sleepyden kesinlikle çok çok daha güzel onu söyleyebilirim. Baby turconun nasıl olduğu konusunda güncelleme yaparım sonra
Sleepy ben asla beğenmedim. Baby turco 3 numara kullanıyorum ama sleepy 3 numara küçük geliyor ve sürekli taşıma yaptı Sleepy . Ben baby turcodan çok memnunum inşallah size de iyi gelir. Bir de annemlerdeyken prima almışlardı o zaten cok iyiydi ama fiyat olarak abartı geliyor bana

@Bllossom benim de gobegimde var. Herhalde catiniz daraliyor ondan...cunku benim gobekte kuculdu baya.. aciyan yer delik cevresi, cap 5 cm civari ... Insallah devam eder
Canim bizim bebeklerimiz seninle daha yakin gun olarak sen şuan bebegine neler yapiyorsun. Ben oyun halisi icin 2. Ayi bekliyorum simdilik oglumla kartlari falan gosteriyoruz cunku bu ara yeni yeni daha cok farkindaligi artmaya basladi

Slepyy ben memnun kaldim tasma vs yapmadi eger zibini buyukse 1 2 defa yapti pisik vs de de yapamadi. Memnun kalmasaydim molfix e gececektim galiba memnuniyet en yuksek molfix

O bi refleks. Onu yapmasi iyi bir sey. Bi sure sonra kendiliginden gidecek. Oyle bir cok reflekslleri var bebeklerin... Gelisimini takip ederken bakilir onlara, bize yol gosterir benimki de yapiyor masallah

Canim bizim bebeklerimiz seninle daha yakin gun olarak sen şuan bebegine neler yapiyorsun. Ben oyun halisi icin 2. Ayi bekliyorum simdilik oglumla kartlari falan gosteriyoruz cunku bu ara yeni yeni daha cok farkindaligi artmaya basladi
Canim ben sadece bedensel seyler yapiyorum. Bizim yasamimiza dahil ediyorum o kadar

Bedensel dedigim ikimizin bedeni Ile yapilacak seyler, yasamimiza dahil etme derken yemek yerken kucagimda izliyor, kolluyor falan, esim kitap okurken kucagimda sesli okuyor gibi...

Baby turcoyu bu sabah taktım baya pamuklu geldi bana beğendim ben de kesinlikle prima uçmuş tanesi 6 tlye falan geliyor sanırım gereksiz bence.

Fisher price eğitici köpekcigi çok seviyor bizimki şarkıları dikkatli dinliyor ilerleyen zamanda da oynayabileceği birşey en azından

Benim oğlum konuşan, ses çıkaran oyuncakları çok seviyor. Yüz üstü yatınca önüne fisher price kopekcik var onu koyuyorum kıkır kıkır gülüyor ona

kızlar teşekkür ederim dediğiniz bu mu hocam kitabı da buldum sağolasın

Eklentiler

• IMG_2435.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar Hepsiburadada pearson yayınlarında yüzde 15 indirim var bir dokun hisset bir de hışırtılı kitap aldım. Çok kalitesi kitapları var bu yayının bir bakın mutlaka yavaş yavaş ilgisini çeker bizim bebislerin de böyle kitaplar sanırım

Eklentiler

• IMG_7400.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_7401.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 76
Ellerini kollarını düşüyormuş gibi sicriyorlar sonra kendini uyandiriyor canım. Ben kızda da oglanda da ekstra kundak yapmadım ama kundaga benzer yöntem kullanıyorum. Üstune giydirdigim kiyafetin kolları gecirmiyorum göğsünde birlestiriyorum ellerini kol kısımlarını sırtına doğru arkaya veriyorum.. sıçramasıni kollarin açılmasını engelliyor.. hatta şuan şu pozisyonda ama çok komik görünüyor tabi

Eklentiler

• 20230518_125449.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 100
Evet canım yakın baya 76 günlük oldu
Yine mi atak
Ahahah evet yaa bu nee
Bunu yaparsam delirebilir zaten kundak üstüne sıkı örtü falan istemiyor

Ya bayıldımmmm harika

Evet canım yakın baya 76 günlük oldu
Yine mi atak

Ahahah evet yaa bu nee
Bunu yaparsam delirebilir zaten kundak üstüne sıkı örtü falan istemiyor
Benimki de asla izin vermez boyle yapsam. Kizim da izin vermezdi. Bi de ben kundagi pek sevmiyorum. Lisansta bize kundakla ilgili belgesel izletmisti gelisim hocasi. 7 ulkenin bebegini buyutmesi... Sevmedim ben kundagi :) Anne karninda hissettiren hicbir seyi yapmiyorum. Cunku anne karninda degil. Dunyaya geldi ve bu stresle bas etmeli ee stresle bas ederken olan bana oluyor gene ama hic olmasin buyuyunce guclu oluyor

Hatta varoluscular diyor ya insan ilk travmasini dogumla yasar. Dunyaya firlatilarak atilir ve bebek aglar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…